FAQ  •  Registracija  •  Login

KUP 2009/2010

<<

BEGO- STAKLO MAAS

Česti član

Post 23 svi 2010, 21:32

MILLENIUM GAME SHOP - FORZA MOROCCO 7 :1

mislim da smo zasluzeno pobjedili ipak cini mi se pomalo umorne marokance............... od pocetka smo nametnuli neki presing ......dali par lakih golova.............. na kraju rezultat visok....mogli su i oni dat jos koji ali i mi......sve u svemu utakmica dosta fer i korektna .....moram iskreno rec da sam ocekiva malo vise od njih ali ipak ocito su sunce a i umor uradili svoje.......

ZLATAN OTOK PROSA DVA GOLUBA......INERO SE NIJE POJAVIJA..................PB I COLO ODIGRALI DOBRU UTAKMICU NA KRAJU PB POBJEDIJA 4:2

DUJMOVACE I OPS SPLIT 5:3 ALI I DA JE OPS PROSA NEBI BILO NEZASLUZENO......................OPS-ov IGRAC BROJ 2 JE CUDO....danas je skoro sam dobija dujmovacu.....
Zadnja izmjena: BEGO- STAKLO MAAS; 23 svi 2010, 21:32; ukupno mijenjano 1 put/a.
<<

BEGO- STAKLO MAAS

Česti član

Post 23 svi 2010, 21:48

RIBARI - IS DEUTSCHE 1
iako su njemci favoriti i svaku utakmicu igraju ozbiljno bez opustanja i podcjenjivanja ipak mislim da bi ribari ovo mogli iznenadit i pobijedit.....

IZVIŽDANI - MNK ZLATKO CELENT 2
ovo ce bit odlicna utakmica ......izvizdani su meni ostavili najbolji dojam od svih ekipa 5 a i b lige ove godine ali ipak mislim da je celent kvalitetniji i da ovo pobjeduje.....

ROGOZNICA - HOTEL ROTONDO 2
rotondo je kvalitetniji i triba bi proc iako rogoznica ima par opasnih igraca ali sumnjam da je to dovoljno da se ugrozi hoteljere....
<<

forza morocco

VIP član

Post 23 svi 2010, 22:44

Kako ono reče naš Mirko Cro Cop... dolaze mladi lavovi...

Izgubili smo od boljih igrača i jedino mi je žaj šta san danas bia totalno aut i praktički sa dva kiksa pomoga protivnicima da otvore špinu. Obzirom na jučerašnju utakmicu i na dužinu klupe mislin da nismo mogli bolje od, recimo poraza od npr. 3:1 ili 4:2 samo da se eto moj 6-mjesečni ciklus nije zatvoria baš danas... otprilike u tom intervalu iman kiks utakmicu...

Bego nije to samo umor nego godine... svejedno nadigrani smo i zasluženo idete dalje...

Vidimo se na ligaškim utakmicama u, nadam se drugačijem izdanju...ovo je danas bia Morocco bez Forze...

p.s. moga je Inero javit da neće doć pa da lipo igramo po ladu... :)
Zadnja izmjena: forza morocco; 23 svi 2010, 22:46; ukupno mijenjano 1 put/a.
<<

Forlopp

Član

Post 24 svi 2010, 00:13

Na blogu je snimka sa utakmice Ericsson - Topel 3-6
Drugo kolo kupa.
Ko voli nek izvoli.

Pozz
I noga u guzicu je korak naprid.

www.mnk-ericsson.bloger.hr
<<

miho

VIP član

Post 24 svi 2010, 06:21

millenium igra najlipše,najmlađi su i volija bi da osvoje
Alistair McCoist
<<

Vice ColoColo

VIP član

Post 24 svi 2010, 07:33

PB : Colo Colo 4:2
ako napisen da smo isfalivali 10 ak lipih sansi i primili 3 smisna gola ispast ce ka klasicna zalopoljka porazenih, ali to je samo razlog zasto su oni u prvu a mi u drugu ligu.
<<

Toma

Član

Post 24 svi 2010, 09:14

Vice ColoColo napisao:PB : Colo Colo 4:2
ako napisen da smo isfalivali 10 ak lipih sansi i primili 3 smisna gola ispast ce ka klasicna zalopoljka porazenih, ali to je samo razlog zasto su oni u prvu a mi u drugu ligu.

