FAQ  •  Registracija  •  Login

5A. liga mladih

<<

nakitu minayashi

Novi član

Post 19 ruj 2011, 15:53

no_name napisao:
aedes2 napisao:...
Inače teren na fesbu je 10 puta bolji nego na dalmatinca... ali oni kontenjeri su ajme i još nije bilo tople vode iako je ovi put bolja ladna voda...valjda se neće ponovit
Fali i neki kafić za popit piće

Ehhh prijo, sad se svi javljaju da fali ovo da fali ono... Kad san ja (iako me se ne tice, igran 4. ligu od ove sezone hvala Bogu) i g. V.Jones upozoravali i dalje upozoravamo bili smo debili i svi su mucali i smijali nan se...
Karepovac je bija i dalje drzin da je bolje rjesenje od FESB-a...
Ćar naseg baluna (bar ja mislim) je popiti pice posli utakmice ili pogledati protivnike ili prijatelje uz pice a to na FESB-u ne mozes...
FESB ima puno nedostataka... Ali trava i teren su bolji vec na dalmatinca...
Radic i ekipa su odlucili tako, po meni su pogrisili i to puno... Ali njihova odluka i to je to... Sta je tu je, kome se svidja nek igra kome ne, nek se puši...
Pozdrav od bivseg sudionika najbolje 5.A lige! :lol:

aj prekini vise umisljat da igras 4.ligu i ne komentiraj vise u ime mertojaka majmune iskompleksirani!!!!
<<

goghi

Novi član

Post 19 ruj 2011, 16:18

Vice ColoColo napisao:Atest je napravljen u srijedu 14.09. Nismo ga napravili mi nego ovlaštena tvrtka na zahtjev firme CTS (koncesionara na FESBU). Kopija atesta je dostavljena u ured udruge u četvrtak 15.09. i o tome je obavješten organizator natjecanja.

Zahvaljujem Vam u svoje ime a i u ime svih ekipa koje igraju na navedenim terenima i koje kriste njihove svlacione!
Veliki pozdrav!
<<

CANTONA KING

Novi član

Post 20 ruj 2011, 17:06

TERENI FESB-a

Jako sam razocaran FESB-m svlacionicom i tusevima, trava je OK, puno bolja od Dalmatinac-a

Sta se sad dogada, sad je slika OBRUNUTA, Teren na FESB-u je Dobar a na Dalmatinac-a Katastrofa BLAGO receno ...

A sta se tice Tuseva i Svlacione, tu je FESB KATASTROFA BLAGO receno, a kod Dalmatinca su Tusevi i Svlacione ZAKON i imas PROSTORA koliko hoces, mos MOMACKU organizirati .... dok na FESB-u ima mjesta koliko i u ZATVORU ...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Keane: "Cantona se ušeta na prepuni Old Trafford kao da posjeduje to jebeno mjesto." :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool:
<<

Antuntus

Novi član

Post 20 ruj 2011, 18:39

Nazalost moran se slozit. Svlacione su jako lose. Vrata su odvaljena, sve pliva jer je odvod los. Nema lavandina ni wca. Oko 10 ljudi u ekipi ne more stat unutra. Stvarno ima mista za popravak.
Arista
<<

ruzno_pace

Novi član

Post 21 ruj 2011, 08:06

CANTONA KING napisao:TERENI FESB-a

Jako sam razocaran FESB-m svlacionicom i tusevima, trava je OK, puno bolja od Dalmatinac-a

Sta se sad dogada, sad je slika OBRUNUTA, Teren na FESB-u je Dobar a na Dalmatinac-a Katastrofa BLAGO receno ...

A sta se tice Tuseva i Svlacione, tu je FESB KATASTROFA BLAGO receno, a kod Dalmatinca su Tusevi i Svlacione ZAKON i imas PROSTORA koliko hoces, mos MOMACKU organizirati .... dok na FESB-u ima mjesta koliko i u ZATVORU ...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Slazem se sa svime!
Curo, operi sise Schaumom, mozda dobiju volumen!!!
<<

Vinnie Jones

VIP član

Post 21 ruj 2011, 09:33

ruzno_pace napisao:
CANTONA KING napisao:TERENI FESB-a

Slazem se sa svime!

Ne samo da su svlačione male nego se u prvoj ni prozor ne može zatvorit od nekog kabela pa te straj ostavit stvari da te ko ne pokrade.Mista ima za pola momčadi da se može prisvuć po komodu a druga polovica čeka vanka.Šta će bit kad bude padala kiša?Nije se udostojio niti pajole stavit(drvene ili plastične) tako da kad se otuširaš moraš čist gazit po šporkom podu.Biće gljivica na nogama!A šta je sa klupama za momčadi na terenu?Stare i rasklimane a na njih ne more stat ni pola momčadi.A zid sa suprotne strane je obložen čime??? Lancunima!!!
Sve u svemu uvjeti jako loši.Jedino je teren dobar!
Zadnja izmjena: Vinnie Jones; 21 ruj 2011, 09:34; ukupno mijenjano 1 put/a.
<<

ispod pele

Novi član

Post 21 ruj 2011, 10:10

sve bi to bilo dobro da moš popit pivu posli utakmice.
pozdrav
PREFORMERI 1950
<<

delpiero

Član

Post 21 ruj 2011, 12:32

Je, prije je bia neki kafic gori di je autopraona, al ni njega vise nema...

