FAQ  •  Registracija  •  Login

2. liga mladi

<<

AUTO SIMPET

VIP član

Post 19 stu 2010, 09:34

HOTEL ROTONDO - ARTEM = 9:1 (3:1)
Evo vidim da je Pago još sinoć bija aktivan i dao kratki osvrt, kao i da je Oxa_Jere obvjavio Alebićev show.
Artem je 1.poluvrime bio bolji,opasniji, ali nedorečen u završnici. S druge strane mi smo iz kontre poveli preko Alebića u 4.minuti, a minutu kasnije na poklon njihovog golmana Alebić postavlja 2:0! Artem se brzo vraća na 2:1, a do kraja smo preko Alebića otišli na 3:1, s tim da je Artem bio opasniji, no golovi su ono što se broji.
U nastavku se Artem nakon novih golova Alebića potpuno raspao, pokušali su i s golmanom-igračem no naša je mreža ostala čista. Istina, imao je i Artem prilika, no za njih kao da je naša branka bila začarana, a Alebić zabija ukupno 8 golova, a Miko zadnji gol za konačnih 9:1!
Rezultat predobar, igrali smo jako dobro no Artem nije zaslužio ovako visok poraz. Eto, utakmica je i snimana od strane Udruge i jedva čekam da to još malo pogledam. Ponosan sam što sam voditelj HOTEL ROTONDA!
<<

josip_radic

Stari član

Post 19 stu 2010, 11:08

dado_forza napisao:
guily napisao:morocco - oxa 3 : 5

Cestitam oxi na pobjedi , ali sta bit s nasom utakmicom nisan siguran, nekih 4-5 minuti prije kraja desila se masovna ne bi reka tucnjava ali eto naguravanje , totalno bez potribe , suci su iskljucili njihovog ( po meni samo jednog ) igraca koji je bia u terenu i naseg jednog s klupe i udaljili naseg voditelja (!!??), kazu delegat i mjeritelj vrimena da su tribali igrat dvi minute sa igracen manje....

Inace utakmicu smo bolje otvorili i poveli 1:0, do kraja poluvremena oxa okrice i odlazi na 3:1, u drugom se vracamo i dolazimo na 3:4 ali primamo 5 gol a onda dolazi do ovog gore vec opisanog

Momak koji je započeo cijelu situaciju se poslije utakmice ljudski ispričao što je za svaku pohvalu.Ja sam nepromišljeno i zasluženo dobio karton i zbog toga mi je žao.Žalili smo se Udrugi zbog grube griješke u primjenjivanju Pravilnika o igri i držim da će biti uvažena.

Ono što mi nije jasno jest nesnalaženje sudaca i nedosljednost u kriterijima.Naime ako je naš voditelj zbog ulaska u teren sasvim opravdano dobio crveni karton onda je to trebao dobiti njihov igrač-voditelj Đogaš koji je napravio apsolutno istu stvar.Što se mene tiče ja bih se žalio i na ovo,ali držim da ovo spada u "slobodno sudačko uvjerenje".

I na kraju apsurd naš igrač koji je napravio faul koji je definitivno nesportsko ponašanje nije dobio karton,a njihov igrač koji je naknadno nasrnuo na tog istog igrača dobiva žuti karton.
U pravilima jasno stoji da naš igrač treba dobiti žuti karton,a njihov automatski crveni.Ali ovo je već druga priča...

Nevjerojatno kako se od jedne fer i korektne utakmice u djeliću sekunde sve promijeni zbog jednog (ne grubog) prekršaja na centru. Suci do tog incidenta ok, isto tako i nakon toga, ali uzalud sve kada su drastično pogriješili time što ekipa Oxe nije igrala sa igračem manje i time oštetili ekipu Forza Morocco, zbog čega bi trebali snositi posljedice. Mišljenja sam da su vrlo loše reagirali u onom naguravanju jer su trebali sve bolje detektirati i isključiti po još nekoliko igrača i jednih i drugih, samo ne znam što bi se onda dogodilo i kakav je nastavak utakmice.
Što se tiče vaše žalbe, uistinu ne znam, mogu samo nagađati je li se utakmica ponavlja ili ne jer to sa sigurnošću ne mogu tvrditi. U Udruzi postoje jako stručni ljudi i po tom pitanju i u odluku o (ne)ponavljanju utakmice sigurno nećete imati razloga sumnjati.
Šteta je da se ovakve stvari dogode, ali sve je to sastavni dio ovog sporta.

