FAQ  •  Registracija  •  Login

Općenito razglabanje

<<

svilaja

VIP član

Post 03 kol 2007, 21:47

LJUDI JA VJEROJATNO PRATIM NAJVIŠE HAJDUKA OD SVIH NA FORUMU, SMIRITE SE I BEZ GRUBIH RJEČI, JOSIPE1
SVATKO IMA PRAVO NA SVOJE MIŠLJENJE.
HAJDUK I TORCIDA ŽIVE VJEČNO.
SVILAJA :ČISTI ZRAK I MIR.
SVILAJA; ČISTI ZRAK I MIR
<<

svilaja

VIP član

Post 03 kol 2007, 21:50

kun1gic napisao:na torcidi triba bit glavni dan a kiša sve uništila. ko je u polufinalu i jel se igralo. ja san iša ća kad su skalice vodile 5:1 pri kraju. Skalice i ________ i _________ i __________. ko zna polufinaliste nek napiše ako se igralo.

ODGODA....REFLEKTORI UGAŠENI.
SVILAJA;ČISTI ZRAK I MIR.
<<

kun1gic

Česti član

Post 03 kol 2007, 21:53

bolje, kad se igra opet? i bolje da je odgođeno. valjda će bit bolje vrime kad se budu igrale ove utakmice da bude više ljudi. A karta 10kn za četvrtfinale? mogli su to nekako najavit a ne da se svi ćudimo na ulazu.
<<

skalice

Član

Post 04 kol 2007, 09:17

svilaja napisao:LJUDI JA VJEROJATNO PRATIM NAJVIŠE HAJDUKA OD SVIH NA FORUMU, SMIRITE SE I BEZ GRUBIH RJEČI, JOSIPE1

ne bih rekao...ja ga pratim i doma i vani...no,nije bitno
Hajduk je loš,nije uigran,Pudar po meni nije idealno rješenje...
Grgić smeće zadnje,godinama obećava a nikad ništa konkretno nije napravljeno...hnl nije mjerilo za neke uspjehe,ipak smo mi nekad bili klub s velikom tradicijom i europskim imenom,danas smo provincijalci.
Kad se dogodija europski neuspjeh protiv Shelbourne-a i Debrecena onda se ka okrenilo mlađim igračima,bar je tako naš dragi predsjednik kluba govorija.Činjenica je da posli Srne nismo izbacili nijednog mladića iz našeg pšogona koji je na reprezentativnoj razini.Razlog je po meni nestručnost i neznanje,danas svaki bivši igrač ili dobar prijatelj nekoga u upravi može bit trener u omladinskoj školi,o skautima da ne govorimo,svaki pišo je skaut.Priča tipa ove,netko je bio osrednji igrač Hajduka prije 20-ak godina,ništa specijalno ali hajdučko dite,nije ostvario neki veliki transfer niti u inozemstvo,niti doma,nije se nakesa love a dobar je čovik,hajdučko dite,pa zašto mu ne bi dali šansu da bude trener u omladinskoj školi ili skaut,neka mu plaćice od 5000-6000 kuna,možda bude dobar a i tečaj za trenera je završija,e.
Aj,budimo realni,mi 6 godina nismo izbacili pravog klinca a pogledaj kakvi se samo balun igra u našoj regiji.Evo,pogledajte mali balun,najjači smo u državi,4 prvoligaša iz grada,a i novi prvoligaš Vrgorac nije daleko.Po svim igralištima u svim kvartovima imamo samo tako talentirane mulce,koliko takvih mulaca ima u velikom balunu,pa nama svako misto u regiji ima klub u velikom balunu.I sad da imaš prave skaute,ka šta ih je Hajduk ima prije 20 godina i još unazad,nitko mi ne može reć da uz pravi rad i pravu organizaciju,od danas pa za 5 godina ne bi imali ludilo juniorsku generaciju.
A sad se vratimo u sadašnjost.Ono prekjučer je daleko od prave izvedbe.Drugo poluvrijeme vezni red je vapio za kvalitetnom zamjenom ali nisi ima koga stavit,klupa je tanka.Kad svi proigraju i ozljeđeni se priključe imat ćemo skupinu od otprilike 18 dobrih igrača.
Postavljam pitanje,pogotovo ljubiteljima Branka Grgića,di je budućnost???
Cernat,Sablić i Verpakovskis su na posudbi godinu dana,Tudor je potpisa na godinu dana(1+1),Rukavina je menađerov,što znači ako i kada proigra ide ća kad god njegov menađer napravi dobar posao,Balić je za mirovinu,Hrgović je u takvim godinama da ako si čovik moraš ga pustit za godinu dana ako bude ima dobru ponudu,i tko ti ostaje???
U međuvremenu prvih jedanaest nam je dobro pokriveno,pitanje kad će ti mladići koji su jedini zalog za budućnost dobiti šansu?Npr. Ljubičić još ni minute nije dobija ove sezone.
Nisam ja dežurni skeptik, samo oću ukazat na probleme koji ljudi ne vide kad ih zahvati opća euforija,Sampdorija,ovo,ono...
A svih tih ljudi uredno nema na stadionu ni na gostovanjima(namjerno spominjem gostovanja jer sam siguran da će u Genou otić bar 500 šabana koji su navijači samo kad bijelima ide dobro,ista priča ka i u Rimu) kad Hajduku krene loše,kad ispadnu iz europe i kad nam Dinamo utekne 10-15 bodova. Na poljudu na kraju sezone ostaje uredno 1000-2000 najvjernijih...žalosno ali istinito...na gostovanju još i manje...a onda smo problem društva,huligani,rušitelji kluba i uprave itd.,za razliku od danas dan-dva posli Budućnosti kad smo najbolja publika na svitu...tako je i sa bijelima...nekoć europsko ime,danas provincijalci,da bog da me demantiraju,nitko sritniji od mene.

