2. liga mladi
Čestitam Colu colu i posebno Vici, uz želje da sezonu završe na 1 mjestu jer to i zaslužuju.
Jučer su bili (po meni) očigledno bolji od Rotonda, koji je samo na početku utakmice imao nekakvu inicijativu, a ostalo su bili sve individualni pokušaji da uhvate zaostatak.
Pogledao sam i prvi dio Orbico-Antipiros i čini mi se da od jučer viđenog, jedino Colo colo ima neku prepoznatljivu igru, nekakvu kombinatoriku, a ostali se više oslanjaju na kvalitetu pojedinaca pa i nisam nešto impresioniran prikazanim.
Vice, golman vam je odličan, osim što dobro brani(što se i očekuje) super baca balun u kontre.
Jučer su bili (po meni) očigledno bolji od Rotonda, koji je samo na početku utakmice imao nekakvu inicijativu, a ostalo su bili sve individualni pokušaji da uhvate zaostatak.
Pogledao sam i prvi dio Orbico-Antipiros i čini mi se da od jučer viđenog, jedino Colo colo ima neku prepoznatljivu igru, nekakvu kombinatoriku, a ostali se više oslanjaju na kvalitetu pojedinaca pa i nisam nešto impresioniran prikazanim.
Vice, golman vam je odličan, osim što dobro brani(što se i očekuje) super baca balun u kontre.
Zadnja izmjena: Tomo MNK 'Etiri; 25 ožu 2011, 16:58; ukupno mijenjano 1 put/a.
DANAS JE SUTRA AKO UZMEŠ U OBZIR JUČER!
Tomo MNK 'Etiri napisao:Čestitam Colu colu i posebno Vici, uz želje da sezonu završe na 1 mjestu jer to i zaslužuju.
vrača nam se trud i zalaganje,još se igra,čvrsto moramo biti na zemlji odigrat pošteno do kraja pa šta bude,nadam se da će colo ući u viši rang pa da vidimo kako će se ekipa nosit sa prvoligašima....
Najvjerniji UVIJEK DOLAZE I OSTAJU.....
Tomo MNK 'Etiri napisao:Vice, golman vam je odličan, osim što dobro brani(što se i očekuje) super baca balun u kontre.
Balov je odlican rukometni golman tako da se i ocekuje da baca balune na trepavicu.
Usto je i ljudina, tako da smo s njim puno dobili. Triba nam je bit najvece pojacanje za ovu sezonu ali je nazalost nakon 2. kola uvatija mononukleozu tako da smo glavninu sezone igrali bez njega.
Dogodine ce bit jos bolji, kad nauci jos par trikova zanata...
Tomo MNK 'Etiri napisao:Čestitam Colu colu i posebno Vici, uz želje da sezonu završe na 1 mjestu jer to i zaslužuju.
Tomo, nama su falila 2-3 bitna igrača i to se na igri itekako osjetilo. COLO-COLO je bio bolji, no do gola za 2:3 smo bili ravnopravni. U 1.poluvremenu ni oni nisu imali neku igru, uglavnom su igrali na povratne lopte i udarce izvana. Tek su se kod gola za 2:3 razigrali iskoristivši naš raspad u igri na sve ili ništa. Uvatija nas je i umor, nismo imali klupu, a svi se slažu da je golman Balov bio igrač utakmice što govori da smo imali i mi dobrih udaraca i da nije bilo Balova možda bi i drugačije završilo. Još jednom čestitam protivniku na zasluženoj pobjedi i želim im sreću u 1.ligi, a i da budu ove sezone prvaci. Mi ćemo im pokušat pomoć već u četvrtak protiv ORBICA.
Pivnica Karlo - Ambasador 2:5
Vodili 1:0 prvo poluvrijeme; Ambasador zasluženo do izjednačenja. I onda nakon katastrofalne greške Taraša, Ambasador dolazi do 2:1. Naš igrač dobija laktom u glavu (i to kako ... evo mu nabotilo dobro ispod oka) te nakon tog nedosuđenog faula, protivnički igrač uzima balun i zabija gol. Naš igrač šalje suca u neku stvar (totalno kretenski i ne opravdam taj potez) i dobija za to crveni karton (potpuno opravdano) .... bez igrača manje primamo još jedan gol i ambasador dolazi do velikih 3:1 .... i tu je bio kraj.
Pokušali smo stići rezultat, došli čak do 3:2, ali dalje nije išlo. Eto, da je sviran taj faul, ne bi se ambasador odlipia na 2 razlike i ko zna kako bi završilo na kraju.
Taraš ... nula bodova ... nije mi jasno zašto on još uvijek sudi .... toliko puta nam je sudio i svaki put je griješio ... i nije mu ovo što sam napisao danas bila jedina greška ... bilo je toga još, neke i nama u korist, ali svejedno poanta je da ne zna sudit !!!!
Vodili 1:0 prvo poluvrijeme; Ambasador zasluženo do izjednačenja. I onda nakon katastrofalne greške Taraša, Ambasador dolazi do 2:1. Naš igrač dobija laktom u glavu (i to kako ... evo mu nabotilo dobro ispod oka) te nakon tog nedosuđenog faula, protivnički igrač uzima balun i zabija gol. Naš igrač šalje suca u neku stvar (totalno kretenski i ne opravdam taj potez) i dobija za to crveni karton (potpuno opravdano) .... bez igrača manje primamo još jedan gol i ambasador dolazi do velikih 3:1 .... i tu je bio kraj.
