LIGA-KUP 2009
Drle-huligan napisao:Garry loš van je skauting. Pa to se očekivalo da će doć Batigol! Najjači napadač!
Nije meni loš skauting.Znao sam ja da će on doć i upozorio sam sve svoje igrače na njega.Nije pomoglo.Čovik je fenomenalan.Mene je puno više iznenadilo šta pola mojih ljudi uopće nije znalo ko je MATE BATURINA???Momci koji se amo reć bave balunom ne znaju ko je BATURINA.Razočaran sam tim saznanjem.Ipak,na kraju,odigrali smo dobro drugo poluvrijeme te poraz izgleda pristojno 6:4.
POZDRAV!
Baturina je zakon!!!!
Mene osobno jako smeta šta nas ljudi iz saveza slabo (čitaj nikako) ne informiraju u pogledu satnica utakmica, rado bi dosta nas išlo pogledat koju utakmicu posebno u kasnijim terminima kad bi znali kad ko igra, ovako ništa.... katastrofa, a potribno je malo truda
p.s. Bego napiši kad budeš zna s kim i kad igrate, vi spadate među one koje ću rado pogledat
Mene osobno jako smeta šta nas ljudi iz saveza slabo (čitaj nikako) ne informiraju u pogledu satnica utakmica, rado bi dosta nas išlo pogledat koju utakmicu posebno u kasnijim terminima kad bi znali kad ko igra, ovako ništa.... katastrofa, a potribno je malo truda
p.s. Bego napiši kad budeš zna s kim i kad igrate, vi spadate među one koje ću rado pogledat
Evo i parova 2.kola:
LIVERPOOL / KLINIKA SUĆ. - VIK
MNK KMAN - ADRIATIC YACHTING
DUJMOVAČA / PEKARA ili ŠLAPE - ARTEM
TOPEL - INERO
NOVI ŽIVOT - MONTY PAYTON
IS DEUTSCHE - TKD MARJAN
PARNA MASTIONA - LE MERIDIEN LAV
GRM & TUNJ - FENIKS / GARAŽA PUJANKE
STAKLO MAAS / MLAKAR VIL. - STROŽANAC / KAMEN D.
HOTEL ROTONDO - VESELI MORNARI
ČELOPEK / DALMATINAC - CB DVA GOLUBA
HSP - NEORIĆ / PIVNICA KARLO
ZEWA - CB ZELE BRONX
PB SPLIT - MG ŠPORT
MNK JEL NEĆEŠ - GRADSKA SIG. / ZLATKO CEL.
KIDAN ŽILE - DOMUS
LIVERPOOL / KLINIKA SUĆ. - VIK
MNK KMAN - ADRIATIC YACHTING
DUJMOVAČA / PEKARA ili ŠLAPE - ARTEM
TOPEL - INERO
NOVI ŽIVOT - MONTY PAYTON
IS DEUTSCHE - TKD MARJAN
PARNA MASTIONA - LE MERIDIEN LAV
GRM & TUNJ - FENIKS / GARAŽA PUJANKE
STAKLO MAAS / MLAKAR VIL. - STROŽANAC / KAMEN D.
HOTEL ROTONDO - VESELI MORNARI
ČELOPEK / DALMATINAC - CB DVA GOLUBA
HSP - NEORIĆ / PIVNICA KARLO
ZEWA - CB ZELE BRONX
PB SPLIT - MG ŠPORT
MNK JEL NEĆEŠ - GRADSKA SIG. / ZLATKO CEL.
KIDAN ŽILE - DOMUS
U 2.kolu ima nekoliko zanimljivih utakmica. TOPEL - INERO, KIDAN ŽILE - DOMUS, HSP - NEORIĆ / PIVNICA, a sigurno će veliku pažnju privući dvoboj prvaka 5-ih liga NOVI ŽIVOT - MONTY PAYTON. Na jednoj strani Januzović, Delpont, Cipci, Orla, Franić, Parčina, a na drugoj Stojkić, Lončar, Dvornik, Radan, Depeder, Bralić...