FAQ  •  Registracija  •  Login

5A. liga mladih

<<

kun1gic

Česti član

Post 25 lis 2011, 09:14

ja se nikad ne bi prijavio za suca. previše budala igra koje misle ako plate ligu da mogu radit šta oće. kazne bi tribale bit veće a suci bi tribali davat više kartona. brzo bi se budale onda smirile. i ja dajen podršku sucima iako ima onih koji su tu zalutali. možda bi tribalo dat da sude samo onima koji su igrali mali balun. ne bi ni to pomoglo opet bi budale isto radile.
<<

shime 1950

Novi član

Post 25 lis 2011, 11:08

okanite se sudaca...ljudi su i falivaju, pa to je normalno..... nikoga nece namjerno ostetit.... okrenite se balunu i to je to..
nek se lipo komentira igra ekipa, utakmice itd.!
U DANIMA SRETNIM, U DANIMA GRUBIM
<<

degen

Član

Post 25 lis 2011, 11:08

napravin 2-3 pizdarije u prvih 5 kola jer su suci takvi kakvi jesu i sad me imaju na piku i za sve mi daju zuti i sviraju mi faule.. a nijednom sucu nisan grubu ric reka ni jedanput (ove sezone :) ) ... ima ok sudaca ima i bahatih degena koji ce prije ili kasnije popit plesku... nije im lak posal i nebi to nikad radia al da uz to sto ne sudis bas najbolje budes i bahat to ti netriba
<<

goghi

Novi član

Post 25 lis 2011, 12:34

Nothingman napisao:
goghi napisao:SELJAČKA EKIPA LOKVE!!!

Tvoja ekipa je sigurno Građanska ka Mamićeva prčija Dinamo.

Usput dođi do nas ovu subotu (od 9 do 13) u kotar Lokve na darivanje krvi, je da to samo seljaci rade ali provaj i ti.

Allloooo, eee... Ma sta se vi hvalite sa tim davanjem krvi?! kao da niko vise ziv ne daje krv osim vas?!
Od tebe sam dao krv vise makar 10 puta tako da mi ne pi.dis o davanju krvi i humanosti...
Bilo bi vam bolje da dajete vise krvi na terenu a ne na forumu...

Podrska svim sudcima! Ko radi i grijesi!!!
Ako je sudac falia jednu-dvije odluke, pa isprica se i stvar je OK! Ne igra se liga prvaka vec 5A liga... Ljudi moji sta je vama?!
Kanite se "igre" na forumu, igraj te na terenima!!!
<<

ff99

Novi član

Post 25 lis 2011, 12:38

mislim da se nigdi ne piše o sucima kao u 5.A ligi....pretjerali ste igrajte balun i uživajte pa ko dobije dobije...
MCMII
<<

degen

Član

Post 25 lis 2011, 13:30

mislim da se premalo priča o sucima...više o sucima manje igrat na balun!!! :) :) :)

MOLIM SVE ČLANOVE FORUMA DA IZBACE RIJEČ TEKMA IZ SVOG RIJEČNIKA JER JE TO SRAMOTA

HVALA
<<

Ryan Giggs

Član

Post 25 lis 2011, 13:57

degen napisao:MOLIM SVE ČLANOVE FORUMA DA IZBACE RIJEČ TEKMA IZ SVOG RIJEČNIKA JER JE TO SRAMOTA

HVALA

Vidia san i ja to ,ali san se toliko iznervira da nisan ni komentira nego odma napustia forum :D
<<

penzija

Novi član

Post 25 lis 2011, 14:33

U.N.H.S.D.R napisao:
penzija napisao:nije mi jasno.na toj utakmici je bija faul.balun je osta u napadača koji je u 2 sekunde(balun se nije mica) doda svome suigraču koji je bija sam na golmanu.međutim sudac vraća na isto misto odakle je ovaj izvea i kao da sudac mora dat znak.sad,mislim da postoji pravilo po kojem igrač može u roku od 4 sek izvest faul bez dozvole suca ili su to pravilo ukinuli?zna li ko odgovor?

faul se moze izvest bez znaka samo ako sudac nije usao u teren te se lopta nalazi na mjestu di se desio prekrsaj. Takoder kod takve sitaucije kad se misli brzo izvest nijedan igrac nesmi od suca trazit pet metara jer u protivnom sudac mora uc u teren i izmirit te dat znak za nastavak igre.

istina,sudac je uša u teren..
<<

penzija

Novi član

Post 25 lis 2011, 14:39

penzija napisao:dobro si reka...
garry napisao:
CANTONA KING napisao:TERENI FESB-a NEDOSTATCI !!!