Je, šteta, nije da se nije moglo... Nepotrebno je pretjerano respektirat protivnika /ma o kome god se radi/ protiv kojega na kraju stvoriš dovoljno prilika za pobjedu.
Čestitke PB-u na pobjedi i korektnoj partiji!
<<

Gianluigi

Novi član

Post 24 svi 2010, 11:51

Zna li ko druge rezultate ...

Pivnica Karlo Mika Putz – Zlatan otok Sv. Nedilja Hvar

Caffe bar Dva goluba – Pivnica Karlo Mika Putz/Zlatan otok Sv. Nedilja Hvar
Inero – Strožanac
Dujmovaca d.o.o. – OPS Split
Zadnja izmjena: Gianluigi; 24 svi 2010, 11:51; ukupno mijenjano 1 put/a.
<<

KLEPTON

Novi član

Post 24 svi 2010, 12:58

BEGO- STAKLO MAAS napisao:DUJMOVACE I OPS SPLIT 5:3 ALI I DA JE OPS PROSA NEBI BILO NEZASLUZENO......................OPS-ov IGRAC BROJ 2 JE CUDO....danas je skoro sam dobija dujmovacu.....

Jučer naš br. 2 nije bija u formi (navodimo inicijale T.Č.(21)), i malo je sreće falilo da prođemo dalje, ne želim umanjiti pobjedu Dujmovače, al da je bio raspoložen uvalio bi im još tri komada sigurno.
Šteta jer nakon Radunice, dobro bi nam za reputaciju došao i skalp Dujmovače.
Do 4 min. prije kraja bilo je 3:3, pokušaj golman-igrač nije donio ploda pa su nam pola min. prija kraja dali gol na praznu branku.
Ovaj kup nam je pokazao da se možemo nositi s prvoligašima.
Bog je mrtav - Nietzsche
Nietzsche je mrtav - Bog
<<

Toma

Član

Post 24 svi 2010, 13:43

KLEPTON napisao:
BEGO- STAKLO MAAS napisao:DUJMOVACE I OPS SPLIT 5:3 ALI I DA JE OPS PROSA NEBI BILO NEZASLUZENO......................OPS-ov IGRAC BROJ 2 JE CUDO....danas je skoro sam dobija dujmovacu.....

Jučer naš br. 2 nije bija u formi (navodimo inicijale T.Č.(21)), i malo je sreće falilo da prođemo dalje, ne želim umanjiti pobjedu Dujmovače, al da je bio raspoložen uvalio bi im još tri komada sigurno.
Šteta jer nakon Radunice, dobro bi nam za reputaciju došao i skalp Dujmovače.
Do 4 min. prije kraja bilo je 3:3, pokušaj golman-igrač nije donio ploda pa su nam pola min. prija kraja dali gol na praznu branku.
Ovaj kup nam je pokazao da se možemo nositi s prvoligašima.

Je, po onome šta san pogleda u drugom poluvrimenu, nebi bilo nezasluženo da ste prošli dalje. Dapače, imali ste i više izglednih prilika... Svaka čast, pružili ste odličnu partiju!
Dujmovača je djelovala pomalo uspavano. Ipak, njihovo iskustvo i vaše sporadično srljanje riješili su pitanje pobjednika...
<<

