FAQ  •  Registracija  •  Login

5A. liga mladih

<<

ruzno_pace

Novi član

Post 22 lis 2011, 20:14

Stari Plac - Adorea : DDK Lokve 3 : 0 (0:0)
Stari Plac je poveo u 22´10´´ majstorijom torresa19!
Curo, operi sise Schaumom, mozda dobiju volumen!!!
<<

penzija

Novi član

Post 22 lis 2011, 22:03

NE MOREŠ SE NORMALNO OTUŠIRAT !!!
...ili teče ladna voda ili vruća...imaš 3 sek normalne vode a onda namištaj 10 sek da bi ima 3 sekunde normalnu vodu...jebote cirkulacija!?
<<

penzija

Novi član

Post 22 lis 2011, 22:10

clopez napisao:Tiro Duro - Aedes 3:3

Čvrsta utakmica, bez grubosti, suđenje dobro jer se nije imalo šta sudit =) šalin se, suci također dobri.
Mi falili 3 puta s crte dat gol, a kad nećemo mi, oće protivnici pa vataj kasnije rezultat.
Golman Tiro Duro je obranija čuda! svaka čast!
I čestitke momcima na korektnoj igri.

čestitke protivnicima na fer i korektnoj igri...ovo je prvi neriješeni susret ekipe Aedes nakon sigurno 40 odigranih utakmica...
<<

Vinnie Jones

VIP član

Post 23 lis 2011, 06:32

ruzno_pace napisao:Stari Plac - Adorea : DDK Lokve 3 : 0 (0:0)

Torres LOPOVE !!!
<<

ruzno_pace

Novi član

Post 23 lis 2011, 07:33

Vinnie Jones napisao:

Torres LOPOVE !!!

Ma nikad se u zivotu nisam zalio na sudce. Ljudski je grijesiti. I sudci su samo ljudi! Rade i grijese!
Ali ovo sto je torres19 (Damir Mikulic) jucer napravio je SRAMOTA!!!
Jos kada sam pogledao snimku utakmice... Da nije Mikulica, Lokve bi danas imale makar 2 boda vise...
Ne omalovazavam niciju pobijedu, ali torres19 ne sudi nam protiv Aedes-a vise nego ociti korner iz kojeg Aedes radi kontru i zabija za pobijedu.
Torres19 se pravda da nije vidio i OK, nitko se nije toliko zalio. Pogrijesio je covik i amen!
Ali ovo jucer je stvarno jad, tuga, sramota i nada sve zalosno!
Torres19 srami se i ti i tvoje sudjenje!

Cestitam starom placu na pobijedi i na borbenosti!
<<

Da Pimp

Novi član

Post 23 lis 2011, 08:39

ruzno_pace napisao:
Vinnie Jones napisao:

Torres LOPOVE !!!

Ma nikad se u zivotu nisam zalio na sudce. Ljudski je grijesiti. I sudci su samo ljudi! Rade i grijese!
Jos kada sam pogledao snimku utakmice... Da nije Mikulica, Lokve bi danas imale makar 2 boda vise...
Ne omalovazavam niciju pobijedu, ali torres19 ne sudi nam protiv Aedes-a vise nego ociti korner iz kojeg Aedes radi kontru i zabija za pobijedu.
Torres19 se pravda da nije vidio i OK, nitko se nije toliko zalio. Pogrijesio je covik i amen!

Jadne su one ekipe koje zbog jedne greške suca (rječju jedne) izgube 3:0 (rječju tri)....
to što bi bilo kad bi bilo mi liči na ono: kad bi baba bila muško...
a spominjat imena odi na forumu je jad i bijeda, ne baš ovo što si ti napisa....

podrška svim sucima
<<

clopez

Novi član

Post 23 lis 2011, 08:59

torres19 napisao:
ruzno_pace napisao:
Vinnie Jones napisao:Torres LOPOVE !!!

Nisam sudija korner i nepravdam se nego sam reka da nisam vidija korner a šta ne vidim nemogu sudit i vi ste izgubili radi toga ha ha ha.uz to obrambeni igrač protivnika se kune na sve živo da nije korner.
Ovu utakmicu sudija sam faul 2m od centra(20m od gola)8 min. prije kraja utakmice i vi ste izgubili evo sramin se kad bi meni sudili ka ja šta sudin bija bi sritan ka malo dite.
Biće san i sudija ofsajde da nedate koji gol u najmanju ruku je nekorektno prema starom placu da pišeš da si izgubija radi mene radi faula na centru inače nebi komentira ove gluposti al mislim da si ok momak i ka ekipa ste ok pa san se potrudija.
I izbriši mi ime i prezime jer ti to nije potriba pisat ja se ne skrivan.

