FAQ  •  Registracija  •  Login

5A. liga mladih

<<

trtamrta

Novi član

Post 03 lis 2011, 21:48

Ma koje lokve....
1. il 2. isto je! ma je moj k.... !
<<

aiden

Novi član

Post 04 lis 2011, 08:09

trtamrta napisao:Ma koje lokve....

lokve krvi......
<<

Vinnie Jones

VIP član

Post 04 lis 2011, 14:15

goghi napisao:
Vinnie Jones napisao:
goghi napisao:torres19, odlicno sudia obe utakmice. Cestitke! Jedan od rijetkih sudaca sa mu....!!!
A Lokve ne mogu dobiti moju babu a kamo li neku nogometnu ekipu...

Lokve me mogu dobit ni same sebe na treningu...

Voditelj skroz losa karika, pa iza njega golman... A dali vi trenirate davno bi minjali voditelja a i vidili bi da je i golman rupa...
Imate 3-4 zanimljiva igraca, ostalo skart!

Tebe ćemo uzet za savjetnika,voditelja,golmana... štagod!
Jer kad vidin kako vladaš jezikom i pravopisom kakav si tek onda na zelenom polju.
Šteta ne upotrijebit takvu inteligenciju za opće dobro!!!

P.S.Javi se u pečenjarnicu "Lokve" svaki dan od 15-22h i ponesi životopis(sitno tipkan).Traži Čakija i reci da te Lola posla!!!
Zadnja izmjena: Vinnie Jones; 04 lis 2011, 14:32; ukupno mijenjano 1 put/a.
<<

Vinnie Jones

VIP član

Post 04 lis 2011, 14:28

trtamrta napisao:Ma koje lokve....

A ti urbani jugoslavenu........
Lokve su kvart grada (i to jedan od najvećih) a samim time se pišu velikim slovom!!!
Zadnja izmjena: Vinnie Jones; 04 lis 2011, 14:28; ukupno mijenjano 1 put/a.
<<

trtamrta

Novi član

Post 04 lis 2011, 21:59

Vinnie, ja sam kreten jedan, mućko đubre.....hahahah
pozz s brda(malo b)a veci od LOKAVA!
<<

Vinnie Jones

VIP član

Post 05 lis 2011, 13:54

trtamrta napisao:Vinnie, ja sam kreten jedan, mućko đubre.....hahahah

Ja san po Brdima (veliko B) varen i pečen i zato znan da Brda nisu veća od Lokava.To šta vi uzimate Ravne Njive i Neslanovac pod Brda e to je već problem megalomanije (živija Željko K.).
Eto ti sad na.......hahahaha!!!
<<

goghi

Novi član

Post 05 lis 2011, 15:59

Vinnie Jones napisao:
trtamrta napisao:Vinnie, ja sam kreten jedan, mućko đubre.....hahahah

Ja san po Brdima (veliko B) varen i pečen i zato znan da Brda nisu veća od Lokava.To šta vi uzimate Ravne Njive i Neslanovac pod Brda e to je već problem megalomanije (živija Željko K.).
Eto ti sad na.......hahahaha!!!

pisalo se sa velikim slovom L ili malim slovom l, vi opet imate loseg voditelja i golmana...
Zadnja izmjena: goghi; 05 lis 2011, 16:04; ukupno mijenjano 1 put/a.
<<

goghi

Novi član

Post 05 lis 2011, 16:04

Vinnie Jones napisao:
goghi napisao:
Vinnie Jones napisao:Lokve me mogu dobit ni same sebe na treningu...

Voditelj skroz losa karika, pa iza njega golman... A dali vi trenirate davno bi minjali voditelja a i vidili bi da je i golman rupa...

Jer kad vidin kako vladaš jezikom i pravopisom kakav si tek onda na zelenom polju.

P.S.Javi se u pečenjarnicu "Lokve" svaki dan od 15-22h i ponesi životopis(sitno tipkan).Traži Čakija i reci da te Lola posla!!!

A koliko san nepismen a ti ko pismen to je druga prica...
Da san vam samo prijateljski svijet i ne tribas se iditi... Srist cemo se mi i na terenu pa cu ti se smijati u facu... :D
A nebi trpija onog nazovi voditelja ni sekund... on ne vodi jadne lokve, on ih vraca nazad...
<<

trtamrta

Novi član

Post 06 lis 2011, 12:25

Ljudi smirite se.....hahahah, a bokte
<<

Vinnie Jones

VIP član

Post 06 lis 2011, 13:32

goghi napisao:
Vinnie Jones napisao:
goghi napisao:Voditelj skroz losa karika, pa iza njega golman... A dali vi trenirate davno bi minjali voditelja a i vidili bi da je i golman rupa...

A koliko san nepismen a ti ko pismen to je druga prica...
Da san vam samo prijateljski svijet i ne tribas se iditi... Srist cemo se mi i na terenu pa cu ti se smijati u facu... :D
A nebi trpija onog nazovi voditelja ni sekund... on ne vodi jadne lokve, on ih vraca nazad...