Pozdrav, Josip.
<<

Toma

Član

Post 19 stu 2010, 11:21

COLO COLO - OLIVA 4:0
Uz solidnu igru i sriću šta naše kikseve Oliva nije kaznila, uspili smo upisat 3 boda. Iako je ovo daleko od dobre igre, ipak mislim da je u konačnici pobjeda zaslužena...
<<

AUTO SIMPET

VIP član

Post 19 stu 2010, 11:25

Koliko sam informiran, pri rezultatu 5:3 "marokanci" su tribali igrat 2 minute s igračem više, 5 minuti prije kraja. Dogodila se teška materijalna povreda pravila igre i realno je očekivat ponavljanje utakmice. E sad, mislim da bi tribalo kaznit i službene osobe koji su dozvolili da dođe do ovoga, ima nedostataka u zapisniku koji je objavljen (nisu upisani svi kartoni), ma katastrofa! A igrač Oxe koji je sve zakuhao i inicirao sukob prošao je i bez kartona. Da negovorimo o tome kako je i jedna i druga klupa utrčala u teren, a od svih njih crveni karton dobiva samo voditelj "marokanaca" koji je sve smirivao. Ma triba kazniti službene osobe i ponovit utakmicu!
<<

Oxa_Jere

Novi član

Post 19 stu 2010, 11:28

nije prošao bez kartona,nego je dobia crveni.
<<

AUTO SIMPET

VIP član

Post 19 stu 2010, 11:30

Oxa_Jere napisao:nije prošao bez kartona,nego je dobia crveni.

Imenjače, crveni je dobija Tomislav jer se krenija tuć, a Mate je inicirao sukob. Mislim da sam u pravu...
<<

Oxa_Jere

Novi član

Post 19 stu 2010, 11:37

AUTO SIMPET napisao:

Imenjače, crveni je dobija Tomislav jer se krenija tuć, a Mate je inicirao sukob. Mislim da sam u pravu...

nitko nikog nije krenia udarat, to za Matu se ne slažem..utakmica ce se ponovit,sve 5.
<<

AUTO SIMPET

VIP član

Post 19 stu 2010, 11:42

Oxa_Jere napisao:
AUTO SIMPET napisao:

nitko nikog nije krenia udarat, to za Matu se ne slažem..utakmica ce se ponovit,sve 5.

Ma dobro. Bezveze se zbog jednog faula napravila pizdarija. nije ovo tribalo ni vama ni njima.
<<

dado_forza

Novi član

Post 19 stu 2010, 11:54

josip_radic napisao:
dado_forza napisao:
guily napisao:morocco - oxa 3 : 5

Cestitam oxi na pobjedi , ali sta bit s nasom utakmicom nisan siguran, nekih 4-5 minuti prije kraja desila se masovna ne bi reka tucnjava ali eto naguravanje , totalno bez potribe , suci su iskljucili njihovog ( po meni samo jednog ) igraca koji je bia u terenu i naseg jednog s klupe i udaljili naseg voditelja (!!??), kazu delegat i mjeritelj vrimena da su tribali igrat dvi minute sa igracen manje....

Inace utakmicu smo bolje otvorili i poveli 1:0, do kraja poluvremena oxa okrice i odlazi na 3:1, u drugom se vracamo i dolazimo na 3:4 ali primamo 5 gol a onda dolazi do ovog gore vec opisanog

Momak koji je započeo cijelu situaciju se poslije utakmice ljudski ispričao što je za svaku pohvalu.Ja sam nepromišljeno i zasluženo dobio karton i zbog toga mi je žao.Žalili smo se Udrugi zbog grube griješke u primjenjivanju Pravilnika o igri i držim da će biti uvažena.

