2. liga mladi
ZLATARIJA DVORNIK napisao:Pivnica Karlo Mika Putz - Zlatarija Dvornik 2:4
Eto, preduhitrilo me ... šta reć, Zlatari su bili črvšći i snažniji u duelima, iskoristili su neke naše greške i zasluženo nose sva 3 boda ... mi vrlo slabi, bez puno trke i želje, a sve zato jer većina naših nema dovoljno snage.
Prvo poluvrijeme smo se dobro držali i zasluženo vodili 1:0, a u drugome smo par minuta valjda spavali na terenu i na brzinu primili 3 komada ... i to je bilo to ... nije više bilo snage za preokret.
HOTEL ROTONDO - ARTEM = 9 : 1 ( 3 : 1 )
Jednostavno ne mogu odolit a da ne objavim komentar na ovu veličanstvenu pobjedu. Jere je već napisa da je Alebić zabia 8 komada, a moga je i ovaj zadnji ali je nesebično asistira Miki... Artem cijenim kao jednu od ponajboljih ekipa u ligi, danas su čini mi se bili svi na okupu osim vratara Radmana ali večeras nam nisu mogli parirati, bili smo predobri.
Ovu pobjedu posvećujem onima koji su virovali u nas, prije svega Šile i Svilaja
...i kako bi reka cijenjeni strateg Ivan Katalinić: "još smo 3 boda bliže ostanku u ligi"
Jednostavno ne mogu odolit a da ne objavim komentar na ovu veličanstvenu pobjedu. Jere je već napisa da je Alebić zabia 8 komada, a moga je i ovaj zadnji ali je nesebično asistira Miki... Artem cijenim kao jednu od ponajboljih ekipa u ligi, danas su čini mi se bili svi na okupu osim vratara Radmana ali večeras nam nisu mogli parirati, bili smo predobri.
Ovu pobjedu posvećujem onima koji su virovali u nas, prije svega Šile i Svilaja
...i kako bi reka cijenjeni strateg Ivan Katalinić: "još smo 3 boda bliže ostanku u ligi"
morocco - oxa 3 : 5
Cestitam oxi na pobjedi , ali sta bit s nasom utakmicom nisan siguran, nekih 4-5 minuti prije kraja desila se masovna ne bi reka tucnjava ali eto naguravanje , totalno bez potribe , suci su iskljucili njihovog ( po meni samo jednog ) igraca koji je bia u terenu i naseg jednog s klupe i udaljili naseg voditelja (!!??), kazu delegat i mjeritelj vrimena da su tribali igrat dvi minute sa igracen manje....
Inace utakmicu smo bolje otvorili i poveli 1:0, do kraja poluvremena oxa okrice i odlazi na 3:1, u drugom se vracamo i dolazimo na 3:4 ali primamo 5 gol a onda dolazi do ovog gore vec opisanog
Cestitam oxi na pobjedi , ali sta bit s nasom utakmicom nisan siguran, nekih 4-5 minuti prije kraja desila se masovna ne bi reka tucnjava ali eto naguravanje , totalno bez potribe , suci su iskljucili njihovog ( po meni samo jednog ) igraca koji je bia u terenu i naseg jednog s klupe i udaljili naseg voditelja (!!??), kazu delegat i mjeritelj vrimena da su tribali igrat dvi minute sa igracen manje....
Inace utakmicu smo bolje otvorili i poveli 1:0, do kraja poluvremena oxa okrice i odlazi na 3:1, u drugom se vracamo i dolazimo na 3:4 ali primamo 5 gol a onda dolazi do ovog gore vec opisanog
I pape i dida bili su Torcida!!!
guily napisao:morocco - oxa 3 : 5
Momak koji je započeo cijelu situaciju se poslije utakmice ljudski ispričao što je za svaku pohvalu.Ja sam nepromišljeno i zasluženo dobio karton i zbog toga mi je žao.Žalili smo se Udrugi zbog grube griješke u primjenjivanju Pravilnika o igri i držim da će biti uvažena.
Ono što mi nije jasno jest nesnalaženje sudaca i nedosljednost u kriterijima.Naime ako je naš voditelj zbog ulaska u teren sasvim opravdano dobio crveni karton onda je to trebao dobiti njihov igrač-voditelj Đogaš koji je napravio apsolutno istu stvar.Što se mene tiče ja bih se žalio i na ovo,ali držim da ovo spada u "slobodno sudačko uvjerenje".
I na kraju apsurd naš igrač koji je napravio faul koji je definitivno nesportsko ponašanje nije dobio karton,a njihov igrač koji je naknadno nasrnuo na tog istog igrača dobiva žuti karton.
U pravilima jasno stoji da naš igrač treba dobiti žuti karton,a njihov automatski crveni.Ali ovo je već druga priča...
Pivnica Karlo Mika Putz - Zlatarija Dvornik 2:4
solidna utakmica u kojoj je bilo očigledno da smo što se tiče trke u prednosti ispred pivnice. Osim toga ,čini mi se da smo malo i ubrzali igru što je vrlo obečavajuće. Pivnica je odlična ekipa i ne triba im puno da te kazne, sve šta im ponudiš to i uzmu
solidna utakmica u kojoj je bilo očigledno da smo što se tiče trke u prednosti ispred pivnice. Osim toga ,čini mi se da smo malo i ubrzali igru što je vrlo obečavajuće. Pivnica je odlična ekipa i ne triba im puno da te kazne, sve šta im ponudiš to i uzmu