2. liga mladi
pivnica_karlo napisao:Zlatari su u potpunosti zasluzili ovu pobjedu jer su bili bolji, trkacki puno inferiorniji te agresivniji u duelima,
?????
Zadnja izmjena: guily; 18 ožu 2011, 12:25; ukupno mijenjano 1 put/a.
I pape i dida bili su Torcida!!!
guily napisao:pivnica_karlo napisao:Zlatari su u potpunosti zasluzili ovu pobjedu jer su bili bolji, trkacki puno inferiorniji te agresivniji u duelima,
?????
Aj nemoj sad tražit dlaku u jajetu mislija je reć 'imperiorniji' a ne 'inferiorniji';tj, bolji a ne gori.
Živija profesionalni amaterizam!:cool:
Vice ColoColo napisao:Colo Colo - Oliva 4:1
Matematicki smo osigurali plasman u prva 4, sta nam je najbolji plasman u povijesti.
Sad triba zagrist i izborit 1. ligu.
Ako budemo sporadično "grizli" ka jučer, neće bit dobar ugriz!
Utakmica je riješena zahvaljujući pojedinačnim bljeskovima! Nije bilo brze timske igre naprid a obrana je povremeno bila mlitava.
Ipak, 3 boda su 3 boda...
Toma napisao:Vice ColoColo napisao:Colo Colo - Oliva 4:1
Matematicki smo osigurali plasman u prva 4, sta nam je najbolji plasman u povijesti.
Utakmica je riješena zahvaljujući pojedinačnim bljeskovima! Nije bilo brze timske igre naprid a obrana je povremeno bila mlitava.
Istina je da smo pali u formi i da nismo odigrali puno smislenih akcija, al opet smo dali 4 gola i falili jos bar 5-6 sansi. Igra Olive nam ne lezi pa je i to djelomicno razlog malo losijoj igri.
jmijac-4 napisao:guily napisao:pivnica_karlo napisao:Zlatari su u potpunosti zasluzili ovu pobjedu jer su bili bolji, trkacki puno inferiorniji te agresivniji u duelima,
?????
Aj nemoj sad tražit dlaku u jajetu mislija je reć 'imperiorniji' a ne 'inferiorniji';tj, bolji a ne gori.
E sad si me odma uvatia ... nisam niti pročita kasnije šta sam napisa i eto ... ali mislim da su ljudi shvatili šta sam tia reć
jebako napisao:big brother1 napisao:credo- orbico 0:0
evo prvi put ove godine rezultat 0:0 u cilu ligu ali,bez obzira na to još jedan važan bod za opstanak je tu
za ovakav rezultat ja bi i jednima i drugima oduzea po 3 boda,jebes utakmicu bez golova
ORBICO BEZ MATIJE SIMUNIĆA NE ZNA ZABIT. SAD SE OPET MALO OTVORILO ZA PRVAKA IAKO OČEKUJEM DA OSTANE OVAKAV POREDAK.
Vice ColoColo napisao:Toma napisao:Vice ColoColo napisao:Colo Colo - Oliva 4:1
Istina je da smo pali u formi i da nismo odigrali puno smislenih akcija, al opet smo dali 4 gola i falili jos bar 5-6 sansi. Igra Olive nam ne lezi pa je i to djelomicno razlog malo losijoj igri.
JA SAM griza koliko sam god moga ali nemoš puno grist kad te zub boli...
Najvjerniji UVIJEK DOLAZE I OSTAJU.....
VIDEO PROTIV PIVNICE NA BLOGU
http://www.dalmacijanews.com/Hajduk/Vie ... amiju.aspx
http://www.dalmacijanews.com/Hajduk/Vie ... amiju.aspx