FAQ  •  Registracija  •  Login

1. liga mladi

<<

nova ganaracija

Novi član

Post 16 stu 2010, 11:00

lazarov napisao:nekim ekipama (hercegovac, garaža, dujmovača, radunica, domus...) bi trebalo zabraniti da igraju ovu super ligu jer već godinama stagniraju i pojačavaju se veteranima.

Tebi bi retaju jedan trebalo zabranit da pises ovakve gluposti i time vrijedjas ekipe koje imaju tradiciju i kvalitetu u ovog ligi.Napravis novi profil kako bi napisa jedan potpuno besmisleni i suvisan komentar na forumu.To puno govori o tebi,tvojoj inteligenciji i razmisljanju
<<

prika

Član

Post 16 stu 2010, 11:13

lazarov napisao:jučer je bilo dobrih utakmica ali činjenica je da kvaliteta svake godine pada.
Daler je jedina ekipa koja ima mladost i kvalitetu (momci igraju moderan balun i mogu još napredovat)
nekim ekipama (hercegovac, garaža, dujmovača, radunica, domus...) bi trebalo zabraniti da igraju ovu super ligu jer već godinama stagniraju i pojačavaju se veteranima.

E dragi moj lazarov,ja se slažem s tobom da treba pomlađivati ekipe ali viruj mi da to danas nije baš lako kao što je to bilo nekada.
Uostalom zašto ti mlađi igrači ili mlađe ekipe ne dobivaju ove tzv. veterane, već redovito gube utakmice.
Najbolje je kad se uspije dobiti spoj mladosti i iskustva kao što je slučaj sa Strožancom ili Celentom ili vinarima.
Da Daler ima osim mladosti malo i iskustva vjerojatno bi bili na vrhu ili pri vrhu a iskustvo mogu dobiti samo od veterana.
Prema tome ne slažem se s tobom vezano za tvoj zaključak kome bi trebalo zabraniti igrati jer nije sve u letanju po terenu ka
muva bez glave već kako se "stoji i postavlja" na terenu.

Živija mali balun !!!!!
<<

allenatore

Novi član

Post 16 stu 2010, 12:43

svilaja1508 napisao:
svilaja1508 napisao:15.11.2010. 16:00 PARNA MASTIONA HERCEGOVAC - NICCOMI 1,,,,,,,,nadam se tri pogod,
15.11.2010. 16:55 STROŽANAC DUJMOVAČA D.O.O. 1
15.11.2010. 17:55 MNK ZLATKO CELENT PB SPLIT ,derbi 1
15.11.2010. 18:50 TOPEL MOBITELI RADUNICA 1
15.11.2010. 19:50 KIDAN ŽILE DOMUS - Croatia Kman 83 1
15.11.2010. 20:45 DALER IS DEUTSCHE drugi derbi 1
15.11.2010. 21:45 ZLATAN OTOK SV. NEDILJA HVAR GARAŽA PUJANKE ,,naravno 2
uvijek tvrdo č

garažisti tiket ste mi zafrkali !!!!!!
uvijek tvrdo č

..nisu tebi moj Svilaja garazisti tiket zafrkali....mislim da se tu vinare pitalo, kome ce bodovi....opet ponavljam, "vinari" mi nisu dragi, ali mislim da su daleko iznad ovih novih "mulaca"....
<<

Englez

Novi član

Post 16 stu 2010, 13:01

prika napisao:
lazarov napisao:jučer je bilo dobrih utakmica ali činjenica je da kvaliteta svake godine pada.
Daler je jedina ekipa koja ima mladost i kvalitetu (momci igraju moderan balun i mogu još napredovat)
nekim ekipama (hercegovac, garaža, dujmovača, radunica, domus...) bi trebalo zabraniti da igraju ovu super ligu jer već godinama stagniraju i pojačavaju se veteranima.

E dragi moj lazarov,ja se slažem s tobom da treba pomlađivati ekipe ali viruj mi da to danas nije baš lako kao što je to bilo nekada.
Uostalom zašto ti mlađi igrači ili mlađe ekipe ne dobivaju ove tzv. veterane, već redovito gube utakmice.
Najbolje je kad se uspije dobiti spoj mladosti i iskustva kao što je slučaj sa Strožancom ili Celentom ili vinarima.
Da Daler ima osim mladosti malo i iskustva vjerojatno bi bili na vrhu ili pri vrhu a iskustvo mogu dobiti samo od veterana.
Prema tome ne slažem se s tobom vezano za tvoj zaključak kome bi trebalo zabraniti igrati jer nije sve u letanju po terenu ka

Živija mali balun !!!!!

