jučer sam bia od prve utakmice da upoznam malo ekipe koje dosad nisam vidia,steknem dojam o sljedecim protivnicima.
28.09.2014. 11:55 NESLANOVAC 1 4 JEL NEĆEŠ - kao i u prvom kolu neslanovac raštrkan ,puno želje i trke al ucinak nikakav ,sve u svemu vidim dobru ekipu koja ce trebat vremena za uigravanje . Jel nećeš rutinski do bodova ,iskusna ekipa i tu nije bilo dileme .
28.09.2014. 12:55 SVETI MIHAEL 0 2 CIUDAD DE BLATINE - obe ekipe odlicne,sa svake strane ima kvalitetnih pojedinaca ,iman dojam da se još uigravaju al svakako tvrd orah za bilo koga u lizi .Blatine jučer više želje i to je prevagnilo
28.09.2014. 13:50 SUTIKVA 2012 9 2 MOŽE BOLJE - nitko ne voli gubit pa ni vi gospodine garry, jucer ste me iznenadili izjavom da nemate motiva za pobjedivat i da je cilj ne biti zadnji.
PILA NAOPAKO rekli bi ,niste vi kalibar za takve stvari izrec i mislit ozbiljno ,kao i svaki sportas pa i amaterski vi ste prvi koji se zalaze za fer i sportsku borbu i kao takav volite pobijedivat.
uostalom smatram da ste svjesni jacine vase ekipe i da mjerilo nije ova dva kola ,ima jos 24 kola i znam da cete se trudit biti konkuretni svakoj ekipi pa sta bude . Sutikva je iskoristila sve sta se moglo iskoristit najbolje govori podatak da je 6 igrača dalo golove ,sve u svemu zasluzeno protiv Može bolje i nije moglo gore.
28.09.2014. 14:50 ERICSSON NIKOLA TESLA 0 4 SPLIT TOMMY B - ovo je jučer jedina utakmica sta nisam gleda. po izvješču umn-a pari da je tommy shvatia ozbiljnije ligu i da su podebljali klupu ,ericssonu je to bia problem sa prekratkom klupom pa smatram da je snaga dosla do izrazaja na jakom suncu.
28.09.2014. 15:45 SAMO ZABAVA 7 3 TIKA TAKA - tika taka je ekipa koja igra balun i zna kako ,nisu me iznenadili i moram priznat da smo ih tek na presing uspili slomit dotad je bila ravnopravna utakmica i gol za gol.
moram cestitat na odlicnoj utakmici ,prije svega fer i korektna na obe strane .
zahvaljujem navijacima na podrsci ,hladnoj pivi i nasem đibi na gulaskoj deliciji ,ostalo se do kasnih sati
28.09.2014. 16:45 CORPO MORTO 1 1 GEO PARS - po ovome se najbolje vidi snaga garryeve ekipe ,teska utakmica i ovako na prvu pari pošteno svakome po bod
28.09.2014. 17:45 UZALUDAN TRUD 0 6 BLACK AND WHITE - a sta rec ,uzaludan trud je cak i ostavia dobar dojam al protiv ex marinera je sve uzalud .
kad nema budimira onda je tu grčić a sta kad budu obojica