5A. liga mladih
evo ispricavam se svima radi moje podvojene licnosti koja se predstavlja kao "mime" neznam vise cemu to sve , ja sam pravi mime duhovni vođa svoje ekipe, garantiram sljedece sezone uspjeh , i visoke rezultate .... zahvaljujem se svima u ovoj sezoni sto su doprinili mojih 12 bodova , u 29 utakmica , to je super omjer super , kazem vam s obzirom na obzir kad se uzme u obzir svi ti pehovi izostanci , sudci , više sile , crne magije i tome slićno ... ja sam zadovoljan jer sam dokazao i pokazao da sam pravi voditelj , dogodine obecajem borbu za OPSTANAK ovaj za PRVAKA mislim , bit ce ludo svi ste pozvani bodrite subovce to su talenti kao sto je i njihov voditelj ( moja malenkost ) ... ja sam mime iz subovaca , hvala vam sto ste mi pruzili da iskazem svoj talnet do kraja , vidimo se ljudi , i ne obazirite se na demagogije ovog falšeg "mime" sto se predstavlja u moje ime jer svi znamo da sam ja pravi MIME jedan jedini veliki vođa prije svega karakter koji garantira uspijeh , imam zivotni moto a to je subovci rules !!!!!! ps imajte na umu da dogodine s ovim kadrom i jos par pojacanja konkuriramo za kup i prvenstvo eto ljudi moji sve smo rjesili , nadam se da ste zadovoljni svojim mimom legendom!!!!!! subovci u srcu
mime subovci napisao:evo ispricavam se svima radi moje podvojene licnosti koja se predstavlja kao "mime" neznam vise cemu to sve , ja sam pravi mime duhovni vođa svoje ekipe, garantiram sljedece sezone uspjeh , i visoke rezultate .... zahvaljujem se svima u ovoj sezoni sto su doprinili mojih 12 bodova , u 29 utakmica , to je super omjer super , kazem vam s obzirom na obzir kad se uzme u obzir svi ti pehovi izostanci , sudci , više sile , crne magije i tome slićno ... ja sam zadovoljan jer sam dokazao i pokazao da sam pravi voditelj , dogodine obecajem borbu za OPSTANAK ovaj za PRVAKA mislim , bit ce ludo svi ste pozvani bodrite subovce to su talenti kao sto je i njihov voditelj ( moja malenkost ) ... ja sam mime iz subovaca , hvala vam sto ste mi pruzili da iskazem svoj talnet do kraja , vidimo se ljudi , i ne obazirite se na demagogije ovog falšeg "mime" sto se predstavlja u moje ime jer svi znamo da sam ja pravi MIME jedan jedini veliki vođa prije svega karakter koji garantira uspijeh , imam zivotni moto a to je subovci rules !!!!!! ps imajte na umu da dogodine s ovim kadrom i jos par pojacanja konkuriramo za kup i prvenstvo eto ljudi moji sve smo rjesili , nadam se da ste zadovoljni svojim mimom legendom!!!!!! subovci u srcu
Naporan si... Boli nas piso je si li ti pravi mime ili ne... sta si se uvatija jadnog covika...
Nisan ovca da me čoban vodi!
mime subovci napisao:evo ispricavam se svima radi moje podvojene licnosti koja se predstavlja kao "mime" neznam vise cemu to sve , ja sam pravi mime duhovni vođa svoje ekipe, garantiram sljedece sezone uspjeh , i visoke rezultate .... zahvaljujem se svima u ovoj sezoni sto su doprinili mojih 12 bodova , u 29 utakmica , to je super omjer super , kazem vam s obzirom na obzir kad se uzme u obzir svi ti pehovi izostanci , sudci , više sile , crne magije i tome slićno ... ja sam zadovoljan jer sam dokazao i pokazao da sam pravi voditelj , dogodine obecajem borbu za OPSTANAK ovaj za PRVAKA mislim , bit ce ludo svi ste pozvani bodrite subovce to su talenti kao sto je i njihov voditelj ( moja malenkost ) ... ja sam mime iz subovaca , hvala vam sto ste mi pruzili da iskazem svoj talnet do kraja , vidimo se ljudi , i ne obazirite se na demagogije ovog falšeg "mime" sto se predstavlja u moje ime jer svi znamo da sam ja pravi MIME jedan jedini veliki vođa prije svega karakter koji garantira uspijeh , imam zivotni moto a to je subovci rules !!!!!! ps imajte na umu da dogodine s ovim kadrom i jos par pojacanja konkuriramo za kup i prvenstvo eto ljudi moji sve smo rjesili , nadam se da ste zadovoljni svojim mimom legendom!!!!!! subovci u srcu
ti si obican kreten, jer Mime je veliki gospodin.
