FAQ  •  Registracija  •  Login

2. liga mladi

<<

AUTO SIMPET

VIP član

Post 24 ožu 2011, 11:27

KARLOVAČKO napisao:
PAGO napisao:Prijatelju, ja kao golman sam zadnji igrač i već sam bia na balunu tako da crveni 100% nije! Istog su mišljenja i sudac Mikulić i igrači Artema...

Ma neman ja pojma o suđenju, al parilo je da je cisti crveni jer bi fudbal usa u gol a igrac ga je u maniri Alilovića(kad ga je islo)obranija rukon!al ako pravila nalazu drugacije onda san ja u krivu!

Golman je bija na golu pa ne može bit crveni karton! Malo pretjeruješ u opisu, ruka je bila spuštena. Penal nije sporan, ali karton je triba bit žuti. Što se tiče suca Mikulića i delegata Barišića, znam šta su mi rekli. Reći ću samo da nisam nikog čua da je reka da je triba bit crveni karton...
<<

AUTO SIMPET

VIP član

Post 24 ožu 2011, 11:35

A šta je ovo? Samo su zlatar i svilaja dali prognozu ovog kola. Danas igramo s COLO-COLOm jako bitnu utakmicu. Bit ćemo puno oslabljeni i neće nam bit lako. Samo nam pobjeda igra ako mislimo do 2.mista. Remi je "čileancima" dobar i za prvo i za drugo misto, jer i mi i oni imamo igrat s ORBICOM i tu pada odluka o prvaku. A ako mi danas izgubimo poželit ćemo ORBICU i COLO-COLU sreću u 1.ligi...
<<

Toma

Član

Post 24 ožu 2011, 12:14

AUTO SIMPET napisao:A šta je ovo? Samo su zlatar i svilaja dali prognozu ovog kola. Danas igramo s COLO-COLOm jako bitnu utakmicu. Bit ćemo puno oslabljeni i neće nam bit lako. Samo nam pobjeda igra ako mislimo do 2.mista. Remi je "čileancima" dobar i za prvo i za drugo misto, jer i mi i oni imamo igrat s ORBICOM i tu pada odluka o prvaku. A ako mi danas izgubimo poželit ćemo ORBICU i COLO-COLU sreću u 1.ligi...

A ako mi izgubimo, poželit ćemo mi vama sriću! Fala Bogu...
Šta se izostanaka tiče, i mi smo oslabljeni pa smo na istome!
<<

AUTO SIMPET

VIP član

Post 24 ožu 2011, 12:17

Toma napisao:
AUTO SIMPET napisao:A šta je ovo? Samo su zlatar i svilaja dali prognozu ovog kola. Danas igramo s COLO-COLOm jako bitnu utakmicu. Bit ćemo puno oslabljeni i neće nam bit lako. Samo nam pobjeda igra ako mislimo do 2.mista. Remi je "čileancima" dobar i za prvo i za drugo misto, jer i mi i oni imamo igrat s ORBICOM i tu pada odluka o prvaku. A ako mi danas izgubimo poželit ćemo ORBICU i COLO-COLU sreću u 1.ligi...

Hahahaha... aj ne pilaj naopako. I kad bi vas dobili mi moramo sve do kraja dobit i čekat još jedan vaš kiks. Nije baš da se nadamo... a i zaslužili ste bit među 2
<<

Vice ColoColo

VIP član

Post 24 ožu 2011, 14:36

Ja virujem da bi nam 3 pobjede do kraja tribale bit dovoljne za 2. misto, cak ako i izgubimo od vas. To bi nam tribala bit prednost danas jer nama je ovo prva mec lopta, a vama je biti ili ne biti...
<<

Toma

Član

Post 24 ožu 2011, 15:08

AUTO SIMPET napisao:
Toma napisao:

Hahahaha... aj ne pilaj naopako. I kad bi vas dobili mi moramo sve do kraja dobit i čekat još jedan vaš kiks. Nije baš da se nadamo... a i zaslužili ste bit među 2

Ma ja san samo nastavija "pilat" tamo di si ti sta... ;)
Bilo kako bilo, ja ni Artem ne bi još otpisa! Principa radi... Male su šanse ali sve je moguće! Puno san od njih očekiva u ovoj sezoni...
<<

Dino

Novi član

Post 24 ožu 2011, 19:11

ColoColo - Hotel 6:2
<<

AUTO SIMPET

VIP član

Post 24 ožu 2011, 20:01

COLO COLO - HOTEL ROTONDO = 6:2 (2:1)
U tvdrom 1.poluvremenu bez puno prilika colo dolazi do 2:0. U nastavku dolazimo do izjednačenja a onda do tada odličan Pago prima pacerski gol za 2:3. To nas je pokosilo, brzo primamo gol za 2:4, a onda u pokušaju da s golmanom-igračem dođemo do izjednačenja primamo još 2 gola za na koncu nerealnih 2:6! Protivnički golman odličan, po meni igrač utakmice, a i naš je Pago bio jako dobar samo šteta gola za 2:3 koji je prelomio utakmicu. Kad smo se od 0:2 vratili na 2:2 virova sam da možemo do potpunog preokreta, ali nas je taj gol pokopa...
Nakon nas, ANTIPIROS je dobio ORBICA 2:1 i tako se zakuhalo u borbi za 1.misto. Mi iduće kolo igramo s ORBICOM, rasterećeni jer smo danas otpali u borbi za 2.misto iako nas još drži teorija...
Zadnja izmjena: AUTO SIMPET; 25 ožu 2011, 09:26; ukupno mijenjano 1 put/a.
<<

