FAQ  •  Registracija  •  Login

1. liga mladi

<<

WITSCHGE

VIP član

Post 01 ožu 2011, 19:10

Pojišan napisao:http://i55.tinypic.com/16716vt.jpg

Maldini, Druga Stativa, Daba i Boro odlaze u drugu ligu!!!!
Zdravi i veseli bili!

ha ha hha hah stari nisi normalan,pored sve boli i nedaća uspija si me nasmijat do suza,svaka ti čast iako,sad se ceka Maldinijev komentar...
Najvjerniji UVIJEK DOLAZE I OSTAJU.....
<<

Figo

Novi član

Post 02 ožu 2011, 11:51

Naranča napisao:Nakon pustih obiteljskih obaveza mogao bih se vratiti na terene i čini se da ćemo mi opet odlučivat prvaka!!!1

Usrat cu se od ove izjave!
<<

Pojišan

Česti član

Post 02 ožu 2011, 13:54

WITSCHGE napisao:
Pojišan napisao:http://i55.tinypic.com/16716vt.jpg

Maldini, Druga Stativa, Daba i Boro odlaze u drugu ligu!!!!
Zdravi i veseli bili!

ha ha hha hah stari nisi normalan,pored sve boli i nedaća uspija si me nasmijat do suza,svaka ti čast iako,sad se ceka Maldinijev komentar...

Nema ti toga više na forumu, ali posla je jak odgovor jučer na terenu, međutim razmišljana sam da je ipak malo prekasno. Ali moguće je da uđe u 1. ligu ka voditelj s Koka Kolom, tako da ipak ima šanse bar za njega.
<<

svilaja1508

VIP član

Post 06 ožu 2011, 19:43

21KOLO
07.03.2011. 16:00 PB SPLIT DUJMOVAČA D.O.O. 2
07.03.2011. 16:55 TOPEL MOBITELI HERCEGOVAC - NICCOMI 2
07.03.2011. 17:55 RADUNICA STROŽANAC 2
07.03.2011. 18:50 DOMUS - Croatia Kman 83 GARAŽA PUJANKE 2
07.03.2011. 19:45 KIDAN ŽILE DALER X
07.03.2011. 20:45 ZLATAN OTOK SV. NEDILJA HVAR PARNA MASTIONA 2
07.03.2011. 21:40 MNK ZLATKO CELENT IS DEUTSCHE 1
uvijek č
SVILAJA ;ČISTI ZRAK I MIR
<<

svilaja1508

VIP član

Post 07 ožu 2011, 23:46

vodeči dvojac izgubio,prvenstvo otvoreno !!
uvijek č
SVILAJA ;ČISTI ZRAK I MIR
<<

Figo

Novi član

Post 08 ožu 2011, 09:35

Potop,bit ce jos poraza vodecih!!!
<<

fan forever

Novi član

Post 10 ožu 2011, 15:03

evo nakon puno vremena prosli ponedjeljak sam bio u dvorani i gledao mali balun zbog toga sta sam cuo da se liga popravila

vidio sam zaista dobrih utakmica,od lijepih preokreta rezultata,do puno lijepih i uigranih akcija(na tome potpuno zavidim ekipi Garaža Pujanke)....

ali ono sta sam vidio na utakmici kidan zile i neznam kako su se ovi drugi zvali(vecina mladih momaka u crnim dresovima) je totalno smisno za mene.Sudac nije svira cisti gol za kidan zile pa su ti rni pustili njima gol,pa su kidan zile njima pustile gol....uglavnom presmisno....smija san se kako nisam odavna...uglavnom sudci bili losi

ali utakmicu prije ili kasnije u kojoj je nastupala ekipa Garaze Pujanke protiv Domusa sam dozivio nesto sta nisam u zivotu.Neki momak,u rozom dresu,mislim broj 7 je napravio od jedne mirne utakmice totalni cirkus...Neznam da li taj momak koristi inace kakve lijekove za smirenje,ali ako ne koristi ja bi mu preporucio,jer ono sta sam na toj utakmici dozivio,nije ni u najmanjoj ruci cin nekog psihicki stabilnog igraca...Onakve rici izgovarat sudcima,ŽALOST...Ali ipak najveca zalost od svega je sto ti sudci to nisu sankcionirali na pravedan nacin...Koliko se dobro sijecam igrac je dobio samo zuti karton,i poslije takvog ponasanja znaci da ce on moci nastupati u slijedecoj utakmici.....SRAMOTA...

ali svakako se nadam da ce naknadno biti kažnjen na pravedan i posten nacin!!!
<<

e da je znat?