Ono što mi nije jasno jest nesnalaženje sudaca i nedosljednost u kriterijima.Naime ako je naš voditelj zbog ulaska u teren sasvim opravdano dobio crveni karton onda je to trebao dobiti njihov igrač-voditelj Đogaš koji je napravio apsolutno istu stvar.Što se mene tiče ja bih se žalio i na ovo,ali držim da ovo spada u "slobodno sudačko uvjerenje".

I na kraju apsurd naš igrač koji je napravio faul koji je definitivno nesportsko ponašanje nije dobio karton,a njihov igrač koji je naknadno nasrnuo na tog istog igrača dobiva žuti karton.
U pravilima jasno stoji da naš igrač treba dobiti žuti karton,a njihov automatski crveni.Ali ovo je već druga priča...

Nevjerojatno kako se od jedne fer i korektne utakmice u djeliću sekunde sve promijeni zbog jednog (ne grubog) prekršaja na centru. Suci do tog incidenta ok, isto tako i nakon toga, ali uzalud sve kada su drastično pogriješili time što ekipa Oxe nije igrala sa igračem manje i time oštetili ekipu Forza Morocco, zbog čega bi trebali snositi posljedice. Mišljenja sam da su vrlo loše reagirali u onom naguravanju jer su trebali sve bolje detektirati i isključiti po još nekoliko igrača i jednih i drugih, samo ne znam što bi se onda dogodilo i kakav je nastavak utakmice.
Što se tiče vaše žalbe, uistinu ne znam, mogu samo nagađati je li se utakmica ponavlja ili ne jer to sa sigurnošću ne mogu tvrditi. U Udruzi postoje jako stručni ljudi i po tom pitanju i u odluku o (ne)ponavljanju utakmice sigurno nećete imati razloga sumnjati.
Šteta je da se ovakve stvari dogode, ali sve je to sastavni dio ovog sporta.

Pozdrav, Josip.

Vjerujem da će se utakmica ponoviti,ali u suprotnom slučaju me slijedeće zanima...Ukoliko nam se žalba ne uvaži mi tu žalbu plaćamo 100 kuna(koliko mi je poznato)..nekoliko ovdje ljudi smatraju da se treba utakmica ponoviti,ali nitko nije stručnjak...stručnjaci će odlučiti o žalbi..
Nama se ne baca 100 kuna,ali znači da u svakoj ekipi moraju biti stručnjaci kako ne bi gubili 100 kuna za nešto što ekipa smatra kao povredu pravila igre...Znam da je tih 100 kuna definirano kako bezveznih žalbi ne bi bilo puno,ali ovakvih situacija će biti..
Ovo je upit prema Josipu kako bi se definirale stvari u budućnosti..
<<

artem2

Česti član

Post 19 stu 2010, 12:00

AUTO SIMPET napisao:HOTEL ROTONDO - ARTEM = 9:1 (3:1)
Evo vidim da je Pago još sinoć bija aktivan i dao kratki osvrt, kao i da je Oxa_Jere obvjavio Alebićev show.
Artem je 1.poluvrime bio bolji,opasniji, ali nedorečen u završnici. S druge strane mi smo iz kontre poveli preko Alebića u 4.minuti, a minutu kasnije na poklon njihovog golmana Alebić postavlja 2:0! Artem se brzo vraća na 2:1, a do kraja smo preko Alebića otišli na 3:1, s tim da je Artem bio opasniji, no golovi su ono što se broji.
U nastavku se Artem nakon novih golova Alebića potpuno raspao, pokušali su i s golmanom-igračem no naša je mreža ostala čista. Istina, imao je i Artem prilika, no za njih kao da je naša branka bila začarana, a Alebić zabija ukupno 8 golova, a Miko zadnji gol za konačnih 9:1!
Rezultat predobar, igrali smo jako dobro no Artem nije zaslužio ovako visok poraz. Eto, utakmica je i snimana od strane Udruge i jedva čekam da to još malo pogledam. Ponosan sam što sam voditelj HOTEL ROTONDA!

