FAQ  •  Registracija  •  Login

4. liga veterana

<<

GT Trade

Česti član

Post 12 vel 2010, 13:40

Graditelj napisao:GT majstore...

Geosonda - Zewa 2 zar ko sumnja u to;
ne sumnja... GEOSONDA nije u formi..., čista 2

MNK Promet Split - Vodovod i kanalizacija MIslim da je mala prednost na strani Prometa;
Vodovod je bolja ekipa, promet se provlači... Tu stavljam X

Impero - Mišo lancic X Ovo je zicer (ako ko sumnja nek se žali u nedilju voditelju GT Trade-a), šalu na stranu probat ćemo pa šta bude...
Ja razumijem naboj, ali nemojte baš biti sigurni. Impero se dugo tražio, ali sada se našao. Vaše DVIJE pobjede, prva i zadnja, ostat će još neko vrijeme baš to, DVIJE pobjede. Dakle, koliko god to tebe ljutilo, 1

HEP Proizvodnja - KB Split 1 Poskupljuje struja, bolnica u stečaju;
HEP je bolji od KBa i to je to. Svakako 1

Eto...

Ma ovo za našu utakmicu je naravno pumpanje atmosfere :). Jedna pobjeda ne znači proljeće.
Ovo nam je prva sezona i kako stvari stoje ovo nam je zagrijavanje za slijedeću sezonu jer ipak se igra 5+1 šta nama nikad nije baš ležalo jer u mladima igramo već (uuuuuuuuuuuuuu, neki i 25 godina) dugo pa je stvar navike i na postavu i na balun. Iako sam mišljenja da nismo toliko loši kao što bodovno stanje kaže jer smo većinu utakmica gubili s golom razlike. Razbila nas je samo Zewa i Impero jednu utakmicu. A i ekipa koju smo skupili na početku sezone je stalno u deficitu tako da nam je i golman počea igrat.
Sve u svemu dobro je, ne može se ispast a za igrat prvu ligu to moremo kad budemo u +45.
poz svim veteranima!!!
<<

veteran

Novi član

Post 12 vel 2010, 14:23

Geosonda - Zewa 2 ( ako zewa ne bude gađala stative a golman igrač ne bude na centru )
MNK Promet - ViK 2 ( promet mora stati )
Impero - Mišo lančić 1 ( Impero u naletu )
Hep - KB Split 1 ( Ka Beu ukinuta privatna praksa :) )
<<

Mileni

Novi član

Post 13 vel 2010, 18:34

Ima li ko nazočan da javi rezultate, znam samo da su moji dobili Geosondu 3:0...
<<

imperator

Novi član

Post 13 vel 2010, 18:48

Impero-Mišo Lančić 5:0
Hep-KB Split 3:2
Promet-Vodovod 1:1
<<

GT Trade

Česti član

Post 13 vel 2010, 21:32

Graditelj napisao:GT majstore...

Geosonda - Zewa 2 zar ko sumnja u to;
ne sumnja... GEOSONDA nije u formi..., čista 2

MNK Promet Split - Vodovod i kanalizacija MIslim da je mala prednost na strani Prometa;
Vodovod je bolja ekipa, promet se provlači... Tu stavljam X

Impero - Mišo lancic X Ovo je zicer (ako ko sumnja nek se žali u nedilju voditelju GT Trade-a), šalu na stranu probat ćemo pa šta bude...
Ja razumijem naboj, ali nemojte baš biti sigurni. Impero se dugo tražio, ali sada se našao. Vaše DVIJE pobjede, prva i zadnja, ostat će još neko vrijeme baš to, DVIJE pobjede. Dakle, koliko god to tebe ljutilo, 1

HEP Proizvodnja - KB Split 1 Poskupljuje struja, bolnica u stečaju;
HEP je bolji od KBa i to je to. Svakako 1

Eto...

Priznaj koliko si love stavija na ove parove ... pogodija si sve rezultate.
A o našoj "igri" danas neću reč ni riči ... dobro smo i prošli, al mladi smo ima vrimena.
<<

imperator

Novi član

Post 14 vel 2010, 01:53

A sad ZEWA!Tko bi se nada nakon onakvog starta da će impero gazit sve pred sobom....Usubotu je derbi,mislim da je sve otvoreno...
<<

Graditelj

Novi član

Post 15 vel 2010, 13:34

Nisam ti ja tip od kladionica... Nekako pokušavam biti objektivan... Kolo je bilo bez izneneđenja, evo moji komentari:

Geosonda - Zewa
Zewa nestrpljiva, Geosonda pobjedila samu sebe

MNK Promet Split - Vodovod i kanalizacija
Nevjerojatno je kako Promet igra, teška su mi misterija. Da su i pobijedili, to bi bio poraz Vodovoda. Ovako, Vodovod je bio bolji, ali ne dovoljno.

