1. liga mladih
Da mi nije drag koliko je, skoro bi mi ga bilo žaj...
"UVIK MI OSTAJE TLENG-VLENG-DO" - proza
A koliko se samo nada, planira i isčekiva i zamalo da mu se desi, a 5. mu odnese veliki povratak!
Otiša je s posla ranije s tim da se na poslu nije tra (i sutra je radni dan), doma nešto lagano pojia da mu se ne tumba po štumiku a opet da ima snage, u WCu se ispraznija da bi na terenu bija lakši, obuka voljeni dres sa spoznajom da su danas bez zamjene i da će koliko god bija osporavan, igrat cilu utakmicu.
Vidija je svoju šansu, riješit će, zabit će, nametnit će se, vidit će oni ko jer MRVA!
Odlučno je krenija na Gripe, prvi doša i dobro se zagrija. Sve mora bit po knjizi! Protivnici su počeli dolazit, ali njegovih nema dovoljno.
Broji, ali 1, 2, 3, 4 i ..... ništa.
Delegat upozorava da je vrime, ali i dalje 1, 2, 3, 4 i ..... ništa.
Sudac svira početak ali 1, 2, 3, 4 i ..... ništa, ujedno i kraj utakmice!
5. je zeznije, nije doša, ukra mu je veliki povratak.
Svatija je da je suigračima draže nedoć nego s njim pokušat igrat. Ka šta mu se miljun puta na Krempiju desilo, opet nije igra a tija je. I te kako...
UVIK MI OSTAJE TLENG-VLENG-DO!
Da mi nije drag koliko je, skoro bi mi ga bilo žaj.
"UVIK MI OSTAJE TLENG-VLENG-DO" - proza
A koliko se samo nada, planira i isčekiva i zamalo da mu se desi, a 5. mu odnese veliki povratak!
Otiša je s posla ranije s tim da se na poslu nije tra (i sutra je radni dan), doma nešto lagano pojia da mu se ne tumba po štumiku a opet da ima snage, u WCu se ispraznija da bi na terenu bija lakši, obuka voljeni dres sa spoznajom da su danas bez zamjene i da će koliko god bija osporavan, igrat cilu utakmicu.
Vidija je svoju šansu, riješit će, zabit će, nametnit će se, vidit će oni ko jer MRVA!
Odlučno je krenija na Gripe, prvi doša i dobro se zagrija. Sve mora bit po knjizi! Protivnici su počeli dolazit, ali njegovih nema dovoljno.
Broji, ali 1, 2, 3, 4 i ..... ništa.
Delegat upozorava da je vrime, ali i dalje 1, 2, 3, 4 i ..... ništa.
Sudac svira početak ali 1, 2, 3, 4 i ..... ništa, ujedno i kraj utakmice!
5. je zeznije, nije doša, ukra mu je veliki povratak.
Svatija je da je suigračima draže nedoć nego s njim pokušat igrat. Ka šta mu se miljun puta na Krempiju desilo, opet nije igra a tija je. I te kako...
UVIK MI OSTAJE TLENG-VLENG-DO!
Da mi nije drag koliko je, skoro bi mi ga bilo žaj.
Tko leži - NE BJEŽI!
Dobro, šta je s vama dvojicom? Evo ako ćete se pomirit ja plaćan kolače u Cukarina...
I ako nije problem - nemoj se sprdat sa tkd-om - meni oba sina treniraju i nije uopće za podcjenjivanje...
I ako nije problem - nemoj se sprdat sa tkd-om - meni oba sina treniraju i nije uopće za podcjenjivanje...
Zadnja izmjena: Vice ColoColo; 19 vel 2013, 19:24; ukupno mijenjano 1 put/a.
ČIRO napisao:Moja prognoza ! Prvak je već odlučen Hercegovac je uvjerljivo najbolja i najkvalitetnija ekipa u ovoj lizi tako da je to gotovo ! Šta se tiće opstanka tu je Orbico po meni glavni kandidat za 2.ligu,a drugi kandidat Colo Colo,jer ipak Strožanac teško može da ispadne!
za prvaka se slažem i orbica također a za drugog putnika će se morat pričekat,artem i domus su u negativnom nizu,a Vice će se mislim spasit u zadnji čas
ŽIVI URU ,ALI ŽIVI POŠTENO!!!!!