U potpunosti se slažem sa prikom i volio bih nadodati da je ove godine liga dosta izjednačena i jača nego prethodnjih godina (imamo osvajače torcide cupa, igrače prve i druge lige i sve raspoređeno po ekipama). Šta se tiće Dalera, momci su odlični i s godinama će bit sve bolji samo neka se održe na okupu.

Prvi favoriti su zasigurno Celent i Strožanac, ali nebi bilo iznenađenje da bilo koja ekipa iz trenutačno prvih 5 osvoji prvenstvo.

Najlakše je blatit gledajući sa strane, treba se skinuti u dres i tako donit procjenu kvalitete lige (na terenu).
<<

kun1gic

Česti član

Post 16 stu 2010, 14:31

Meni liga ne izgleda lošija nego prije nego sve bolja i zanimljivija. Celent i Strožanac pravi kandidati za naslov a bili bi tu i njemci da nisu jućer izgubili. garaža bi mogla uz dujmovaću opet nazad u 2.ligu jer gubi bodove bezveze.
ovaj šta piše da bi hercegovcu garaži dujmovaći radunici domusu tribalo zabranit igrat 1.ligu jer se pojaćavaju veteranima piše gluposti. ja mislin da hercegovac nema u ekipi ćovika starijeg od 25 godina, garaža uz predsjednika i onog pipija ima samu dicu, dujmovaća se nije pojaćala veteranom nikad sad su doveli opet nekog mladog, radunica ako se poželi pojaćat može svakog pobjedit, a domus ima svoju igru koju ni ja ne volin gledat ali to je njihovo pravo a ti ih dobij pa neka igraju kako oće.
<<

futsal fanatik

Novi član

Post 17 stu 2010, 09:12

celent,strožanac i švabe igraju najlipše ovo ostalo je sporo..za garažu mi je ža jer se trude al ne ide..a baš su imali obečavajuć početak
<<

lazarov

Novi član

Post 18 stu 2010, 15:02

kun1gic napisao:Meni liga ne izgleda lošija nego prije nego sve bolja i zanimljivija. Celent i Strožanac pravi kandidati za naslov a bili bi tu i njemci da nisu jućer izgubili. garaža bi mogla uz dujmovaću opet nazad u 2.ligu jer gubi bodove bezveze.
ovaj šta piše da bi hercegovcu garaži dujmovaći radunici domusu tribalo zabranit igrat 1.ligu jer se pojaćavaju veteranima piše gluposti. ja mislin da hercegovac nema u ekipi ćovika starijeg od 25 godina, garaža uz predsjednika i onog pipija ima samu dicu, dujmovaća se nije pojaćala veteranom nikad sad su doveli opet nekog mladog, radunica ako se poželi pojaćat može svakog pobjedit, a domus ima svoju igru koju ni ja ne volin gledat ali to je njihovo pravo a ti ih dobij pa neka igraju kako oće.
<<

lazarov

Novi član

Post 18 stu 2010, 15:05

ove mlade ekipe koje ti nabrajaš su NETALENTIRANE.....balun se uči na ulici a ne u prvoj super ligi....
<<

jmijac-4

VIP član

Post 18 stu 2010, 15:58

lazarov napisao:ove mlade ekipe koje ti nabrajaš su NETALENTIRANE.....balun se uči na ulici a ne u prvoj super ligi....

je pogotovo kad počneš pušit u 13. na ulici....
prije će dica danas naučit balun na playstationu nego na ulici
Živija profesionalni amaterizam!:cool:
<<

maslina

Novi član

Post 19 stu 2010, 21:09

nova ganaracija napisao:
lazarov napisao:nekim ekipama (hercegovac, garaža, dujmovača, radunica, domus...) bi trebalo zabraniti da igraju ovu super ligu jer već godinama stagniraju i pojačavaju se veteranima.

Tebi bi retaju jedan trebalo zabranit da pises ovakve gluposti i time vrijedjas ekipe koje imaju tradiciju i kvalitetu u ovog ligi.Napravis novi profil kako bi napisa jedan potpuno besmisleni i suvisan komentar na forumu.To puno govori o tebi,tvojoj inteligenciji i razmisljanju

o kakvoj ti tradiciji (kvaliteti) govoriš? ti vjerovatno pratiš ovu ligu zadnjih par godina i to samo kad je garaža igra (znači svako druge godine jer ovi često ispadaju iz
lige).
<<

maslina

Novi član

Post 19 stu 2010, 21:19

Englez napisao:
prika napisao:

Živija mali balun !!!!!

U potpunosti se slažem sa prikom i volio bih nadodati da je ove godine liga dosta izjednačena i jača nego prethodnjih godina (imamo osvajače torcide cupa, igrače prve i druge lige i sve raspoređeno po ekipama). Šta se tiće Dalera, momci su odlični i s godinama će bit sve bolji samo neka se održe na okupu.

