FAQ  •  Registracija  •  Login

5A. liga mladih

<<

Vinnie Jones

VIP član

Post 17 ruj 2011, 11:26

Izbornik napisao:
no_name napisao:
Antuntus napisao:Ovo ce pocet komentari tipa stimac-hns na temu velicine lige.

A nije prijo, ali ovo je previse... Sto vise ekipa, veca je i cijena lige...
Mene osobno boli briga, na sricu sad smo u dvorani. Ali iman prijetelje koji igraju 5. ligu i znan kako im je i za novce i za sve...
Po mom misljenju 17 ekipa je malo puno!
Ne vriđam nikoga, samo kažem...
Zivija mi! :cool:

Sve to stoji, ali ne bi bilo fer odbit ekipe koje su se prijavile za 5. ligu uz obrazloženje da su se lige popunile.
Ove godine je tako, a iduće, ako bude dovoljan broj ekipa formirat će se jedinstvena 5. liga i dvi 6.

Ne zaustavljamo se dok ne bude momčadi ka u Primeri a cijene ka u Saudiskoj Arabiji.
<<

Vinnie Jones

VIP član

Post 17 ruj 2011, 11:27

LOVAC upisano:
sramota je da samo jedna ekipa ide dalje!
poštenije bi bilo da razigrava određeni broj momčadi jer ovako nakon 5 kola neke ekipe nemaju nikakve šanse i gubi se ikakav sportski duh
da li je neznanje ili nebriga -ne znam,ali da je pošteno nije..

DDK Lokve se slažu da nije fer i ideja o razigravanju je odlična!
Ali UO je tako odlučio i mi smo se s time pomirili.
<<

MNK OLIVA

Novi član

Post 17 ruj 2011, 16:07

Prodajemo jedan komplet dresova od 10 komada.
Dresovi su DIADORINI i odlicne su kvalitete.
Majice i hlace su bijele boje sa srebrnim detaljima, a stucne su modre.
Velicina svih dresova je XL.
Cijena je 1300 kn.
Svi zainteresirani mogu vidjeti i probati dres.
NA POKLON DAJEMO I BALUN CETVORKU - ADIDAS
Kontakt broj: 091/5654655
<<

gavra stari plac

VIP član

Post 17 ruj 2011, 18:59

stari plac-adorea : arista 9 : 2
<<

BobyThePoliceman

VIP član

Post 17 ruj 2011, 19:07

Veliki Sočo je počeja punit mriže ekipama 5.A lige :D :D
Dvornik...since 1474
<<

VIK

Član

Post 17 ruj 2011, 21:55

ddk lokve - ispod pele 1:1
nisam bija pa ne mogu puno reć.
al dobro je,bili smo bez golmana,voditelj i rezervi
i ostali iks.
čestitke mojima.

bit će dobro
bp
<<

Antuntus

Novi član

Post 18 ruj 2011, 09:23

kako su ostale utakmice ostale?
Arista
<<

no_name

Član

Post 18 ruj 2011, 10:06

VIK napisao:ddk lokve - ispod pele 1:1
nisam bija pa ne mogu puno reć.
al dobro je,bili smo bez golmana,voditelj i rezervi
i ostali iks.
čestitke mojima.

bit će dobro

Nije moje da se misam, ali ne volin nepravdu...
Ne pi***... Sad ces reci da niste imali ni igraca... Bija san i vidija san. Bilo vas je 7-8 mislin...
Tribali ste izgubiti! Lokve bile bolje, pogotovo drugo poluvrime! Dali ste gol iz jedne njihove greske!
Za mi je moje drage ekipe iz 5. lige S.Leone, ostali su X u jednoj jako dobroj utakmici. Bore se za sami vrh ove sezone
definitivno... Cestitam im na hrabrosti!
Cestitke i PLACU, odigrali su izvrsnu utakmicu! Potvrdjuju svoj kvalitet od prosle sezone!
Zadnja izmjena: no_name; 18 ruj 2011, 10:08; ukupno mijenjano 1 put/a.
Nisan ovca da me čoban vodi!
<<

penzija

Novi član

Post 18 ruj 2011, 11:20

lavandin-aedes 6:1
<<

Pjero

Novi član

Post 18 ruj 2011, 12:00

Nevera - Čelopek: 4-1
<<

degen

Član

Post 18 ruj 2011, 12:18

Magla 02 - Subovci 3:0

Magla dokazala da ce bit tvrd protivnik za svakoga
<<

njokic47

Novi član

Post 18 ruj 2011, 22:18

BobyThePoliceman napisao:Veliki Sočo je počeja punit mriže ekipama 5.A lige :D :D

