FAQ  •  Registracija  •  Login

2. liga mladi

<<

forza morocco

VIP član

Post 29 stu 2010, 23:31

gleda san večeras samo prvih 10 minuti i mogu samo reć da me bilo sram... neka se ljuti ko oće, al' ako se nekome ne igra neka ostane doma taj dan... gubili smo mi i sa gorin rezultaton, al' ovako...
<<

ZLATARIJA DVORNIK

Česti član

Post 29 stu 2010, 23:58

forza morocco napisao:gleda san večeras samo prvih 10 minuti i mogu samo reć da me bilo sram... neka se ljuti ko oće, al' ako se nekome ne igra neka ostane doma taj dan... gubili smo mi i sa gorin rezultaton, al' ovako...

nije više to to
<<

fabiofabio

Česti član

Post 30 stu 2010, 00:17

A ostali rezultati ?
Hajduk Split
<<

guily

Česti član

Post 30 stu 2010, 07:41

nazalost ponovili smo jos jednu ocajnu utakmicu,budemo li ovako nastavili tesko cemo do opstanka, Cestitke zlatarima bili su puno bolji i dobro smo jos i rezultatski prosli.
Necu se puno osvrtat na utakmicu jel smo svi bili katastrofalni ,samo bi jedan mali detalj prije utakmice, dok smo se mi tek poceli zagrijavat zlatari su se vec dogovarali oko utakmice ,utakmica pocinje mi ne znamo ni ko pocinje,ko di igra jer falila su nan dva igraca koja se obicno minjaju na zadnjemu... i tako udes u utakmicu a vec je 0:2 pa se ti sad vracaj u utakmicu........
I pape i dida bili su Torcida!!!
<<

Toma

Član

Post 30 stu 2010, 08:46

COLO COLO - GRM & TUNJ 1:0
U relativno izjednačenoj utakmici uspili smo osvojit 3 boda 20-ak sekundi prije kraja (bravo Teo!). Za bolji rezultat i dojam falilo je malo više kretanja i malo manje carinjenja baluna. Al dobro, ipak smo bili oslabljeni...
Unatoč tome šta su pomladili ekipu, G&T ima igru i disciplinu. Jedino bi morali bit konkretniji u završnici... S obzirom na svoje godine, imaju poprilično mirnoće i ne srljaju. Ako se održe na okupu, bit će dobra nogometna klapa. Brzi, lagani, razume igru... Naravno, možda više od svega triba napomenit da su korekta ekipa! Takva je bila i ova utakmica...
<<

Dino

Novi član

Post 30 stu 2010, 08:49

fabiofabio napisao:A ostali rezultati ?

Colo Colo - Grm & Tunj 1:0 (0:0)

Prvo poluvrijeme Colo Colo bolji, puno više prilika i inicijative, ali slaba realizacija te poluvrijeme završava 0:0. U nastavku podjednaka borba, čak mislim da je Grm & Tunj imao više opasnih prilika (vice u 2-3 navrata spasio 1 na 1, te presjekao i nekoliko kontri). 20 sec prije kraja Colo Colo uvodi igrača - golmana i zabija gol za nova 3 boda.
<<

Antipiros_šile

Novi član

Post 30 stu 2010, 09:36

Ambasador nekretnine-Antipiros 6:3
nastavlja se agonija...
<<

Vice ColoColo

VIP član

Post 30 stu 2010, 10:25

Credo Banka je dobila Olivu. Bilo je dugo 1:1, onda Credo daje gol za 2:1. Oliva 3 minute prije kraja vadi golmana i onda primaju jos 4 gola (mozda i koji vise, nisam siguran).

Za Grmove se slazen s Tomom, bija je gust igrat s njima, maksimalno pristojni i korektni, igraju lipo i s puno trke i kvalitetnih kretanja, samo im fali igrac koji bi da pravi balun u dubinu (ka nas Mario). Jucer im je golman skinija sve zivo, kako je utakmica odmicala mi smo se sve manje kretali, a sve vise pimplali i Grm je bija sve opasniji. Na kraju su u zadnjoj minuti imali cisti zicer za pobjedu, srecom momak ga je diga povise branke. Mi 29 sek prije kraja zovemo timeout i uvodimo golmana igraca. Dogovor je bija da drzimo balun 20tak sekundi i onda probamo nesto napravit. Medjutim, Teo prvi balun koji prima puca na branku i donosi pobjedu.
Moram priznat da mi je bilo iskreno zaj kolege golmana, branija je bez greske cilu utakmicu, s dvi tri ekstra obrane doveja ih je u poziciju da imaju zicer za pobjedu u zadnjoj minuti i onda na kraju ipak prime gol (golman je bija pokriven, a udarac vrlo jak i precizan) par sekundi prije kraja i ostanu bez icega. Sport je ponekad okrutan ka i zivot valjda ga zato i ovoliko volimo.
<<

artem2

Česti član

Post 30 stu 2010, 10:26

ARTEM - PIVNICA KARLO MIKA PUTZ 3 : 3 (1 : 0), ni vodstvo od 2:0 nam nije dovoljno za privest utakmicu mirno kraju.... Čestitke Pivnici na zasluženo izborenom bodu
<<

KARLOVAČKO

Član

Post 30 stu 2010, 10:51

Vice ColoColo napisao:Credo Banka je dobila Olivu. Bilo je dugo 1:1, onda Credo daje gol za 2:1. Oliva 3 minute prije kraja vadi golmana i onda primaju jos 4 gola (mozda i koji vise, nisam siguran).