A sta se tice terena, bolje je puno nego lani, al lani su se svi zalili na uvjete i izabran je FESB..
<<

shime 1950

Novi član

Post 21 ruj 2011, 14:10

ima puno nedostataka......ali sve to se moze progledat kroz prste. ali nikako nemogu progledat to da nema pive za popit.....
pa dajte ljudi iz udruge organizirajte jedan tocionik na tribine, i jos zaradite na njemu....!!!!!
U DANIMA SRETNIM, U DANIMA GRUBIM
<<

CANTONA KING

Novi član

Post 22 ruj 2011, 07:33

TERENI FESB-a NEDOSTATCI !!!

1. CAFIC :mad::mad::mad::mad::mad::mad:

2. KLUPE ZA REZERNE IGRACE ....... NA NJOJ NE STANE CIJELA MOMCAD :/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/

3. WC ..... NIGDJE GA NEMA U SVLACIONI :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

4. LEVANDIL ( CAK IMA OGLEDALO A NIGDJE ZA UMIT SE ) :P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P

5. VRATA OD SVLACIONE ... MORAS PAZIT DA TI SE NE ZALIPE U GLAVU :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

6. SVLACIONA JE ZAGUSLJIVA KAD SE U NJOJ NATRPA 10 LJUDI :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

7. TUSEVI SU MALI, NEMA PROSTORA, TOPLE VODE I SVAGDI IZLIJEVA ( ODVOD ) :cool: :cool: :cool: :cool:

8.POD OD SVLACIONE, KAD SE OTUSIRAS MOLIS BOGA DA SE NE POSKLIZNES OD MOKROGA PODA ( ODVOD - TUS ) :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(

Ako sam nesto izostavija, slobodno NADODAJTE !!!!!
Keane: "Cantona se ušeta na prepuni Old Trafford kao da posjeduje to jebeno mjesto." :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool:
<<

garry

VIP član

Post 22 ruj 2011, 08:56

CANTONA KING napisao:TERENI FESB-a NEDOSTATCI !!!

1. CAFIC :mad::mad::mad::mad::mad::mad:

2. KLUPE ZA REZERNE IGRACE ....... NA NJOJ NE STANE CIJELA MOMCAD :/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/

3. WC ..... NIGDJE GA NEMA U SVLACIONI :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

4. LEVANDIL ( CAK IMA OGLEDALO A NIGDJE ZA UMIT SE ) :P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P

5. VRATA OD SVLACIONE ... MORAS PAZIT DA TI SE NE ZALIPE U GLAVU :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

6. SVLACIONA JE ZAGUSLJIVA KAD SE U NJOJ NATRPA 10 LJUDI :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

7. TUSEVI SU MALI, NEMA PROSTORA, TOPLE VODE I SVAGDI IZLIJEVA ( ODVOD ) :cool: :cool: :cool: :cool:

8.POD OD SVLACIONE, KAD SE OTUSIRAS MOLIS BOGA DA SE NE POSKLIZNES OD MOKROGA PODA ( ODVOD - TUS ) :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(

Jesi najbitniju stvar-a di se zagrijavat-katastrofa.

Ako sam nesto izostavija, slobodno NADODAJTE !!!!!
<<

garry

VIP član

Post 22 ruj 2011, 08:59

Da,najbitniju stvar-prostor za zagrijavanje koji je po meni najbitniji a nema ga.Sve gore navedeno stoji samo tribine valjaju sve ostalo katastrofa.
<<

D-ex 15

Česti član

Post 22 ruj 2011, 09:41

garry napisao:Da,najbitniju stvar-prostor za zagrijavanje koji je po meni najbitniji a nema ga.Sve gore navedeno stoji samo tribine valjaju sve ostalo katastrofa.

moj garry ovo ti je 5a-falija si ligu za komentar-kod nas u 5b je sve izvrsno,imamo i teniski teren ispod kontejnera za zagrijavanje,samo nigdi nac rekete i lopticu...:)
<<

BaJdA

Član

Post 22 ruj 2011, 10:31

Nije mi jasno zašto niste tili igrat na Karepovcu..... sve je ludilo od terena, svlačione itd... možda malo smrdi a jeb..ga samo tele2 daje i ovce i novce
I bez sudaca i bez miliona Podstrana dobit će novog šampiona
<<

Nothingman

Novi član

Post 22 ruj 2011, 12:11

Mi smo iz DDK Lokve očekivali da će sve ispast ovako napola napravljeno i nikakvo u odnosu na obećanja koje je koncesionar FESB-a da.

Malo vridi bit u pravu kad imamo cilu sezonu provest u onakvin uvjetima.

Jedini pomak u odnosu na Dalmatinca je kvalitetnija trava.
PrethodniSljedeće

Vrati se na: Sezona 2011/2012