Garaža Pujanke
IRA napisao:Evo ja danas dogovorija suradnju sa Pavao Marinelić rođenog 27.9.1988. po znaku DJEVICA, samo na fejsu visi al to u nas nije problem jer su ovde sve njezni i druzeljubivi mladici zeljni dobre zabave na fejsu i stavljanja srceparacujuich poruka zato ce se pave izvrsno uklopit, moj jozo jel ti vidiš sta je pave napravija od juke, nekoc je bija juka stina danas je juka latica, pipi u depri, baban isto, imas stvarno srice sta mi volimo garažu i sta joj zelimo samo napredak pa prihvaćamo ove kukolje u ekipi, jebiga pavu cemo primit al nemoj vise da vas moramo mi spasavat...Koji će to bit GRANDE KAaaaaaaaaCUNAR kad dođu Pave(djevica po horoskopu) i Vicko stijena to će bit strah i trepet...
Kakva agresivna kampanja!!! Uf, uf...
Ali, zar bi se AC Milan trebao bojati da će mu Cesena oteti igrača? Ups pardon, Garaža je Cesena, a Kocunar bi po tome trebao biti nekakvi Pro Vercelli, Carpi odnosno Sorento...
Zadnja izmjena: josip_radic; 17 ožu 2012, 21:36; ukupno mijenjano 1 put/a.
A ovo o depresijama, ljubavnicima, srcedrapajućim stihovima, nekakvim bivšim stinama, e tu si sve u pravu...
Sve neki ljubavnici rumene kadulje, umjesto da se drže one da se zna ko je gazda...
A što ćeš, novo doba, nosi nove običaje, ne prolazi više muškost pa su se dečki sad malo feminizirali. Lako ću ja za njihove pokušaje zavođen ja, nego problem predstavlja to što su oni feminizirani i na terenu.
Nema više krvavih kolina...
:(
Sve neki ljubavnici rumene kadulje, umjesto da se drže one da se zna ko je gazda...
A što ćeš, novo doba, nosi nove običaje, ne prolazi više muškost pa su se dečki sad malo feminizirali. Lako ću ja za njihove pokušaje zavođen ja, nego problem predstavlja to što su oni feminizirani i na terenu.
Nema više krvavih kolina...
mučki provokator, ti si Jozo gori od Mamića, kradeš kEcunarsku dicu, sramota, kakav ste vi to klub, athletic bilbao je u modi a ti imas sto crnaca u ekipi, tribali bi igrat samo vi priko ceste tu sa garaže, ugnjetavaš ovu nogometnu sredinu i nedaš joj da se razmaše i pokaže svoju nogometnu raskoš, sramota i taj jutub isto nabijem na k...
Aj sad ozbiljno Jozo iman li ja šanse bar na posudbu doć u Cesene ono dosadilo mi je igrat C1AB diviziju, obećajen krvava kolina
OOOOOOOOOOOOO -> AAAAAAAAAAAAAA
Aj sad ozbiljno Jozo iman li ja šanse bar na posudbu doć u Cesene ono dosadilo mi je igrat C1AB diviziju, obećajen krvava kolina
OOOOOOOOOOOOO -> AAAAAAAAAAAAAA
Naravno, svatko tko misli na igralištu davati sve od sebe je dobrodošao ako može fizički davati to što se traži... Međutim problem bi predstavljao još jedan Kocunarac, bila bi to već kolonija, tako da to teško zasada dolazi u obzir. Ali mora se priznati da su Garažisti od ratnika postali plačljivci...
A i Stina se raspukla i to ne samo na pola...
:):)
A i Stina se raspukla i to ne samo na pola...
Zadnja izmjena: josip_radic; 17 ožu 2012, 22:08; ukupno mijenjano 1 put/a.
IRA napisao:Inače znaš li da je pro vercellina kupija bogati arap al alzavhari berzmuzi III i da je dosa sa pustim miljonima i krenija u kupovinu sa ciljem stvaranja mega momcadi tako da moja Cesena ja bi se zabrinija
Slično je bilo svojedobno i sa Notts Countyem, ali uzalud im i Arapi i Sven Goran i svi Campbelli ovog svijeta. Oni su uvijek Notts County... A Cesena danas (a Manchester City jučer) se lako iz ružnog pačeta preoblikuje u labuda.
Zadnja izmjena: josip_radic; 17 ožu 2012, 22:12; ukupno mijenjano 1 put/a.
Moj Jozo koga vi možete dobit pored ovoga:
Evo šta Juka sluša i stavlja na fejsbuku:
http://www.youtube.com/watch?v=J7_k5tUe ... ture=share
A evo šta pak pave sluša i stavlja na fejsbuk :
http://www.youtube.com/watch?v=QVrvBGJi1eo
I sad ti meni reci koga vi možete dobit??
Al sve je Pave kriv za ovo
Zadnja izmjena: IRA; 17 ožu 2012, 22:25; ukupno mijenjano 1 put/a.
IRA napisao:Al koji bi ti jozo bija igrač na fejsu, ima bi takve statuse nešto ka xavi balune u prostor, imaš potencijala i neznaš šta propuštaš, i kad će više umn na fejsbuk moramo pratit trendove svi stavljaju poveznice za fejs i tviter samo umn nije
Što će to meni? Ja sam više ovako malo nazadan. Doduše, nisam baš glup, nisam nepismen, valjda nisam toliko ni neinteligentan, ali nazadan za ovaj uznapredovali i brzi životni ritam, to jesam svakako...
A što se tiče facebooka preko naše stranice, mislim da nije problem ako se to može napraviti i ako će to imati nekakvu svrhu. Ti si pametan momak, i to itekako, i ti bi se mogao uključiti u rad Udruge kad budeš imao volje i vremena. Naravno, sve će ti to biti plaćeno koliko i meni i mojim suradnicima, a to ti je ravno 0 kn za svih ovih evo već skoro 6 godina!
Lako ćemo mi za Kocunar i Garažu, neka se mi zabavljamo i uživamo, neka je kvaliteta organizacije naših liga na boljem nivou i neka smo, što je od svega najvažnije, živi i zdravi.
IRA napisao:Moj Jozo koga vi možete dobit pored ovoga:
A Bože sačuvaj. Puno devijantnog ponašanja u ovoj našoj maloj ekipici. Ima tu svega, bolje da ne pišem na što me odmah ovo asociralo...
Pukla stina na puno puno dijelova. Valjda misle da se nekakvim tužnim, osjetljivim, dirljivim pjesmocama i statusima dolazi do neosvojivih djevojaka pa pokušavaju na sve načine. Još su mladi, neki po pameti, a neki i po godinama, shvatit će neki brzo, neki brže, neki sporo, neki sporije, a neki nažalost nikad. Neki žive u nekom svom izmišljenom svijetu koji je nedostižan i nedosanjan...
ja govorim, oni ne slušaju, možda ne čuju, ali čuti će jednog dana kada dođu pameti. Nikad nije kasno!
josip_radic napisao:pavegolgeter napisao:koje ce to bit derbi u trecoj ligi ... garaza-kacunar uuuu
I Juventus je igrao u drugoj ligi pa se polako vraća na staze svoje slavne prošlosti koju nitko ne može osporiti (iako njihov simpatizer baš i nisam).
Još dvi sezone do KOcunar-Garaža, mi ćemo sad u 3.jer će nas sudci pogurat jer imamo utjecaj u sudačkoj organizaciji i onda u drugu odma a garaža će stagnirat u drugoj koja će to utakmica bit, a kako ću samo Pavu iscipelarit ako još bude u Garaže u slučaju da moj plan ne urodi plodom...