2. liga mladi
Evo bit cu prvi koji se usuduje dat prognozu prvenstva..neizvjesno bi trebalo bit,u oba dijela tablice...za prva dva mista moji konkurenti su:ANTIPIROS,koji se vratia iz prve lige i ima kvalitet za sam vrh,a ujedno i šiška,COLO-COLO,dosta se vas nece slozit,ali ekipa sa velikim potencijalom,naravno ukoliko su ostali na broju,SMRDECIJA,ekipa s onakvim napadom i sve boljim suigracima ima se pravo nadat samom vrhu..Iza toga slijede ekipe AMBASADORA I PIVNICE KARLO,u cvrstoj sredini vidim ARTEMA,CREDO BANKU I GRMOVE..e sad,od tu pa nadalje mislim da je bitka za opstanak..OLIVA I KLINIKA bi to trebali izborit na iskustvo,iako mislim da bi jedna od ove dvi ekipe mogla ispast,drugi treceligas bi se treba trazit izmedu novopridoslih ekipa ZLATARIJE,ROTONDA I MAROKA,gdje bi rotondo ukoliko bi ima pomoc prvoligaskih igraca to mogao cak lakse izborit i dogurat do recimo 8-9 mista.naravno,sve ove prognoze su temeljene na proslogodisnjim ekipama i izostanak ili pojacanje bi se lako moglo osjetit..I za kraj-OXA TISAK..meni samome jako je tesko rec di cemo bit jer mozemo recimo do 5 mista,budemo li igrali kao pocetkom drugog dijela lani kad smo trazili bodove spasa pa ih nasli i puno prije kraja,a mozemo i u donji dio tablice ukoliko nam pristup bude lezeran..ipak,bit cu subjektivan pa cu rec da nas vidim u napretku od lani pa nam predvidam gornju sredinu tablice...eto,sretnu,uspjesnu i bez lomova sezonu zelim svima..sucima narocito...
EVO I MOJE PROGNOZE:
Za glavnog favorite predvidam ekipu AMBASADORA,jer je to vrlo dobra ekipa za koju sam cuo da u novu sezonu ulazi bitno ojacana. Uz njih, u vrhu vidim ANTIPIROS, SMRDECIJU i PIVNICU KARLO. Slijede ekipe u stabilnoj sredini,a tu prije svega vidim GRM&TUNJ i COLO-COLO. Nezahvalno je prognozirat borbu za opstanak, ali misljenja sam da ce velik broj ekipa bit ugrozeno. Naravno, uvijek ima ugodnih iznenadenja i sigurno ce neka od ekipa kojoj predvidam borbu za opstanak zavrsiti u stabilnoj sredini. Ne bi pojedinacno izvajao favorite za opstanak da nikog ne naljutim...
Sto se moje ekipe tice (HOTEL ROTONDO), u novu sezonu ulazimo s malim izmjenama u igrackom kadru. Otisli su nam Tomic i Lucho, no njihove smo odlaske nadoknadili prinovama i mislim da imamo ekipu za sredinu tablice. Mozda sam subjektivan, no vrijeme ce pokazati svoje... To sto nas Oxa_Jere stavlja u krug najugrozenijih samo je dodatni motiv da dokazemo koliko vrijedimo. Pozdrav svima!
Za glavnog favorite predvidam ekipu AMBASADORA,jer je to vrlo dobra ekipa za koju sam cuo da u novu sezonu ulazi bitno ojacana. Uz njih, u vrhu vidim ANTIPIROS, SMRDECIJU i PIVNICU KARLO. Slijede ekipe u stabilnoj sredini,a tu prije svega vidim GRM&TUNJ i COLO-COLO. Nezahvalno je prognozirat borbu za opstanak, ali misljenja sam da ce velik broj ekipa bit ugrozeno. Naravno, uvijek ima ugodnih iznenadenja i sigurno ce neka od ekipa kojoj predvidam borbu za opstanak zavrsiti u stabilnoj sredini. Ne bi pojedinacno izvajao favorite za opstanak da nikog ne naljutim...
Sto se moje ekipe tice (HOTEL ROTONDO), u novu sezonu ulazimo s malim izmjenama u igrackom kadru. Otisli su nam Tomic i Lucho, no njihove smo odlaske nadoknadili prinovama i mislim da imamo ekipu za sredinu tablice. Mozda sam subjektivan, no vrijeme ce pokazati svoje... To sto nas Oxa_Jere stavlja u krug najugrozenijih samo je dodatni motiv da dokazemo koliko vrijedimo. Pozdrav svima!
