2. liga mladi
josip_radic napisao:je trebale bi goriti tribine, a možda i naša klupa od podrške koju bi mogli imati od naših igrača koji danas neće nastupiti...
doša bi i ja navijat al ste mi malo kasno...
forza garaža!
(vi mlađi garažisti, nadan se da ste šta naučili jučer; škola van je opet na istom mistu, samo birajte termin buahahaahahahaha)
cile napisao:josip_radic napisao:je trebale bi goriti tribine, a možda i naša klupa od podrške koju bi mogli imati od naših igrača koji danas neće nastupiti...
doša bi i ja navijat al ste mi malo kasno...
forza garaža!
(vi mlađi garažisti, nadan se da ste šta naučili jučer; škola van je opet na istom mistu, samo birajte termin buahahaahahahaha)
uvik si bia razmazenko
josip_radic napisao:je trebale bi goriti tribine, a možda i naša klupa od podrške koju bi mogli imati od naših igrača koji danas neće nastupiti...
šteta što i ja nemogu doči,,posao zove,,colo je dobar ali malo kompliciraju,,mala prednost vama
uviijek tvrdo č
Zadnja izmjena: svilaja1508; 04 ožu 2010, 20:30; ukupno mijenjano 1 put/a.
SVILAJA ;ČISTI ZRAK I MIR
gotovi su garažisti. jasno je da je jozo bio u pravu kad je govorio da će oni teško držati korak sa najboljim ekipama. a za reć pravo njihova kvaliteta igraća i je takva da je bilo teško virovat da će oni i posli nove godine nastavit dobivat. još kad im golmani ne brane dobro teško oni mogu i lošije ekipe dobivat.
daler prvak, a na drugo misto bi se moga uvalit i ambasador ili smrdećija umisto parne. ima još bodova do kraja.
u borbi za opstanak pismon zvati oliva kman klinika i artem. kman najprije ispada a ko će s njima ja mislin oliva ili pismon zvati. gatat je možda prerano ali tako to nekako sad izgleda.
daler prvak, a na drugo misto bi se moga uvalit i ambasador ili smrdećija umisto parne. ima još bodova do kraja.
u borbi za opstanak pismon zvati oliva kman klinika i artem. kman najprije ispada a ko će s njima ja mislin oliva ili pismon zvati. gatat je možda prerano ali tako to nekako sad izgleda.
Žbljonzita