FAQ  •  Registracija  •  Login

2. liga mladi

<<

FRAFO

VIP član

Post 10 ožu 2010, 15:38

MNK OLIVA - PARNA MASTIONA 2
-ovo bi trebao biti zicer.Parna je u velikom naletu i ne vjerujem da će ove sezone propustiti priliku plasirati se u 1.ligu
PISMON ZVATI - OXA TISAK 2
-Oxa igra jako dobro u drugom dijelu sezone i logično je kladiti se na njih,iako me ni podjela bodova ne bi iznenadila
DALER - GRM & TUNJ 1
-Daler je najkvalitetnija ekipa u ligi i uvjeren sam u njihov naslov.Za razliku od nekih drugih ekipa,Daler ne posustaje i polako ali sigurno grabi prema još jednoj tituli
SMRDEČIJA - AMBASADOR NEKRETNINE 1
-ovo bi mogla biti najneizvjesnija utakmica kola;obje ekipe se još uvijek nadaju 2.mjestu koje vodi u 1.ligu.Malu prednost dajem Smrdečiji koja ima znatno boljeg vratara,ali i nezadrživog Matiju
COLO COLO - KLINIKA SUĆIDAR 1
-Colo colo je nešto bolja ekipa i vjerujem da će to pokazati i naterenu
GARAŽA PUJANKE - MNK KMAN 1
-vrijeme je da se Josipovi momci vrate pobjedama,a Kman je taman ekipa po mjeri
VIDIMO SE NA TRIBINAMA!!!
<<

stina7

VIP član

Post 10 ožu 2010, 17:07

KARLOVAČKO napisao:
stina7 napisao:
KARLOVAČKO napisao:ko ti je reka

BOZO da nezna ocete se opce skupit

Zna san odma da je on!ma da nas dode 20 na utakmicu a on ne moze igrat,to ti se gleda ka da nas nema tj.bolje da ne dolazimo!

hahahahahahahahhaah
<<

TH14

Novi član

Post 10 ožu 2010, 19:26

FRAFO napisao:MNK OLIVA - PARNA MASTIONA 2
-ovo bi trebao biti zicer.Parna je u velikom naletu i ne vjerujem da će ove sezone propustiti priliku plasirati se u 1.ligu
-Oxa igra jako dobro u drugom dijelu sezone i logično je kladiti se na njih,iako me ni podjela bodova ne bi iznenadila
DALER - GRM & TUNJ 1
-Daler je najkvalitetnija ekipa u ligi i uvjeren sam u njihov naslov.Za razliku od nekih drugih ekipa,Daler ne posustaje i polako ali sigurno grabi prema još jednoj tituli
-ovo bi mogla biti najneizvjesnija utakmica kola;obje ekipe se još uvijek nadaju 2.mjestu koje vodi u 1.ligu.Malu prednost dajem Smrdečiji koja ima znatno boljeg vratara,ali i nezadrživog Matiju

neznan bas kakav je taj velik nalet parne kad su zadnju izgubili od smrdečije 7:0

p.s. nadan se pobijedi grma i tunja da jos vise zakompliciraju stvari na vrhu, kvalitete sigurno imaju
<<

TH14

Novi član

Post 10 ožu 2010, 19:28

svilaja1508 napisao:MNK Oliva - Parna mastiona 2 moja prognoza,,zadovoljan ako pogodim tri para
Pismon zvati - Oxa tisak , zadnja šansa pism,, ipak 2
Daler - Grm & Tunj ,, 1
Smrdečija - Ambasador nekretnine , mala prednost domačina ako dođe MATIJA 1
Colo Colo - Klinika Sućidar ,COLO lijepo igra,,gostima bodovi potrebniji 2
Garaža Pujanke - MNK Kman ,,jedni i drugi u neg,, seriji mala prednost GARAŽISTIMA 1
uvijek tvrdo č

svilaja ne brini , Matija nikad ne propusta utakmice nece ni sutra
<<

WITSCHGE

VIP član

Post 10 ožu 2010, 19:47

oxa_jure napisao:
WITSCHGE napisao:jure jučer neloša utakmica s mosorom ali doli nema ni a od atmosfere,osta sam malo zatečen,usput vidija ti je golman di brusiš formu....

a nema nekih zanimljivosti :) nema biloga , tebe , kukia i tek je sad vida pocea trenirat aktivnije ..
a ovaj drugi dio brušenja forme nisan svatia :D

ugazija je marinko na travu vranjičke kave,možda ga nagovorim na godinu da tamo nabijamo fizičku spremu... :lol:
Najvjerniji UVIJEK DOLAZE I OSTAJU.....
<<

oxa_jure

Novi član

Post 10 ožu 2010, 20:07

WITSCHGE napisao:
oxa_jure napisao:
WITSCHGE napisao:jure jučer neloša utakmica s mosorom ali doli nema ni a od atmosfere,osta sam malo zatečen,usput vidija ti je golman di brusiš formu....

