FAQ  •  Registracija  •  Login

4. liga mladi

<<

jmijac-4

VIP član

Post 06 ožu 2011, 16:59

Etiri-Andora : 3-1....imali su jednu zamjenu pa smo ih izmorili u prvom poluvremenu i tako zasluženo dobili utakmicu.
B.Interijeri - Le Meridien Lav : 4-0...u lošoj utakmici zasluženo lukijevi puleni do pobjede
Ericsson vodija El Classico 5-2 7 minuta prije kraja.
Živija profesionalni amaterizam!:cool:
<<

Izbornik

Član

Post 06 ožu 2011, 18:32

Ericsson Nikola Tesla - MNK ElClasico 5:4
G.T. Trade - DŠR Kman 1:1

Čestitke Ericssonu na pobjedi, biće nam lipo igrat po buri dogodine...

Rezultati i tablica
Bebiću Ante, Clasicov dijamante!!!
http://www.mnkelclasico.net
<<

E4

Član

Post 06 ožu 2011, 20:58

MNK ETIRI - HANSAFLEX ANDORA 3:1

najprije se zelim ispricati sucima i igracima andore zbog mog ponasanja za kojeg sam trebao biti udaljen sa terena

sto se tice utakmice mislim da smo bili bolji ali da je andora poslije vodstva dala drugi gol dok je lopta setala na crti mislim da bi dobili ovako smo izjednacili do poluvremena potom u drugom poveli i poslije toga je pocela revija tradicionalnih promasaja zicera koji bi odveli utakmicu u mirnije vode ovako u grcu da se ne primi gol na kraju smo povecali vodstvo i zadrzali ga

htio bih pohvaliti izvarednog golmana andore koji je drzao svoju momcad u utakmici cestitka igracima andore na fer i korektnoj igri i ponasanju sucima takodjer mada sam misljenja da su neke situacije mogli suditi i drugacije ali i oni su ljudi i mogu pogrijesiti jos jednom moje isprike

rezutati su nam isli na ruku sada se lakse dise ali nije gotovo sljedeca utakmica protiv lava za 15 dana i to je nasa utakmica sezone
Etiri 4ever
<<

GT FABREGAS

Novi član

Post 07 ožu 2011, 09:27

GT TRADE-DSR KMAN 1-1..Prava borbena utakmica koja je obilovala vrhunskim obranama vratara,pogotovo naseg ZOVKA koji je bia inspiriran i skinija je par mrtvaca..BRACKI je zabija najlipsi gol ciloga prvenstva,iz slobodnjaka je s centra skinija paucinu,golman nije trepnija..ostaje osjecaj da smo u zavrsnici mogli do sva 3 boda al nismo iskoristili njihovu nonsalanciju u obrani zadnje 2 minute..steta.. ETIRI-ANDORA 3-1 Moran priznat da je Etiri zadnje 2 utakmice odigra fenomenalno unatoc pocetnom kiksu jucer..igraju agresivno,visoko napadaju,napravili su pravi mix mladosti i iskustva i to je ocito urodilo plodom..a tek voditelj koji uz sve uspije i koji gol uvalit..dok se ovako borite,nema zime..samo naprid..
<<

jmijac-4

VIP član

Post 07 ožu 2011, 12:21

GT FABREGAS napisao:GT TRADE-DSR KMAN 1-1..Prava borbena utakmica koja je obilovala vrhunskim obranama vratara,pogotovo naseg ZOVKA koji je bia inspiriran i skinija je par mrtvaca..BRACKI je zabija najlipsi gol ciloga prvenstva,iz slobodnjaka je s centra skinija paucinu,golman nije trepnija..ostaje osjecaj da smo u zavrsnici mogli do sva 3 boda al nismo iskoristili njihovu nonsalanciju u obrani zadnje 2 minute..steta.. ETIRI-ANDORA 3-1 Moran priznat da je Etiri zadnje 2 utakmice odigra fenomenalno unatoc pocetnom kiksu jucer..igraju agresivno,visoko napadaju,napravili su pravi mix mladosti i iskustva i to je ocito urodilo plodom..a tek voditelj koji uz sve uspije i koji gol uvalit..dok se ovako borite,nema zime..samo naprid..