Nama se još niko nije nasmija u lice osim Mertojaka dvaput i Dice sa skalica jednom prošle sezone s tim da smo Dici vratili u drugom dilu sezone.Svi ostali su se krvavo oznojili(ka šta ćete i vi) ili su ih pogurali suci ili bi mi sami sebe dobili.Ove sezone će se rijetko tko (a možda nitko) nama smijat u lice.Mi možemo izgubit ali malo tko će nas nadigrat tako da se veselim susretu s vama ma koji bili.
Ti nama ne možeš davat prijateljske savjete jer ne gajimo prijateljske odnose sa NEPISMENIMA!!
Lokve ne mogu bit jadne jer su Lokve jedna od rijetkih momčadi kod kojih vlada prijateljstvo,druženje i međusobno uvažavanje!Kad ste vi iz vaše male jadne momčadi zajedno izašli van,organizirali feštu ili se družili mimo nogometa???Dođi u subotu navečer na Karepovac pa vidi malo kako to izgleda.Počastit ćemo te jer kod nas je humanost na prvom mjestu.
DARUJEMO KRV,SPAŠAVAMO ŽIVOTE!!!

P.S.pogledaj pod: gk-lokve.com ( KLUB DDK LOKVE).
Reka mi je Čaki (pečenjarnica Lokve) da mu se još niko nije javija sa životopisom.Šta se čeka?"Probija" je on i puno gore od tebe,viruj mi.Samo se pozovi na Lolu!
Zadnja izmjena: Vinnie Jones; 06 lis 2011, 13:39; ukupno mijenjano 1 put/a.
<<

penzija

Novi član

Post 06 lis 2011, 15:39

da ne bi ko falija doć...sljedeće 4.kolo se igra 15.10.
<<

Pjero

Novi član

Post 06 lis 2011, 15:44

Iduće kolo Nevera protiv Adoree Stari plac, kakve su prognoze ljudi??
<<

zagor

Član

Post 06 lis 2011, 16:16

Pjero napisao:Iduće kolo Nevera protiv Adoree Stari plac, kakve su prognoze ljudi??

Ako Gavra bude igra Bračani su gotovi.
ŽIVI URU ,ALI ŽIVI POŠTENO!!!!!
<<

Antuntus

Novi član

Post 06 lis 2011, 16:43

ajde imamo vrimena dajte malo prognoza... mi ne znamo nijednu ekipu osin ovih s kojima smo igrali dosad...
Arista
<<

goghi

Novi član

Post 06 lis 2011, 20:16

Vinnie Jones napisao:Nama se još niko nije nasmija u lice osim Mertojaka dvaput i Dice sa skalica jednom prošle sezone s tim da smo Dici vratili u drugom dilu sezone.Svi ostali su se krvavo oznojili(ka šta ćete i vi) ili su ih pogurali suci ili bi mi sami sebe dobili.Ove sezone će se rijetko tko (a možda nitko) nama smijat u lice.Mi možemo izgubit ali malo tko će nas nadigrat tako da se veselim susretu s vama ma koji bili.
Ti nama ne možeš davat prijateljske savjete jer ne gajimo prijateljske odnose sa NEPISMENIMA!!
Lokve ne mogu bit jadne jer su Lokve jedna od rijetkih momčadi kod kojih vlada prijateljstvo,druženje i međusobno uvažavanje!Kad ste vi iz vaše male jadne momčadi zajedno izašli van,organizirali feštu ili se družili mimo nogometa???Dođi u subotu navečer na Karepovac pa vidi malo kako to izgleda.Počastit ćemo te jer kod nas je humanost na prvom mjestu.
DARUJEMO KRV,SPAŠAVAMO ŽIVOTE!!!

P.S.pogledaj pod: gk-lokve.com ( KLUB DDK LOKVE).
Reka mi je Čaki (pečenjarnica Lokve) da mu se još niko nije javija sa životopisom.Šta se čeka?"Probija" je on i puno gore od tebe,viruj mi.Samo se pozovi na Lolu!

Koliko si pismen vidi se iz ovoga sto si napisao, ali nebitno...
Vidim da si upoznat kako Čaki "probija", mora da je i tebe "probija" i to više puta pa si s njime jako zadovoljan dok ga preporucujes i drugima...
A da si ti toliki COVIK javija bi se netko iz tvoje ekipe i rekao par rici u tvoju obranu. Nebi mucali, pisao sam ti da se malo zapitas ZASTO je to tako?!
Ali ocito da si, pored svega navedenog, i malouman... Zalosno!
Ne zelim druge ljude zamarati zbog tebe! Napisao sam par prijateljski savjeta ali tebi to ne vrijedi, ti nastavljas po svom.
Ali moram priznati da te je zanimljivo i smisno gledati s tribina (covik od 38 godina da se tako ponasa)!!!
Ljubi te goghi i vidimo se na terenu!
Zadnja izmjena: goghi; 06 lis 2011, 20:18; ukupno mijenjano 1 put/a.
PrethodniSljedeće

Vrati se na: Sezona 2011/2012