2. liga mladi
forza morocco napisao:hehe, a vidi pile naopako...igrate lip balun sa dosta kombinatorike...hotelijeri igraju više individualno zbog pojedinačne kvalitete, tako da će ovo bit sudar momčadske kontra individualne kvalitete... a vi in možete parirat samo ako Witschgeu date bar 15 minuti i free role.... + Vice na branku, jer bit će 1 na 1:):)
nisu mi dali 15 min...
Najvjerniji UVIJEK DOLAZE I OSTAJU.....
S osobitim zadovoljstvom mogu objaviti da je ideja s tv emisijom Udruge za mali nogomet - Split realizirana zahvaljujuci entuzijazmu dvojice mladih ljudi: Damira Drazica i Ante Radje. Prva, probna emisija postavljena je na YouTube:
UMN- Split TV
Link na emisiju nalazi se i na stranicama udruge u gornjem desnom kutu, iznad rasporeda danasnjih utakmica.
Iz prve emisije osim pregleda svih liga izdvajamo izvjestaj s derbija prve lige veterana Diskonti Toni : Pletionica Ivkovic , te razgovor s predsjednikom udruge g. Josipom Radicem.
Nadam se da ce emisija zazivjeti te da ce iz tjedna u tjedan imati sve vise gledatelja.
UMN- Split TV
Link na emisiju nalazi se i na stranicama udruge u gornjem desnom kutu, iznad rasporeda danasnjih utakmica.
Iz prve emisije osim pregleda svih liga izdvajamo izvjestaj s derbija prve lige veterana Diskonti Toni : Pletionica Ivkovic , te razgovor s predsjednikom udruge g. Josipom Radicem.
Nadam se da ce emisija zazivjeti te da ce iz tjedna u tjedan imati sve vise gledatelja.
guily napisao:Dokument glasi ovako nekako
OBRAZLOZENJE
Strucna komisija je ustvdila kako su suci u proslom kolu napravili pogresku ali po strucnoj komisiji ta pogreska nije bitno utjecala na rezultat !!! ( za one koji ne znaju gubili smo 5:3 oko 5 minuti prije kraja !!! )
Neviđena lakrdija. Neviđena. Molin g. Radića da me uputi na baren jednog člana te "stručne" komisije da ga upitan par pitanja. Hvala.
HOTEL ROTONDO - ORBICO 1
-derbi kola;prednost Rotondu zbog većeg broja kvalitetnih igrača dok se kod Orbica sve vrti oko dvojca Simunić - Mihovilović
ARTEM - PIVNICA KARLO 1
-Artem je znatno bolja ekipa i očekujem da to potvrde na terenu
OXA TISAK - KLINIKA SUĆIDAR 1
-Oxina mladost protiv Klinikinog iskustva...malu prednost dajem Oxi
AMBASADOR NEKRETNINE - ANTIPIROS 1
-što se to događa s Antipirosom?Zar je ekipa koja je prije 2 godine osvojila ovu ligu zaboravila igrati nogomet?Teško da će gubitnički niz stati kontra Ambasadora koji također već dugo ne zna za pobjedu...
ZLATARIJA DVORNIK - FORZA MOROCCO 1
-u dvoboju dojučerašnjih drugoligaša prednost dajem "zlatarima"
MNK OLIVA - CREDO BANKA 1
-Oliva je znatno ozbiljnija ekipa
COLO COLO - GRM & TUNJ 1
-"čileanci" bolji,iako će im nedostajati kartonirani igrači
-derbi kola;prednost Rotondu zbog većeg broja kvalitetnih igrača dok se kod Orbica sve vrti oko dvojca Simunić - Mihovilović
ARTEM - PIVNICA KARLO 1
-Artem je znatno bolja ekipa i očekujem da to potvrde na terenu
OXA TISAK - KLINIKA SUĆIDAR 1
-Oxina mladost protiv Klinikinog iskustva...malu prednost dajem Oxi
AMBASADOR NEKRETNINE - ANTIPIROS 1
-što se to događa s Antipirosom?Zar je ekipa koja je prije 2 godine osvojila ovu ligu zaboravila igrati nogomet?Teško da će gubitnički niz stati kontra Ambasadora koji također već dugo ne zna za pobjedu...
ZLATARIJA DVORNIK - FORZA MOROCCO 1
-u dvoboju dojučerašnjih drugoligaša prednost dajem "zlatarima"
MNK OLIVA - CREDO BANKA 1
-Oliva je znatno ozbiljnija ekipa
COLO COLO - GRM & TUNJ 1
-"čileanci" bolji,iako će im nedostajati kartonirani igrači
VIDIMO SE NA TRIBINAMA!!!