Impero - Mišo lancic
Za Impera rutina, Mišo, bez uvrijede, katastrofa...

HEP Proizvodnja - KB Split
HEP nije loša ekipa, a KB je najgrublja momčad. Jel' još tko tako misli?

Apopos sljedećeg kola... Vidjet ćemo je li IMPERO sposoban ponoviti pobjedu ili je to bilo slučajno. I još, kasnije ću pogledati ovo oko gaženja svih pred sobom...

Dakle:
Vodovod i kanalizacija - HEP Proizvodnja
Mišo lančić - MNK Promet Split
Zewa - Impero
KB Split - Geosonda
<<

imperator

Novi član

Post 17 vel 2010, 21:08

Evo da odgovorim Graditelju,jer vidim da ga uvik takne kad napišem da Impero gazi sve pred sobom.Zadnjih 10 kola mi daje to za pravo...8 čistih pobjeda i to 7 uvjerljivih i jedna tisna(2-1 sa ZEWA-om),te dva neodlučena...I dalje mislim da je Zewa najjača i najkompletnija ekipa,a po mom skromnom mišljenju,mislim da smo odma posli nje.... a posli...3.HEP 4.Vodovod 5.Promet 6.Geosonda 7.KB Split 8.Mišo Lančić....ovo kolo će svaki par bit teško pogodit!?
<<

the bond

Novi član

Post 19 vel 2010, 13:38

opaki impero-zvuču dobro ali nije još gotovo (mislim na II mjesto)
<<

Mileni

Novi član

Post 19 vel 2010, 13:58

Dobijemo li sutra mi moglo bi se zakomplicirat, dobije li Impero sve je jasno...
Zadnja izmjena: Mileni; 19 vel 2010, 13:59; ukupno mijenjano 1 put/a.
<<

the bond

Novi član

Post 19 vel 2010, 16:05

a opet impero se diže -zewa pada, moga bi sutra impero popravit gol razliku
<<

imperator

Novi član

Post 19 vel 2010, 17:23

Popravija je Impero gol razliku zadnjih 10 kola,neka je ostatak lige popravlja...ionako je svima negativna
<<

imperator

Novi član

Post 20 vel 2010, 14:29

Impero-Zewa 1-2....zaslužena pobjeda zewe,da smo izjednačili ne bi bilo pošteno a nas bi pomazila srića....sudac je ima muda za dosudit oni drugi penal,ja ga nebi sudija.....triba bit pošten i priznat da su danas bili bolji....idemo dalje,hvala Vodovodu!
<<

Mileni

Novi član

Post 20 vel 2010, 17:47

imperator napisao:Impero-Zewa 1-2....zaslužena pobjeda zewe,da smo izjednačili ne bi bilo pošteno a nas bi pomazila srića....sudac je ima muda za dosudit oni drugi penal,ja ga nebi sudija.....triba bit pošten i priznat da su danas bili bolji....idemo dalje,hvala Vodovodu!

Znači, nije se zakompliciralo... Kao prvo, svaka čast za ovi komentar od imeratora, fer i pošteno! Jedino mi je žaj šta za ovakvu utakmicu savez delegira čovika kojemu je ovo druga utakmica šta sudi uopće, totalno se izgubija, žaj mi je radi cile utakmice, jer je ovo stvarno bija derbi i po meni Impero definitivno zaslužuje rang više po prikazanoj igri u zadnje vrime. Toliko se izgubija da više nije zna ni kompenzirat, toliko je očigledno upada iz jedne u drugu pogrešnu odluku, u jednom momentu je bilo i smišno i žalosno u istom momentu, varili smo od smija i mi i oni... Šta se igre tiče, mislim da smo danas jednostavno ušli čvršće u utakmicu za razliku od zadnjeg puta kad su nas zasluženo dobili, a čim se tako postaviš i igra ti je nekako bolja, a i ruku na srce, bila je lipa i pozitivna atmosfera uoči samog derbija, neka pozitivna nabrijanost, jer na kraju krajeva ipak igraju prve dvi ekipe ove male lige...I na kraju šta reći za obranu drugog penala igrača-golmana Buce, čovik se iskupija za neke nedavne parade...
<<

Graditelj

Novi član

Post 22 vel 2010, 09:35

Pohvale Imperatoru za komentar. Nekako sam čovjeka doživio drugačije i zbilja me iznenadio objektivnošću... =D =D =D

Sudac?!? Može bit samo bolji... Ovaj što je sudio druge dvije utakmice je bolji...

Kako je HEP izgubio?!? Neočekivano...

Mišo očekivano...

Geosonda i KB... Bi-ne bi...
Zadnja izmjena: Graditelj; 22 vel 2010, 09:36; ukupno mijenjano 1 put/a.
PrethodniSljedeće

Vrati se na: Sezona 2009/2010