Po meni igramo možda i najbolju visoku obranu u lizi,kad izađemo u presing iz kućice samo se splitka banka uspila oduprit tome.Problem su,kao i kod hrv. ruk. reprezentacije tehničke greške kojih imamo previše,al sve dok dajemo sve od sebe biće i rezultat prihvatljiv.
<<

josip

VIP član

Post 07 ožu 2011, 12:53

moj j. mijac ne mogu vise trpit tvoj teror dokle ces varat ovaj napaceni narod svojim totalno neobjektivnim recenzijama, nemoj me vuc za jezik o kakvom ti visokom presingu pricas, govoris mi da je utakmica branimir - le meridien losa bila, jesi ti gleda ikad igru svoje ekipe na kameri? jesi li? :) :)
<<

forza morocco

VIP član

Post 07 ožu 2011, 13:05

dosta mu je i u živo...šta će mu kamera da se muči :):)
Zadnja izmjena: forza morocco; 07 ožu 2011, 13:07; ukupno mijenjano 1 put/a.
<<

jmijac-4

VIP član

Post 07 ožu 2011, 13:17

josip napisao:moj j. mijac ne mogu vise trpit tvoj teror dokle ces varat ovaj napaceni narod svojim totalno neobjektivnim recenzijama, nemoj me vuc za jezik o kakvom ti visokom presingu pricas, govoris mi da je utakmica branimir - le meridien losa bila, jesi ti gleda ikad igru svoje ekipe na kameri? jesi li? :) :)

Jesam i zato sam kompetentan govorit o tome šta je loše a šta je dobro. :P Imali ste ih nakantat u prvom poluvremenu a miš vas je mora spašavat.Bolji jeste od njih,al kako ste igrali i vi i oni(va bank) ono nije bija baš spektakl nogometa.Al šta ja mogu kad sam večer prije gleda prvu brazilsku futsal ligu pa kad neko ne igra tako tečno nemogu reć da ta utakmica izgleda dobro.

offtopic:Da smo dobri nebi bili di jesmo.Vi jeste bolji od nas al trenutno nikako po igri ne zaslužujete ligu više,to ako ni sam ne vidiš onda imenjače nisi ni ti baš objektivan.
Zadnja izmjena: jmijac-4; 07 ožu 2011, 13:24; ukupno mijenjano 1 put/a.
<<

josip

VIP član

Post 07 ožu 2011, 13:21

jmijac-4 napisao:
josip napisao:moj j. mijac ne mogu vise trpit tvoj teror dokle ces varat ovaj napaceni narod svojim totalno neobjektivnim recenzijama, nemoj me vuc za jezik o kakvom ti visokom presingu pricas, govoris mi da je utakmica branimir - le meridien losa bila, jesi ti gleda ikad igru svoje ekipe na kameri? jesi li? :) :)

Jesam i zato sam kompetentan govorit o tome šta je loše a šta je dobro. :P
Da smo dobri nebi bili di jesmo.

Ok onda, priznajem :) :) protiv nas ste uvik bili dobri i zato se nadam da cete uzet u obzir ovu pobjedicu protv lav-a di smo vam malo pomogli :)
<<

jmijac-4

VIP član

Post 07 ožu 2011, 13:27

josip napisao:
jmijac-4 napisao:

Jesam i zato sam kompetentan govorit o tome šta je loše a šta je dobro. :P

Ok onda, priznajem :) :) protiv nas ste uvik bili dobri i zato se nadam da cete uzet u obzir ovu pobjedicu protv lav-a di smo vam malo pomogli :)

Reka sam lukiju i mišu da se nadam da ćete u ligu više,al tribate malo bolje nego sad igrat.Dobro igrate obranu i dobro se križate al malo više okomite igre vam treba.Dobili ste odličnog sidruna uonom novom momku samo mu se tribate malo više nudit.
<<

E4

Član

Post 07 ožu 2011, 16:51

moze li netko odgovorit kakv je ono dopis koji smo dobili oli ce se mjenjat satnice odigravanja utakmica jer su povukli sa stranice lige i datume odigravanja koji je ovo kua pa svake godine isto
Etiri 4ever
<<

Tomo MNK 'Etiri

Član

Post 08 ožu 2011, 09:26

jmijac-4 napisao:
josip napisao:
jmijac-4 napisao:Jesam i zato sam kompetentan govorit o tome šta je loše a šta je dobro. :P

Reka sam lukiju i mišu da se nadam da ćete u ligu više,al tribate malo bolje nego sad igrat.Dobro igrate obranu i dobro se križate al malo više okomite igre vam treba.Dobili ste odličnog sidruna uonom novom momku samo mu se tribate malo više nudit.

