1. liga mladih
MNK U.N. HAJDUKA S.D.R. - HERCEGOVAC VP 2:2 (1:1),utakmica fer i korektna s obje strane i na kraju rezultat realan iako smo jedni i drugi imali svoje šanse za pobjedu!Sinoć sam Musinovu otkrio kako ćemo igrati i on je to danas znalački iskoristio.
KUKAVICA UMIRE TISUĆU PUTA HEROJ SAMO JEDNOM !
"UZ HEROJE DO GROBA"
"UZ HEROJE DO GROBA"
Vice ColoColo napisao:Evo smo izgubili i od Domusa i od Dujmovače i to poprilično glatko. Ovim smo praktički ispali u drugu ligu, samo nas neko teško čudo može spasit.
Sad do kraja triba igrat za sačuvat obraz i počet se pripremat za pokušaj ekspresnog povratka u prvoligaško društvo.
Polako Vice, puno je kola i puno bodova još u igri!
Evo jednostavna kalkulacija, ako računaš da MORAŠ dobit ARTEMA (oni su vam najbliži) da bi ga preskočili (to je +3 boda), zaostatak je samo 2 boda. Ako vidiš da ste u 1.dilu dobili uz ARTEMA i PARNU i ŽILE, samo tribate ponovit 1.dio...
Nema predaje!
Tko leži - NE BJEŽI!
http://www.youtube.com/watch?v=ZLpWGXeZgqs
Nema me ni idući put, pa se nadam da će rezultat bit jednak.
Pisma ti je sve rekla di si uteka kad smo igrali protiv vas.
Nema me ni idući put, pa se nadam da će rezultat bit jednak.
Pisma ti je sve rekla di si uteka kad smo igrali protiv vas.
Nažalost, ove sezone su lige nikad izvjesnije: HERCEGOVAC je osigurao naslov u 1.ligi, EBUR je u 2.ligi gotovo siguran prvak, UDRUGA BOĆARA BRANITELJA u 4.ligi je pred matematičkim osiguravanjem naslova, a u 5.ligama IL VICTUM i KAMELEON CLUB imaju veliku prednost koju će teško ispustiti... Jedino je 3.liga neizvjesna glede borbe za prvaka, iako se i tu zna da će na prva 2.mjesta koja vode u 2.ligu ostati MASLINICA i AS KUPA, a iz lige ispada BATERIJA.
VIDIMO SE NA TRIBINAMA!!!