FAQ  •  Registracija  •  Login

2. liga mladi

<<

Član

Post 29 stu 2010, 15:43

Tribate vidit sta su suci u rijeci i to drzavni suci..za povlacenje s ledja ide prema golmanu-crveni karton.skine mi rukon namjerno cisti gol..nista..la
kat tocno isprid suca faca mi cila krvava..nista..lomljenje u 6 metara cisti pena nakon kojeg se igrac izvinjava koliko je bilo grubo..opet nista sudjeno..a da ne govorin 6.faul nema sanse da svira..
A ode bunit se za nesto sta sudac vjerojatno nije vidija(ako nije siguran da je gol ne smi sudit) nema smisla...sve u svemu budite sritni s ovin sucima..
<<

Dino

Novi član

Post 29 stu 2010, 18:31

***** napisao:Tribate vidit sta su suci u rijeci i to drzavni suci..za povlacenje s ledja ide prema golmanu-crveni karton.skine mi rukon namjerno cisti gol..nista..la
kat tocno isprid suca faca mi cila krvava..nista..lomljenje u 6 metara cisti pena nakon kojeg se igrac izvinjava koliko je bilo grubo..opet nista sudjeno..a da ne govorin 6.faul nema sanse da svira..
A ode bunit se za nesto sta sudac vjerojatno nije vidija(ako nije siguran da je gol ne smi sudit) nema smisla...sve u svemu budite sritni s ovin sucima..

E slazem se djelomicno, ali ajde im ti reci da ne sude ono sto NISU vidjeli... Pitaj Divica kako je sudija penal na utakmici Hotel Rotondo - ColoColo ?
<<

pivnica_karlo

VIP član

Post 29 stu 2010, 18:34

Pivnica Karlo - Artem 3:3
Prije svega moram naglasiti da je ovo bia dvoboj dvije prijateljske ekipe ... svi se vrlo dobro znamo i bia je pravi gušt odigrat ovu prvu službenu međusobnu utakmicu.

Dojma sam da smo bili bolji cijelu utakmicu, ali jednostavno nismo znali zabit gol ... par puta smo sami izašli pred golmana i nikako pogodit tamo di treba ... s druge strane Artem iz nekoliko njihovih šansi zabija 2 gola i dolaze do velikih 2:0. Nastavljamo igrati dobro, dolazimo do smanjenja rezultata (2:1), ali ne i do izjednačenja.
U samom finišu utakmice prava drama ... uvodimo petog igrača i zabijamo za 2:2 ... onda radimo jedan glupi i nepotrebni (ali peti) prekršaj doslovno ispred njihovog gola ... Buzov iz akumuliranog zabija za vodstvo 3:2 30-ak sekundi prije kraja ... opet krećemo sa pet igrača u terenu i u doslovno idućem napadu ponovno dolazimo do izjednačenja ... ostaje još 20-ak sekundi do kraja ... Artem opet igra bez golmana ... presijekli smo balun, gađamo praznu branku za pobjedu, ali neprecizno ... i to je bilo to.

Dobra utakmica ... možemo žaliti za propuštenim prilikama, ali i biti zadovoljni sa bodom jer smo cijelu utakmicu gubili i hvatali rezultat. Mislim da niti Artem neće biti sretan sa bodom jer im bod ne znači puno u utrci za prvaka.
<<

PAGO

Član

Post 29 stu 2010, 19:00

artem2 napisao:Pitaj i druge ljude s tribine, svi su odma rekli da je gol. Ti si bia na podu i moga si vidit cilu gol crtu i još parketa iza nje (iz žablje perspektive). Sudac je bia 2-3 metra od centra jel je bila kontra i nije uspia stić di je triba bit. Pravila znam i svojim očima virujem, al kažem ti još 4-5 ljudi oko mene je odma reklo da je gol.

Pa valjda sam ja koji sam bia na nekoliko centimetara od mista događaja bolje vidia od vas koji ste gledali sa 30-40 metara udaljenosti... Ako balun iti malo dira liniju onda nije gol!!! Ponavljam, balun je dobrim dijelom preša liniju ali ne cilim obujmom. A nije u redu od tebe to šta pišeš, pa zar bi ima razloga lagat sad kad je utakmica gotova i ne može se ništa više prominit? Drža sam te za dobrog čovika i prijatelja, ali sad kad vidim da me priko foruma proglašavaš lažovom vidim da sam u krivu. Više nemamo o čemu pričat!
<<

Član

Post 29 stu 2010, 19:01

Dino napisao:
***** napisao:Tribate vidit sta su suci u rijeci i to drzavni suci..za povlacenje s ledja ide prema golmanu-crveni karton.skine mi rukon namjerno cisti gol..nista..la

E slazem se djelomicno, ali ajde im ti reci da ne sude ono sto NISU vidjeli... Pitaj Divica kako je sudija penal na utakmici Hotel Rotondo - ColoColo ?

naravno ima sudaca koji grijese u umn-u al vise gresaka i to teskih san dozivija u pola godine drzavne nego 4 god.umn-a.
<<

PAGO

Član

Post 29 stu 2010, 19:02

Dino napisao:

Prijatelju, ja virujem tvom igraču koji je reka da nije bia penal, a i svi iz moje ekipe se slažu. Evo sad sam ja u takvoj istoj situaciji... Lako je njima govorit da je bia gol, aj ti sudi nešto šta nisi vidia.
<<

torres19

VIP član

Post 29 stu 2010, 19:32

***** napisao:
Dino napisao:

naravno ima sudaca koji grijese u umn-u al vise gresaka i to teskih san dozivija u pola godine drzavne nego 4 god.umn-a.