Prvi favoriti su zasigurno Celent i Strožanac, ali nebi bilo iznenađenje da bilo koja ekipa iz trenutačno prvih 5 osvoji prvenstvo.

Najlakše je blatit gledajući sa strane, treba se skinuti u dres i tako donit procjenu kvalitete lige (na terenu).

e moj englezu ja sam prista igrat balun jer ima jako puno kvalitetnih igrača u ovoj super ligi.
nemoj bit smješan, 98% ovih igrača ne zna igrat mali balun a ona 2% će iduće godine počet igrat veterane.........
ova liga nema budućnosti (tribine sve govore)
<<

svilaja1508

VIP član

Post 19 stu 2010, 22:33

maslina napisao:
Englez napisao:
prika napisao:E dragi moj lazarov,ja se slažem s tobom da treba pomlađivati ekipe ali viruj mi da to danas nije baš lako kao što je to bilo nekada.

Živija mali balun !!!!!

e moj englezu ja sam prista igrat balun jer ima jako puno kvalitetnih igrača u ovoj super ligi.
nemoj bit smješan, 98% ovih igrača ne zna igrat mali balun a ona 2% će iduće godine počet igrat veterane.........
ova liga nema budućnosti (tribine sve govore)

liga je dobra ,zanimljiva,,inače ovo je rekreacija moj gospodine,,svjetske igrače maloga baluna traži u brazilu,,španjolskoj,,rusiji,itd
uvijek tvrdo č
SVILAJA ;ČISTI ZRAK I MIR
<<

josip_radic

Stari član

Post 19 stu 2010, 23:04

lazarov napisao:ove mlade ekipe koje ti nabrajaš su NETALENTIRANE.....balun se uči na ulici a ne u prvoj super ligi....

Ma je li? Momčino, a što bi mi (i neke ostale gore spomenute ekipe) trebali? Možda napisati zahtjev da nas se prebaci u 5.ligu pa da umjesto nas u 1.ligu uđu 3.,4.,5.,... ekipa 2.lige. Ok, možda smo svi mi loši i netalentirani, ali je li možda bilo kojoj od tih ekipa netko darovao 1.ligu, ili je do nje došla svojim rezultatima?
15ak godina sam već u Udruzi, nekada je toga bilo, danas, hvala Bogu više ne, a ti i ostali se potrudite i budite bolji pa svojim rezultatima i igrama na terenu dokažite da ste bolji, te da mi tu ne pripadamo, već da je upravo vaše mjesto tu.
A to što neki neće ili ne žele više igrati, meni je žao. Ja ću ako zdravlje bude služilo biti na igralištu dugi niz godina, jer mali nogomet je ljubav!!!
<<

dena

Česti član

Post 19 stu 2010, 23:57

neko uspija bocnut presjednika. na sve upite i pritužbe uvik odgovaraš mirno a ovaj te uspija malo izbacit iz takta. neka neka sad znamo di si ranjiv. zafrkajen se malo.
ali ne moraš se ljutit kad neko napiše da vi ne pripadate u 1.ligu. već se ode bilo reklo da imate sa zlatnim otokom najbolji sistem igre samo za razliku od njih vi nemate dobrih igrača. presjedniče masu svita govori da in je žal kad gubite jer da ste najpristojnija i najborbenija ekipa ali jebat ga kad imate igraće koji bi da nemate tu disciplinu mogli igrat plafon u 4.ligi i golmana koji da baca miljun baluna miljun i jedanput bi falija. ne bi volija da ispadnete ali teško vi možete odi igrat. a da igrate 2.ligu tamo bise za prvo misto borili sa rotondon i smrdećijon jer i u 2.ligi igraju dobri igraći ali ne toliko dobri koliko u 1.ligi i ekipe su još taktićki lošije pa vi tu uvik dobro prolazite. nije ćovik ništa loše mislija. a ne slažen se sa ovin gore napisanim za hercegovca. to je odlićna ekipa i da je njima imat koncentracije i discipline i oni bi bili u samon vrhu lige. dujmovaća je za otpis i staro željezo a domus ako ispadne će i sa ovin starcima pomest 2.ligu jer niko seneće naviknit na njihovu igru. ali neće domus ispast jer je to rezervirano uvik za garažu i ove godine lošu dujmovaću. i ne se ljutit presjedniće.
<<

dena

Česti član

Post 20 stu 2010, 00:00

IS DEUTSCHE GARAŽA PUJANKE 1
DALER DOMUS - Croatia Kman 83 1
ZLATAN OTOK SV. NEDILJA HVAR MNK ZLATKO CELENT 2
HERCEGOVAC - NICCOMI DUJMOVAČA 1
STROŽANAC TOPEL MOBITELI 1
PB SPLIT PARNA MASTIONA x2
RADUNICA KIDAN ŽILE 2
PrethodniSljedeće