13 lis 2014, 00:59 Postao/la Broj 69
Evo nakon 4 kola moje viđenje ekipa i moje prognoze kako ce liga dalje teć, pa krenimo
Chivas-Cini mi se da su jos neuigrani i neiskusni,bit ce in tesko sigurno prvu godinu,ali ako se budu trudili i radili ic ce to samo na bolje
Baće-solidna ekipa,cini mi se da su iz kola u kolo sve bolji i moglo bi se dosta "favorita" spotaknit protiv njih
Gastro Ribarnica-Trenutno najveće iznenađenje u lizi,igraju dobro pitanje je samo oce li takva forma trajat,a ako potraje onda necemo govorit vise o iznenađenju
Lavandin-jedno od najvećih razočaranja u lizi,prije pocetka natjecanja su mi uz lokve bili glavni favoriti za naslov ali zasad im nista ne ide,iako svaku utakmicu dobro otvore nastane raspad zadnjih 10 min
Lokve-po meni trenutno najlošija ekipa lige,igrače imaju igru nemaju,ne znam šta im se dešava i koji je razlog tome ali ako ovako nastave bit ce ekipa za nabijanje gol razlike.Osobno mislim da će se dignit jer to mogu i znaju a i teško je gore igrat od ovoga šta oni igraju
Laško-dosta tvrda ekipa sa dobron obranom,svakome će biti teško protiv njih,ako još malo poprave realizaciju mogli bi bit jedni od favorita
Kman-odlična ekipa,dobro su ukomponirani,opasni sa svih strana,sigurno jedni od glavnih favorita ako se neko čudo ne desi
Zrno Soli-dosad pokazali najviše,obrana također čvrsta i čini mi se najjači dio ekipe,igraju timski i ako ovako nastave isto jedni od favorita
Na kraju bi nadoda da samo po meni jedino zrno soli i kman imaju odlične golmane šta sigurno čini razliku i sta ce in pomagat da puno lakše dobiju neke utakmice od drugih.