Prvak je oxa vidia sam im 3-4 pojacanja mozda ce neki mislit da se zezam al ovo je istina sta cu vam sad rec doveli su 3 njemca i bosanca jedan njemac je prosjek a ova 3 su za mene izvan seriski igraci.....Uz ovaj kadar sta su imali prije i ove nove mislim sama borba za vrh......ispada oliva i marokanci
Pozdrav svim ekipa, nek prvenstvo prođe bez ozljeda. Evo i prve prognoze ove sezone:
ČETVRTAK 09.09.
16:00 Oxa tisak - Grm & Tunj 1, mala prednost oxi, grm je osta bez 3 igrača, neznam jesu li koga doveli
16:55 Antipiros - Forza Morocco 1, puno su iskusniji
17:55 Zlatarija Dvornik - Credo banka x, neznam u kojem sastavu su bankari ovu sezonu
18:50 Artem - Colo Colo 1, uvik na pobjedu
19:50 Ambasador nekretnine - Smrdečija x, derbi kola, sve moguće
20:45 Hotel Rotondo - Pivnica Karlo Mika Putz 2, mala prednost pivničarima
21:45 MNK Oliva - Klinika Sućidar 1, ako oliva nastavi s igrama iz drugog dijela prošle sezone
ČETVRTAK 09.09.
16:00 Oxa tisak - Grm & Tunj 1, mala prednost oxi, grm je osta bez 3 igrača, neznam jesu li koga doveli
16:55 Antipiros - Forza Morocco 1, puno su iskusniji
17:55 Zlatarija Dvornik - Credo banka x, neznam u kojem sastavu su bankari ovu sezonu
18:50 Artem - Colo Colo 1, uvik na pobjedu
19:50 Ambasador nekretnine - Smrdečija x, derbi kola, sve moguće
20:45 Hotel Rotondo - Pivnica Karlo Mika Putz 2, mala prednost pivničarima
21:45 MNK Oliva - Klinika Sućidar 1, ako oliva nastavi s igrama iz drugog dijela prošle sezone
Pozdrav svim drugoligašima!Uvijek mi je ova liga bila najnezahvalnija za prognoziranje,prevelika je tu izjednačenost među ekipama...a ove sezone mi se čini da niti jedna ekipa kvalitetom ne odskače tako da bi ovo mogla biti jedna od najneizvjesnijih sezona ikada.
Borba za prvaka: 1.SMRDEČIJA - uigrana družina koju predvodi fenomenalni Simunić,imaju vrlo dobrog vratara,ostali su prvi ispod crte i s pravom se mogu smatrati jednim od favorita
2.ANTIPIROS - bili su prvaci ove lige prije dvije sezone,ali im se 1.liga pokazala kao prevelik zalogaj.Sigurno će imati motiva da se ondje vrate i dokažu svoju vrijednost.
3.PIVNICA KARLO - još jedna ekipa koja je u ligu došla iz 1.lige.Lani su ih pokosile ozljede,ali kada su kompletni riječ je o vrlo dobroj ekipi koja bi trebala biti u samome vrhu
4.AMBASADOR NEKRETNINE - vrlo dobra i iskusna ekipa,navodno su se i pojačali...
5.GRM & TUNJ - navodno su im otišli neki igrači,ali ih svejedno očekujem u gornjem dijelu tablice
--------------------------------------------------------------------------------
Borba za ostanak: 1.FORZA MOROCCO - u ligu su ušli tek kao četvrtoplasirana ekipa 3.lige i mislim da će teško izbjeći povratak u 3.ligu,pogotovo ne dovedu li prava pojačanja
2.KLINIKA SUĆIDAR - lani su bili pri dnu,isto od njih očekujem i ove sezone
3.MNK OLIVA - vremešnim momcima iz Olive je sve teže boriti se sa novim mlađim ekipama
Borba za prvaka: 1.SMRDEČIJA - uigrana družina koju predvodi fenomenalni Simunić,imaju vrlo dobrog vratara,ostali su prvi ispod crte i s pravom se mogu smatrati jednim od favorita
2.ANTIPIROS - bili su prvaci ove lige prije dvije sezone,ali im se 1.liga pokazala kao prevelik zalogaj.Sigurno će imati motiva da se ondje vrate i dokažu svoju vrijednost.
3.PIVNICA KARLO - još jedna ekipa koja je u ligu došla iz 1.lige.Lani su ih pokosile ozljede,ali kada su kompletni riječ je o vrlo dobroj ekipi koja bi trebala biti u samome vrhu
4.AMBASADOR NEKRETNINE - vrlo dobra i iskusna ekipa,navodno su se i pojačali...