Ambasador ale!

p.s. Mileni,čuvaj glavu.
ultra'
<<

jmijac-4

VIP član

Post 04 kol 2007, 09:53

Rafael Marquez napisao:i wise bi wolija da igramo ludilo a ne dobivamo nego da owako se sramotimo i prolazimo jedwa..kad bi dobro igrali baren znas da imas pametne igrace i tehnicki potkovane pa ce i razultat doc kad tad a owako znas da nema nikakwe buducnosti...i da su nan igraci prosjecno losi..

moje misljenje!

ma zar rezultat nije najbolji.Kad je bija ćiro igrali smo fenomenalno al nismo dobijali.Hvala lipa,al to nikome ne triba.dakle-nemaš pojma
Živija profesionalni amaterizam!:cool:
<<

jmijac-4

VIP član

Post 04 kol 2007, 10:00

Nismo najbolji malobalunjeri u državi-gospić je državni prvak.Hrvatskim nogometom dirigiraju manageri,to je prava istina.A da ne govorim koliko nam zapravo predsjednika saveza briga šta se događa u domaćem prvenstvu....
Prije je bilo prije,drugačije se igralo i za zelenim stolom i za zelenim terenom.Ispada da je najgore šta se hajduku moglo dogodit onaj uspjeh u ligi prvaka jer onda se masovno pokralo i nije se stalo krast do kraja.Ni ja ne vidim kud dalje,al na hajduka ću ić i onda kad nebude niko iša.Sa pudarovim idejama se ne slažem,al dok dobijamo-neka ga.Uostalom šta ja znam kako vodit jedan nogometan tim!?!?Imamo solidnu momčad koja bi uz dozu sriće i mogla uć u ligu uefa.A onda bi karte mogle bit puno skupe,al šta se može.....
Hajduk živi vječno!
<<

Rafael Marquez

Česti član

Post 04 kol 2007, 12:54

1josip1 napisao:marquez ne seri.
navijaj ti za koga oćeš al ne govori protiv hajduka.

samo goworin realno..ja navijan za ajduk, tj nisan neki strawstveni navijac al navijan za njega...i gledan realno kako stwari stoje,necu sam sebi stwarat sliku da je swe okej kad cin pogledan njihovu utakmicu widin i sam da nije..realnooo
A ale!

KIKE 13
SIMEUNOVIĆ 4
<<

Rafael Marquez

Česti član

Post 04 kol 2007, 13:03

jmijac-4 napisao:
Rafael Marquez napisao:i wise bi wolija da igramo ludilo a ne dobivamo nego da owako se sramotimo i prolazimo jedwa..kad bi dobro igrali baren znas da imas pametne igrace i tehnicki potkovane pa ce i razultat doc kad tad a owako znas da nema nikakwe buducnosti...i da su nan igraci prosjecno losi..

moje misljenje!

ma zar rezultat nije najbolji.Kad je bija ćiro igrali smo fenomenalno al nismo dobijali.Hvala lipa,al to nikome ne triba.dakle-nemaš pojma

stari znaci tebi je bolje imat igrace koi su glupi i nemaju veze a da ti rezultat ide..brawo..kad tad ce ti stat taj rezultat, srica je sta u hrvatskoj nema dostojnih protivnika, zato kad dodzemo u europu uredno nas izjebu u guzicu, a da imamo pametne igrace kad tad ce ti doc rezultat. uigravanjem, pametnom i brzom razmisljanju i sa malo srice dolazi swe..a tek onda mozemo goworit o europi...onda se mozemo nadmetat sa europom, ovako swe sta imamo je borbenost i mi mislimo sa tim uc u uefu ili negdi..ma daj...um caruje
A ale!