Novi član

Post 10 ožu 2011, 22:22

Suci su najveće zlo udruge.....
Pogotovo ovi novi__________
mrzin dinamo
mrzin cibonu
mrzin medveščak
mrzin mladost
<<

josip_radic

Stari član

Post 10 ožu 2011, 23:01

fan forever napisao:evo nakon puno vremena prosli ponedjeljak sam bio u dvorani i gledao mali balun zbog toga sta sam cuo da se liga popravila

vidio sam zaista dobrih utakmica,od lijepih preokreta rezultata,do puno lijepih i uigranih akcija(na tome potpuno zavidim ekipi Garaža Pujanke)....

ali ono sta sam vidio na utakmici kidan zile i neznam kako su se ovi drugi zvali(vecina mladih momaka u crnim dresovima) je totalno smisno za mene.Sudac nije svira cisti gol za kidan zile pa su ti rni pustili njima gol,pa su kidan zile njima pustile gol....uglavnom presmisno....smija san se kako nisam odavna...uglavnom sudci bili losi

ali utakmicu prije ili kasnije u kojoj je nastupala ekipa Garaze Pujanke protiv Domusa sam dozivio nesto sta nisam u zivotu.Neki momak,u rozom dresu,mislim broj 7 je napravio od jedne mirne utakmice totalni cirkus...Neznam da li taj momak koristi inace kakve lijekove za smirenje,ali ako ne koristi ja bi mu preporucio,jer ono sta sam na toj utakmici dozivio,nije ni u najmanjoj ruci cin nekog psihicki stabilnog igraca...Onakve rici izgovarat sudcima,ŽALOST...Ali ipak najveca zalost od svega je sto ti sudci to nisu sankcionirali na pravedan nacin...Koliko se dobro sijecam igrac je dobio samo zuti karton,i poslije takvog ponasanja znaci da ce on moci nastupati u slijedecoj utakmici.....SRAMOTA...

