FAQ  •  Registracija  •  Login

3. liga mladi

<<

Član

Post 14 vel 2010, 09:56

a virujen van a ja mislin da bi trebala bit mogucnost ednom pravo otkazat..neko je spomenija da smo mi u nekoliko navrata..al to nije tocno nama su jednom protivnici otkazali a jednom je samo nasa utakmica otkazana zbo hajduka..tako da nismo mi bas privilegirani kako se pise
<<

neprimjetni

Novi član

Post 14 vel 2010, 10:30

PAGO napisao:
guily napisao:
husref musemić napisao:i zadnju utakmicu su hotelejri nastupili bez četvorice standardnih ....

a macane kako znas da ih je falilo cetvorica standardnih ako nisi iz ekipe

Renato prijatelju,neugodno si me razočara...mislim da je svakom normalnom čoviku jasno kako Husref nije član moje ekipe jer on svojim komentarima samo huška sve druge ekipe protiv moje i to čini mi se jaako uspješno jer vidim kako ste se svi nabrijali protiv nas.Po ko zna koji put ponavljam da se ja i moja ekipa ograđujemo od Husrefovih komentara!Najbolje je to ignorirat...
Šta se tiče naše odgode,ne vidim razloga zašto se oko toga diže ikakva galama.Uostalom,odgođene su i utakmice Forza Morocco - Pekara Babić i Šetač Bronx - Baterija pa o njima niko i ne govori...Mi se jednostavno nismo mogli skupit jer nekoliko igrača nam je radilo do 14h,Bokan je u Austriji,a voditelj u Rijeci.Mogli smo igrat samo kad bi Erak stisnija zube i zaigra ozlijeđen,ali to ne bi imalo smisla.
Toliko od mene.Nastojim maksimalno izbjegavat ovaj forum jer stvarno ne znam čemu tolika mržnja prema mojoj ekipi...Sudite o nama po našem ponašanju na terenu i tribinama,a ne da jedan provokator koji NIJE član moje ekipe ovdi na forumu stvara negativnu sliku o Rotondu.Živili!

Je, a ***** piše da ste bili kompletni, osin šta je jednog malo zatezala noga,... :)
A da nabavite glasnogovornika da ne budete ovoliko kontradiktorni??!!
<<

Član

Post 14 vel 2010, 10:35

neprimjetni napisao:
PAGO napisao:
guily napisao:a macane kako znas da ih je falilo cetvorica standardnih ako nisi iz ekipe

Renato prijatelju,neugodno si me razočara...mislim da je svakom normalnom čoviku jasno kako Husref nije član moje ekipe jer on svojim komentarima samo huška sve druge ekipe protiv moje i to čini mi se jaako uspješno jer vidim kako ste se svi nabrijali protiv nas.Po ko zna koji put ponavljam da se ja i moja ekipa ograđujemo od Husrefovih komentara!Najbolje je to ignorirat...
Šta se tiče naše odgode,ne vidim razloga zašto se oko toga diže ikakva galama.Uostalom,odgođene su i utakmice Forza Morocco - Pekara Babić i Šetač Bronx - Baterija pa o njima niko i ne govori...Mi se jednostavno nismo mogli skupit jer nekoliko igrača nam je radilo do 14h,Bokan je u Austriji,a voditelj u Rijeci.Mogli smo igrat samo kad bi Erak stisnija zube i zaigra ozlijeđen,ali to ne bi imalo smisla.
Toliko od mene.Nastojim maksimalno izbjegavat ovaj forum jer stvarno ne znam čemu tolika mržnja prema mojoj ekipi...Sudite o nama po našem ponašanju na terenu i tribinama,a ne da jedan provokator koji NIJE član moje ekipe ovdi na forumu stvara negativnu sliku o Rotondu.Živili!

Je, a ***** piše da ste bili kompletni, osin šta je jednog malo zatezala noga,... :)
A da nabavite glasnogovornika da ne budete ovoliko kontradiktorni??!!

ma i taj sta ga je zatezala nije u prvoj tako da smo kompletni neg smo se pripali..
<<

Član

Post 14 vel 2010, 10:38

pokusat cemo da uopce ne odigramo tu utakmicu a pokusat cemo kupit bodove od konkurenata
<<

neprimjetni

Novi član

Post 14 vel 2010, 10:40

Ljudi moji ne znan jeste li primjetili, ali ova liga je u jednu ruku postala obiteljska! Svak svakoga zna, članovi obitelji, najbolji prijatelji, kumovi,... igraju za različite ekipe, u većini utakmica suci nisu potrebni,... iste ekipe ostaju, tko uđe u ligu (bilo iz druge, bilo iz četvrte) sljedeće sezone ili ispada ili ulazi u viši rang. Ne virujete? Tko je lani uša u drugu ligu? Onaj tko je tu sezonu doša iz četvrte: Daler, Artem i Oxa, Nakići odustali. Ovaj forum je u jednu ruku posta i zanimljiv sa dolaskom Hase, pardon Huse. Zafrkaje sve, od admina, Hotelijera, svih nas drugih pa čak i samog sebe.
Zato Hoteljeri otpustite malo kočnicu, uživajte u balunu, uživajte u zajedništvu koje imate u momčadi (nedavno ste se raspadali, braća su bila u svađi, J.Š. je i odlazija sa trenerskom mjesta, zar ne?) i okrenite se na zafrkanciju, jer, na kraju krajeva, kad izbacite zafrkanciju šta vam, u ovim teškim trenucima, ostaje u životu?
Sportski pozdrav svima, a pogotovo Hasi!
<<

neprimjetni

Novi član

Post 14 vel 2010, 10:41

***** napisao:pokusat cemo da uopce ne odigramo tu utakmicu a pokusat cemo kupit bodove od konkurenata

Pripa si se šta ti nema Austrijanca, ali nema straja vratija se, bit ćeš prvi strijelac! :)
Tko te ne zna... :)
<<

