FAQ  •  Registracija  •  Login

Skalice 2010

<<

gavra stari plac

VIP član

Post 18 svi 2010, 10:55

***** napisao:morat ce nesto minjat..a begini puno solirali,karic bija zapliva u obrani,na 2-1 krenili s golmanom igracen 6 min.prije kraja i primili glupi gol s branke na branku..lose su igrali

jesi na terminu u sridu
<<

dena

Česti član

Post 18 svi 2010, 10:55

faul prsa o prsa ili vatanje za dres to je meni ok ali klizanja iza leđa ko šta je radija ćelavi u 1.utakmici to je za zabranit mu igrat a niko mu ništa ne smi. da je u ovoj našoj kako je neko reka svetoj udruzi letija bi on ća.
<<

gavra stari plac

VIP član

Post 18 svi 2010, 10:56

dena napisao:faul prsa o prsa ili vatanje za dres to je meni ok ali klizanja iza leđa ko šta je radija ćelavi u 1.utakmici to je za zabranit mu igrat a niko mu ništa ne smi. da je u ovoj našoj kako je neko reka svetoj udruzi letija bi on ća.

ko je taj lik, naletit ce i on na nekog ko je gori od njega
<<

Član

Post 18 svi 2010, 10:58

gavra stari plac napisao:
***** napisao:morat ce nesto minjat..a begini puno solirali,karic bija zapliva u obrani,na 2-1 krenili s golmanom igracen 6 min.prije kraja i primili glupi gol s branke na branku..lose su igrali

jesi na terminu u sridu

nisan ne mogu u sridu..imamo danas jos kup a poluozljedjen san a i u guzvi san ovih dana
<<

gavra stari plac

VIP član

Post 18 svi 2010, 10:59

***** napisao:

jesi na terminu u sridu

nisan ne mogu u sridu..imamo danas jos kup a poluozljedjen san a i u guzvi san ovih dana

a morat cemo pustit begi na terminu da ne upadne u depresiju
<<

Član

Post 18 svi 2010, 10:59

dena napisao:faul prsa o prsa ili vatanje za dres to je meni ok ali klizanja iza leđa ko šta je radija ćelavi u 1.utakmici to je za zabranit mu igrat a niko mu ništa ne smi. da je u ovoj našoj kako je neko reka svetoj udruzi letija bi on ća.

jedan celavi protiv bege..a i protiv is deutcha je jedan ukliza kako ja ne bi na travi..
<<

dena

Česti član

Post 18 svi 2010, 11:09

e to ja govorin a tamo niko nije iskljućen a garaži iskljućilo igraća. tu je problem šta se suci boje da ne dobiju batine. oni su tribali iskljućit onog ćelavog nakon 2 minute igre.
<<

Miki02

Novi član

Post 18 svi 2010, 11:14

Pa ljudi moji nije ovo prvi put da se ovako sudi...problem je u tome sto se zna da tri cetri galvonje od igraca uvik prite sucima i cak ih i za vrat vataju,a da za to jako rijetko dobiju ne crveni ngo zuti karton ,i zato se dogada da sad svaki celavac uzima pravdu u svoje ruke.
Uvik se iste stvari dogadaju na turnirima di nema akumuliranih i od toga se nemoze pobjeci.....
Dena slazem se s tobom da bi svaki grubi start trebalo kazniti minimalno zutim kartonom,ali kao i sta sam znas velika vecina malih igraca se uvijek kazni8onih kojih se suci ne boje) a velike face uvi produ nekaznjeno.
<<

jopa1950

Novi član

Post 18 svi 2010, 11:24

jucer nisu samo brdani bili ostri... bilo je startova i sa strane is deutcha... i ako gledamo posteno jurjevic je isto triba drugi zuti dobit... ja nisan sa brda al san gleda jucer i bia san kraj zapisnika...
<<

Član

Post 18 svi 2010, 11:37

jopa1950 napisao:jucer nisu samo brdani bili ostri... bilo je startova i sa strane is deutcha... i ako gledamo posteno jurjevic je isto triba drugi zuti dobit... ja nisan sa brda al san gleda jucer i bia san kraj zapisnika...

