FAQ  •  Registracija  •  Login

5B liga mladih

<<

garry

VIP član

Post 24 ožu 2012, 19:59

u bolnici,ali ovo nije šala.Bio je drzak čak i bezobrazan sa komentarima ali stvarno nije dobro ovih dana....
<<

Fone

Član

Post 24 ožu 2012, 20:17

A jebenti, ja mu želin brzi oporavak, i povratak na tribine. Ne znan ko je, iako ja i moji sumnjamo na jednoga... Ako si dobar s njin, prinesi mu dobre želje s foruma.
<<

garry

VIP član

Post 24 ožu 2012, 21:39

Fone napisao:A jebenti, ja mu želin brzi oporavak, i povratak na tribine. Ne znan ko je, iako ja i moji sumnjamo na jednoga... Ako si dobar s njin, prinesi mu dobre želje s foruma.

Ne daj bože da sam dobar sa njim,pa ja sam mu bio najdraža meta i moja ekipa.Kasnije je pronašao nove žrtve(C.Morto,Subovci).Ali ne želim mu ništa loše po pitanju zdravlja....
Pozdrav!
<<

Voodoo Vince

Član

Post 25 ožu 2012, 11:19

KREMPIJ - KRTICA 1:6
BALLANTINES - U B B. 2:5, ako se ne varam...

(raspad u igri Krempija, rutinski odrađena utakmica U.B.B.-a sa korektnom igrom Ballantinesa)
"You can be a king or a street sweeper, but everybody dances with the Grim Reaper."
<<

Krempijevac

Novi član

Post 25 ožu 2012, 14:01

Sve čestitke Krtici danas , pogotovo na fer borbi. Suci fer i korektni (mislin i najbolji u lizi , za razliku od prošlog vikenda i one katastrofe od sudaca).
Za našu igru samo mogu reć da plaćamo za netreniranje zadnjih 3 tjedna i 6 ozljeđenih igrača ako se ne varan i jos par odsutnih, a o igri da i ne govorin!

Kapetane!!! Tribaaaa bi doma :)

Pozdrav!
<<

alvaro recoba

Član

Post 25 ožu 2012, 16:33

Alvaro je dobro i nije u bolnici ka sta mnogi misle,to sta nije po forumu i ne komentira stanja po ligama ne znaci da on ne vidi sve-ipak sam bog nogometa i nista mi nemoze promaknuti-prestao sam komentirat pojedine ekipe jer sam postigao svoj cilj i te ekipe su zaigrale bolje(subovci) dok mojim ljubimcima iz corpo morta vise nema pomoci,ali nisu oni najgori-u svakom slucaju..alvaro je jedan jedini i da odagnamo sve sumnje da nije onaj za kojega svi misle-i za kraj posljedni pozdrav pokojnom Paji,legendi koja je jedina u meni vidila igrača...pozdrav svima..,
recoba-bog nogometa
<<

garry

VIP član

Post 25 ožu 2012, 18:05

alvaro recoba napisao:Alvaro je dobro i nije u bolnici ka sta mnogi misle,to sta nije po forumu i ne komentira stanja po ligama ne znaci da on ne vidi sve-ipak sam bog nogometa i nista mi nemoze promaknuti-prestao sam komentirat pojedine ekipe jer sam postigao svoj cilj i te ekipe su zaigrale bolje(subovci) dok mojim ljubimcima iz corpo morta vise nema pomoci,ali nisu oni najgori-u svakom slucaju..alvaro je jedan jedini i da odagnamo sve sumnje da nije onaj za kojega svi misle-i za kraj posljedni pozdrav pokojnom Paji,legendi koja je jedina u meni vidila igrača...pozdrav svima..,

e moj Alvaro.izvukli smo te na površinu,ha,ha,ha....
Pozdrav!.....falia si nam....
<<

garry

VIP član

Post 25 ožu 2012, 18:07

GOF-Uzaludan Trud 3:5
Po drugi put ove sezone gubimo od ovih momaka šta oće reć da su bolji od nas.Sve čestitke i njima i mojim momcima!
Pozdrav!
<<

baneno

Novi član

Post 26 ožu 2012, 09:38

nastavlja se niz : ka 1 riva bol 5-3
<<

uzaludno

Novi član

Post 26 ožu 2012, 14:22

ekipa Uzaludnog truda opet ima problema skupiti dovoljan broj igrača za nedjeljnu utakmicu protiv ekipe Vole gradela, pa stoga molimo ekipu Vole gradela za odgodu utakmice (već smo odgodili utakmicu protiv ekipe Ballantienes),
jer po sadašnjem stanju stvari nećemo moć skupit ni 4 igrača, tako da najvjerojatnije ne bi ni dolazili (uz nekoliko ozljeda i jednog kartoniranog igrača, dva BiH internacionalca ce ovaj vikend povodon Cvjetnice ici u domovinu) tako da smo prisiljeni traziti odogodu

ako se ekipa Vole gradela slaze s našim zahtjevom, uputili bi zahtjev za odgodu upravi UMNa

unaprijed zahvaljemo
<<

FC_Kavana_Club

Novi član

Post 26 ožu 2012, 20:54

baneno napisao:nastavlja se niz : ka 1 riva bol 5-3

Daj upoznaj nas s vašim nizom da znamo šta to prekidamo sljedeću nedilju?
AGAINST MODERN FOOTBALL - FC KAVANA CLUB
<<

baneno

Novi član

Post 26 ožu 2012, 21:08

FC_Kavana_Club napisao:Daj upoznaj nas s vašim nizom da znamo šta to prekidamo sljedeću nedilju?

a sta cu vas upoznavat kad ce nas vjerovatno doc samo pet, a i da nas je više vi ste opet puno bolji!
u stvari pravo je malo čudo kako niste prvi!
<<

FC_Kavana_Club

Novi član

Post 26 ožu 2012, 22:40

hahahaha legenda si vec trazis opravdanja za poraz
AGAINST MODERN FOOTBALL - FC KAVANA CLUB
<<

Voodoo Vince

Član

Post 26 ožu 2012, 22:54

baneno napisao:
FC_Kavana_Club napisao:Daj upoznaj nas s vašim nizom da znamo šta to prekidamo sljedeću nedilju?

a sta cu vas upoznavat kad ce nas vjerovatno doc samo pet, a i da nas je više vi ste opet puno bolji!
u stvari pravo je malo čudo kako niste prvi!

Kakvo je to predavanje prije utakmice? Uz borbenost i koncentraciju nastavljate niz. Nikog se ne podcjenjuje, pa ni sebe!
"You can be a king or a street sweeper, but everybody dances with the Grim Reaper."
<<

Ryan Giggs

Član

Post 26 ožu 2012, 23:41

Pusti ove iz Kavane na forum se jave samo kad dobiju ,a kad izgube nema ih ni cut,ti su mi najjaci...
PrethodniSljedeće

Vrati se na: Sezona 2011/2012