šta ti je iskustvo
Pa nisam ja Jole brate ,da se slikam sa ženom i dicom.Ja sam Vuco,ja sam hodajući spomenik.Ja sam LIVERPOOL čoviče,ja nisam pjevač ja sam LIVERPOOL.
http://dnevnik.hr/showbizz/omg/bez-dlak ... menik.html
http://www.youtube.com/watch?v=yuTYYl-oqL4
http://www.theguardian.com/football/vid ... -mcg-video
<<

Član

Post 29 stu 2010, 19:36

a iskustvo na forumu kopiran od torresa 19 mada se ipak vjerojatno s tom crtom lucidnosti moras rodit :)
<<

PAGO

Član

Post 29 stu 2010, 20:06

3.poluvrime utakmice Rotondo - Smrdečija odigralo se u hodniku isprid svlačionica u SC Gripe. Naime, doznajemo kako je došlo do pregovora između najboljeg igrača Smrdečije Matije Simunića i vlasnika Rotonda Florentina Pereza (čitaj AUTO SIMPET) o prelasku u redove "los hoteljerosa". Milijunska ponuda uključuje i predsjednički apartman u hotelu sa dvije atraktivne ukrainke... Oće li talentirani Simunić pokleknuti pred višemilijunskom ponudom i pojačati Perezovu malonogometnu igračku, ili će presuditi emocije i ona "nije u šoldima sve"??? Sačekajmo zimski prijelazni rok :D
<<

ZLATARIJA DVORNIK

Česti član

Post 29 stu 2010, 20:43

Zlatarija Dvornik - Forza Morocco 6:1
<<

torres19

VIP član

Post 29 stu 2010, 21:25

PAGO napisao:3.poluvrime utakmice Rotondo - Smrdečija odigralo se u hodniku isprid svlačionica u SC Gripe. Naime, doznajemo kako je došlo do pregovora između najboljeg igrača Smrdečije Matije Simunića i vlasnika Rotonda Florentina Pereza (čitaj AUTO SIMPET) o prelasku u redove "los hoteljerosa". Milijunska ponuda uključuje i predsjednički apartman u hotelu sa dvije atraktivne ukrainke... Oće li talentirani Simunić pokleknuti pred višemilijunskom ponudom i pojačati Perezovu malonogometnu igračku, ili će presuditi emocije i ona "nije u šoldima sve"??? Sačekajmo zimski prijelazni rok :D

Matija ne nasjedaj to ti pago misto dvi ukrainke namišta prerušenu braću ,niti su atraktivni niti je pogođen spol.
ostani di jesi bolje ništa nego svašta a molim administratora da ovaj kurvarluk cenzurira
Pa nisam ja Jole brate ,da se slikam sa ženom i dicom.Ja sam Vuco,ja sam hodajući spomenik.Ja sam LIVERPOOL čoviče,ja nisam pjevač ja sam LIVERPOOL.
<<

torres19

VIP član

Post 29 stu 2010, 21:30

ZLATARIJA DVORNIK napisao:Zlatarija Dvornik - Forza Morocco 6:1

idemo na prvo misto !
<<

svilaja1508

VIP član

Post 29 stu 2010, 21:57

TH14 napisao:
PAGO napisao:HOTEL ROTONDO - ORBICO = 1 : 1
-u većerašnjem derbiju uzeli smo bod protiv odlične Smrdečije, iako sam dojma da smo bili za nijansu bolji... U 1.poluvremenu Smrdečija je povela golom Simunića koji mi u situaciji 1 na 1 šalje loptu kroz noge. Triba priznat da su oni u 1.poluvremenu bili bolji i na odmor su otišli sa zasluženom prednošću. U nastavku smo bolji, a to smo okrunili s(p)retnim golom posli kornera. Do kraja smo mogli i povest minutu prije kraja kada Kesić u situaciji 1 na 1 pogađa vratara u nogu... Na kraju je ostalo možda i realnih 1 : 1.
Čestitam protivniku na fer i korektnoj igri, te sucima na gotovo besprijekorno odrađenom poslu.
Evo KARLOVAČKO i ZLATARIJA DVORNIK su prognozirali X u glavu i pogodili, svaka čast :)

naravno da je za tebe sudac odradija besprijekoran posao kad vam je donija bod s ovakvim sudenjem mozda i budete prvi

suđenje je bilo dobro
ti si skinuo ili se dobro namistio ,,sve isto
realno po bod
balun prišao crtu ili ne,,sudac je bio daleko,,u gledalištu nitko nije bio u liniji gola
osobno mi se činilo da je baluna bilo još na crti
uvijek tvrdo č
SVILAJA ;ČISTI ZRAK I MIR
<<

Zlatarevo zlato

Novi član

Post 29 stu 2010, 22:41

Zlatarija Dvornik - Forza Morocco 6:1
ovo je bilo prelako i iskreno se nadam da je to samo jedan loš dan marokanaca. Ponekad mi se učinilo kao da je Tvrtko sam doša na utakmicu, a to tako ne ide. Mi smo eto izgledali dobro ali nama je sada utakmica koja će puno toga pokazati.
<<

ZLATARIJA DVORNIK

Česti član

Post 29 stu 2010, 22:41

torres19 napisao:
ZLATARIJA DVORNIK napisao:Zlatarija Dvornik - Forza Morocco 6:1

idemo na prvo misto !

pomalooo
PrethodniSljedeće

Vrati se na: Sezona 2010/2011