FAQ  •  Registracija  •  Login

2. liga mladi

<<

Oxa_Jere

Novi član

Post 06 ruj 2010, 12:42

OXA TISAK - GRM & TUNJ -
ANTIPIROS - FORZA MOROCCO x2 utakmica s oprezom,jedni zeljni dokazivanja,drugi vec dokazani.moguce iznenadenje ako se zaustavi šiška
ZLATARIJA DVORNIK - CREDO BANKA 2 credo bolji
ARTEM - COLO COLO 2 u ovu ekipu virujem da ima potencijal
AMBASADOR NEKRETNINE - SMRDEČIJA x2 puno golova sa troznakom najrealnije
HOTEL ROTONDO - PIVNICA KARLO 1 jucer prva protiv trece lige,danas ravnopravni.virujem da moze bit 1
MNK OLIVA - KLINIKA SUĆIDAR x2 tvrdo
<<

forza morocco

VIP član

Post 06 ruj 2010, 17:18

a vidi dade šta je žestok :)

ma nema frke ljudi, osnovni razlog šta smo pristali (barem većina) igrat 2. ligu je taj šta je to mnogima izazov pred kraj malonogometne rekreacije u ligama mladih... vidit ćemo di smo, borit se za svaki bod ka i do sada pa šta bude...

pozdrav pivnici čiji komentar je skroz realno napisan, ali ipak iz perspektive igara kontra ondašnjih marokanaca :) ako ništa drugp iskusniji smo za nekoliko sezona više (i godina naravno)...
<<

pivnica_karlo

VIP član

Post 06 ruj 2010, 18:38

forza morocco napisao:pozdrav pivnici čiji komentar je skroz realno napisan, ali ipak iz perspektive igara kontra ondašnjih marokanaca :) ako ništa drugp iskusniji smo za nekoliko sezona više (i godina naravno)...

Slažem se (i to sam i naglasio) da je nezahvalno išta prognozirati na samom početku ... treba vidit kako će proć prvih par kola pa će bit sve jasnije. Istina je da moje pisanje o marokancima proizlazi isključivo iz utakmica sa ondašnjim marokancima ... tako da je moguće da imam poprilično krivu sliku o snazi i mogućnostima sadašnjeg Morocca ... jer u nekoliko godina se puno toga može promijeniti.
Šta reći ... želim vam puno sreće u novoj sezoni!!!! I iskreno, volio bi da demantirate moje "crne" prognoze.
<<

WITSCHGE

VIP član

Post 07 ruj 2010, 12:55

dado_forza napisao:Jučer ekipa Forze odustala općenito od igranja baluna jer po komentarima za ispadanje ionako nema smisla...

DEMANTIRAJTE NAPISANA SLOVA O ISPADANJU....
Najvjerniji UVIJEK DOLAZE I OSTAJU.....
<<

guily

Česti član

Post 07 ruj 2010, 13:16

Ako danas pogledate tablicu na UMN forza morocco je na visokom drugom mistu pa sad...... :))
I pape i dida bili su Torcida!!!
<<

forza morocco

VIP član

Post 07 ruj 2010, 13:22

Witschge, ne brini :)

kako kolina?
<<

goldenko

Novi član

Post 07 ruj 2010, 15:46

Evo da i zlatari požele svim ekipama šta manje nerviranja i još manje ozljeda u ovogodišnjem prvenstvu. S obzirom da ne poznajemo dovoljno ekipe bilo bi neozbiljno prognozirat bilo šta osim da će prvak postat onaj ko osvoji najviše bodova, a naravno da bi onda triba ispast onaj ko bude ima najmanje bodova. Nama su izostale visinske pripreme tako da u sezonu ulazimo slabo pripremljeni ali..........................................
<<

KARLOVAČKO

Član

Post 09 ruj 2010, 07:52

OXA TISAK - GRM & TUNJ 2
ANTIPIROS - FORZA MOROCCO 1
ZLATARIJA DVORNIK - CREDO BANKA 2
ARTEM - COLO COLO 1
AMBASADOR NEKRETNINE - SMRDEČIJA X
HOTEL ROTONDO - PIVNICA KARLO X
MNK OLIVA - KLINIKA SUĆIDAR X

SVIMA SRITNO SA ŠTA MANJE SRANJA!!!
GRM&TUNJ
<<

colo

Novi član

Post 09 ruj 2010, 13:51

SRETNO SVIMA I SA ŠTA MANJE OZLJEDA,.
<<

forza morocco

VIP član

Post 09 ruj 2010, 19:53

ANTIPIROS - FORZA MOROCCO 5:2

uh, teže je na tribinama nego na terenu.....

uglavnom, rezultat po meni ipak vara, jer su moji marokanci odigrali vrlo dobru, mušku utakmicu u kojoj smo i mogli uzet i tri boda iako smo ih vatali gol za gol... ipak, nedostatak iskustva igranja sa jačim protvnicima (i kvaliteta Antipirosa) rezultira time da nakon 3:2 i promašenog akumuliranog odma primamo gol za 4:2... uvodimo igrača/golmana, ali ipak bez koristi, samo primamo i peti...