:D
<<

goghi

Novi član

Post 19 ruj 2011, 08:18

Prijavija san se na forum, da komentiram ovu jednu po meni vaznu stvar...
Ma koliko ja osobno smatrao gospodina Vinnie Jones debilom (bez uvrede ali se deres na svoje igrace kao zadnji coban i stocar, sto je ruzno cuti od jednog tako ozbiljnog gospodina. Po meni samo zbunjujes svoje igrace i stvaras im dodatni pritisak, ali to nije moje da se misan u tvoju ekipu... To je samo moje misljenje)
Dakle, ma koliko ja smatrao doticnog gospodina cobanom i primitivcem, moran se s njim sloziti za ovaj ATEST!!! To se mora odraditi i donjeti na uvid svim voditeljima. Voda i struja zajedno nije mala stvar!!! Kad neko nedao Bog pogine i nastrada bit ce kasno... Ide losije vrime, grmljavina, sijevanje... I grom moze nekoga da "pokosi" pa di smo opet?! BIT CE KASNO!!! Napravite taj je..ni ATEST!!!

Gospodine Radiću u svemu Vas podrzavam i svaka Vam cast! ali napravite taj atest i dajte ga na uvid svim voditeljima!!!
<<

aedes2

Novi član

Post 19 ruj 2011, 14:21

Pozdrav svima
Lavandin -Aedes 6-1
Subota podne... u ladu 35 stupnjeva a nas 5... sudac kaže da nam golman ne može branit jer ima 3 žuta od prošle godine vrhunski zajeb...čekamo petog igrača da možemo igrat uopće a on dolazi u podne i 10 kad počinjemo
Počeli odlično ali lavandin zabija, brzo izjednačujemo i onda kardinalna(prva) greška suca kad naš igrač biva fauliran isprid našeg golmana sudac to ne vidi a protivnički igrač uzima balun i zabija.
Drugo poluvrime kod rezultata 2-1 za lavandin oni 4 prekršaja a mi 0, očiti prekršaj na našem napadaču i triba bit akumulirani međutim sudac to ne vidi(2 greška koja utječe na rezultat) a oni iz brze kontre zabijaju. Pukli na živce i pukli sa snagom
Srića da je do kraja bili samo par minuti inače bi izgubili sa dvocifrenom brojkom...
Inače po meni je ovaj sudac jedan od najboljih ali ovi put nas je vrhunski zajeba 2 puta kad se lomila utakmica...
Čestitke lavandinu na zasluženoj pobjedi i fer igri!!!
Inače teren na fesbu je 10 puta bolji nego na dalmatinca... ali oni kontenjeri su ajme i još nije bilo tople vode iako je ovi put bolja ladna voda...valjda se neće ponovit
Fali i neki kafić za popit piće
<<

Vice ColoColo

VIP član

Post 19 ruj 2011, 15:50

goghi napisao:Prijavija san se na forum, da komentiram ovu jednu po meni vaznu stvar...
Ma koliko ja osobno smatrao gospodina Vinnie Jones debilom (bez uvrede ali se deres na svoje igrace kao zadnji coban i stocar, sto je ruzno cuti od jednog tako ozbiljnog gospodina. Po meni samo zbunjujes svoje igrace i stvaras im dodatni pritisak, ali to nije moje da se misan u tvoju ekipu... To je samo moje misljenje)
Dakle, ma koliko ja smatrao doticnog gospodina cobanom i primitivcem, moran se s njim sloziti za ovaj ATEST!!! To se mora odraditi i donjeti na uvid svim voditeljima. Voda i struja zajedno nije mala stvar!!! Kad neko nedao Bog pogine i nastrada bit ce kasno... Ide losije vrime, grmljavina, sijevanje... I grom moze nekoga da "pokosi" pa di smo opet?! BIT CE KASNO!!! Napravite taj je..ni ATEST!!!

Gospodine Radiću u svemu Vas podrzavam i svaka Vam cast! ali napravite taj atest i dajte ga na uvid svim voditeljima!!!

Atest je napravljen u srijedu 14.09. Nismo ga napravili mi nego ovlaštena tvrtka na zahtjev firme CTS (koncesionara na FESBU). Kopija atesta je dostavljena u ured udruge u četvrtak 15.09. i o tome je obavješten organizator natjecanja.
PrethodniSljedeće

Vrati se na: Sezona 2011/2012