Da se samo malo ubacim, jučer smo igrali (Aedes) i protivnicima smo dali otprilike 3 lopte di je sudac sudija za nas, a u biti je falija, vratili smo odma loptu protivnicima tako da čisto sumnjam da moj suigrač ne bi da loptu za korner.
El Piojo
<<

degen

Član

Post 23 lis 2011, 10:26

Da Pimp napisao:
ruzno_pace napisao:

Jadne su one ekipe koje zbog jedne greške suca (rječju jedne) izgube 3:0 (rječju tri)....
to što bi bilo kad bi bilo mi liči na ono: kad bi baba bila muško...
a spominjat imena odi na forumu je jad i bijeda, ne baš ovo što si ti napisa....

podrška svim sucima

zasto ne imena? zasto se skrivat ispod pseudonima?
<<

ruzno_pace

Novi član

Post 23 lis 2011, 11:08

torres19 napisao:
ruzno_pace napisao:

Nisam sudija korner i nepravdam se nego sam reka da nisam vidija korner a šta ne vidim nemogu sudit i vi ste izgubili radi toga ha ha ha.uz to obrambeni igrač protivnika se kune na sve živo da nije korner.
Ovu utakmicu sudija sam faul 2m od centra(20m od gola)8 min. prije kraja utakmice i vi ste izgubili evo sramin se kad bi meni sudili ka ja šta sudin bija bi sritan ka malo dite.
Biće san i sudija ofsajde da nedate koji gol u najmanju ruku je nekorektno prema starom placu da pišeš da si izgubija radi mene radi faula na centru inače nebi komentira ove gluposti al mislim da si ok momak i ka ekipa ste ok pa san se potrudija.

Ajd sto ne znas suditi, jos ne znas ni dimenzije terena... Makar se to moze nauciti...
Ma necu se raspravljati jer to ne vodi nigdi!
Samo je sramota sta si jucer uradio i amen! A dao Big da i tebi sude ljudi kao ti...
<<

magarac1211

Novi član

Post 23 lis 2011, 12:41

Jučer san pogleda zadnje tri partije dana, inače često gledan i 5A i 5B ligu i prijavija san se da komentiram primarno radi druge, di je Lavandin zasluženo tuka Tika-taku, čiji igrači su se iskazali bezrazložno bezobraznim ponašanjem, jer imaju samo sebe za kriviti radi poraza - prvo poluvrime bolji, napadaju, stativa, prečka i onda u zadnju minutu ipo primaju tri glupa gola i tada kreće bezvezan pritisak na suce. Što im je to trebalo? Zna se kakav je nogomet, ne zabiješ, primiš. Jebat ga...

Prva utakmica je bila ok za gledat, onako s tribine aedes je bija bolji, al u obrani su par puta bezveze reagirali i to im se osvetilo. Morali su bolje onog malog čuvati, kad se vidilo odakle stiže najveća opasnost.

U zadnjoj utakmici očekiva san razvaljotku lokava, koji i nisu baš svima simpatični, ponajviše radi voditelja. Al vraga, plac nije ima najboljeg igrača lige, Đemu i nisu imali igre, usudija bi se reći da su lokve imali bolje šanse. Prvi gol je uistinu pao nakon ogromne pogreške sudaca - svira se nepostojeći faul, svira ga sudac koji je 20 metara od događaja, a ne onaj koji je 2 metra, suci daju znak za nastavak igre dok golman lokava namišta zid, greška za greškom. Ipak, što ja gledn lokve, razloge za poraz tribali bi tražiti unutar svojih redova, glupo je da se nakon tog gola doslovce predaju i poklone još dva gola protivniku. Mali napadač što je zadnji put bija dobar danas je bija loš, ponajbolji im igrač broj 11 ni blizu onoga što je dosad igra, jako nervozan, triba je dobit minimalno edan žuti, na kraju utakmice je čak i crveni moga popiti, tako da ne tribaju lokve toliko stroge biti, mada mogu razumit kako im je, oćeš skinit prvog.
Zadnja izmjena: magarac1211; 25 lis 2011, 14:33; ukupno mijenjano 1 put/a.
<<

degen

Član

Post 23 lis 2011, 13:29

magarac1211 napisao:Jučer san pogleda zadnje tri tekme dana, inače često gledan i 5A i 5B ligu i prijavija san se da komentiram primarno radi druge, di je Lavandin zasluženo tuka Tika-taku, čiji igrači su se iskazali bezrazložno bezobraznim ponašanjem, jer imaju samo sebe za kriviti radi poraza - prvo poluvrime bolji, napadaju, stativa, prečka i onda u zadnju minutu ipo primaju tri glupa gola i tada kreće bezvezan pritisak na suce. Što im je to trebalo? Zna se kakav je nogomet, ne zabiješ, primiš. Jebat ga...

