2. liga mladi
1. ORBICO 48
2. COLO COLO 40 (-1)
3. HOTEL ROTONDO 39
4. ARTEM 37
5. KLINIKA SUĆIDAR 29
6. ZLATARIJA DVORNIK 28
7. AMBASADOR NEKRETNINE 27
8. OXA TISAK 27
9. MNK OLIVA 24
10. CREDO BANKA 23
11. GRM & TUNJ 21
12. FORZA MOROCCO 21
13. PIVNICA KARLO 20
14. ANTIPIROS 14 (-1)
2. COLO COLO 40 (-1)
3. HOTEL ROTONDO 39
4. ARTEM 37
5. KLINIKA SUĆIDAR 29
6. ZLATARIJA DVORNIK 28
7. AMBASADOR NEKRETNINE 27
8. OXA TISAK 27
9. MNK OLIVA 24
10. CREDO BANKA 23
11. GRM & TUNJ 21
12. FORZA MOROCCO 21
13. PIVNICA KARLO 20
14. ANTIPIROS 14 (-1)
Zadnja izmjena: PAGO; 06 ožu 2011, 22:34; ukupno mijenjano 1 put/a.
evo pošto sam dosta godina i sam sudjelovao u ovoj ligi jako sam pogođen stvarima koje se događaju u njoj(ne samo u njoj nego i u drugim ligama kako čujem).Vidim da više manje govorite protiv sudaca i drugih službenih osoba,ali da li se je itko od vas ikada priupitao odakle svi problemi počinju.Ja kao jedan veliki problem vidim predsjedništvo organizacije.Sve je to lijepo i fino ali se treba znati kolike tko može imati ovlasti i gdje one počinju i gdje one završavaju.
kako pratim i ostale lige mogu konstatirati da je gospodin Josip Radić u posljednje vrijeme malo prevršio područje svoje moći!!!
kako pratim i ostale lige mogu konstatirati da je gospodin Josip Radić u posljednje vrijeme malo prevršio područje svoje moći!!!
fan forever napisao:evo pošto sam dosta godina i sam sudjelovao u ovoj ligi jako sam pogođen stvarima koje se događaju u njoj(ne samo u njoj nego i u drugim ligama kako čujem).Vidim da više manje govorite protiv sudaca i drugih službenih osoba,ali da li se je itko od vas ikada priupitao odakle svi problemi počinju.Ja kao jedan veliki problem vidim predsjedništvo organizacije.Sve je to lijepo i fino ali se treba znati kolike tko može imati ovlasti i gdje one počinju i gdje one završavaju.
MA DAJ MOMAK SMIŠAN SI
big brother1 napisao:fan forever napisao:evo pošto sam dosta godina i sam sudjelovao u ovoj ligi jako sam pogođen stvarima koje se događaju u njoj(ne samo u njoj nego i u drugim ligama kako čujem).Vidim da više manje govorite protiv sudaca i drugih službenih osoba,ali da li se je itko od vas ikada priupitao odakle svi problemi počinju.Ja kao jedan veliki problem vidim predsjedništvo organizacije.Sve je to lijepo i fino ali se treba znati kolike tko može imati ovlasti i gdje one počinju i gdje one završavaju.
MA DAJ MOMAK SMIŠAN SI
je smišan san.Tako je.Zato san ja sada onemogućio da se nastavi liga,lige
fan forever napisao:big brother1 napisao:fan forever napisao:evo pošto sam dosta godina i sam sudjelovao u ovoj ligi jako sam pogođen stvarima koje se događaju u njoj(ne samo u njoj nego i u drugim ligama kako čujem).Vidim da više manje govorite protiv sudaca i drugih službenih osoba,ali da li se je itko od vas ikada priupitao odakle svi problemi počinju.Ja kao jedan veliki problem vidim predsjedništvo organizacije.Sve je to lijepo i fino ali se treba znati kolike tko može imati ovlasti i gdje one počinju i gdje one završavaju.