čestitke objema ekipama na vrlo dobroj predstavi... a mi ako ovako nastavimo ćemo barem svakoga dobro namučit... glavu gore!
Zadnja izmjena: forza morocco; 09 ruj 2010, 19:55; ukupno mijenjano 1 put/a.
<<

guily

Česti član

Post 09 ruj 2010, 21:18

eto samo da potvrdin kolegu povise, po meni solidna utakmica sa dosta sansi i na jednu i drugu stranu, steta sta nismo vise zadrzali rezultat od 2:2 a imali smo i akumilarni kod 2:3, ipak na kraju cestitan frimu na pobjedi a mi se ( prvi ja ) moramo fizicki dignit ako mislimo sta ozbiljnije napravit !!
I pape i dida bili su Torcida!!!
<<

goldenko

Novi član

Post 09 ruj 2010, 21:41

ZLATARIJA DVORNIK - CREDO BANKA 2:1
-bila je to jedna vrlo dobra utakmica koja je mogla završit i drugim rezultatom ali na našu sriću nije
<<

torres19

VIP član

Post 09 ruj 2010, 21:46

Zlatarija-credo b. 2-1
Crne prognoze umn kladioničara se nisu obistinile.pamtim frafinu recenziju ,ako je credo kompletan zlatari nemaju šansi.Frafo nisi u formi.zaslužena pobjeda zlatara prinove više nego zadovoljile.lemo na golu briljira alen staklomaas sunara polučio pobjedničku asistenciju koja nebi bila pobjednička da vučica prethodno nije majstorski matira luketina i time trasira put ka pobjedi koja je po svim prognozama bila neočekivana.
Pa nisam ja Jole brate ,da se slikam sa ženom i dicom.Ja sam Vuco,ja sam hodajući spomenik.Ja sam LIVERPOOL čoviče,ja nisam pjevač ja sam LIVERPOOL.
http://dnevnik.hr/showbizz/omg/bez-dlak ... menik.html
http://www.youtube.com/watch?v=yuTYYl-oqL4
http://www.theguardian.com/football/vid ... -mcg-video
<<

AUTO SIMPET

VIP član

Post 09 ruj 2010, 21:57

HOTEL ROTONDO - PIVNICA KARLO = 5 : 4
Teško smo pobijedili, ali po svemu ipak zasluženo. Vidjelo se da još nismo uigrani jer ipak su nam otišla 3 standardna igrača, a došla 3 nova od kojih se očekuje isti ako ne i veći doprinos.
U 1.poluvremenu preko Subotića dolazimo do 2:0, promašujemo akumulirani za 3:0, a onda u završnici poklanjamo 2 gola protivniku koji ni kriv ni dužan dolazi do izjednačenja. Poluvrijeme tako završava u egalu iako smo realno tribali vodit s 2-3 razlike.
U nastavku je i protivnik zaigrao znatno bolje no mi preko Kesića dolazimo do 3:2, a zatim i 4:3. Golom Subotića dolazimo do 5:3, no protivnik brzo smanjuje i do kraja su mogli i izjednačit s golmanom-igračem.
Uglavnom, premijerni nastup u 2.ligi smo okrunili zasluženom pobjedom, no zabrinjavajući su propusti u obrani...
<<

AUTO SIMPET

VIP član

Post 09 ruj 2010, 22:01

U utakmici prije naše AMBASADOR NEKRETNINE je demolirao SMRDEČIJU s visokih 7:0!!!
Dugo je bilo 0:0, no krajem 1.poluvremena krenula je serija AMBASADORA... SMRDEČIJA bez Matije Simunića znatno slabija, no ko zna šta bi bilo da je pričuva iz kontre kod 0:0 zabio (a i imao je slobodnog igrača na 2.stativi).
PrethodniSljedeće

Vrati se na: Sezona 2010/2011