Graditelj napisao:GT majstore...
Geosonda - Zewa 2 zar ko sumnja u to;
ne sumnja... GEOSONDA nije u formi..., čista 2
MNK Promet Split - Vodovod i kanalizacija MIslim da je mala prednost na strani Prometa;
Vodovod je bolja ekipa, promet se provlači... Tu stavljam X
Impero - Mišo lancic X Ovo je zicer (ako ko sumnja nek se žali u nedilju voditelju GT Trade-a), šalu na stranu probat ćemo pa šta bude...
Ja razumijem naboj, ali nemojte baš biti sigurni. Impero se dugo tražio, ali sada se našao. Vaše DVIJE pobjede, prva i zadnja, ostat će još neko vrijeme baš to, DVIJE pobjede. Dakle, koliko god to tebe ljutilo, 1
HEP Proizvodnja - KB Split 1 Poskupljuje struja, bolnica u stečaju;
HEP je bolji od KBa i to je to. Svakako 1
Eto...
Ma ovo za našu utakmicu je naravno pumpanje atmosfere
Ovo nam je prva sezona i kako stvari stoje ovo nam je zagrijavanje za slijedeću sezonu jer ipak se igra 5+1 šta nama nikad nije baš ležalo jer u mladima igramo već (uuuuuuuuuuuuuu, neki i 25 godina) dugo pa je stvar navike i na postavu i na balun. Iako sam mišljenja da nismo toliko loši kao što bodovno stanje kaže jer smo većinu utakmica gubili s golom razlike. Razbila nas je samo Zewa i Impero jednu utakmicu. A i ekipa koju smo skupili na početku sezone je stalno u deficitu tako da nam je i golman počea igrat.
Sve u svemu dobro je, ne može se ispast a za igrat prvu ligu to moremo kad budemo u +45.
poz svim veteranima!!!