KIKE 13
SIMEUNOVIĆ 4
<<

zewa

Česti član

Post 04 kol 2007, 13:05

skalice napisao:
svilaja napisao:LJUDI JA VJEROJATNO PRATIM NAJVIŠE HAJDUKA OD SVIH NA FORUMU, SMIRITE SE I BEZ GRUBIH RJEČI, JOSIPE1

ne bih rekao...ja ga pratim i doma i vani...no,nije bitno
Hajduk je loš,nije uigran,Pudar po meni nije idealno rješenje...
Grgić smeće zadnje,godinama obećava a nikad ništa konkretno nije napravljeno...hnl nije mjerilo za neke uspjehe,ipak smo mi nekad bili klub s velikom tradicijom i europskim imenom,danas smo provincijalci.
Kad se dogodija europski neuspjeh protiv Shelbourne-a i Debrecena onda se ka okrenilo mlađim igračima,bar je tako naš dragi predsjednik kluba govorija.Činjenica je da posli Srne nismo izbacili nijednog mladića iz našeg pšogona koji je na reprezentativnoj razini.Razlog je po meni nestručnost i neznanje,danas svaki bivši igrač ili dobar prijatelj nekoga u upravi može bit trener u omladinskoj školi,o skautima da ne govorimo,svaki pišo je skaut.Priča tipa ove,netko je bio osrednji igrač Hajduka prije 20-ak godina,ništa specijalno ali hajdučko dite,nije ostvario neki veliki transfer niti u inozemstvo,niti doma,nije se nakesa love a dobar je čovik,hajdučko dite,pa zašto mu ne bi dali šansu da bude trener u omladinskoj školi ili skaut,neka mu plaćice od 5000-6000 kuna,možda bude dobar a i tečaj za trenera je završija,e.
Aj,budimo realni,mi 6 godina nismo izbacili pravog klinca a pogledaj kakvi se samo balun igra u našoj regiji.Evo,pogledajte mali balun,najjači smo u državi,4 prvoligaša iz grada,a i novi prvoligaš Vrgorac nije daleko.Po svim igralištima u svim kvartovima imamo samo tako talentirane mulce,koliko takvih mulaca ima u velikom balunu,pa nama svako misto u regiji ima klub u velikom balunu.I sad da imaš prave skaute,ka šta ih je Hajduk ima prije 20 godina i još unazad,nitko mi ne može reć da uz pravi rad i pravu organizaciju,od danas pa za 5 godina ne bi imali ludilo juniorsku generaciju.
A sad se vratimo u sadašnjost.Ono prekjučer je daleko od prave izvedbe.Drugo poluvrijeme vezni red je vapio za kvalitetnom zamjenom ali nisi ima koga stavit,klupa je tanka.Kad svi proigraju i ozljeđeni se priključe imat ćemo skupinu od otprilike 18 dobrih igrača.
Postavljam pitanje,pogotovo ljubiteljima Branka Grgića,di je budućnost???
Cernat,Sablić i Verpakovskis su na posudbi godinu dana,Tudor je potpisa na godinu dana(1+1),Rukavina je menađerov,što znači ako i kada proigra ide ća kad god njegov menađer napravi dobar posao,Balić je za mirovinu,Hrgović je u takvim godinama da ako si čovik moraš ga pustit za godinu dana ako bude ima dobru ponudu,i tko ti ostaje???
U međuvremenu prvih jedanaest nam je dobro pokriveno,pitanje kad će ti mladići koji su jedini zalog za budućnost dobiti šansu?Npr. Ljubičić još ni minute nije dobija ove sezone.
Nisam ja dežurni skeptik, samo oću ukazat na probleme koji ljudi ne vide kad ih zahvati opća euforija,Sampdorija,ovo,ono...
A svih tih ljudi uredno nema na stadionu ni na gostovanjima(namjerno spominjem gostovanja jer sam siguran da će u Genou otić bar 500 šabana koji su navijači samo kad bijelima ide dobro,ista priča ka i u Rimu) kad Hajduku krene loše,kad ispadnu iz europe i kad nam Dinamo utekne 10-15 bodova. Na poljudu na kraju sezone ostaje uredno 1000-2000 najvjernijih...žalosno ali istinito...na gostovanju još i manje...a onda smo problem društva,huligani,rušitelji kluba i uprave itd.,za razliku od danas dan-dva posli Budućnosti kad smo najbolja publika na svitu...tako je i sa bijelima...nekoć europsko ime,danas provincijalci,da bog da me demantiraju,nitko sritniji od mene.

