1. liga mladih
forza morocco napisao:čestitke čileancima... nije lako dat svih 9 goli...makar dva i u svoju mrižu...
Vice, drž' se klupe
E, šta je ironija... mi damo dva autogola, prvi pogotovo nesretan, a oni sami sebi pokušavaju dat gol i vratar brani
Dobri smo bili, ginili u obrani, jedino tako možemo dobit. Artem nije bija kompletan, al s obzirom na bodovni saldo ne možemo pobijedi gledat u zube
Zadovoljni smo rezultatom na polusezoni i omjerom 6-0-7 iako smo imali pet pobjeda zaredom možda bi bilo bolje da smo igrali jedan poraz jedna pobjeda i dobili bi isti omjer,vidim da se liga odmah nastavlja za sedam dana pa neznamo kad je planiran prjelazni rok jer sve lige ne završavaju u isto vrime ali vodstvo UMN vjerovatno ima rješenje za tu stavku,sritno svima u nastavku lige!!!HŽV
KUKAVICA UMIRE TISUĆU PUTA HEROJ SAMO JEDNOM !
"UZ HEROJE DO GROBA"
"UZ HEROJE DO GROBA"
Na polovici smo sezone i vrijeme je za kratak rezime najjače splitske lige.
HERCEGOVAC predvodi prvoligašku karavanu sa 12 pobjeda i tek 1 remijem protiv PBa, imaju 10 bodova više od drugoplasirane ekipe i po svemu sudeći će lakše od očekivanog obraniti naslov. Trenutno drugoplasirana je ekipa KIDAN ŽILE koju nitko od prognozera nije vidio ovako visoko. Očekivano u vrhu je i ekipa MNK ZLATKO CELENT usprkos problemima sa ozljedama bitnih igrača, dok je IS DEUTSCHE pozitivnim nizom u zadnjih 5 kola koliko-toliko uljepšao polusezonu, iako s obzirom na igrački kadar sam ih očekivao uz bok Hercegovcu... Ugodno iznenađenje su ARTEM, MNK UN HAJDUKA SDR i DOMUS koji kao novaci u ligi drže čvrsto sredinu tablice, dok me najviše razočarao STROŽANAC koji je bliže dnu nego sredini tablice.
Što se borbe za ostanak tiče, u nastavku natjecanja očekujem bolje rezultate Strožanca i Zlatarne Dvornik koji imaju ekipe za gornji dio tablice. Najugroženiji bi trebali biti COLO COLO, DUJMOVAČA D.O.O. i ORBICO, pa čak i DOMUS koji je skupio solidan broj bodova, a ima najgoru gol-razliku u ligi.
HERCEGOVAC predvodi prvoligašku karavanu sa 12 pobjeda i tek 1 remijem protiv PBa, imaju 10 bodova više od drugoplasirane ekipe i po svemu sudeći će lakše od očekivanog obraniti naslov. Trenutno drugoplasirana je ekipa KIDAN ŽILE koju nitko od prognozera nije vidio ovako visoko. Očekivano u vrhu je i ekipa MNK ZLATKO CELENT usprkos problemima sa ozljedama bitnih igrača, dok je IS DEUTSCHE pozitivnim nizom u zadnjih 5 kola koliko-toliko uljepšao polusezonu, iako s obzirom na igrački kadar sam ih očekivao uz bok Hercegovcu... Ugodno iznenađenje su ARTEM, MNK UN HAJDUKA SDR i DOMUS koji kao novaci u ligi drže čvrsto sredinu tablice, dok me najviše razočarao STROŽANAC koji je bliže dnu nego sredini tablice.
Što se borbe za ostanak tiče, u nastavku natjecanja očekujem bolje rezultate Strožanca i Zlatarne Dvornik koji imaju ekipe za gornji dio tablice. Najugroženiji bi trebali biti COLO COLO, DUJMOVAČA D.O.O. i ORBICO, pa čak i DOMUS koji je skupio solidan broj bodova, a ima najgoru gol-razliku u ligi.
VIDIMO SE NA TRIBINAMA!!!
Vice ColoColo napisao:Kakva gužva na dnu! Pet ekipa u dva boda!?
Bit će zanimljivih 12 kola do kraja...
Čestitam na jučerašnoj pobjedi i na fer i korektnoj utakmici igrali ste odgovorno do kraja i uzeli zasluženo tri boda,moji su mislili da je utakmica gotova kad smo poveli 2:1 i to im se već dogodilo par puta u ovoj sezoni,želim vam sve najbolje u nastavku lige i borbi za ostanak nadam se da ćemo i sljedeću sezonu igrat skupa i da će vam ova zaslužena pobjeda u tom pomoći,sportski pozdrav! HŽV
KUKAVICA UMIRE TISUĆU PUTA HEROJ SAMO JEDNOM !
"UZ HEROJE DO GROBA"
"UZ HEROJE DO GROBA"