a nema nekih zanimljivosti :) nema biloga , tebe , kukia i tek je sad vida pocea trenirat aktivnije ..
a ovaj drugi dio brušenja forme nisan svatia :D

ugazija je marinko na travu vranjičke kave,možda ga nagovorim na godinu da tamo nabijamo fizičku spremu... :lol:

hehehe, moga bi i ja dogodine veteranski oko terena , uvatile me godine :D
<<

jebako

Član

Post 10 ožu 2010, 20:39

daler-grm i smrdečija-ambasador su dva najnapetia para ovi tjedan bit ce zajebano u ovoj ligi bar sta se tice borbe za drugo misto.ne virujen da iko moze srusiti najsimpaticniju ekipu u udruzi da prvog mista.sta se tice ispadanja mislia san da oliva i pismon zvati sigurno ispadaju al tu se umisa i kman sta me cudi jer imaju jebeno dobru ekipu koja bi tribala bit u samom vrhu,nesto je trulo u drzavi danskoj
i da se jos sitin precjednicke ekipe garaza ce konacno dobit nekog s po gasa ovi tjedan,nema tu kman sta trazit budu li i imali kakve sance suci ce se potrudit da sve bude kako gazda zeli
SACUVAJ ME BOZE LJIGAVIH VODITELJA
<<

lisandro

Česti član

Post 11 ožu 2010, 09:54

moram priznat da je jebako jedan veliki gospodin i diga je malo prasinu po forumu on i najbolji voditelj na svitu gospodin jabuka pardon kruska pardon banana ma neznam ni ja vise koje je voce
<<

Rafael Marquez

Česti član

Post 11 ožu 2010, 10:54

pipinjo napisao:
Rafael Marquez napisao:pipinjo - marquez 2

VELIKIM SLOVIMA

PROBUDI SE SPAVAS!

spavaj budan si

VELIKIN SLOVIMA
A ale!

KIKE 13
SIMEUNOVIĆ 4
<<

DUJMOVACA 99

Novi član

Post 11 ožu 2010, 12:30

"SMRDEČIJA - AMBASADOR NEKRETNINE 1
-ovo bi mogla biti najneizvjesnija utakmica kola;obje ekipe se još uvijek nadaju 2.mjestu koje vodi u 1.ligu.Malu prednost dajem Smrdečiji koja ima znatno boljeg vratara,ali i nezadrživog Matiju"

Franko je u vrhunskoj formi,branija je cuda protiv Vrgorca,a Matiju nije problem zaustavit,samo treba znat s njim!Jos je on zelen,emocije rade pa ga je lako isprovocirat,GLAMAC!!!!!!!!
<<

KARLOVAČKO

Član

Post 11 ožu 2010, 12:50

TH14 napisao:
FRAFO napisao:MNK OLIVA - PARNA MASTIONA 2
DALER - GRM & TUNJ 1

neznan bas kakav je taj velik nalet parne kad su zadnju izgubili od smrdečije 7:0

p.s. nadan se pobijedi grma i tunja da jos vise zakompliciraju stvari na vrhu, kvalitete sigurno imaju

Imamo kvalitete al igrača nema
GRM&TUNJ
<<

Rafael Marquez

Česti član

Post 11 ožu 2010, 12:56

banana
A ale!

KIKE 13
SIMEUNOVIĆ 4
<<

pipinjo

Član

Post 11 ožu 2010, 13:00

Rafael Marquez napisao:
pipinjo napisao:
Rafael Marquez napisao:pipinjo - marquez 2

VELIKIM SLOVIMA

PROBUDI SE SPAVAS!

spavaj budan si

VELIKIN SLOVIMA

TI KODA SI LUD PA ONAKO...........
.........NAŠ ŽIVOT JE KOCKANJE,KURVE I TUČNJAVE,ALKOHOL DROGA I TO JE SVE JA TE VOLIM HAJDUČE.......
<<

Rafael Marquez

Česti član

Post 11 ožu 2010, 13:05

pipinjo napisao:
Rafael Marquez napisao:
pipinjo napisao:PROBUDI SE SPAVAS!

spavaj budan si

VELIKIN SLOVIMA

TI KODA SI LUD PA ONAKO...........

kako ?
A ale!

KIKE 13
SIMEUNOVIĆ 4
<<

DUJMOVACA 99

Novi član

Post 11 ožu 2010, 14:09

Smrdečiji sretno veceras,doc cu vas pogledat,i nek se rezultati poslože da uđete u prvu ligu (iako bi vi bili najsretniji da mi ispadnemo ;))))))!!!!
PrethodniSljedeće

Vrati se na: Sezona 2009/2010