DON FABIO

VIP član

Post 24 svi 2010, 15:40

Broj 2 iz OPS-a sam vec ja apostrofira kao igraca velikih mogucnosti,bez obzira sto smo mi protiv njih igrali bezvoljno i nikako,momak je pokaza klasu i sam nas dobia.Igrac takvog profila bas meni treba i ako pozeli prominit sredinu u MNK KMAN je dobrodosao,stvaramo novu ruzu momcadi,vec su dovedena tri kvalitetna pojacanja ali nam treba jos.Zelim stvorit jaku i cvrstu,kompaktnu momcad,a on je igrac poteza,jak individualac koji se odlicno uklapa i podredjuje ekipi.Ako ima volje i zelje,neka se slobodno javi.
F-OFF!!!
<<

svilaja1508

VIP član

Post 24 svi 2010, 19:29

CELENT teško do pobjede protiv motiviranih IZVIŽDANIH
sudac morao pustiti prednost u jednoj akciji IZVIŽIDANIM !!
NIJEMCI na penale dobili RIBARE
uvijek tvrdo č
SVILAJA ;ČISTI ZRAK I MIR
<<

PAGO

Član

Post 25 svi 2010, 15:18

Hotel Rotondo - Rogoznica = 7 : 1
Rezultat sve govori,prelako smo dobili Rogoznicu i imam dojam da smo igrali sa pola snage...Triba bit realan i reć da su i oni imali nekoliko šansi,ali očekivao sam više od njih.Ušli smo među 8 najboljih što je odličan rezultat,ali sve ove pobjede bi odma minjao za pobjedu protiv naših prijatelja i sportskih rivala Millenium Game Shop s kojima igramo za ulazak u polufinale.
POLUFINALE : DUJMOVAČA - PB SPLIT
HOTEL ROTONDO - MILLENIUM GAME SHOP
ZLATAN OTOK - MNK STROŽANAC
IS DEUTSCHE - MNK ZLATKO CELENT
<<

okocha

Član

Post 25 svi 2010, 15:28

Pozdrav svima!

Nakon dugo vremena nisam imao gorak okus u ustima poslje utakmice, ali eto opet dogodi se.
Kad igraš dobro, kontroliraš 90% utakmicu i na kraju izgubiš, krivo ti je, ali kad izgubiš na onakav način onda ti dođe da se zapitaš jesi li kome šta skrivija ili jednostavno nemaš sriće. A mislim da nije ni jedno, ni drugo. Oni koji su gledali, sigurno će imati poneki komentar, pa bi volija da isprave moje viđenje same utakmice i događaja na njoj.

Već u prvoj minuti Znaor zabija za 1-0, nakon brzo odigrane akcije.
Već tada, po meni, se događa presudan događaj za cijelu utakmicu. Jurjević ide na Znaora, ovaj mu ulazi rukama u prsa, sudac ne svira čisti faul za IS, gdje je moglo bit već 2-0. Jurjević šalje suca u PM, ne znam je li moglo glasnije, ovaj mu daje žuti karton. I tu staje svaka priča o nogometu i prelazi na suce. Ali ja ću nastaviti (za sada) o nogometu.Ubrzo zabijamo za 2-0, Teo Kardum. Njima se već uvlači nervoza, vika je na njihovoj klupi, veselje na našoj.
Odlučujemo se braniti, ali naivno primamo gol za 2-1, a potom opravdano peti faul i 2-2. Tako se odlazi na poluvrime.

U drugom opet krećemo sa istom postavom i nakon nekih 10ak minuta, samo čekajući protivnika, odlazimo na 4-2 i sve se čini da ih imamo. Oni uspijevaju u sljedećoj minuti smanjiti na 4-3 i stalno vrše presing na našoj polovici. I tada iz jedne naizgled banalne situacije, gdje sudac radi pogrešku i dosuđuje korner za IS, umjesto gol aut za nas, nastaje vatromet. Naš dični golman ga odmah šalje u materinu, sudac ga zove da dođe do njega, ali na to ga moraju još barem petorica držat i pokrivat mu usta dok mu ovaj sočno spominje majčine organe. Sudac mu naravno pokazuje crveni i ostajemo sa 3 igrača u polju. Ulazi rezervni golman. Tada sucu govorim da zašto nije priznao svoju grešku, a on meni objašnjava da je, na što ja sliježem ramenima i čudim se ludosti svoga golmana. U sljedećem momentu vidim igrače IS-a kako nam sa kornera vraćaju loptu - igra je bila zaustavljena, priznao je grešku, zašto onda korner za njih? Ubrzo zabijaju za 4-4, što je bilo i za očekivati. Izdušeni primamo gol za 5-4, ali nakon onoga što smo na treningu radili, dajemo im iz slobodnjaka gol za 5-5. U lutriji penala nismo imali sreće, a ni golmana. IS-u čestitam.