Ambasador ale!

p.s. Mileni,čuvaj glavu.

Potpisujem !!!!

ZEWA...........
<<

jmijac-4

VIP član

Post 04 kol 2007, 13:46

Rafael Marquez napisao:
jmijac-4 napisao:

moje misljenje!

stari znaci tebi je bolje imat igrace koi su glupi i nemaju veze a da ti rezultat ide..brawo..kad tad ce ti stat taj rezultat, srica je sta u hrvatskoj nema dostojnih protivnika, zato kad dodzemo u europu uredno nas izjebu u guzicu, a da imamo pametne igrace kad tad ce ti doc rezultat. uigravanjem, pametnom i brzom razmisljanju i sa malo srice dolazi swe..a tek onda mozemo goworit o europi...onda se mozemo nadmetat sa europom, ovako swe sta imamo je borbenost i mi mislimo sa tim uc u uefu ili negdi..ma daj...um caruje

kad sam spominja rezultate nisam mislija samo na domaća natjecanja.Rezultat je jedino pravo mjerilo uspješnosti momčadi.Ako ti je do lipote,gledaj umjetničko klizanje:-p
<<

svilaja

VIP član

Post 04 kol 2007, 14:06

Skalice cijenim TORCIDU volim je ali sam znaš da nije sve idealno, drago mi je da ideš na gostovanja ipak si ti još mlad i možda sa manje obveza od mene. Što se tiče našega HAJDUKA znaš da bez novaca nema glazbe, ima ali kakve;;;;;;;. Od 1968 g idem i navijam i VOLIM
našega HAJDUKA, bilo je i večih kriza kada su oni preko Drine uredno osvajali prvenstva , a imali smo vrhunskih igrača. znači nije lako posložiti sve.
Svilaja;čisti zrak i mir.
<<

Rafael Marquez

Česti član

Post 04 kol 2007, 23:03

jmijac-4 napisao:
Rafael Marquez napisao:
jmijac-4 napisao:ma zar rezultat nije najbolji.Kad je bija ćiro igrali smo fenomenalno al nismo dobijali.Hvala lipa,al to nikome ne triba.dakle-nemaš pojma

kad sam spominja rezultate nisam mislija samo na domaća natjecanja.Rezultat je jedino pravo mjerilo uspješnosti momčadi.Ako ti je do lipote,gledaj umjetničko klizanje:-p

NE KUZIS TI DA MALO TRIBA GLEDAT U BUDUCNOST A NE KA GLUPAN, ne goworin tebi, GLEFDAT STA SE SAD DOGADZA A SUTRA VIDIT CEMO...IMA EKIPA PO EUROPI KOJA IMA LUDILO IGRACE TEHNICKI JAKE, SWE ZNAJU SA BALUNOM, BRZI OKRETNI, A OPET NEMAJU NEKAKWE REZULTATE TJ NE OSWAJAJU..A JEDINI RAZLOG JE TO STA IN TI NE RAZMISLJAJU PUNO KAD IGRAJU NEGO SE SAMO BAZIRAJU NA SWOJU TEHNIKU ITD...
A ale!

KIKE 13
SIMEUNOVIĆ 4
<<

Rafael Marquez

Česti član

Post 04 kol 2007, 23:05

I ONO NARAWNO DA JE REZULTAT MJERILO USPJESNOSTI, ZATO I RAZULTAT POSTOJI I BODOVI...ONO EJ
A ale!

KIKE 13
SIMEUNOVIĆ 4
<<

Navijaci_Sokoli

VIP član

Post 05 kol 2007, 01:15

Moran se složit ovo sa marquezom za razmišljanje!!!
i to je problem i hajduka, baš ovako malo gledan šta rade i šta bi tribali radit... svi oće dat gol a neki to ne mogu... ali oni ne razmišljaju oni idu ka glavon kroz zid...
jebi ga, nemožeš imat sve, pamet i tehniku ili lipotu hehe pozdrav ljudi ;)
Blamaža Pujanke
<<

jmijac-4

VIP član

Post 05 kol 2007, 10:25

Ko u našem nogometu razmišlja o budućnosti??Svi otprilike znamo/osjećamo kako bi tribalo bit,al triba dignit novce šta prije i šta brže,zato nam nogometom i vladaju manageri.Al dosta o našem nogometu,ovo je topic o torcida kupu!
PrethodniSljedeće

Vrati se na: Torcida kup 2007