PAGO

Član

Post 24 ožu 2011, 20:11

Dino napisao:ColoColo - Hotel 6:2

Zaslužena pobjeda Colo Cola iako rezultat ne pokazuje kako je utakmica bila uzbudljiva i neizvjesna.
Prvo poluvrime smo podjednaki, mi možda malo bolji ali iz jedne polukontre primamo gol i raspadamo se. Brzo primamo još 1 gol, a srećom do odmora smo priko Alebića uspili smanjiti na 1:2.
U nastavku mi napadamo, pritišćemo protivnika i imamo inicijativu, ali njihov vratar Balov je odličan. Imali su i oni nekoliko odličnih prilika iz kontri, nekoliko čistih situacija 1 na 1 di su mogli riješit utakmicu. Kad smo priko Šimovića izjednačili na 2:2 bia sam uvjeren u preokret i pobjedu, ali umor mojih suigrača i prekratka klupa su učinili svoje; primam gol "kroz mene" za 2:3 i tu je priči bia kraj. Do kraja smo pokušali s golmanom-igračem učiniti nešto, što je protivnik iskoristia za uljepšat rezultat...
Mislim da je ovim definitivno pala odluka o 2 putnika u 1.ligu, a do kraja ćemo gledati uzbudljivu borbu za naslov između Cola Cola i Orbica koji je posli nas izgubia od Antipirosa s 2:1. Želim im puno sriće u 1.ligi i ža mi je šta nisu uspili ostat u ligi; zajebana je ta borba za ostanak :P
<<

forza morocco

VIP član

Post 24 ožu 2011, 21:48

Forza Morocco - Credo banka 5:3 :)

važna 3 boda u borbi za opstanak sa direktnim konkurentima...moja prva za mlade u povratku nakon teške ozljede i 4 miseca pauze i prva cila utakmica u sezoni uopće...moran bit zadovoljan bez obzira na jedan moj srknuti...jbga zajebana je psiha...

čestitke mojin marokancima na dobroj igri, samo tako naprid... isto tako i bankarima na fer igri...
<<

artem2

Česti član

Post 24 ožu 2011, 23:37

ARTEM - OXA TISAK 6 : 1 (2 : 1), imali smo samo 1 zamjenu al tada obično odigramo dobro kao i ovaj put.....
<<

bubi0502

Član

Post 25 ožu 2011, 08:01

ma mozete vi to hahahaha
dikod uđe dikod neuđe i opet dobro je
<<

Vice ColoColo

VIP član

Post 25 ožu 2011, 09:28

artem2 napisao:ARTEM - OXA TISAK 6 : 1 (2 : 1), imali smo samo 1 zamjenu al tada obično odigramo dobro kao i ovaj put.....

Nekad je manje - vise. Nije vas Josip moga unistit zamjenama ;)
<<

Manu Chao

Novi član

Post 25 ožu 2011, 12:19

OVI IZ ORBICA IZGUBILI OD ZADNJEGA PA IH NEMA VIDIT NA FORUMU.
IMA BIT DA IM JE PORAZ TEŠKO PA I SAD NE ZNAJU UPALIT KOMPJUTER.
<<

Pojišan

Česti član

Post 25 ožu 2011, 13:06

Manu Chao napisao:OVI IZ ORBICA IZGUBILI OD ZADNJEGA PA IH NEMA VIDIT NA FORUMU.
IMA BIT DA IM JE PORAZ TEŠKO PA I SAD NE ZNAJU UPALIT KOMPJUTER.

Slažen se s tobom, tribalo bi i u porazu ostat zajebant. Nismo odigrali dobro i na utakmici se nije moglo vidit ko je prvi a ko zadnji u ligi. Iako nisu odigrali ni oni ništa specijalno, dovoljan je bia Grgin bljesak da unesu nemir u našu ekipu. Kad bi ovako odigrali slijedeće utakmice, vjerovatno ne bi uspili uć u 1. ligu, ali sumnjam da protiv Rotonda i Koka kole nećemo igrat puno žešće.
Coca cola je jučer odigrala odličnu utakmicu i mislim da su potpuno spremni za nosit se u višem rangu. Vidi se maksimalna angažiranost i odgovor na svaki potez Rotonda. Stefi, svaka čast!
PrethodniSljedeće

Vrati se na: Sezona 2010/2011