II. Liga Mladih
Golmanu Forze sve čestitke!!!! Derbi(interni) je opravdao sam naziv, korektna i fer igra uz odlične suce i ovaj put, mislim da bi nerješeno bilo najpravednije,ali ovaj put spretniji i sretniji uzimaju 3 boda. Falili smo more šansi sa igračem više, a i par zicera dok smo još vodili. Pozdrav Forzi.
Zewa-Max Moris: nerješeno pravedno, max moris malo bolji ili kako Maroš kaže, opasniji.
Zewa-Max Moris: nerješeno pravedno, max moris malo bolji ili kako Maroš kaže, opasniji.
DANAS JE SUTRA AKO UZMEŠ U OBZIR JUČER!
1. colo colo.......................8........17
2. baterija.........................8........17
3. zewa.............................8........15
4. zlatarija.........................9........15 (moguće oduzimanje bodova za nedolazak danas ako je točno da nisu došli)
5. smrdečija.......................8........14
6. dulux.............................8........13
7. forzza marocco...............9........13
8. pekara babić...................9.......12
9. mnk jel nećeš.................8........9
10. veseli mornari...............8........8
11. mnk etiri......................8.........7
12. max morris...................9........7
13.skalice...........................8........4
4. zlatarija.........................9........15 (moguće oduzimanje bodova za nedolazak danas ako je točno da nisu došli)
TH14 napisao:1. colo colo.......................8........17
Bravo TH14 to je zalaganje piše se tablica za domaći rad.Falila su moja dva da opet bude devet komada ali nema veze bitno je da smo popravili gol razliku i da nismo primili. Pozdrav iz Kladnjica
Tomo MNK 'Etiri napisao:Golmanu Forze sve čestitke!!!! Derbi(interni) je opravdao sam naziv, korektna i fer igra uz odlične suce i ovaj put, mislim da bi nerješeno bilo najpravednije,ali ovaj put spretniji i sretniji uzimaju 3 boda. Falili smo more šansi sa igračem više, a i par zicera dok smo još vodili. Pozdrav Forzi.
Zahvaljujem na čestitkama.
Pozdrav 'Etirijevcima!
Ljudi moji, nemojte se ljutiti, došlo je do propusta i na internetu i u papirima koje ste dobili. Imamo nekih problema u organizaciji, ali uskoro će i to biti rješeno. Kroz dan-dva biti će sve popravljeno i obavljeno na internet stranici, ali evo da u startu spriječim nsuglasice:
1.) 1.liga mladih igra ovaj četvrtak,
2.) 2.liga mladih ne igra ovu subotu već u subotu 24.11. sa početkom u 17:15 sati!
3.) 3.liga mladih igra ovu nedjelju sa početkom u 8:45 sati!
4.) 4A liga mladih igra ovu subotu sa početkom u 11:15 sati
5.) 4B liga mladih igra ovu nedejlju sa početkom u 12:00 sati!
Molim Vas da mi HITNO odgovorite putem ovoga foruma ako ste dobili na ligi papire koji drukčije obavještavaju. Isto Vas molim što se tiče internet stranice da date vremena administratoru do četvrtka da ispravi svaku ligu pojedinačno, te ukoliko se tada ne bude podudarao internet i ove obavijesti ovdje da me također odmah kontaktirate da saniramo pogreške.
Hvala unaprijed!
1.) 1.liga mladih igra ovaj četvrtak,
2.) 2.liga mladih ne igra ovu subotu već u subotu 24.11. sa početkom u 17:15 sati!
3.) 3.liga mladih igra ovu nedjelju sa početkom u 8:45 sati!
4.) 4A liga mladih igra ovu subotu sa početkom u 11:15 sati
5.) 4B liga mladih igra ovu nedejlju sa početkom u 12:00 sati!
Molim Vas da mi HITNO odgovorite putem ovoga foruma ako ste dobili na ligi papire koji drukčije obavještavaju. Isto Vas molim što se tiče internet stranice da date vremena administratoru do četvrtka da ispravi svaku ligu pojedinačno, te ukoliko se tada ne bude podudarao internet i ove obavijesti ovdje da me također odmah kontaktirate da saniramo pogreške.
Hvala unaprijed!
Vice je odsutan 15 dana (srića da ni lige nema, taman se lipo poklopilo) pa da ja proban odgovorit. 2min prije kraja sa igr-vratarom izjednačujemo na 2:2 i nastavljamo istu igru jer oćemo sva tri boda. 20sek prije kraja sa live strane ide oštar balun koji prolazi između njihovog vratara i igrača, naš igrač (Aljoša) utrčaje na drugu stativu i klizeći ga ubacuje di triba. Nakon šta je balun već uša u gol njihov se vratar baca na našeg igrača (kontakt s vratarem unutar 6m, ali nakon gola). Glavni sudac svira gol, ali ovaj uz delegata pokazuje na faul i to sa zadrškom od par sekundi, nakon šta smo već proslavili gol. Dalje znaš scenarij, rasprave i uvjeravanja, žuti za Ivana (3. pa nije moga igrat protiv ZEWE) ali sudac ostaje tvrdoglav, dok glavni (koji je prihvatio odluku drugog) ne daje nikakve komentare. Posli utakmice i protivnici govore da im sudac nije jasan, ali šta ćeš, 2 boda manje...
Tko leži - NE BJEŽI!