2. liga mladi
Zlatarevo zlato napisao:Pivnica Karlo Mika Putz - Zlatarija Dvornik 2:4
solidna utakmica u kojoj je bilo očigledno da smo što se tiče trke u prednosti ispred pivnice. Osim toga ,čini mi se da smo malo i ubrzali igru što je vrlo obečavajuće. Pivnica je odlična ekipa i ne triba im puno da te kazne, sve šta im ponudiš to i uzmu
trening s liverpoolom čini čuda ,pa radili smo na ubrzanju igre ha ha ha
Pa nisam ja Jole brate ,da se slikam sa ženom i dicom.Ja sam Vuco,ja sam hodajući spomenik.Ja sam LIVERPOOL čoviče,ja nisam pjevač ja sam LIVERPOOL.
http://dnevnik.hr/showbizz/omg/bez-dlak ... menik.html
http://www.youtube.com/watch?v=yuTYYl-oqL4
http://www.theguardian.com/football/vid ... -mcg-video
http://dnevnik.hr/showbizz/omg/bez-dlak ... menik.html
http://www.youtube.com/watch?v=yuTYYl-oqL4
http://www.theguardian.com/football/vid ... -mcg-video
josip_radic napisao:Vodi se živa rasprava o obje utakmice i bolje da je tako:
1. Ekipa Forza Morocco je uputila službenu žalbu. Ne znam od kuda informacija bilo kome da će se utakmica ponoviti ili neće jer ako je podnijeta žalba po protokolu, na istu morate dobiti i pismeno rješenje.
!
pa jozo nismo dica, javili su nam iz saveza da nan nece prihvatit zalbu jer ka nije se utjecalo na rezultat !!! Mogli smo mi primit 5 golova sa igracen manje a mogli smo i dat - glupo objasnjenje. Ako je povreda pravila s obzirom da smo morali imat igraca vise u terenu onda je povreda i gotovo ..
Ma bez obzira ne sve ja jos jedan put cestitan Oxi na zasluzenoj pobjedi na terenu, momci su malo bezveze zaiskrili ali uljudno se posli ispricali i sve ok !!
Jedino bi bar da se sta se tice kazni sta prominia jer nemoze se nama iskljucit voditelj zbog toga sta nema on sta radit u terenu a na terenu jos sigurno bilo 15 ljudi !!!
pa nisu valjda svi igrali ???
I pape i dida bili su Torcida!!!
samo je jedna killing maschine.......................nije laki dat 9 komada ni djeci vrtićkog uzrasta a kamoli jednoj takvoj renomiranoj ekipi kao što je ekipa Artema.....ali zna sa ko je najbolja malonogometna ekipa u zadnjih 5 godina na splitskoj malonogometnoj sceni, naravno te je ekipa hoteljera.
--------------------------------------------------
odabrao Đelo Hadžiselimović
odabrao Đelo Hadžiselimović
husref musemić napisao:samo je jedna killing maschine.......................nije laki dat 9 komada ni djeci vrtićkog uzrasta a kamoli jednoj takvoj renomiranoj ekipi kao što je ekipa Artema.....ali zna sa ko je najbolja malonogometna ekipa u zadnjih 5 godina na splitskoj malonogometnoj sceni, naravno te je ekipa hoteljera.
I JA SAM U DALEKI URUGVAJ ČUO ZA NEKE HOTELIJERE-ALI MISLON DA SU SE ZVALI HOTEL BILICE-ZA OVE NISAM NIKADA ČUO,IMA LI TU KOJI IGRAČ ZA MOJA NOGOMETNI TEČAJ PRI UDRUZI KIKS
recoba-bog nogometa
guily napisao:josip_radic napisao:Vodi se živa rasprava o obje utakmice i bolje da je tako:
1. Ekipa Forza Morocco je uputila službenu žalbu. Ne znam od kuda informacija bilo kome da će se utakmica ponoviti ili neće jer ako je podnijeta žalba po protokolu, na istu morate dobiti i pismeno rješenje.