1. CAFIC :mad::mad::mad::mad::mad::mad:

2. KLUPE ZA REZERNE IGRACE ....... NA NJOJ NE STANE CIJELA MOMCAD :/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/

3. WC ..... NIGDJE GA NEMA U SVLACIONI :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

4. LEVANDIL ( CAK IMA OGLEDALO A NIGDJE ZA UMIT SE ) :P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P

5. VRATA OD SVLACIONE ... MORAS PAZIT DA TI SE NE ZALIPE U GLAVU :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

6. SVLACIONA JE ZAGUSLJIVA KAD SE U NJOJ NATRPA 10 LJUDI :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

7. TUSEVI SU MALI, NEMA PROSTORA, TOPLE VODE I SVAGDI IZLIJEVA ( ODVOD ) :cool: :cool: :cool: :cool:

8.POD OD SVLACIONE, KAD SE OTUSIRAS MOLIS BOGA DA SE NE POSKLIZNES OD MOKROGA PODA ( ODVOD - TUS ) :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(

Jesi najbitniju stvar-a di se zagrijavat-katastrofa.

Ako sam nesto izostavija, slobodno NADODAJTE !!!!!

jel se išta prominilo !?
reka je neko da triba bit mađioničar za otuširat se...prije ću dobit sedmicu na lotu nego pogodit toplu vodu
a wc? za ić na sranje mora bi poć doma...
<<

Vinnie Jones

VIP član

Post 25 lis 2011, 16:24

torres19 napisao:Vinnie Jones upisano:

Ja se ne idin na Jonesa On je osebujan lik živi za balun teško mu je nakon poraza pa mu nevalja sve od sudaca do tuševa i trave.Razumin šta radi pritisak na suce ali šta radi pritisak na tuš to mi nije jasno.
Idući put ćemo zaustavit promet u Vukovarskoj I onoj ulici niže kad lokve budu igrale tako da ih ništa ne može omest i tri kornera penal pa kad nesudi neko korner da imaju zašto vikat.
Na poluvrimenu će bit švedski stol ako teren i suci nevaljaju da je bar štimung na nivou.
I za kraj komentar Jonesa od prošle sezone kad su sudili neki drugi suci ali retorika je bila ista izvadio sam iz skladišta ka panduri u onoj seriji "zaboravljeni slučaj".
Nije bitno šta se priča nego ko priča i za dobrim konjem se prašina diže a ovdi bi ja bija konj.hahahaha
drago mi je da se priča o utakmici i želi dobit pod svaku cijenu i da je ljudima stalo to i je bit svega ovog.Više neću komentirat lige koje sudim mogu samo sebi naškodit to mi ne triba u životu. uvik će bit onih za i protiv nečega i to triba prihvatit i bit će kvalitetnih i onih manje kvalitetnih sudaca i igrača.Ja se nadam da ćete mi vi pomoć da dignem kvalitetu svog suđenja na najvišu moguću razinu na obostrano zadovoljstvo
POZDRAV.

A šta ću kad si mi DRAG!!!
Pozdrav.
<<

Vinnie Jones

VIP član

Post 25 lis 2011, 16:34

ŽIVIJA MALI BALUN I SVA PODRŠKA I UO I SUCIMA I SVIMA KOJI ORGANIZIRAJU OVE NASE LIGE!!!
LOKVAMA UVIK NEKI K... FALI I NE ŠTIMA...
PROTIV LAVANDINA VAN JE BIAJ DOBAR SUDAC??? KAD DOBIJETE MUĆITE KO PI... I SVE JE OK A KAD IZGUBITE NISTA NE VALJA, NI SUCI NI UO NI NISTA...
MA V. JONES PUN NAM JE SVIMA KUFER I TEBE I TVOJIH KILOMETARSKIH POSTOVA! OHLADI MALO!
PUSTI LJUDE DA RADE SVOJ POSA I DA GUSTAJU! AKO TI SE NE SVIDJA IDI DRAGI...