Član

Post 14 vel 2010, 10:43

posteno
<<

neprimjetni

Novi član

Post 14 vel 2010, 10:49

Delp je li istina da si se zareka da više nećeš pričat sa sucima?
<<

Član

Post 14 vel 2010, 11:00

pojacala se mornarica na forumu..:)
<<

miro12

Novi član

Post 14 vel 2010, 11:39

***** napisao:pojacala se mornarica na forumu..:)

jebiga Delp je neshvačen od nekih u svojim haiku prozama pa mora imat tumača :D
<<

forza morocco

VIP član

Post 14 vel 2010, 12:12

Puste priče i pričice...ako koga zanima mi smo prvi put od kako igramo u UMN-u tražili i dobili odgodu i to nakon pristanka od strane ekipe Pekara Babić. Ako to nekome smeta, boli me .... je l'... Nije dosta šta drugi dio igramo sa 3 zdrava i 3 polu-zdrava igrača, nego smo sad tribali doć sa 4 igrača bez golmana odigrat utakmicu...kako da ne... a možda smo i mogli stavit katrigu na branku....

A šta se tiče foruma... ako netko prati SD portal može zorno vidit šta se događa kad se odgovara na provokacije...a tek kad krenu dekice i lancuni...je l' tako delp...
<<

neprimjetni

Novi član

Post 14 vel 2010, 12:35

miro12 napisao:
***** napisao:pojacala se mornarica na forumu..:)

jebiga Delp je neshvačen od nekih u svojim haiku prozama pa mora imat tumača :D

Ne razumi on sebe ni na terenu ni u haiku prozama a kamo li drugi smrtnici. Ni suci ga ne razume, a krv proliva!
Pojačala se mornarica i na terenu, smanjila je zaostatak za Hoteljerima za tri boda. :)
<<

husref musemić

Član

Post 14 vel 2010, 13:23

poštovanje dragi moj kolega neprimjetni, vidim da si ti jedini primjetija cilj i srž ovoga foruma ...naravno da mola bit malo zafrkancije i da svak iznese svoje mišljenje i svoj stav....sve u granicama normale i da nema vrijeđanja ni ružnih rijeći a ne daj Bože vrijeđanja na osobnoj razini...
ipak triba sačuvat svoje dostojanstvo kao i dostajanstvo svih prisutnih forumaša...drago mi je da napokon ima netko tko se zna šalit i primit šalu na svoj račun a ne kao neki koji se čak spuštaju toliko nisko da druge pozivaju na fizički dvoboj, istinito al za ne povirovat u 21 stolječu počinjat fizički sukob zbog razmimoilaženja mišljenja a nakon toga i pokazat svoju hrabrost...al najbolje te i tekve ignorirat i ne obazirat se na to mada oni misle da je ovo njihov obiteljski forum....iako sam ga smatra moralnom i ljudskom vertikalom, na forumu i na parketu moram priznat da me svojim ponašanjem razočara...al ne treba trošiti previše riječi na taj necivilizirani postupak jednog od forumaša....uz dužno štovanje Vaš Husref Musemić Huso
Zadnja izmjena: husref musemić; 14 vel 2010, 13:25; ukupno mijenjano 1 put/a.
--------------------------------------------------
odabrao Đelo Hadžiselimović
<<

guily

Česti član

Post 14 vel 2010, 14:55

***** napisao:a virujen van a ja mislin da bi trebala bit mogucnost ednom pravo otkazat..neko je spomenija da smo mi u nekoliko navrata..al to nije tocno nama su jednom protivnici otkazali a jednom je samo nasa utakmica otkazana zbo hajduka..tako da nismo mi bas privilegirani kako se pise

odgodili ste vi malo vise puta nego sta pises, i kad se pomakne termin to je ka odgoda jel tako, ne boj se znan ja ...

ali nisan tia navuc bijes nikoga ovde vec samo konstatirat da se prije nekoliko godina nije moglo tek tako odgodit utakmicu, trazili su sedan dana unaprid, puste zahtjeve... a sada vidi se da se odgada vrlo jednostavno.
Ponavljan nebi tia ulazit u probleme ekipa, fala bogu da svak koristi mogucnost koje ima, sve je to normalno !!!

vidi onoga forza morroko sta se zajunija :)))
I pape i dida bili su Torcida!!!
<<

PAGO

Član

Post 14 vel 2010, 15:12

Aj se prestani pravit pametan...osim ove utakmice odgodili smo samo utakmicu sa Baterijom i to tako da smo je pomaknuli za 1 dan!Naša utakmica sa HSPom iz prvog dijela prvenstva je odgođena na njihov zahtjev,a utakmicu sa Neorićem je odgodila sama udruga.
PrethodniSljedeće

Vrati se na: Sezona 2009/2010