Prva utakmica je bila ok za gledat, onako s tribine aedes je bija bolji, al u obrani su par puta bezveze reagirali i to im se osvetilo. Morali su bolje onog malog čuvati, kad se vidilo odakle stiže najveća opasnost.

U zadnjoj tekmi očekiva san razvaljotku lokava, koji i nisu baš svima simpatični, ponajviše radi voditelja. Al vraga, plac nije ima najboljeg igrača lige, Đemu i nisu imali igre, usudija bi se reći da su lokve imali bolje šanse. Prvi gol je uistinu pao nakon ogromne pogreške sudaca - svira se nepostojeći faul, svira ga sudac koji je 20 metara od događaja, a ne onaj koji je 2 metra, suci daju znak za nastavak igre dok golman lokava namišta zid, greška za greškom. Ipak, što ja gledn lokve, razloge za poraz tribali bi tražiti unutar svojih redova, glupo je da se nakon tog gola doslovce predaju i poklone još dva gola protivniku. Mali napadač što je zadnji put bija dobar danas je bija loš, ponajbolji im igrač broj 11 ni blizu onoga što je dosad igra, jako nervozan, triba je dobit minimalno edan žuti, na kraju utakmice je čak i crveni moga popiti, tako da ne tribaju lokve toliko stroge biti, mada mogu razumit kako im je, oćeš skinit prvog.

jebeš tekmu jebeš repku
<<

shabalala

Novi član

Post 23 lis 2011, 14:19

alo torres,javi se na natjecaj za sudit stolni nogomet,ovo vise nema smisla !!!
<<

torres19

VIP član

Post 23 lis 2011, 17:35

shabalala napisao:alo torres,javi se na natjecaj za sudit stolni nogomet,ovo vise nema smisla !!!

http://www.youtube.com/watch?v=VCLVgawE ... re=related
Pa nisam ja Jole brate ,da se slikam sa ženom i dicom.Ja sam Vuco,ja sam hodajući spomenik.Ja sam LIVERPOOL čoviče,ja nisam pjevač ja sam LIVERPOOL.
http://dnevnik.hr/showbizz/omg/bez-dlak ... menik.html
http://www.youtube.com/watch?v=yuTYYl-oqL4
http://www.theguardian.com/football/vid ... -mcg-video
<<

torres19

VIP član

Post 23 lis 2011, 17:37

ruzno_pace napisao:
torres19 napisao:
ruzno_pace napisao:Ma nikad se u zivotu nisam zalio na sudce. Ljudski je grijesiti. I sudci su samo ljudi! Rade i grijese!

Ajd sto ne znas suditi, jos ne znas ni dimenzije terena... Makar se to moze nauciti...
Ma necu se raspravljati jer to ne vodi nigdi!
Samo je sramota sta si jucer uradio i amen! A dao Big da i tebi sude ljudi kao ti...

http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=2PIn3CNqMHM

http://www.youtube.com/watch?v=FwBKQagr ... re=related
Zadnja izmjena: torres19; 23 lis 2011, 17:39; ukupno mijenjano 1 put/a.
Pa nisam ja Jole brate ,da se slikam sa ženom i dicom.Ja sam Vuco,ja sam hodajući spomenik.Ja sam LIVERPOOL čoviče,ja nisam pjevač ja sam LIVERPOOL.
http://dnevnik.hr/showbizz/omg/bez-dlak ... menik.html
http://www.youtube.com/watch?v=yuTYYl-oqL4
http://www.theguardian.com/football/vid ... -mcg-video
<<

penzija

Novi član

Post 23 lis 2011, 17:56

nije mi jasno.na toj utakmici je bija faul.balun je osta u napadača koji je u 2 sekunde(balun se nije mica) doda svome suigraču koji je bija sam na golmanu.međutim sudac vraća na isto misto odakle je ovaj izvea i kao da sudac mora dat znak.sad,mislim da postoji pravilo po kojem igrač može u roku od 4 sek izvest faul bez dozvole suca ili su to pravilo ukinuli?zna li ko odgovor?
PrethodniSljedeće

Vrati se na: Sezona 2011/2012