!
pa jozo nismo dica, javili su nam iz saveza da nan nece prihvatit zalbu jer ka nije se utjecalo na rezultat !!! Mogli smo mi primit 5 golova sa igracen manje a mogli smo i dat - glupo objasnjenje. Ako je povreda pravila s obzirom da smo morali imat igraca vise u terenu onda je povreda i gotovo ..
Ma bez obzira ne sve ja jos jedan put cestitan Oxi na zasluzenoj pobjedi na terenu, momci su malo bezveze zaiskrili ali uljudno se posli ispricali i sve ok !!
Jedino bi bar da se sta se tice kazni sta prominia jer nemoze se nama iskljucit voditelj zbog toga sta nema on sta radit u terenu a na terenu jos sigurno bilo 15 ljudi !!!
Tko god da te je zvao da žalba neće biti prihvaćena, nije u pravu jer, zamolio sam Ankicu da nikakovu odluku o utakmici ne donosi dok ne dobije jasan sud i mišljenje ljudi koji se susreću često s ovakvim nonsensima. Vidim da se većina vraća i NAGAĐA da je došlo do bitne materijalne povrede pravila malonogometne igre. Jasno je da niste sigurni u to, već se stalno provlači misao: "mi smo igrali protiv 4 igrača, a trebali smo protiv 3" i iz toga donosite zaključke o gore navedenom. Mislim da ćemo se načekati dok se donese odluka o ovome. Iako to možda i nije najpametnije (kao u smislu nešto odugovlačiti), već presjeći i kazati :"to će biti tako i tako...", to mi ne pada napamet. Mišljenja sam da treba dobro odvagnuti, poslušati mišljenja eksperata i donijeti odluku koja kakova god bila ne može zadovoljiti obje strane. Čvrsto vjerujem da ćemo pronaći nekoga tko će sa sigurnošću moći predložiti donošenje jedne od odluka. Do tada bi se trebali strpiti, a ne vjerujem da će dok to ne stigne, Povjernik za natjecanje utakmicu uopće registrirati bilo kakovim rezultatom. Ipak to spada u domenu Povjerenika, a na tu odluku se također može žaliti Upravnom odboru koji je već poduzeo sve predradnje da se ovo što prije razmrsi.
Što se tiče isključenja igrača, kazao sam, da su suci pogriješili što nisu sankcionirali mnogo više osoba i s jedne i s druge strane.
tako je. nekad bi se ove stvari rješile na brzinu na silu ili se najčešče ne bi rješile već bacile pod tepih. i ovo je dokaz da ljudi u savezu rade odličan posal. nema sakrivanja nego sve javno. veliko bravo zbog svega. i tribalo bi maknit onu kutiju u koju se ukljućuju kabeli jer bi se neko moga razbit.
PUMPLE napisao:AMBASADOR - GRM & TUNJ 0:1
Kako sam sudia utakmice 4.lige, osta sam malo pogledat i ovu našu... Borbena utakmica, ali bez velikih prilika. Obe ekipe su više pažnje posvetile obrani svoga gola...,a kad se činilo da će do kraja ostat bez golova, 4 sek. prije kraja "grmovi" zabijaju iz polukontre!!!
eto to je to!
GRM&TUNJ
17:15 HOTEL ROTONDO COLO COLO 2 mora past rotondo
18:10 OLIVA GRM & TUNJ 1 grm se dize, a oliva igra sve naslilu
19:10 ANTIPIROS ORBICO 2 ovo ce bit hendikep 3
20:10 OXA TISAK ARTEM x2 derbi kola, uz malu prednost artemu
21:10 CREDO BANKA FORZA MAROCCO 1x derbi zacelja, nula u glavu al za svaki slucaj pokrivena sa 1
22:10 ZLATARNA DVORNIK KLINIKA SUĆIDAR 1 ocekujemo pobjedu, al nece bit lako
18:10 OLIVA GRM & TUNJ 1 grm se dize, a oliva igra sve naslilu
19:10 ANTIPIROS ORBICO 2 ovo ce bit hendikep 3
20:10 OXA TISAK ARTEM x2 derbi kola, uz malu prednost artemu
21:10 CREDO BANKA FORZA MAROCCO 1x derbi zacelja, nula u glavu al za svaki slucaj pokrivena sa 1
22:10 ZLATARNA DVORNIK KLINIKA SUĆIDAR 1 ocekujemo pobjedu, al nece bit lako
UVIK 120 POSTO, UVIK NA POBJEDU !!!
