FAQ  •  Registracija  •  Login

3. liga mladi

<<

goldenko

Novi član

Post 07 vel 2010, 18:34

PEKARA BABIĆ - ZLATARIJA DVORNIK

Iako znatno oslabljeni, poglavito u svlačionici smogli smo snage pobijediti neugodnog protivnika koji dolazi iz branše koja nije popularna u našemu gradu. Utakmice u kojima sudjeluju zlatari nipošto ne spadaju u obične pa se tako i u ovoj moglo vidit svega od pravih akcija ( kojih se ni Arnold ne bi posramija) do čudnovatih golova koji spadaju u rubriku vjerovali ili ne.
Nadam se da smo zadovoljili našega Vladimira Mojsića zbog doprinosa ovoj viteškoj igri i neizvjesnost u borbi za kup Uefa. Ovom prilikom se zahvaljujem Nostradamusu i Zlatnoj Hobotnici jer bez njih dva i njihove veličanstvene podrške sa tribina borili bi se za intertoto kup. ka
<<

Član

Post 08 vel 2010, 11:08

moran priznat zanimljivo kolo..gradska izgubila,morocco remizira..po meni iznenadjenje..zlatarija profitirala ne samo zbog proboja na 2.misto koliko to sta su se(bar mi se cini) pojacali s golmanom i trenutno mi djeluju najkompletnije..uglavnom podjednaki niko ekstra ne odskace sta je dobro jer ne ovise o jednom igracu..steta za morocco djeluje kao da posustaju mada mi se njihov stil najvise svidja presing pa kud puklo..setac puno golova i dali i primili u punom sastavu niko protiv njih nije favorit al ipak je previse primit mislim 12 golova u 2 utakmice iako su uzeli 4 boda..sve u svemu bice napeto do kraja
<<

jebako

Član

Post 08 vel 2010, 11:23

dobar golman a ja cua da popia gol sa centra vata leptirice iza gola
SACUVAJ ME BOZE LJIGAVIH VODITELJA
<<

forza morocco

VIP član

Post 08 vel 2010, 12:41

***** napisao:..steta za morocco djeluje kao da posustaju mada mi se njihov stil najvise svidja presing pa kud puklo..

Ne zovu nas bez veze Atlas Lions! :)

Baš tako, pa kud puklo, ali kako san i upozorava da se Zagoru ne podcijenjuje tako nemojte ni nas prerano otpisat... baren dok nas bude barem 5 zdravih za doć' na utakmicu :)
<<

guily

Česti član

Post 08 vel 2010, 14:25

forza morocco napisao:Evo ka šta gori piše bod nama, bod njima... utakmica u kojoj smo apsolutno dominirali, ali ne i davali golove za šta je naravno zaslužna danas vrlo dobra obrana Zagorakisa i igrač u ulozi golmana kojemu svaka čast. Pobigli su nam u 5-6 kontri, dali jedan gol (bravo Giuly) i uzeli nam dva boda. Ja san ipak zadovoljan jer se ne sićan kad smo odigrali 1:1 zadnji put... Ono šta je dobro je da stvaramo puno šansi, ali bez Tvrtka to nije to... njemu za gol ne triba šansa...

Čestitke ekipama na pravoj prvenstvenoj utakmici...

Hvala maroko na cestitci, slazen se prava prvenstvena utakmica vi vise balun u nogama i vise sansi a mi iz kontre vrebali svoju sansu i na samon kraju jos smo mogli i dobit, mi takodjer zadovoljni tribamo skupljat bodove a triba napomenit i da mi igramo drugi dio bez dva najbolja igraca te bez vratara !!
I pape i dida bili su Torcida!!!
<<

