fools and horses napisao:Dirk Kuyt napisao:fools and horses napisao:Evo iza nas je najgora sezona u ove 3 god sta smo u ligi. Mislim da smo ove godine platili danak neiskustvu koje su ozbiljne ekipe znale kaznit. Kad se sitim utakmice protiv Baterije pri rezultatu 2:2 2 min prije kraja mi igramo s golmanom igracem i primimo gol samo zato jer su svi stali ocekujuci da sudac svira ruku koja se vidila iz male dvorane gripe ali jbga sudac je nije vidija i ode bod ili nesto vise. Onda mi pada na pamet utakmica protiv Veselih di vodimo 4 :0 i 20sec prije kraja 4:2 i na kraju ostajemo 4:4 a to ozbiljne ekipe ipak sebi nebi dopustile. Kad vrtim slike vodili smo i KMAN i onda radili glupe akumulirane ( jos mi svjeza slika di nas igrac radi falun kraj out crte na njihovom golmanu pri rezultatu 3:2 ) ali sve je to sportski i normalno u malom balunu zato se i igra.... iako da smo ozbiljniji iskusniji sumnjam da bi se to dogodilo ali jbga nismo to dolazi s godinama.Evo jos jedan bezazlen primjer neiskustva..... Svako odgada utakmice kad im fali 1 2 igraca a ja osobno sam budala... Igramo protiv Max Morissa... 3 igraca igraju za MNK USTANIK ja pod virozom ali ne nema odgadanja idemo igrat i naravno gubimo ( ne kazem da bi ih dobili da smo tad bili kompletni ali sanse bi nam bile dosta vece) a kad se siti zasto su pojednicni odgadali dode mi da se sam udrem.....A tek kad se sitim utakmice protiv PISMOM ZVATI ...vodstvo 3:0.. par min do kraja i 3:3 posljedice... 2 boda manje i ozljeda do tad naseg najboljeg igraca Soce koji je pauzira 2 miseca......Bilo je tu jos puno stvari za koji smo mi krivi ali ipak na nesto se moglo utjecat na nesto nije... i onda tragicno ispada da smo ostali kratki za. samo 2 boda.....Rec ce svi niste zasluzili...., nasa igra nije bila na razini ali ipak mislim da smo imali i previse pehova...Sad smo pametniji iskusniji i sljedece god igrali mi 3 ili 2 ligu neke stvari se nece dogadat.....Ja samo za zadovoljstvom mogu rec da cemo i sljedece godine igrat ligu, da ekipa ostaje ista. i da dovodimo vrhunskog golmana i jos jednu top klasu igraca a za ostalo je lakoo....Montyu i Ribarima puno srice u drugoj ligi ...prvi su suvremeno ovo osvojili ( iako ne treba zaboravit da su prosle god u 4 bili tek treci iza ribara i nas) ali ove god su se "narugali sa svima"a RIBARI svi znaju imaju kvalitetu a ovaj put su imali i malo vise srice od nas i svaka im cast na tome .
Jos je rano davat najave za sljedecu sezonu....... dolaze dobre ekipe iz 4 lige ispadaju dobre iz 2 lige vec tu imamo 2 3 ekipe koje su u borbi za vrh tako da ne sumnjam u napetost....
iako da se zna ....sljedece god u ovo vrime.....![]()
Daj ti pare kome si dužan pa ti igraj di očeš!!!
ajde ne placi tu za oklade zna se da ja uvik zajebajen Liverpoolove igrace i upravu cemu bi ti bija iznimka!!!!! hahahahahha.... iako ce se tebi posricit .....sta cu od tebe...
dečko nemoj da ti opalim kamate!!! Uozbilji se!