ČETVRTAK 25.11.
17:15 Hotel Rotondo - Colo Colo x, al isto mala prednost colu coli
18:10 MNK Oliva - Grm & Tunj x, tvrdo, manje golova
19:10 Antipiros - Orbico 2, orbico bolji
20:10 Oxa tisak - Artem 2, uvik na pobjedu
21:10 Credo banka - Forza Morocco x, s bankarima se nikad nezna
22:10 Zlatarija Dvornik - Klinika Sućidar 1, zlatari favoriti i ako klinika kad je kompletna je tvrd orah za svakoga
NEDJELJA 28.11.??
__:__ Ambasador nekretnine - Pivnica Karlo Mika Putz 2, mala prednost pivničarima
SUBOTA 27.11.
18:40 Antipiros - Colo Colo - 5. KOLO 2, colo cola bolja
17:15 Hotel Rotondo - Colo Colo x, al isto mala prednost colu coli
18:10 MNK Oliva - Grm & Tunj x, tvrdo, manje golova
19:10 Antipiros - Orbico 2, orbico bolji
20:10 Oxa tisak - Artem 2, uvik na pobjedu
21:10 Credo banka - Forza Morocco x, s bankarima se nikad nezna
22:10 Zlatarija Dvornik - Klinika Sućidar 1, zlatari favoriti i ako klinika kad je kompletna je tvrd orah za svakoga
NEDJELJA 28.11.??
__:__ Ambasador nekretnine - Pivnica Karlo Mika Putz 2, mala prednost pivničarima
SUBOTA 27.11.
18:40 Antipiros - Colo Colo - 5. KOLO 2, colo cola bolja
josip_radic napisao:guily napisao:josip_radic napisao:Vodi se živa rasprava o obje utakmice i bolje da je tako:
!
Tko god da te je zvao da žalba neće biti prihvaćena, nije u pravu jer, zamolio sam Ankicu da nikakovu odluku o utakmici ne donosi dok ne dobije jasan sud i mišljenje ljudi koji se susreću često s ovakvim nonsensima. Vidim da se većina vraća i NAGAĐA da je došlo do bitne materijalne povrede pravila malonogometne igre. Jasno je da niste sigurni u to, već se stalno provlači misao: "mi smo igrali protiv 4 igrača, a trebali smo protiv 3" i iz toga donosite zaključke o gore navedenom. Mislim da ćemo se načekati dok se donese odluka o ovome. Iako to možda i nije najpametnije (kao u smislu nešto odugovlačiti), već presjeći i kazati :"to će biti tako i tako...", to mi ne pada napamet. Mišljenja sam da treba dobro odvagnuti, poslušati mišljenja eksperata i donijeti odluku koja kakova god bila ne može zadovoljiti obje strane. Čvrsto vjerujem da ćemo pronaći nekoga tko će sa sigurnošću moći predložiti donošenje jedne od odluka. Do tada bi se trebali strpiti, a ne vjerujem da će dok to ne stigne, Povjernik za natjecanje utakmicu uopće registrirati bilo kakovim rezultatom. Ipak to spada u domenu Povjerenika, a na tu odluku se također može žaliti Upravnom odboru koji je već poduzeo sve predradnje da se ovo što prije razmrsi.
Što se tiče isključenja igrača, kazao sam, da su suci pogriješili što nisu sankcionirali mnogo više osoba i s jedne i s druge strane.
Forza se neće žaliti na donesene odluke.Ukoliko se smatra da je sve regularno,koliko god to meni bilo čudno,prihvatiti ćemo odluku bez gorčine.Oxi smo na kraju utakmice stisli ruku i čestitali,ali će uvijek ostati upitnik na njihovoj pobjedi....