Pokušali smo stići rezultat, došli čak do 3:2, ali dalje nije išlo. Eto, da je sviran taj faul, ne bi se ambasador odlipia na 2 razlike i ko zna kako bi završilo na kraju.
Taraš ... nula bodova ... nije mi jasno zašto on još uvijek sudi .... toliko puta nam je sudio i svaki put je griješio ... i nije mu ovo što sam napisao danas bila jedina greška ... bilo je toga još, neke i nama u korist, ali svejedno poanta je da ne zna sudit !!!!
AUTO SIMPET napisao:Tomo MNK 'Etiri napisao:Čestitam Colu colu i posebno Vici, uz želje da sezonu završe na 1 mjestu jer to i zaslužuju.
Tomo, nama su falila 2-3 bitna igrača i to se na igri itekako osjetilo. COLO-COLO je bio bolji, no do gola za 2:3 smo bili ravnopravni. U 1.poluvremenu ni oni nisu imali neku igru, uglavnom su igrali na povratne lopte i udarce izvana. Tek su se kod gola za 2:3 razigrali iskoristivši naš raspad u igri na sve ili ništa. Uvatija nas je i umor, nismo imali klupu, a svi se slažu da je golman Balov bio igrač utakmice što govori da smo imali i mi dobrih udaraca i da nije bilo Balova možda bi i drugačije završilo. Još jednom čestitam protivniku na zasluženoj pobjedi i želim im sreću u 1.ligi, a i da budu ove sezone prvaci. Mi ćemo im pokušat pomoć već u četvrtak protiv ORBICA.
Nije Balov jedini odigra dobru utakmicu! Bilo je tu još raspoloženih sudionika... U svakom slučaju moji su odigrali puno bolje nego prošlo kolo protiv Olive!
S obzirom da je vaš vratar ima više obrana od našeg, ja bi radije njega proglasija igračem utakmice!
Ma bravo i za jedne i za druge, malobrojna publika na tribinama je bila zadovoljna sa viđenim!
Toma napisao:AUTO SIMPET napisao:Tomo MNK 'Etiri napisao:Čestitam Colu colu i posebno Vici, uz želje da sezonu završe na 1 mjestu jer to i zaslužuju.
Nije Balov jedini odigra dobru utakmicu! Bilo je tu još raspoloženih sudionika... U svakom slučaju moji su odigrali puno bolje nego prošlo kolo protiv Olive!
S obzirom da je vaš vratar ima više obrana od našeg, ja bi radije njega proglasija igračem utakmice!
Ma bravo i za jedne i za druge, malobrojna publika na tribinama je bila zadovoljna sa viđenim!
toma kad je predviđeno vrijeme povratka na parket?
Najvjerniji UVIJEK DOLAZE I OSTAJU.....
WITSCHGE napisao:Toma napisao:AUTO SIMPET napisao:Tomo, nama su falila 2-3 bitna igrača i to se na igri itekako osjetilo. COLO-COLO je bio bolji, no do gola za 2:3 smo bili ravnopravni. U 1.poluvremenu ni oni nisu imali neku igru, uglavnom su igrali na povratne lopte i udarce izvana. Tek su se kod gola za 2:3 razigrali iskoristivši naš raspad u igri na sve ili ništa. Uvatija nas je i umor, nismo imali klupu, a svi se slažu da je golman Balov bio igrač utakmice što govori da smo imali i mi dobrih udaraca i da nije bilo Balova možda bi i drugačije završilo. Još jednom čestitam protivniku na zasluženoj pobjedi i želim im sreću u 1.ligi, a i da budu ove sezone prvaci. Mi ćemo im pokušat pomoć već u četvrtak protiv ORBICA.
toma kad je predviđeno vrijeme povratka na parket?
Ako Bog da, za cca. 10-15 dana. Ja se nadam...
ČETVRTAK 31.03.
16:00 Pivnica Karlo Mika Putz - Artem 2, uvik na pobjedu
16:55 Klinika Sućidar - Oxa tisak 1, sve moguće
17:55 Antipiros - Ambasador nekretnine 1, antipiros mora dobit da im ostanu neke šanse za ostanak
18:50 Forza Morocco - Zlatarija Dvornik 2, zlatarija bolja
19:50 Orbico - Hotel Rotondo 1, a mogu i bracha dobit
NEDJELJA 03.04.
19:30 Grm & Tunj - Colo Colo 2, colo cola bolja
20:30 Credo banka - MNK Oliva 2, mala prednost olivi
16:00 Pivnica Karlo Mika Putz - Artem 2, uvik na pobjedu
16:55 Klinika Sućidar - Oxa tisak 1, sve moguće
17:55 Antipiros - Ambasador nekretnine 1, antipiros mora dobit da im ostanu neke šanse za ostanak
18:50 Forza Morocco - Zlatarija Dvornik 2, zlatarija bolja
19:50 Orbico - Hotel Rotondo 1, a mogu i bracha dobit
NEDJELJA 03.04.
19:30 Grm & Tunj - Colo Colo 2, colo cola bolja
20:30 Credo banka - MNK Oliva 2, mala prednost olivi