2. liga mladi
ČETVRTAK 24.02.
15:30 MNK Oliva - Antipiros.........................1
16:25 Oxa tisak - Orbico.............................2
17:25 Colo Colo - Pivnica Karlo Mika Putz.....1
18:25 Grm & Tunj - Forza Morocco...............1
19:25 Artem - Klinika Sućidar......................X
NEDJELJA 27.02.
20:30 Zlatarija Dvornik - Ambasador nekretnine....1
21:30 Hotel Rotondo - Credo banka......................1
15:30 MNK Oliva - Antipiros.........................1
16:25 Oxa tisak - Orbico.............................2
17:25 Colo Colo - Pivnica Karlo Mika Putz.....1
18:25 Grm & Tunj - Forza Morocco...............1
19:25 Artem - Klinika Sućidar......................X
NEDJELJA 27.02.
20:30 Zlatarija Dvornik - Ambasador nekretnine....1
21:30 Hotel Rotondo - Credo banka......................1
...i don't have a drinking problem.. i drink...i get drunk...i pass out...no problem...
...Neki piju od radosti, neki od tuge, a neki od ranog jutra!...
...Neki piju od radosti, neki od tuge, a neki od ranog jutra!...
svilaja1508 napisao:ČETVRTAK 24.02.
15:30 MNK Oliva - Antipiros 2
16:25 Oxa tisak - Orbico 1
17:25 Colo Colo - Pivnica Karlo Mika Putz 2
18:25 Grm & Tunj - Forza Morocco 1
19:25 Artem - Klinika Sućidar 1
NEDJELJA 27.02.
20:30 Zlatarija Dvornik - Ambasador nekretnine x
21:30 Hotel Rotondo - Credo banka 1
uvijek č
čestitan šjor svilaja pogodak čisti na Oxu kad dižeš lovu sa kladionice da dođen na pivu
Zadnja izmjena: big brother1; 24 vel 2011, 22:40; ukupno mijenjano 1 put/a.
Vice ColoColo napisao:Oxa-Orbico 2:3
ColoColo - Pivnica 2:3
Mi beskrvni, usporeni i neefikasni. Pivnica je vise zeljela pobjedu i potpuno zasluzeno je i dobila. Cestitam!
Je, željeli smo tu pobjedu ... stvarno odavno nismo pobijedili ... ali niste vi bili toliko loši ... imali ste i kombinatoriku i pucali dosta ... jedino niste bili previše precizni u završnici ... mi smo malo odigrali bunker (jebiga, bilo nas taman pa nismo mobli ništa drugo nego bunker) i to niste znali probit.
Hvala na čestitkama ... još smo daleko od opstanka, ali s ova 3 boda se puno lakše diše
big brother1 napisao:svilaja1508 napisao:ČETVRTAK 24.02.
NEDJELJA 27.02.
uvijek č
čestitan šjor svilaja pogodak čisti na Oxu kad dižeš lovu sa kladionice da dođen na pivu
moram primjetit da je svilaja jedini pogodia naš par ... i isto tako sam primjetia da je skoro svaki put pogodia kako ćemo odigrat, za razliku od većine drugih ... prati svilaja balun i dosta često pogađa i one "neočekivane" rezultate ... triba mu zato skinit kapu ... niste ni vi glatko dobili oxu, tako da i tu nije bia daleko od pogotka.
pivnica_karlo napisao:big brother1 napisao:svilaja1508 napisao:ČETVRTAK 24.02.
NEDJELJA 27.02.
uvijek č
moram primjetit da je svilaja jedini pogodia naš par ... i isto tako sam primjetia da je skoro svaki put pogodia kako ćemo odigrat, za razliku od većine drugih ... prati svilaja balun i dosta često pogađa i one "neočekivane" rezultate ... triba mu zato skinit kapu ... niste ni vi glatko dobili oxu, tako da i tu nije bia daleko od pogotka.
je jedva smo ih dobili
big brother1 napisao:pivnica_karlo napisao:big brother1 napisao:čestitan šjor svilaja pogodak čisti na Oxu kad dižeš lovu sa kladionice da dođen na pivu
je jedva smo ih dobili
kralju ubili ste nas 3-2. a dali smo autogol i poklonili vam dva.
dobit današnju oxu bez 4 bitna igrača sa jednom rezervom 3-2, sa vaših 5 rezervi i dva vrhunska igrača,
nije ti nešto na čast veliki brate... svejedno ne umanjujem vašu pobjedu, al da ste nas uništili i niste.
a budimo sad i realni, da vam nije skocka, svaka cast pricuvi, al vi bi ste bili
ispodprosjecna ekipa u ovoj ligi. zato, ako se nismo mi bahatili pobjedom nad
tom istom smrdecijom prosle sezone, nemoj ni ti sad umanjivat naš današnji trud.
Zadnja izmjena: wonderkid; 25 vel 2011, 02:32; ukupno mijenjano 1 put/a.
wonderkid napisao:big brother1 napisao:pivnica_karlo napisao:moram primjetit da je svilaja jedini pogodia naš par ... i isto tako sam primjetia da je skoro svaki put pogodia kako ćemo odigrat, za razliku od većine drugih ... prati svilaja balun i dosta često pogađa i one "neočekivane" rezultate ... triba mu zato skinit kapu ... niste ni vi glatko dobili oxu, tako da i tu nije bia daleko od pogotka.
je jedva smo ih dobili
kralju ubili ste nas 3-2. a dali smo autogol i poklonili vam dva.
dobit današnju oxu bez 4 bitna igrača sa jednom rezervom 3-2, sa vaših 5 rezervi i dva vrhunska igrača,
nije ti nešto na čast veliki brate... svejedno ne umanjujem vašu pobjedu, al da ste nas uništili i niste.
a budimo sad i realni, da vam nije skocka, svaka cast pricuvi, al vi bi ste bili
ispodprosjecna ekipa u ovoj ligi. zato, ako se nismo mi bahatili pobjedom nad
tom istom smrdecijom prosle sezone, nemoj ni ti sad umanjivat naš današnji trud.
Nemoj molin te govorit o časti,jucer kad je vas igrac leza na terenu mi smo imali kontru al smo ipak zaustavili igru,a onda kad je bila obrnuta situacija niste stali nego ste nastavili igrat i umalo dali gol ali sricom je nas golman obrania,sta se tice gore navedenog niko nije reka da vas je unistilo ali smo vise nego zasluzeno dobili jer smo vodili skoro cilu utakmicu sa min dva gola,vi ste golove dali u kraju utakmice.