JMIJAČUUUU4, ti si jedina osoba koju znam, a koja ima nevjerovatnu sposobnost da uspijeva napalit ekipe protiv kojih TEK tribamo igrat, a u ovom slučaju im nakon svega još daješ i savjete kako će bolje igrat.

HELOOOOOO!!!!!! (ko tu koga???)

I još se svađaš s Toresom19, a šta ako Liverpool nekad ispadne u 4 ligu i opet budemo morali igrat s njima?!
Toress19 oprosti mu jer nije znao što piše, a onaj komentar prema našem voditelju je očigledno bila samo zdrava zajebancija.

Voditelju naš dični "E4", molim da izmjeniš statut kluba time da će svaki član Etirija prvo tebi poslat komentar na lektorsku provjeru da se ne bi ponavljale slične greškice.
Zadnja izmjena: Tomo MNK 'Etiri; 08 ožu 2011, 09:27; ukupno mijenjano 1 put/a.
DANAS JE SUTRA AKO UZMEŠ U OBZIR JUČER!
<<

Foxy

Novi član

Post 08 ožu 2011, 10:26

Tomo MNK 'Etiri napisao:Voditelju naš dični "E4", molim da izmjeniš statut kluba time da će svaki član Etirija prvo tebi poslat komentar na lektorsku provjeru da se ne bi ponavljale slične greškice.

Tomo dragi, znam da ti fale neka davna prošla vremena jednoumlja, ali brate pretjerali ga...
Foxy 44- MNK 'Etiri
<<

bubi0502

Član

Post 08 ožu 2011, 10:32

Tomo MNK 'Etiri napisao:
jmijac-4 napisao:
josip napisao:Ok onda, priznajem :) :) protiv nas ste uvik bili dobri i zato se nadam da cete uzet u obzir ovu pobjedicu protv lav-a di smo vam malo pomogli :)

JMIJAČUUUU4, ti si jedina osoba koju znam, a koja ima nevjerovatnu sposobnost da uspijeva napalit ekipe protiv kojih TEK tribamo igrat, a u ovom slučaju im nakon svega još daješ i savjete kako će bolje igrat.

I još se svađaš s Toresom19, a šta ako Liverpool nekad ispadne u 4 ligu i opet budemo morali igrat s njima?!
Toress19 oprosti mu jer nije znao što piše, a onaj komentar prema našem voditelju je očigledno bila samo zdrava zajebancija.

Voditelju naš dični "E4", molim da izmjeniš statut kluba time da će svaki član Etirija prvo tebi poslat komentar na lektorsku provjeru da se ne bi ponavljale slične greškice.

hahahahahhaha Liverpool nemoze ispast ali nikad neznas mozda izraze zelju da zele igrat u 4 ligi
dikod uđe dikod neuđe i opet dobro je
<<

Tomo MNK 'Etiri

Član

Post 08 ožu 2011, 10:55

bubi0502 napisao:
Tomo MNK 'Etiri napisao:
jmijac-4 napisao:Reka sam lukiju i mišu da se nadam da ćete u ligu više,al tribate malo bolje nego sad igrat.Dobro igrate obranu i dobro se križate al malo više okomite igre vam treba.Dobili ste odličnog sidruna uonom novom momku samo mu se tribate malo više nudit.

hahahahahhaha Liverpool nemoze ispast ali nikad neznas mozda izraze zelju da zele igrat u 4 ligi

hahahahahhaha Ja sam napisao ako Liverpool NEKAD ispadne u 4 ligu jer ove sezone nitko više ne ispada iz 3 lige. (uz pretpostavku da mi ostanemo)
DANAS JE SUTRA AKO UZMEŠ U OBZIR JUČER!
PrethodniSljedeće

Vrati se na: Sezona 2010/2011