A sada kratko za poduku naših sudaca UMN-a od bivšeg suca:

- Ulazak rukama u prsa je faul, ukoliko ruke nisu uz tijelo, tim više što je igrač sa loptom pretrčao suparnika
- Namjerno sam stavio Karduma na Bratića, jer je puno brži od njega, ali dragi suci, to ne znači da nakon svakog pretrčavanja istog ga ovaj može odbiti u ogradu laktom i tijelom i naravno nakon toga imati kontru. Vi kao da samo gledate loptu, a ne postavljanje i namjeru.
- Molimo da odlučite se za koju ekipu dosuđujete aut, jer dovodi do nesporazuma i nježnih riječi upućenih upravo vama, na koje ne reagirate, jer ste razvili odmah iskre
- Nakon što vam bilo koji igrač spomene bilo kakvu radnju sa majkom, makar to bilo i vezenje goblena, izvadite karton primjerene boje
- Nakon što vam voditelj baci bocu u teren sa vodom, molimo odstranite ga sa klupe i nemojte ga moliti da to ne radi više
- Igrači se razikuju po brojevima i boji dresova, a ne po tome koju ligu pod HNS-om igraju

Nemojte shvatiti ovo kao provokaciju, jer dok god ne pokažete autoritet na terenu nećete imati normalnu utakmicu, pogotovo ukoliko igrače ne upozorite da igraju na betonu i da ćete strogo kažnjavati svaki grublji prekršaj i prostačenje upućene vama ili protivniku. Gore navedene crtice su samo mala digresija, radi vas i radi samih igrača.

Svojim IGRAČIMA čestitam na pravoj muškoj utakmici.

P.S. Bego, od sada navijam za vas
<<

nova ganaracija

Novi član

Post 25 svi 2010, 16:38

evo ga još jedan kojemu su krivi suci a ne igra njegove momcadi.zasto nisi da 15 golova i onda se ostavia sudaca.ti se lipo uvati sudenja i svima nam pokazi kako se sudi.kako ti na utakmici izgubis loptu i napravis 100 pogresaka tako su i suci ljudi i oni mogu pogrijesiti zato se ostavi njih i gledaj sebe i svoju momcad.a na ove gluposti koje neki pisu kako bi jedan igrac pobijedia dujmovacu kako bi drugi pobijedia strozanac i slicno reci cu van samo da ste smisni.zasto nije prvi strijelac sa 70 pogodaka u toj 5.ligi kad je vec tako strasan.izgubia si utakmicu od boljih taj dan i pomiri se sa tin.
i ka sta san na pocetku liga kupa reka ostace samo najbolje ekipe iz svih liga sta god neko mislia.zanimljivo je da najvise komentara ima od ovih koji su ispali pa im nije drago sta je tu neka druga ekipa i onda seru po njoj.ovo je ljudi 8 najboljih ekipa u splitu i ako nisi medu njima nakloni im se i cestitaj im a ne srat po njima.i naravno od njih 8 - 6 ih je iz 1 lige a u polufinalu ce bit najmanje 3.jel sad nekima jasno zasto je 1 liga najbolja i jeste li sad malo vise na zemlji
Zadnja izmjena: nova ganaracija; 25 svi 2010, 16:39; ukupno mijenjano 1 put/a.
PrethodniSljedeće

Vrati se na: Sezona 2009/2010