3. liga mladi
ima jebako prav... i ne samo "golgeter", cila ekipa rotonda je uživljena ka da igraju ligu prvaka.... braća da ne govorin... a još ništa nisu uspili osvojit
.... neznan ko bi od vas moga živit da van napokon uspije osvojit neku ligu
..... sritno u drugoj...
I bez sudaca i bez miliona Podstrana dobit će novog šampiona
10 napisao:evo da se prikljucin i ja malo forumu ove lige posto cemo se dogodine cesto vidat na terenima.
pozdrav od ekipe MNK Kman
Pozdrav ekipi Mnk Kman od Bilih 9..... samo još neznan očemo li igrat skupa sljedeću sezonu.... P.S. vidi tablicu
BaJdA napisao:ima jebako prav... i ne samo "golgeter", cila ekipa rotonda je uživljena ka da igraju ligu prvaka.... braća da ne govorin... a još ništa nisu uspili osvojit.... neznan ko bi od vas moga živit da van napokon uspije osvojit neku ligu
..... sritno u drugoj...
A sta tebe boli neka stvar za nas? Gledaj svoja posla, a pravo na radost svakako imamo. Mi smo zadovoljni i drugim mistom. Kad nismo uspili osvojit ligu do sada, tesko da cemo ikako uspit jer su lige sve teze...
BaJdA napisao:ima jebako prav... i ne samo "golgeter", cila ekipa rotonda je uživljena ka da igraju ligu prvaka.... braća da ne govorin... a još ništa nisu uspili osvojit.... neznan ko bi od vas moga živit da van napokon uspije osvojit neku ligu
..... sritno u drugoj...
nemoj ti mene ispravljat,kad sam reka za jednog igraca onda tako i mislin.srica taj se nije nadava puno golova i ne virujen da je najboji strijelac lige,prije ce bit da je to onaj sta zvijezdicasti misli da je.
a bajdu svacan u neku ruku igra u jadnoj limitiranoj ekipi koja se bori da ne ispadne,zajebano je to kad pusis sve odreda a vidin i da su te braca naguzila desetak razlike,ca rec neg jubomora i zavist.zato nek se niko ne obazire na ovog luzera,po meni rotondo i gradska su najkorektnije ekipe u ligi
SACUVAJ ME BOZE LJIGAVIH VODITELJA
jebako napisao:BaJdA napisao:ima jebako prav... i ne samo "golgeter", cila ekipa rotonda je uživljena ka da igraju ligu prvaka.... braća da ne govorin... a još ništa nisu uspili osvojit.... neznan ko bi od vas moga živit da van napokon uspije osvojit neku ligu
..... sritno u drugoj...
nemoj ti mene ispravljat,kad sam reka za jednog igraca onda tako i mislin.srica taj se nije nadava puno golova i ne virujen da je najboji strijelac lige,prije ce bit da je to onaj sta zvijezdicasti misli da je.
a bajdu svacan u neku ruku igra u jadnoj limitiranoj ekipi koja se bori da ne ispadne,zajebano je to kad pusis sve odreda a vidin i da su te braca naguzila desetak razlike,ca rec neg jubomora i zavist.zato nek se niko ne obazire na ovog luzera,po meni rotondo i gradska su najkorektnije ekipe u ligi
luzer ti je .... ja se zajebajen a ti pričaš o ljubomori i zavisti... reci mi za koju ekipu igraš da te ispeglan dogodine???
a jebiga sad nisan konta da se sprdas ipak smo svi mi u udruzi navikli da se sprdamo sa tobon i tvojon ekipon,tako je uvik bilo i tako ce i bit najlakse se zajebavat sa najlosijima a vi ste ipak skovace.tablica sve govori tak da ne znan kako bi ti ikoga moga ispeglat dogodine
jebako napisao:a jebiga sad nisan konta da se sprdas ipak smo svi mi u udruzi navikli da se sprdamo sa tobon i tvojon ekipon,tako je uvik bilo i tako ce i bit najlakse se zajebavat sa najlosijima a vi ste ipak skovace.tablica sve govori tak da ne znan kako bi ti ikoga moga ispeglat dogodine
neda mi se pripucavat s malin čepastin majmunom ka šta si ti.... samo mi reci ime ekipe
bajda koliko san do sad svatia i viđa sta se pise po forumu 2. lige jebako ti je neko skriveni koji samo podjebaje ljude tako da san se i ja u pocetku ljutia i onda san svatia da mu je to i cilj pa ga ignoriran i zabavljan se sta pise drugima tako da ti preporucan da ignoriras i odustat ce. po svin ligama pise.
BaJdA napisao:jebako napisao:a jebiga sad nisan konta da se sprdas ipak smo svi mi u udruzi navikli da se sprdamo sa tobon i tvojon ekipon,tako je uvik bilo i tako ce i bit najlakse se zajebavat sa najlosijima a vi ste ipak skovace.tablica sve govori tak da ne znan kako bi ti ikoga moga ispeglat dogodine
neda mi se pripucavat s malin čepastin majmunom ka šta si ti.... samo mi reci ime ekipe
nacional
jebako napisao:BaJdA napisao:ima jebako prav... i ne samo "golgeter", cila ekipa rotonda je uživljena ka da igraju ligu prvaka.... braća da ne govorin... a još ništa nisu uspili osvojit.... neznan ko bi od vas moga živit da van napokon uspije osvojit neku ligu
..... sritno u drugoj...
blago se onima u 2 ligi moće podjebavat bracu
a ljudi kad daju gol slave na razne nacine zasto coviku nedopustit da gusta-malo ga udrite pa vise ne urla od zadovoljstva
da je vise ekipa ka braca bila bi veca zajeb....
Evo i u nas neki koji su prestari odlaze u veterane tako da nas Legendarni 10 igra oproštajnu