5.GRM & TUNJ - navodno su im otišli neki igrači,ali ih svejedno očekujem u gornjem dijelu tablice
--------------------------------------------------------------------------------
Borba za ostanak: 1.FORZA MOROCCO - u ligu su ušli tek kao četvrtoplasirana ekipa 3.lige i mislim da će teško izbjeći povratak u 3.ligu,pogotovo ne dovedu li prava pojačanja
2.KLINIKA SUĆIDAR - lani su bili pri dnu,isto od njih očekujem i ove sezone
3.MNK OLIVA - vremešnim momcima iz Olive je sve teže boriti se sa novim mlađim ekipama
Zadnja izmjena: FRAFO; 03 ruj 2010, 16:21; ukupno mijenjano 1 put/a.
VIDIMO SE NA TRIBINAMA!!!
evo i marokanaca administrativno u 2. ligu...šta reć'... ne gine nam borba za ostanak kako se uglavnom i prognozira, al' nastojat ćemo iznenadit i skupit šta više bodova...nekih promjena u kadru ima, kako sad stvari stoje ja ću misto pripustit mlađima, od ove sezone veterani Isse imaju prednost... naravno u oproštajnoj sezoni od lige mladih bit će i za mene koja utakmica...
uglavnom, svima želim sezonu bez ozljeda, igrajte s guštom...
i naravno poruka za kraj..s nama nikad nije dosadno
pozdrav svima
uglavnom, svima želim sezonu bez ozljeda, igrajte s guštom...
i naravno poruka za kraj..s nama nikad nije dosadno
pozdrav svima
ovu ligu mi je najdrae pratit tu je svak svakog moga zadit godinama sve utisno.
moja prognoza:prvak: ambasador, smrdećija zbog igraća i plasmana u prošloj sezoni neće oni dozvolit da im neko novi uzme primat sad su oni tu gazde i oni kolo vode a pitat će se tu nešto i pivnicu ako bude kompletna. antipiros se ispuva prije 2 sezone iskoristija slabosti ostalih a ove godine za to nema šanse.
borba za opstanak:marokanci isto ko i garažisti u 1.ligi tu ne pripadaju oni su zicer da ispadaju ako se nisu pojaćali s tin da oni imaju više šanse opstat nego garaža u 1.ligi koja mi je najdraža ekipa za gledat zbog organizirane igre sa lošin igraćima uvik oko 1. i 2.lige. iza maroka traži se još jedna e sad to bi mogla bit oliva ako se nije pomladila ali ne daju se starci kako su samo prošle godine opstali u zadnjoj minuti sa igraćen manje zabili gol vridan opstanka. mogla bi bit i klinika stara ko i oliva a i ona oxa nije baš ekipa koja bi mogla lagodno opstat. moga bi i rotondo zapet negdi tu pri dnu. svima puno sriće i uspjeha i moran pofalit ovi novi program i kazat da koliko su ga najavljivali i neka su kad je ovako dobar.
moja prognoza:prvak: ambasador, smrdećija zbog igraća i plasmana u prošloj sezoni neće oni dozvolit da im neko novi uzme primat sad su oni tu gazde i oni kolo vode a pitat će se tu nešto i pivnicu ako bude kompletna. antipiros se ispuva prije 2 sezone iskoristija slabosti ostalih a ove godine za to nema šanse.
borba za opstanak:marokanci isto ko i garažisti u 1.ligi tu ne pripadaju oni su zicer da ispadaju ako se nisu pojaćali s tin da oni imaju više šanse opstat nego garaža u 1.ligi koja mi je najdraža ekipa za gledat zbog organizirane igre sa lošin igraćima uvik oko 1. i 2.lige. iza maroka traži se još jedna e sad to bi mogla bit oliva ako se nije pomladila ali ne daju se starci kako su samo prošle godine opstali u zadnjoj minuti sa igraćen manje zabili gol vridan opstanka. mogla bi bit i klinika stara ko i oliva a i ona oxa nije baš ekipa koja bi mogla lagodno opstat. moga bi i rotondo zapet negdi tu pri dnu. svima puno sriće i uspjeha i moran pofalit ovi novi program i kazat da koliko su ga najavljivali i neka su kad je ovako dobar.
Zadnja izmjena: kun1gic; 04 ruj 2010, 00:53; ukupno mijenjano 1 put/a.
stina7 napisao:Prvak je oxa vidia sam im 3-4 pojacanja mozda ce neki mislit da se zezam al ovo je istina sta cu vam sad rec doveli su 3 njemca i bosanca jedan njemac je prosjek a ova 3 su za mene izvan seriski igraci.....Uz ovaj kadar sta su imali prije i ove nove mislim sama borba za vrh......ispada oliva i marokanci
Bas si budala! nisi smija pustit u javnost, tribalo je bit iznenadenje. sad kad si reka njemce san vratija doma.... tako da nista od toga.
kun1gic napisao:ovu ligu mi je najdrae pratit tu je svak svakog moga zadit godinama sve utisno.
kad si tako siguran da maroko ispada, sigurno bi prihvatija i neku okladicu na to?