MA DAJ MOMAK SMIŠAN SI
je smišan san.Tako je.Zato san ja sada onemogućio da se nastavi liga,lige
o čemu ti ?
kad je radić dolazija na misto predsjednika pita san se odakle su sad ovoga doveli. nije mi se pri poćetku sviđalo kako radi jer mi je izgleda bezobrazan na onin sastancima. sad kad je prošlo dosta vrimena da sve ovo vode on i ovi njegovi zaslužuju da in se kaže da su legende jer su sve šta su god napravili radili u korist ekipa. sad ovo sa dvoranon imaju naši pravo da se bore jer mi iz maloga baluna ovima iz dvorane ne znaćimo ništa kako se ponašaju prema nama a liga košta puno love. s njima stalno neki problemi. još kad bi radić i ekipa izgradili našu dvoranu malog baluna triba in dat da budu tu doživotno ili dokle god oće.
e da je nama naša dvorana ne bi imali stalne probleme. ovaj gori šta piše da je radić prevršija u zadnje vrime svoje moći samo ću mu reć da nije bilo ove sadašnje vlasti ko zna šta bi bilo sa malin balunom u gradu. znaju svoj posal. udrugu su napravili tako da svi igraju da nema puno otkaza ekipa da se stalno igra a ne svako malo prekidi šta je uvik bilo i dokazali da su radili u interesu igrača. još kad bi liga bila jeftinija našoj srići ne bi bilo kraja.
Iako ga solidno poznajem, pa ne želim da pišem hvalospjeve o Josipu, činjenica je da su lige prije ove ekipe koja je sada na čelu bile pomalo neregularne. Ne znam točno o čemu se radi u ovom slučaju, ali nije bilo tako davno kad je liga završila slijedeće godine u 10 mjesec (kad se igralo svjetsko prvenstvo u rukometu za žene). Suci su takvi kakvi su, i nema smisla žalit se na to , jer svatko iz udruge uz malo volje može postat sudac, a s vrimenom če se isprofilirat oni bolji. Na koncu konca, svaka naša utakmica se igra za nekakav prestiž, a ne na život i smrt šta su pojedinci sebi zabili u glavu. Ali bi Busacha bolje sudija nego ovi naši sudci. Zato ljudima u savezu dajem punu podršku da izbore što bolje uvjete za održavanje svih liga. Uopče ne sumnjam da se utakmice naše udruge ne mogu organizirati i na drugim mjestima, a poželjni smo zbog toga što ne žicamo sve i svakoga da nam plaćeju termine.
Izgradnja dvorane je po meni nemoguća misija, a i pitanje je isplativosti takve investicije, jer smo svjedoci da su sve dvorane u splitu financijski u kurcu. Pozdrav
Izgradnja dvorane je po meni nemoguća misija, a i pitanje je isplativosti takve investicije, jer smo svjedoci da su sve dvorane u splitu financijski u kurcu. Pozdrav
Ne mozemo mi izgradit svoju dvoranu nikako, jednostavno ne ide. Ono cemu se ja nadam, je da ce nekakvi privatni investitor uspit dobit papire za izgradit montaznu dvoranu s dva reda tribina i 6 svlaciona i onda mu mi mozemo bit VIP klijent koji ce popunit prakticno sve termine.
Medjutim, s obzirom na to kakav je odnos Grada prema sportu, a i financijska situacija u drzavi, bojim se da ce nam i to ostat sanak pusti jos dugi niz godina...
Lige bi se tribale nastavit igrat iduci tjedan, Ozren ce obavijestit svih o terminima. Nazalost, nismo u mogucnosti koristit sve termine koji nam po ugovoru pripadaju, ali virujem da ce se uz malo gimnastike uspit zavrsit sezona bez ikakvih repova.
Realno gledano, sve poskupljuje - tako da nazalost troskovi mogu samo rast
S druge strane kad pogledam s koliko strasti nas par iljada igramo ovi mali balun, uvjeren sam da ce se mali balun u Splitu uspit izborit za status koji mu pripada. Kad - tad...
Medjutim, s obzirom na to kakav je odnos Grada prema sportu, a i financijska situacija u drzavi, bojim se da ce nam i to ostat sanak pusti jos dugi niz godina...
Lige bi se tribale nastavit igrat iduci tjedan, Ozren ce obavijestit svih o terminima. Nazalost, nismo u mogucnosti koristit sve termine koji nam po ugovoru pripadaju, ali virujem da ce se uz malo gimnastike uspit zavrsit sezona bez ikakvih repova.
Realno gledano, sve poskupljuje - tako da nazalost troskovi mogu samo rast
S druge strane kad pogledam s koliko strasti nas par iljada igramo ovi mali balun, uvjeren sam da ce se mali balun u Splitu uspit izborit za status koji mu pripada. Kad - tad...