B.Interijeri - Le Meridien Lav : 4-0...u lošoj utakmici zasluženo lukijevi puleni do pobjede
Ericsson vodija El Classico 5-2 7 minuta prije kraja.
GT FABREGAS napisao:GT TRADE-DSR KMAN 1-1..Prava borbena utakmica koja je obilovala vrhunskim obranama vratara,pogotovo naseg ZOVKA koji je bia inspiriran i skinija je par mrtvaca..BRACKI je zabija najlipsi gol ciloga prvenstva,iz slobodnjaka je s centra skinija paucinu,golman nije trepnija..ostaje osjecaj da smo u zavrsnici mogli do sva 3 boda al nismo iskoristili njihovu nonsalanciju u obrani zadnje 2 minute..steta.. ETIRI-ANDORA 3-1 Moran priznat da je Etiri zadnje 2 utakmice odigra fenomenalno unatoc pocetnom kiksu jucer..igraju agresivno,visoko napadaju,napravili su pravi mix mladosti i iskustva i to je ocito urodilo plodom..a tek voditelj koji uz sve uspije i koji gol uvalit..dok se ovako borite,nema zime..samo naprid..
josip napisao:moj j. mijac ne mogu vise trpit tvoj teror dokle ces varat ovaj napaceni narod svojim totalno neobjektivnim recenzijama, nemoj me vuc za jezik o kakvom ti visokom presingu pricas, govoris mi da je utakmica branimir - le meridien losa bila, jesi ti gleda ikad igru svoje ekipe na kameri? jesi li?![]()
jmijac-4 napisao:josip napisao:moj j. mijac ne mogu vise trpit tvoj teror dokle ces varat ovaj napaceni narod svojim totalno neobjektivnim recenzijama, nemoj me vuc za jezik o kakvom ti visokom presingu pricas, govoris mi da je utakmica branimir - le meridien losa bila, jesi ti gleda ikad igru svoje ekipe na kameri? jesi li?![]()
Jesam i zato sam kompetentan govorit o tome šta je loše a šta je dobro.
Da smo dobri nebi bili di jesmo.
josip napisao:jmijac-4 napisao:josip napisao:moj j. mijac ne mogu vise trpit tvoj teror dokle ces varat ovaj napaceni narod svojim totalno neobjektivnim recenzijama, nemoj me vuc za jezik o kakvom ti visokom presingu pricas, govoris mi da je utakmica branimir - le meridien losa bila, jesi ti gleda ikad igru svoje ekipe na kameri? jesi li?![]()
Jesam i zato sam kompetentan govorit o tome šta je loše a šta je dobro.
Ok onda, priznajem![]()
protiv nas ste uvik bili dobri i zato se nadam da cete uzet u obzir ovu pobjedicu protv lav-a di smo vam malo pomogli
jmijac-4 napisao:josip napisao:jmijac-4 napisao:Jesam i zato sam kompetentan govorit o tome šta je loše a šta je dobro.
Ok onda, priznajem![]()
protiv nas ste uvik bili dobri i zato se nadam da cete uzet u obzir ovu pobjedicu protv lav-a di smo vam malo pomogli
Reka sam lukiju i mišu da se nadam da ćete u ligu više,al tribate malo bolje nego sad igrat.Dobro igrate obranu i dobro se križate al malo više okomite igre vam treba.Dobili ste odličnog sidruna uonom novom momku samo mu se tribate malo više nudit.
Tomo MNK 'Etiri napisao:Voditelju naš dični "E4", molim da izmjeniš statut kluba time da će svaki član Etirija prvo tebi poslat komentar na lektorsku provjeru da se ne bi ponavljale slične greškice.
Tomo MNK 'Etiri napisao:jmijac-4 napisao:josip napisao:Ok onda, priznajem![]()
Reka sam lukiju i mišu da se nadam da ćete u ligu više,al tribate malo bolje nego sad igrat.Dobro igrate obranu i dobro se križate al malo više okomite igre vam treba.Dobili ste odličnog sidruna uonom novom momku samo mu se tribate malo više nudit.
JMIJAČUUUU4, ti si jedina osoba koju znam, a koja ima nevjerovatnu sposobnost da uspijeva napalit ekipe protiv kojih TEK tribamo igrat, a u ovom slučaju im nakon svega još daješ i savjete kako će bolje igrat.
HELOOOOOO!!!!!! (ko tu koga???)
I još se svađaš s Toresom19, a šta ako Liverpool nekad ispadne u 4 ligu i opet budemo morali igrat s njima?!
Toress19 oprosti mu jer nije znao što piše, a onaj komentar prema našem voditelju je očigledno bila samo zdrava zajebancija.
Voditelju naš dični "E4", molim da izmjeniš statut kluba time da će svaki član Etirija prvo tebi poslat komentar na lektorsku provjeru da se ne bi ponavljale slične greškice.
bubi0502 napisao:Tomo MNK 'Etiri napisao:jmijac-4 napisao:Reka sam lukiju i mišu da se nadam da ćete u ligu više,al tribate malo bolje nego sad igrat.Dobro igrate obranu i dobro se križate al malo više okomite igre vam treba.Dobili ste odličnog sidruna uonom novom momku samo mu se tribate malo više nudit.
JMIJAČUUUU4, ti si jedina osoba koju znam, a koja ima nevjerovatnu sposobnost da uspijeva napalit ekipe protiv kojih TEK tribamo igrat, a u ovom slučaju im nakon svega još daješ i savjete kako će bolje igrat.
HELOOOOOO!!!!!! (ko tu koga???)
I još se svađaš s Toresom19, a šta ako Liverpool nekad ispadne u 4 ligu i opet budemo morali igrat s njima?!
Toress19 oprosti mu jer nije znao što piše, a onaj komentar prema našem voditelju je očigledno bila samo zdrava zajebancija.
Voditelju naš dični "E4", molim da izmjeniš statut kluba time da će svaki član Etirija prvo tebi poslat komentar na lektorsku provjeru da se ne bi ponavljale slične greškice.
hahahahahhaha Liverpool nemoze ispast ali nikad neznas mozda izraze zelju da zele igrat u 4 ligi
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju