debeli predstavi se napisao:najvjerniji napisao:torres19 napisao:Nemože ni Šunjić sve znat ,jasno.
Uć ka 10. u prvu ligu je sam po sebi presedan ,srića i uspjeh ,krivit suca za gotovo svaki poraz je osobni neuspjeh i nećete pobrat puno simpatija na takvim komentarima.Možda će vam se deplasirano ćinit da spominjem vaš prošlogodišnji uspjeh ili neuspjeh ,ali triba hladne glave sagledat neke stvari i bit zadovoljan s onim šta činiš a vi bar ja tako mislim možete bit zadovoljni ,uvik komentirat sudačke odluke ne vodi na dobro jer nekad si u pravu nekad nisi i više vas ljudi ne doživljavaju ozbiljno kad često kukate .
Najvjerniji ti si tzv. petokolonaš iz svojih uđeš u tuđe redove ,malo pometeš pa onda tobože spašavaš ,meni si osobno uzor mogu samo učit od tebe ali ka sudac si jako jako loš samo iz jednog razloga ,pljuješ po kolegi.
Kolega samo sam realan ja priznam kad nisam u pravu nije ih se oštetilo namjerno to je sto posto sigurno ali gol je regularan počašćen sam što sam ti uzor i nadam se tvom suđenju u višim ligama!
I to ti je realnost. Prozivaš kolegu Mikulića, Radića. Kažeš da mu se uvlači, a opet tvrdiš da ih se nije namjerno oštetilo. Daj budi dosljedan!!!!!!!!!!!!!!!!! ovo se odnosi na najvjernijeg