Za Grmove se slazen s Tomom, bija je gust igrat s njima, maksimalno pristojni i korektni, igraju lipo i s puno trke i kvalitetnih kretanja, samo im fali igrac koji bi da pravi balun u dubinu (ka nas Mario). Jucer im je golman skinija sve zivo, kako je utakmica odmicala mi smo se sve manje kretali, a sve vise pimplali i Grm je bija sve opasniji. Na kraju su u zadnjoj minuti imali cisti zicer za pobjedu, srecom momak ga je diga povise branke. Mi 29 sek prije kraja zovemo timeout i uvodimo golmana igraca. Dogovor je bija da drzimo balun 20tak sekundi i onda probamo nesto napravit. Medjutim, Teo prvi balun koji prima puca na branku i donosi pobjedu.
Moram priznat da mi je bilo iskreno zaj kolege golmana, branija je bez greske cilu utakmicu, s dvi tri ekstra obrane doveja ih je u poziciju da imaju zicer za pobjedu u zadnjoj minuti i onda na kraju ipak prime gol (golman je bija pokriven, a udarac vrlo jak i precizan) par sekundi prije kraja i ostanu bez icega. Sport je ponekad okrutan ka i zivot valjda ga zato i ovoliko volimo.

a bilo je :ne daš-primiš!!!!
čestitan
GRM&TUNJ
<<

pivnica_karlo

VIP član

Post 30 stu 2010, 11:43

Antipiros_šile šta se događa s vama? Lani ste se dosta dobro nosili sa prvoligaškim ekipama ... godinu prije toga ste ušli iz druge u prvu ... sad ne možete nikoga dobit ????

Dobro, i mi smo imali nekakav sličan put (ulazili iz nižih liga sve do prve, pa onda ispali iz prve i sad opet nismo dobri u drugoj), ali mi imamo kakvo-takvo opravdanje za naše lošije rezultate jer smo ostali bez 3-4 najbolja igrača, a to je teško nadoknadivo ... ali mislim da vama i dalje igra ista ekipa koja je ne tako davno osvajala ovu ligu. Čudno !!!!
<<

artem2

Česti član

Post 30 stu 2010, 12:19

ČETVRTAK 02.12.

17:15 Grm & Tunj - Orbico 2, prednost orbicu ali s bosonogom nikad neznaš
18:10 Colo Colo - Credo banka 1, colo cola bolja
19:10 Hotel Rotondo - Ambasador nekretnine 1, bracha united bolji, al neće im bit lako ako ambasador bude kompletan
20:10 Pivnica Karlo Mika Putz - Klinika Sućidar 1, tvrda utakmica
21:10 Oxa tisak - Zlatarija Dvornik x, podjednake ekipe, nemogu nikom dat prednost, sve moguće
22:10 Antipiros - Artem 2, ako budemo igrali balun, u protivnom........

NEDJELJA 05.12.

19:40 Forza Morocco - MNK Oliva 2, oliva kvalitetnija

SUBOTA 04.12.

18:40 Antipiros - Colo Colo - 5. KOLO 2, colo cola bolja
<<

KARLOVAČKO

Član

Post 30 stu 2010, 12:34

ČETVRTAK 02.12.

17:15 Grm & Tunj - Orbico 1 nikad protiv sebe
18:10 Colo Colo - Credo banka 1 a moga bi i x
19:10 Hotel Rotondo - Ambasador nekretnine x u glavinju
20:10 Pivnica Karlo Mika Putz - Klinika Sućidar 1 bolji
21:10 Oxa tisak - Zlatarija Dvornik x isto u glavinju
22:10 Antipiros - Artem 2 šiško ne radi
NEDJELJA 05.12.

19:40 Forza Morocco - MNK Oliva 2 bolji
SUBOTA 04.12.

18:40 Antipiros - Colo Colo - 5. KOLO 2 šiško out of order
GRM&TUNJ
<<

KARLOVAČKO

Član

Post 30 stu 2010, 12:36

artem2 napisao:ČETVRTAK 02.12.

17:15 Grm & Tunj - Orbico 2, prednost orbicu ali s bosonogom nikad neznaš
18:10 Colo Colo - Credo banka 1, colo cola bolja
19:10 Hotel Rotondo - Ambasador nekretnine 1, bracha united bolji, al neće im bit lako ako ambasador bude kompletan
20:10 Pivnica Karlo Mika Putz - Klinika Sućidar 1, tvrda utakmica
21:10 Oxa tisak - Zlatarija Dvornik x, podjednake ekipe, nemogu nikom dat prednost, sve moguće
22:10 Antipiros - Artem 2, ako budemo igrali balun, u protivnom........

NEDJELJA 05.12.

19:40 Forza Morocco - MNK Oliva 2, oliva kvalitetnija

SUBOTA 04.12.

18:40 Antipiros - Colo Colo - 5. KOLO 2, colo cola bolja

nisu mi ništa rekli da nas je pojača bosonogo?!?!
kako ti barataš sa ovin informacijama?
GRM&TUNJ
<<

forza morocco

VIP član

Post 30 stu 2010, 12:37

pivnica_karlo napisao:... ali mislim da vama i dalje igra ista ekipa koja je ne tako davno osvajala ovu ligu. Čudno !!!!

ako smin primjetit, al' da se niko ne naljuti od antipirosa ... prominili su golmana...
PrethodniSljedeće

Vrati se na: Sezona 2010/2011