Pivnica Karlo - Ambasador nekretnine 1:0
Tvrda utakmica, mi dominiramo prvo poluvrijeme kada smo i poveli. Drugo poluvrijeme Ambasador igra agresivnije i otvorenije. Mogli smo i trebali kazniti njihovu otvoreniju igru (izašli 2 puta sami na golmana i 2 puta gađali praznu branku sa naše polovice), ali ipak nismo. Na kraju je Ambasador u doslovno zadnjim sekundama zamalo kaznio naše promašaje i promašio gotovo nemoguće. Njihov igrač je sam i neometan pucao sa svega nekoliko metara, ali srećom pokraj gola.
Ipak mislim da smo zaslužili ovu pobjedu, ali lako je Ambasador mogao do boda u zadnjim sekundama utakmice.
Tvrda utakmica, mi dominiramo prvo poluvrijeme kada smo i poveli. Drugo poluvrijeme Ambasador igra agresivnije i otvorenije. Mogli smo i trebali kazniti njihovu otvoreniju igru (izašli 2 puta sami na golmana i 2 puta gađali praznu branku sa naše polovice), ali ipak nismo. Na kraju je Ambasador u doslovno zadnjim sekundama zamalo kaznio naše promašaje i promašio gotovo nemoguće. Njihov igrač je sam i neometan pucao sa svega nekoliko metara, ali srećom pokraj gola.
Ipak mislim da smo zaslužili ovu pobjedu, ali lako je Ambasador mogao do boda u zadnjim sekundama utakmice.
moja
prognoza
očekujem tri pogođena !!
PONEDJELJAK 29.11.2010g
16:00 Artem - Pivnica Karlo Mika Putz 1
16:55 Oxa tisak - Klinika Sućidar 1
17:55 Ambasador nekretnine - Antipiros 2
18:50 Zlatarija Dvornik - Forza Morocco 1
19:50 MNK Oliva - Credo banka 1
20:45 Colo Colo - Grm & Tunj 1
uvijek tvrdo č
prognoza
očekujem tri pogođena !!
PONEDJELJAK 29.11.2010g
16:00 Artem - Pivnica Karlo Mika Putz 1
16:55 Oxa tisak - Klinika Sućidar 1
17:55 Ambasador nekretnine - Antipiros 2
18:50 Zlatarija Dvornik - Forza Morocco 1
19:50 MNK Oliva - Credo banka 1
20:45 Colo Colo - Grm & Tunj 1
uvijek tvrdo č
SVILAJA ;ČISTI ZRAK I MIR
HOTEL ROTONDO - ORBICO = 1 : 1
-u većerašnjem derbiju uzeli smo bod protiv odlične Smrdečije, iako sam dojma da smo bili za nijansu bolji... U 1.poluvremenu Smrdečija je povela golom Simunića koji mi u situaciji 1 na 1 šalje loptu kroz noge. Triba priznat da su oni u 1.poluvremenu bili bolji i na odmor su otišli sa zasluženom prednošću. U nastavku smo bolji, a to smo okrunili s(p)retnim golom posli kornera. Do kraja smo mogli i povest minutu prije kraja kada Kesić u situaciji 1 na 1 pogađa vratara u nogu... Na kraju je ostalo možda i realnih 1 : 1.
Čestitam protivniku na fer i korektnoj igri, te sucima na gotovo besprijekorno odrađenom poslu.
Evo KARLOVAČKO i ZLATARIJA DVORNIK su prognozirali X u glavu i pogodili, svaka čast
-u većerašnjem derbiju uzeli smo bod protiv odlične Smrdečije, iako sam dojma da smo bili za nijansu bolji... U 1.poluvremenu Smrdečija je povela golom Simunića koji mi u situaciji 1 na 1 šalje loptu kroz noge. Triba priznat da su oni u 1.poluvremenu bili bolji i na odmor su otišli sa zasluženom prednošću. U nastavku smo bolji, a to smo okrunili s(p)retnim golom posli kornera. Do kraja smo mogli i povest minutu prije kraja kada Kesić u situaciji 1 na 1 pogađa vratara u nogu... Na kraju je ostalo možda i realnih 1 : 1.
Čestitam protivniku na fer i korektnoj igri, te sucima na gotovo besprijekorno odrađenom poslu.
Evo KARLOVAČKO i ZLATARIJA DVORNIK su prognozirali X u glavu i pogodili, svaka čast
PAGO napisao:HOTEL ROTONDO - ORBICO = 1 : 1
svatkome po bod,,najrealnije,orbico više težio pobijedi,,imali par dobrih polu kontri,,možda da je ostao pričuva ,,malo bi bilo opasnije za mašinu !!,,na kraju dvije dobre odbrane vratara smrdečanaca ,,večeras sU dobro čuvani bili MATIJA i ALEBIČ..,
uvijek tvrdo č
Zadnja izmjena: svilaja1508; 28 stu 2010, 23:11; ukupno mijenjano 1 put/a.
SVILAJA ;ČISTI ZRAK I MIR