U DANIMA SRETNIM, U DANIMA GRUBIM
mozda jednog dana nades neku pristojnu zanimaciju u zivotu, dotad budi jadan po forumima
torres19 napisao:Vinnie Jones napisao:torres19 napisao:http://webcafe.net.hr/bizzar/video-sramite-se-decki-najveci-frajer-je-jazavac
Ajde nek si se javija.
Nadali smo se žešćoj reakciji.Nisi se da isprovocirat.
Razina komunikacije nam nije inače takva ali mislili smo da napadaš nas.
P.S.Ali ono za namjerno ozljeđivanje ipak stoji.
http://youtu.be/JNDgeMLeSkA
Nije ono crveni ,da ga je udrija bez baluna ili otvorenim đonom ili rukama po glavi da ali za ono neide crveni iako nekava namjera postoji samo nije iša do kraja.
Ja sam se obraća stručnjaku jebe mene ,jebe tebe ,pljuje po svakome.Pretpostavljam ko je samo tija bi da mi u facu kaže šta misli o meni.Tebi ne mogu zamjerit ništa znam ja tebe temperament do neba branija si svoga igrača ,istina malo si pritjera ali to bi i ja učinija znam ja da ćeš ti meni nać grešaka ,dobra ste ekipa samo nastavite tako.
P.S. Daj pusti svoju reakciju nakon faula ako je snimljeno, to je potez utakmice.
Ne znam.
Priča sam sa nekim sudcima i delegatima koji sude više lige i svi se slažu da je svaki start s namjerom da se ozljedi protivnički igrač crveni karton.
Kažu da ako i nije neki teži prekršaj a namjera je postojala da si mu mora PREVENTIVNO dat crveni karton.
Pa i delegat te utakmice(Đorđević) se slaže da si triba dat crveni karton jer je namjera bila očita(samo to nije naveo u zapisniku jer fala bogu vrana vrani ne kopa oči).
Činjenica je da taj igrač nezadovoljan šta mu nije suđen faul prvo nekome jebe mater NA GLAS (to ste vas oba sudca "kao prečuli") i ne dobiva žuti karton,a odma nakon toga još bisan trči prema prvom igraču s loptom i ruši ga s leđa a loptu NIJE NI DOTAKNIJA.Moj igrač nije ni zna šta ga je snašlo i za malo je udrija glavom u klupu za rezervne igrače.I ti mu daješ žuti karton.Pa vi umisto da ga kaznite kako spada radi antinogometa ( i da dobije još koju utakmicu kazne) vi ste ga stimulirali da idući put napravi isto jer zna da će lišo proć.Pa i on sam mi je na kraju utakmice prizna da je start bija namjeran jer je bija ljut!!!
I onda kad san ja puka i krenija prema njemu onda ja dobijen crveni karton i 4 utakmice zabrane a nisan mu doša ni BLIZU.
Jesan,svašta san mu reka i tija san ga uvatit za vrat ali NISAM jer san se na vrime smirija.Mene kaznilo,moj igrač pometen s leđa,dignute tenzije,razbijena nam koncentracija a protivnički igrač se u sebi smije jer je proša lišo!
KRASNO!!!
Jebeš takvu pravdu!!!
Zadnja izmjena: Vinnie Jones; 28 svi 2012, 14:57; ukupno mijenjano 1 put/a.
Vinnie Jones napisao:torres19 napisao:http://webcafe.net.hr/bizzar/video-sramite-se-decki-najveci-frajer-je-jazavac
Ajde nek si se javija.
Ko dirne Mikulu dirnija je i u mene !
golman14 napisao:Fone napisao:Molim da zadnje kolo bude u subotu, da se momci iz Placa mogu opustit navečer nakon šta popodne dignu kantu, šta in ja od srca želin
I moglo bi se lako dogodit da dignu "kantu" jer ovo je omalovazavanje moje ekipe
Hehe, planirano je bilo da izazove dišpet, a ne kontraefekt
Zadnja izmjena: Fone; 28 svi 2012, 23:28; ukupno mijenjano 1 put/a.
najvjerniji napisao:Vinnie Jones napisao:torres19 napisao:http://webcafe.net.hr/bizzar/video-sramite-se-decki-najveci-frajer-je-jazavac
Ajde nek si se javija.
Samo se vi dirajte!!!
Ionako je 09.06. blizu,:cool:.
Zadnja izmjena: Vinnie Jones; 30 svi 2012, 23:45; ukupno mijenjano 1 put/a.
Vinnie Jones napisao:najvjerniji napisao:Vinnie Jones napisao:Ajde nek si se javija.
Samo se vi dirajte!!!
Ionako je 09.06. blizu,:cool:.
svak se češe tamo di ga srbi a kod tebe se izgleda zna di !
Zadnja izmjena: najvjerniji; 31 svi 2012, 08:40; ukupno mijenjano 1 put/a.