Ne znam tko si, ali to nije ni bitno.
Čitao sam ove tvoje postove i moram priznati interesantni su. Mislio sam ne odgovoriti na onaj prvi, ali s obzirom da si i u ovom posljednjem spomenuo ekipa Garaža Pujanke, odgovoriti ću ti:
1.) prozvao si me da sam ja osobno prevršio svoje moći i onemogućio igranje lige. Nisi u pravu, niti sam prekoračio svoje ovlasti, niti sam onemogućio igranje liga. Naime, Upravni odbor Udruge izabramn od predstavnika ekipa iam manadat za vođenje Udruge. Ako već inzistiraš, postignut je kompromis sa JUŠO (odgovornima u dvorani), za nastavak ove sezone. O deteljima ne bih ovim putem, samo to da te nemam namjeru uvjeravati riječima što smo sve postigli uza Udrugu i u njenom interesu u svo ovo vrijeme od kada vodimo Udrugu. O svim potankostima po završetku sezone kao i do sada ću izvjestiti skupštinu, ali ovaj put sazvati i plenum ekipa da svi skupa odlučimo što i kako dalje što se tiče igranja u dvorani na gripama kao i da vas upoznam barem sa dijelom problema sa kojima se često susrećemo, a koji su, uvjerio sam se, nerješivi dugoročno. Toliko o tome.
2.) vidim da siu moju ekipu spomenuo u pozitivnom kontekstu što se tiče uigranih akcija. Ako se ne rugaš, lijepo je čuti jer zaista u odnosu na druge ekipe mi mnogo i truda i vremena trošimo trenirajući da bi mogli konkurirati u ovoj izrazito jakoj 1.splitskoj ligi jer naša igračka kvaliteta je oskudna u odnosu na naše konkurente.
3.) što se tiče ponašanja moga suigrača, slažem se sa tobom, žalosno je. Još je žalosnije to što suci nakon čistog nedosuđenog penala za moju ekipu (sudac po završetku utakmice priznao povjereniku, priznao protivnički igrač) nisu sankcionirali ono ponašanje. Pa je još tužnije što delegat nije po završetku utakmice prijavio suce (pogreška zbog nepokazivanja drugog žutog kartona) i moga igrača zbog neprimjerenog ponašanja. Čekao sam do utorka u 19.45 (skoro pa 24 sata od završetka utakmice) da provjerim je li to delegat učinio. Kada sam vidio da nije, a s obzirom da je prijava važeća samo ukoliko se preda najkasnije 24 sata od završetka utakmice, JA OSOBNO SAM PRIJAVIO svoga suigrača, suce utakmice te delegata (on nije prijavio suce i mog igrača) jer jasno je da ono sve skupa nije bilo ok. Sada tu dolazimo do problema s obzirom da sam ja Predsjednik udruge pa mene moji igrači razumljivo pitaju: "Bi li ti prijavio nekog drugog igrača neke druge ekipe da je isto učinio?" Moj odgovor je: "Ne bih", ali bih prijavio suce i delegata iako to nije moj posao, ali bi bilo dobro kada bi ljudi uočene nepravilnosti prijavljivali jer jednostavno ne možemo svi sve vidjeti. E da se vratim na izgubljenu misao, ne bih prijavio bilo kojeg drugog igrača (osim igrača svoje ekipe) jer ne želim prepucavanja sa svima, ako voditelj ekipe smatra i dozvoljava da je takovo ponašanje njegovog igrača prihvatljivo to je na njegovoj duši i savjesti, samo ne znam kako ćemo tako naprijed jer mišljenja sam da svatko treba prokazati incidnetna ponašanja i nepravilnosti. Rezultat svega toga je da će moj suigrač biti kažnjen odlukom disciplinskog suca, nadam se da će odlukom stručne komisije biti kažnjeni i ostali prijavljeni akteri s moje strane. Kolika će kazna biti mome igraču, u to neću ulaziti niti sada nagađati, ali ćemo imati suituaciju da će igrač koji nije isključen niti prijavljen od strane službene osobe biti kažnjen. Je li to ok, ne znam, ali savjest meni ne da mira. Već treći put radim na uštrb svoje ekipe jer smatram da je to jedino pošteno kao i to da moji suigrači moraju biti svjesni da bi oni trebali biti primjer ponašanja, bez obzira što ja nikada nisam niti namjeravam koristiti svoj polažaj u Udruzi za nešto što smatram da nije časno ni korektno. Kako bi se velika većina ljudi ponašala u ovom slučaju da su u mojoj poziciji, ne znam, mogu samo nagađati, bio sam nažalost svjedok mnogobrojnih nepravdi u ovoj Udruzi sve do trenutka kada ovaj UO nije dobio mandat da vodi Udrugu. Na sve donesene odluke (možda i nisu bile skroz ispravne) mogu biti ponosan i sretan jer su uvijek i u pravilu bile donešene u najboljoj namjeri i nikada simpatizirajući bilo koga.
4.) Utakmicu Daler-Kidan žile neću komentirati osim kazati da me je bilo nakon puno vremena sram što vodim udrugu. koliko čujem delegat je tu obavio posao (prijavio obje ekipe), a koje će biti odluke Disciplinskog suca ne znam, u to se nikada ne miješam.

Pozdrav, Josip Radić
Zadnja izmjena: josip_radic; 10 ožu 2011, 23:04; ukupno mijenjano 1 put/a.
<<

josip_radic

Stari član

Post 10 ožu 2011, 23:11

e da je znat? napisao:Suci su najveće zlo udruge.....
Pogotovo ovi novi__________

