josip_radic napisao:niđo napisao:Disciplinski sudac donia odluku da me suspendira jer me prijavila curica po imenu Dino Đogaš za udaranje bez obzira što to niko od službenih osoba nije vidio niti takozvani svjedok (pozdrav Jeri) a moju izjavu još nije ni vidia.
Ta ista curica je prijatelj našeg prešidenta i ažurira stranicu umn-a (svi znamo kako je to obavlja lani) plačen od naših novaca 4000 kn.
Znamo kakve su odluke disciplinskog suca bile protiv igrača koji su bliski našem prešidentu...
Zamisli u izjavi navodi da sam ga opali jer mi je iša dat ruku... smješno jer da je to istina onda bi išla prijava na policiju za teške tjelesne ozljede
Radiću bez obzira što si veliki zaljubljenik u futsal ovo liči sve više na HNS a ti na Vlatka Markovića jer niti jedna odluka nije donesena kontra tebe i tvojih.
Dino stvarno si prava zloča
Nike, moram se na ovo osvrnuti. Dosta smo zajedničkih treninga odigrali, dosta puta pričali i vjerujem da mi zamjeriti nećeš na sljedećem jer ništa ni u kojem slučaju nije upućeno protiv tebe:
1.) Nije ti u redu da mene provlačiš kroz ovu priču. Iako istina je, Dino je moj prijatelj.
2.) Temeljem naših pravilnika koje je usvojila Skupština svaki član Udruge može prijaviti bilo kojeg drugog člana. Prijava, automatski ne znači suspenziju već o osnovanosti iste odlučuje Disciplinski sudac koji je može odbaciti ako smatra da nema elemenata za pokretanje disciplinskog postupka. U ovom slučaju Disciplinski sudac je (čini se) pokrenuo disciplinski postupak i donio odluku o tvojoj suspenziji. Što se točno dogodilo, ne znam, jer tom incidentu nisam nazočio, tako da ne dolazi uopće u obzir da se ja miješam ili sugeriram Disciplinskom sucu bilo kakovu odluku. Nikada do sada nisam sugerirao istome, ništa jer to nije moj posao, ali da sam nešto vidio sigurno bih to zapisao i u pismenoj formi dostavio uredu. Jedino što sam ja vidio jesu očiti i jasni tragovi nečijeg udaranja po Dinovom licu.
3.) O kakvim kaznama pričaš za ljude koji su meni osobno bliski? Osobno ne znam za niti jedan slučaj izuzev moga igrača kada sam se prvi put umiješao i poništio odluku Disciplinskog suca, tražeći da se donešena kazna drastično poveća i tako je i bilo.
4.) Očito je da si potpuno krivo informiran što se tiče tih 4000kn, tako da onaj od kojeg si dobio informaciju ili nema pojma o čemu govori ili je informacija izokrenuta. Žalosno!
5.) Daleko je ova Udruga i njeno rukovođenje od HNS i gore spomenutog gospodina, a tome u prilog valjda i idu činjenice sve ono što smo u posljednjih 5 godina učinili za Udrugu, kao i to da uživamo veliku podršku naših ekipa i natjecatelja bez obzira na neka sitna negodovanja kojih uvijek ima i kojih će uvijek biti jer jednostavno jako puno ljudi je tu unutar naše Udruge. također ne znam zašto bi bilo koja odluka bila donesena kontra mene osobno ili "mojih", ne znam čime smo se to ogriješili o bilo koji pravilnik? Za preko 95%ekipa nije doneseno ništa protiv njih (niti protiv tvoje ekipe), pa zašto bi bilo protiv moje? Možda jedino ono kada sam donio odluku da ekipa koja je ispala sigurno ispada bez obzira na odustajanje neke ekipe i time u istoj sezoni naštetio i sebi (mi ispali u 2.ligu) i Oxi (oni ispali u 3.), a da sam se pravio "blesav" i primjenjivao pravilnikekako je meni pasalo, tada ni mi ni oni ne bi ispali.
6.) Nisam skužio ovo o policiji, ali da sam ja udaren od bilo koga, zasigurno bih incident prijavio policiji jer Republika Hrvatska je ipak pravna država koja će postepeno i s vremenom uspostaviti (kao i svaka normalna država) ustavni poredak i njega striktno primjenjivati. Nitko mi ne može oduzeti pravo da u to vjerujem, samo treba vremena za sve to.
7.) Temeljem svega navedenog (a i doživljenog u Udruzi), moralo bi ti biti jasno da niti ja osobno niti moj UO nije nikoga niti će protežirati bilo da se radi o našim prijateljima, poznanicima, simaptičnim ljudima, nesimpatičnim... Svatko mora imati isti tretman, bez obzira na ime i prezime i svatko mora odgovarati i snositi posljedice svoga čina.
Mislim da smo tu svi jedinstveni. Što se točno dogodilo između tebe i Dina, ne znam, niti ću ikad znati, a Disciplinski sudac neka prema svome nahođenju donese odluku i u ovom i u bilo kojem drugom slučaju.
Pozdrav, Josip