ja san skroz neutralan al cu ti rec da se ne moze usporedit grubost jednih i drugih..jos mi je najstravicnije bilo kod treceg gola deutcha kad je onaj malo krupniji iz deutcha protrca i ovaj ga u punom trku skosija ovaj se ubija ja bi za ono da direktni crveni..a najgrublji deutchev je bija ka najmirniji iz pisture..
<<

jopa1950

Novi član

Post 18 svi 2010, 11:40

ma ja se slazen s tobon... pustili su suci takvu igru... ja san cua kad je kod suca dosa ovaj iz deutcha i reka da pusta prednost... pri kraju utakmnice
<<

st kmica

VIP član

Post 18 svi 2010, 12:09

ne mora naletit na goreg od sebe da dobije sta zasluzuje a te pizdarije mu nece proc protiv svakoga... :)
Zadnja izmjena: st kmica; 18 svi 2010, 12:09; ukupno mijenjano 1 put/a.
<<

AMADEUS

Novi član

Post 18 svi 2010, 12:44

jopa1950 napisao:ma ja se slazen s tobon... pustili su suci takvu igru... ja san cua kad je kod suca dosa ovaj iz deutcha i reka da pusta prednost... pri kraju utakmnice

Krivo si cua,ja san taj iz IS deutscha i nisan reka da pušta nego da ne pušta prednost i svira ono šta vidi da mu situacija ne bi izmakla kontroli!Inaće mi ništa ne zamjeramo ekipi Pisture,bila su dva tri greza faula ali to je tako.Oni su pretjerali u psovanju i vršenju pritska na suce ali ih nisu fizički ugrozili,a to šta su se oni pripali i izgubili nije problem IS Deutscha ni Pisture nego onoga ko ih angažira!
Čestitke PISTURI i sretno dalje!
PUNIH 19 GODINA
MISTRAL-BILIŠKOV-BOB MARLEY-GI GOTU-C.B CLEOPATRA-AMADEUS JEANS-IS DEUTSCHE
<<

BEGO- STAKLO MAAS

Česti član

Post 18 svi 2010, 13:59

po meni jednini i iskljucivi krivci su suci.....svako radi i igra onoliko kako mu se dopusti.....samo ona 2 3 sta su sudila boje se svoje sjene( mozda i razumljivo nema ih ko zastitit ako ih se napadne)

prvo o nasoj utakmicu............stoji da smo igrali lose...previse solirali....ali ipak kad ti neko 3 4 puta uleti onako a da ne dobije niti upozorenje ...tesko je uopce igrat nogomet ( bilo je barem 2 starta koje su bili za lom noge).....i naravno kad vidi da moze radit sta zeli. samo nastavlja....

jedina po meni utakimica u kojoj se igra nogomet je trscanci celent...bilo je gust pogledat.......

utakmica izmedu garaze i ustanika bila je cvrsta s jako puno faulova...... ( tu su se i suci istakli svirajuci sve i davajuci kartone )DENA slazem se u potpunosti s tobom u onome sta si navea i koji je razlog toga..

a onda utakmica Is Deutsche protiv Pisture............hm svaka cast kad se igra cvrsto muski agresivno s faulima ali mislim da se u ovoj utakmici malo pretjeralo.....previse je bilo mesarskih startova,,,,,,Pistura ima svoj stil igre.....ali tu su suci da je dopuste do jedne granice.....ali bojim se da ovu utakmicu nije bilo granica.......a uz to kad se uzmu u obzir psovanja jebavanja ..... slanja svagdi i svugdje.....jednostavno nije to to...

....ako se ovako nastavi moglo bi bit svega....a ove suce triba poslat sadit kumpire.... ili bar ih zastitit.....
<<

gavra stari plac

VIP član

Post 18 svi 2010, 14:32

jopa1950 napisao:NEDILJA...

Sklonac-Zabava počinje 18:30
Trial-Adoreja 19:30
Skela-Siromašna 20:30
Kovčo-Bartdo Trade 21:30

trial-adorea u ponediljak u 7 ipo, kakva je ekipa trial, jesu i oni mesari
Zadnja izmjena: gavra stari plac; 18 svi 2010, 14:32; ukupno mijenjano 1 put/a.
PrethodniSljedeće

Vrati se na: Turniri 2010