POZDRAV GOSPODINU RADIĆU I SVIM PRIJATELJIMA MALOG BALUNA!!!

Opet s tobom isti problemi!!!
Elementarno nepoznavanje hrvatskog pravopisa(NEPISMENOST)!!!
Tendenciozno ponavljanje vulgarnih riječi(VRIJEĐANJE)!!!

P.S.Mi osim šta se bavimo humanitarnim radom(ne samo davanjem krvi) uz to i pomažemo svima kojima je pomoć potrebna.Obrati nam se i vrlo rado ćemo ti održat koju lekciju iz pravopisa i lijepog ponašanja!!!
<<

shabalala

Novi član

Post 25 lis 2011, 20:04

ŽIVIJA MALI BALUN I SVA PODRŠKA I UO I SUCIMA I SVIMA KOJI ORGANIZIRAJU OVE NASE LIGE!!!
LOKVAMA UVIK NEKI K... FALI I NE ŠTIMA...
PROTIV LAVANDINA VAN JE BIAJ DOBAR SUDAC??? KAD DOBIJETE MUĆITE KO PI... I SVE JE OK A KAD IZGUBITE NISTA NE VALJA, NI SUCI NI UO NI NISTA...
MA V. JONES PUN NAM JE SVIMA KUFER I TEBE I TVOJIH KILOMETARSKIH POSTOVA! OHLADI MALO!
PUSTI LJUDE DA RADE SVOJ POSA I DA GUSTAJU! AKO TI SE NE SVIDJA IDI DRAGI...

POZDRAV GOSPODINU RADIĆU I SVIM PRIJATELJIMA MALOG BALUNA!!!

alo majstore, ne vridjaj po forumu.... jer ako ti dodju navijaci sa slike kožu ce ti oderat tupim ziletom...
http://imageshack.us/photo/my-images/54 ... 01455.jpg/
komentiraj al ne vridjaj
<<

tonino

Novi član

Post 25 lis 2011, 20:24

najbitnije se dobro iznervirat ( problem nemaš di popit pivo posli )
da je dobro nije, ali uvik može bolje!!!
<<

goghi

Novi član

Post 25 lis 2011, 21:57

Vinnie Jones napisao:Opet s tobom isti problemi!!!
Elementarno nepoznavanje hrvatskog pravopisa(NEPISMENOST)!!!
Tendenciozno ponavljanje vulgarnih riječi(VRIJEĐANJE)!!!

P.S.Mi osim šta se bavimo humanitarnim radom(ne samo davanjem krvi) uz to i pomažemo svima kojima je pomoć potrebna.Obrati nam se i vrlo rado ćemo ti održat koju lekciju iz pravopisa i lijepog ponašanja!!!

A prijatelju dragi, nek si mi ti pismen i KULTURAN, kad ja nisam. Meni je odmah lakše!

Napisao sam na kakvom je glasu ekipa DDK Lokve, zbog POJEDINACA! To nije na forumu vec tako se prica okolo, raspitaj se malo.

Nije fer da tako pisete o sudcima i UO. Ako iti malo pratite mali balun vidjet cete da je sve jako, jako puno napredovalo zadnjih godina i to sve zahvaljujuci gospodinu Radicu i ekipi...

Sve najbolje i tebi i tvojoj ekipi!

Pozdrav!
<<

goghi

Novi član

Post 25 lis 2011, 22:02

shabalala napisao:alo majstore, ne vridjaj po forumu.... jer ako ti dodju navijaci sa slike kožu ce ti oderat tupim ziletom...
http://imageshack.us/photo/my-images/54 ... 01455.jpg/
komentiraj al ne vridjaj

shabalala, ispricavam se ako san te osobno uvridija. Komentirao sam samo na kakvom je glasu vasa/tvoja ekipa zbog pojedinaca...
Osobno poznam jednog momka iz vase ekipe i on je odlican lik, i mislim da je vas 90% OK!
Ali zbog pojedinih ljudi cila ekipa je na losem glasu...
Lip pozdrav
PrethodniSljedeće

Vrati se na: Sezona 2011/2012