sa sucima se radi mislim najmanje 2 puta mjesečno. suci polažu 2 puta godišnje testove iz poznavanja pravila nogometne igre. mogu pogriješiti (i griješe), mogu krivo procijeniti (i to se diogađa), ali zasmeta me kada ljudi kažu da naši suci ne znaju pravila jer to jednostavno nije istina. to što oni nekad ( po nekima i često) loše sude, to nema veze sa poznavanjem pravila. novi suci nisu zlo, oni su budući nositelji kvalitete suđenja u ovoj udruzi. tko smatra da može bolje, slobodno neka se prijavi u zadnjih 5 sezona organizirano je isto toliko i tečajeva za suce, biti će ih i još jer iz kvantitete i zdrave konkurencije će izaći kvaliteta kad tad, ali to je proces koji traje. Suci koji nisu dobri polako će gubiti svoje pozicije, oni koji napreduju polako će i na vrijednosnoj ljestvici napredovati i polako ćemo dobiti sve veću kvalitetu iz ovoga što imamo.
<<

grga11

Član

Post 11 ožu 2011, 00:14

josip_radic napisao:4.) Utakmicu Daler-Kidan žile neću komentirati osim kazati da me je bilo nakon puno vremena sram što vodim udrugu. koliko čujem delegat je tu obavio posao (prijavio obje ekipe), a koje će biti odluke Disciplinskog suca ne znam, u to se nikada ne miješam.

Pozdrav, Josip Radić

ne razumijem zasto te bilo sram, to sta mo mi htjeli priznat gol.. ili se tribalo zakrvit nakon te situacije jer
su gospoda lose vodila utakmicu.. ako si tako informiran da je dignut postupak jel moguce znat i radi cega??

Unaprijed zahvaljujem
<<

josip_radic

Stari član

Post 11 ožu 2011, 00:24

onako zdravo seljački: to je bila i na kraju ispala jedna sprdačina. ako je prijava podignuta (da sam delegat ja bih to napravio), podignuta je zbog povrede nekog od članaka Disc.pravilnika, vjerojatno nešto što se odnosi na nekakvo omalovažavanje ili što ja znam što... Renato je u to sigurno bolje upućen. Čudi me da vas nitko iz ureda nije kontaktirao da dostavite izjavu s obzirom da nitko nije isključen pa vi niste ni znali da je (ne znam je li je) prijava dostavljena u ured...
<<

grga11

Član

Post 11 ožu 2011, 00:35

zahvaljujem na odg.. ali nas nije nitko kontaktirao iz udruge.. pa mi je sad ovo prvi glas..
rado cemo se ocitovati.. :D
<<

stina7

VIP član

Post 11 ožu 2011, 00:46

fan forever napisao:evo nakon puno vremena prosli ponedjeljak sam bio u dvorani i gledao mali balun zbog toga sta sam cuo da se liga popravila

Evo momak u rozom dresu s brojem 7sam ja i sramim se svog postupka,prvi put sam u zivotu reagira na sudcevu odluku u onakvom tonu i nije mi drago sto se dogodilo.....Ali sramotno je da presjednik saveza podnosi prijavu protiv mene(svog igraca) radi nekih njegovi ideala i njegovog herojstva da mu kazu bravo,svaka cast i slicno,da se razumimo zar to nije posa delegata a tu je bia i renato pa sta nije prijavija vec HEROJ radic prijavija...Svaka cast naj lakse je udrit po svojima....HEROJ A NE ZLOCINAC hahahaha
<<

ivan.sk

Član

Post 11 ožu 2011, 01:17

SRAMOTA da je prijavu mora podnit radić. te suce triba kaznit. delegata još i više. stina7 ko si ne znan niti jesi li ti taj šta pišeš da jesi. ja mislim da nisi ti taj jer onda ne poznaješ dobro našeg presjednika a igraš s njim. nije to udrit po svojima niti da mu kažu bravo nego je to jedino ispravno kad već ovi redikuli nisu to napravili koji su tribali. e sad ko štaje neko reka ko bi od nas to napravija? ja mislim niko ili malo njih. zato šta je takav je taj mali radić i napravija sve dosad ova ćudesa koja je napravija u malom balunu. po gradu se opet prića o malome balunu a bilo se i to izgasilo jer su se svima zgadile krađe i sva sranja svih godina i ljudi su prestajali igrat. to je opet posta gušt. zato govorin da ako si ti taj koji je kažnjen da si moga znat da će te radić prijavit ako niko neće jer da to nije napravija onda to ne bi bija on. razumiš šta oću reć?
PrethodniSljedeće

Vrati se na: Sezona 2010/2011