Čestitke na pobjedi, rezultat sve govori i ako kako kažeš nije realan. Mi smo imali svoje šanse u 1. pol ali nismo ih iskoristili a vi ste zabili sve šta je išlo u branku. U 2. pol smo se otvorili i zasluženo dobili 9 komada. I moram se ispričat za nesportski potez mog igrača koji očito nezna podnit poraz, a porazi su sastavni dio svakog sporta.
<<

AUTO SIMPET

VIP član

Post 19 stu 2010, 12:09

artem2 napisao:
AUTO SIMPET napisao:HOTEL ROTONDO - ARTEM = 9:1 (3:1)

Čestitke na pobjedi, rezultat sve govori i ako kako kažeš nije realan. Mi smo imali svoje šanse u 1. pol ali nismo ih iskoristili a vi ste zabili sve šta je išlo u branku. U 2. pol smo se otvorili i zasluženo dobili 9 komada. I moram se ispričat za nesportski potez mog igrača koji očito nezna podnit poraz, a porazi su sastavni dio svakog sporta.

Ma prijatelju, sve u redu. To je jedini nesportski i grub faul u ciloj utakmici, inače sve je bilo izuzetno korektno, kao i sve naše dosadašnje utakmice. A kao što sam vam poželio na blogu, želim vam da bodove osvajate u drugim utakmicama. Sretno!
<<

Vice ColoColo

VIP član

Post 19 stu 2010, 12:14

artem2 napisao:Čestitke na pobjedi, rezultat sve govori i ako kako kažeš nije realan. Mi smo imali svoje šanse u 1. pol ali nismo ih iskoristili a vi ste zabili sve šta je išlo u branku. U 2. pol smo se otvorili i zasluženo dobili 9 komada. I moram se ispričat za nesportski potez mog igrača koji očito nezna podnit poraz, a porazi su sastavni dio svakog sporta.

Meni je Artem jedna od drazih ekipa u ligi i zato mi je bilo zaj gledat onakav kraj utakmice sinoc. Prakticno od trenutka kad ste primil prvi gol s igracem golmanom, neki su se predali i prestali trudit. Za mene je velika razlika izgubit 5:1 ili 9:1. Po meni ste tribali vratit golmana, izvadit Renu i stavit nekoga ko ce se borit do kraja i muski izgubit. Ovako su oni poceli izvodit egzibicije, vas dva ili tri koji ste se borili ste ispadali smisni, a na kraju je i onaj lik napravija onakav nesportski potez. Lipo si reka triba znat i izgubit, ka pojedinac i ka ekipa...
<<

Vice ColoColo

VIP član

Post 19 stu 2010, 12:20

Toma napisao:COLO COLO - OLIVA 4:0
Uz solidnu igru i sriću šta naše kikseve Oliva nije kaznila, uspili smo upisat 3 boda. Iako je ovo daleko od dobre igre, ipak mislim da je u konačnici pobjeda zaslužena...

S obzirom na nase standarde mislim da smo ovu utakmicu odigrali jako dobro. Dominirali smo vecinu utakmice i stvorili dovoljan broj prilika da uz nasu poznatu neefikasnost damo 4 gola. S druge strane nismo primili ni jedan zahvaljujuci dobroj obrani i protivnickoj nespretnosti u dvi ciste situacije. Ako se sitim koliko smo puta dosad gubili bod(ove) protiv Olive, ja sam veoma zadovoljan nasim jucerasnjim nastupom.
<<

futsal fanatik

Novi član

Post 19 stu 2010, 12:23

Antipiros_šile napisao:klinika-antipiros 6:0
razbilo nas..velika smo kanta,ko god dođe napuca nas di god stigne..
bit ce grcevita i mucna borba za opstanak..

niste velika kanta.samo ste kanta
<<

skalice

Član

Post 19 stu 2010, 12:29

Opet Oxa.
A Ambasador je problem ???
ultra'
PrethodniSljedeće

Vrati se na: Sezona 2010/2011