FAQ  •  Registracija  •  Login

KUP 2009/2010

<<

st kmica

VIP član

Post 18 ožu 2010, 12:10

st kmica napisao:
BobyThePoliceman napisao:Kmica style...beton

vidin da si pripozna moj aktivisticki angazman oko betona...bacia san koju ric i tamo oko kupa...drago mi je sta ovima iz lava ne odgovara beton-kup je nas :)
a uglavnon zakljucak bi bia da ovi sta bi igrali na betonu ce igrat na bilo kojoj podlozi dok dosta njih sta preferira travicu nebi igralo na betonu tako da beton ostaje u srcima a i imat cemo cilo lito derat po betonu.beton

a-ha,sad triba vidit koje su ekipe kontra betona pa mozda stavit koju kunicu kontra njih :)
<<

WITSCHGE

VIP član

Post 18 ožu 2010, 14:19

st kmica napisao:
st kmica napisao:
BobyThePoliceman napisao:Kmica style...beton

vidin da si pripozna moj aktivisticki angazman oko betona...bacia san koju ric i tamo oko kupa...drago mi je sta ovima iz lava ne odgovara beton-kup je nas :)
a uglavnon zakljucak bi bia da ovi sta bi igrali na betonu ce igrat na bilo kojoj podlozi dok dosta njih sta preferira travicu nebi igralo na betonu tako da beton ostaje u srcima a i imat cemo cilo lito derat po betonu.beton

a-ha,sad triba vidit koje su ekipe kontra betona pa mozda stavit koju kunicu kontra njih :)

ILI IGRAT MAJNE OD 4 FAULA ;) štedit će se butine i stare kraste na kolinima
Najvjerniji UVIJEK DOLAZE I OSTAJU.....
<<

e da je znat?

Novi član

Post 18 ožu 2010, 19:10

univerzalni miho!!!
zašto navijaš protiv pismon zvati???
ljubomora....
mrzin dinamo
mrzin cibonu
mrzin medveščak
mrzin mladost
<<

miho

VIP član

Post 19 ožu 2010, 07:26

nisan zna za koga bi navija majke mi
Alistair McCoist
<<

Runje Andora

Novi član

Post 19 ožu 2010, 13:01

jmijac-4 napisao:ti očito nisi pa po mokroj umjetnoj travi,ja jesam jednom i onda sam ima ogromnu ranu na guzici 3 tjedna,jer sam prokliza 20ak metara

te rane su više zbog (ne)održavanja terena , previše je granulata , jer se vlasnicima neda iskesat dio para da se promini trava ... igra san na umj. travi u zg-u koja se puno češče promini , tamo nema takvih ozljeda ...
<<

BEGO- STAKLO MAAS

Česti član

Post 19 ožu 2010, 13:36

..................... ko jednom proba kopilicki beton svaki drugi beton je ko mila majka....... a o travi necu ni pricat.....to je za bogatase koji placaju godisnje 10 000kn da bi tamo igrali :) :)
<<

WITSCHGE

VIP član

Post 19 ožu 2010, 13:38

to je jedini beton di je trava uspila negdi izvirit nakon 30 godina a od njega je grublji jedino GROBNIK
<<

BEGO- STAKLO MAAS

Česti član

Post 19 ožu 2010, 13:41

WITSCHGE napisao:to je jedini beton di je trava uspila negdi izvirit nakon 30 godina a od njega je grublji jedino GROBNIK

kad bolje pogledas to je betonsko travnati teren!!!

kup u kopilicu hahahhahahahahahaha :) :)
<<

st kmica

VIP član

Post 23 ožu 2010, 09:42

da ne zamre ova tema o kupu jos ce past skroz na dno...a da se liga kup preimenuje u kup kupova u cast jednog velikog natjecanja kojeg vise nema.je da nema veze sa kupon pobjednika kupova ali cisto zvuci dosta mocnije i zvucnije :)
liga kupovi su diljen evrope najbjednija natjecanja dok bi preimenovanje ovog naseg iz liga kupa u kup kupova donilo jos jednu pozitivnu dimenziju svemu.zamislite samo u razgovoru kako zvuci...idemo igrat liga kup ili idemo igrat kup kupova...Kup kupova je masu jace...glup glupova u sumi je tupilo,je dobro je za ove ludjake da mogu disat duboko ali stas ti kad jedva ima signala za net a nesmis se maknit...
<<

ticex

Česti član

Post 23 ožu 2010, 09:53

st kmica napisao:da ne zamre ova tema o kupu jos ce past skroz na dno...a da se liga kup preimenuje u kup kupova u cast jednog velikog natjecanja kojeg vise nema.je da nema veze sa kupon pobjednika kupova ali cisto zvuci dosta mocnije i zvucnije :)
liga kupovi su diljen evrope najbjednija natjecanja dok bi preimenovanje ovog naseg iz liga kupa u kup kupova donilo jos jednu pozitivnu dimenziju svemu.zamislite samo u razgovoru kako zvuci...idemo igrat liga kup ili idemo igrat kup kupova...Kup kupova je masu jace...glup glupova u sumi je tupilo,je dobro je za ove ludjake da mogu disat duboko ali stas ti kad jedva ima signala za net a nesmis se maknit...

Prejak si :D:D:D:D . Al koliko god glupo zvucalo (jer nema veze sa nazivom) mislim da si u pravu. Puno mocnije zvuci. Jos bi bilo mocnije kad bi se zvala Liga Prvaka :D:D:D:D PREMOĆNO!!!
<<

st kmica

VIP član

Post 23 ožu 2010, 10:07

da zaokruzimo nase prijedloge...neka se liga kup zove kup kupova a lige od 1 do 5 neka se zovu liga prvaka iliti liga sampiona 1,2,3... naravno sa tin da je daleko najjaca 5b liga sampiona :)
<<

steam machine

Novi član

Post 24 ožu 2010, 14:26

ako ti igras tu ligu tribalo bi je nazvat liga bedaka, uz cast ostalim ekipama 5B lige
<<

st kmica

VIP član

Post 24 ožu 2010, 15:49

napisa bi ti sad razglednicu sa exibitiona sinoc ali me straj onog interceptora,jos ce ispast da rusin moral ka...sva srica da ne igrate ovu sedmicu
<<

WITSCHGE

VIP član

Post 24 ožu 2010, 18:12

BEGO- STAKLO MAAS napisao:
WITSCHGE napisao:to je jedini beton di je trava uspila negdi izvirit nakon 30 godina a od njega je grublji jedino GROBNIK

kad bolje pogledas to je betonsko travnati teren!!!

kup u kopilicu hahahhahahahahahaha :) :)

je i tribine se naprave u par dana,a onda bi ka i na varteksove utakmice maRJAn express u tri ipo i nagibni u 8 triba svirat
<<

st kmica

VIP član

Post 26 ožu 2010, 12:22

kup kupova je nas
PrethodniSljedeće

Vrati se na: Sezona 2009/2010