ZLATARIJA DVORNIK

Česti član

Post 08 vel 2010, 16:03

18 kolo
Hotel Rotondo - Skalice 2 2
Zagora promet - Gradska 2
Forza Morocco - Pekara Babić x
Šetač Bronx - Baterija X
Bili 9 - Zlatarija Dvornik 2
Veseli mornari - MNK Neorić X
Max & Moris - HSP 1
<<

pietro

Novi član

Post 08 vel 2010, 18:49

Zagora jača i bolja kad igraju stariji igraci, ipak je to generacija koja je je prije 5 godina daleko iza sebe ostavila Olivu, Garažu, Dujmovacu, Hercegovac i to po 15-20 bodova, da druge ne spominjemo. Vrime cini svoje pa se ne moze vise tako, al treba uzet u obzir kad se prognozira. Zato prognozeri pripazite, pogotovo slijedeća 3 kola kad igra Zagora. Pao je Bronx, marokanci nisu stigli do pobjede, idemo dalje
<<

guily

Česti član

Post 08 vel 2010, 23:50

ima i tu istine, uostalom ni protiv bronxa a ni protiv marocca nije bilo Smolje
I pape i dida bili su Torcida!!!
<<

dado

Novi član

Post 09 vel 2010, 08:52

pietro napisao:Zagora jača i bolja kad igraju stariji igraci, ipak je to generacija koja je je prije 5 godina daleko iza sebe ostavila Olivu, Garažu, Dujmovacu, Hercegovac i to po 15-20 bodova, da druge ne spominjemo. Vrime cini svoje pa se ne moze vise tako, al treba uzet u obzir kad se prognozira. Zato prognozeri pripazite, pogotovo slijedeća 3 kola kad igra Zagora. Pao je Bronx, marokanci nisu stigli do pobjede, idemo dalje

Moje mišljenje jest da ste Bronx dobili isključivo zbog njihove nediscipline(kontre),a s Forzom igrali neriješeno zbog istog razloga...štoviše imali ste šansu i dobiti utakmicu jer se u nekoliko navrata išlo 3:1 i 3:2...
S ekipama s ozbiljnijom obranom držim da nemate šansu jer na postavljenu obranu ne možete zabiti...ipak moje simpatije su na vašoj strani i volio bih kad bi izborili ostanak...ako ni zbog čega onda radi prizora kada vas je na klupi 7 igrača i radi zajedništva...uostalom to je sama bit ove lige...
<<

malimujo

Novi član

Post 09 vel 2010, 19:48

Hotel Rotondo - Skalice 2 1 bolja ekipa
Zagora promet - Gradska 1x2 ko zna
Forza Morocco - Pekara Babić 1 marokanci bolji
Šetač Bronx - Baterija 1 bolja ekipa
Bili 9 - Zlatarija Dvornik 2 sigurno
Veseli mornari - MNK Neorić 1X2 ko zna
Max & Moris - HSP 1x2 sve moguce
<<

Član

Post 09 vel 2010, 20:11

Hotel Rotondo - Skalice 2 1 bodovi trebaju i njima i nama al nadam se 1
Zagora promet - Gradska 2 gradska ipak bolja
Forza Morocco - Pekara Babić 1 povratak morocca
Šetač Bronx - Baterija 1 nece bit lako al 1
Bili 9 - Zlatarija Dvornik 2 zicer
Veseli mornari - MNK Neorić 2 neoric ovaj vikend 6 bodova..mada nisu mornari za bacit
Max & Moris - HSP x nekako najneizvjesnije
<<

FAUST

Član

Post 10 vel 2010, 02:00

Hotel Rotondo - Skalice 2 2
Forza Morocco - Pekara Babić 2
Šetač Bronx - Baterija X
Veseli mornari - MNK Neorić 2
Max & Moris - HSP 1
...i don't have a drinking problem.. i drink...i get drunk...i pass out...no problem...

...Neki piju od radosti, neki od tuge, a neki od ranog jutra!...
<<

AUTO SIMPET

VIP član

Post 10 vel 2010, 07:25

Hotel Rotondo - Skalice 2 1
-ulazimo u pobjednički niz
-želja je 1, realnost je 2
Forza Morocco - Pekara Babić 1
-marokanci su bolji
Šetač Bronx - Baterija 1
-Bronx je u utrci za prvaka
-zicer kola
Veseli mornari - MNK Neorić 2
-Neorić je bolji
Max & Moris - HSP X
-podjednake ekipe
<<

FRAFO

VIP član

Post 10 vel 2010, 10:24

HOTEL ROTONDO - SKALICE 1
-Skalice će bodove spasa trebati potražiti protiv neke slabije ekipe;Rotondo je ipak prevelik zalogaj
ZAGORA PROMET - GRADSKA 2
-Gradska je u prošlom kolu neugodno iznenadila porazom od HSPa.Očekujem da se vrate pobjedama protiv znatno slabije Zagore
FORZA MOROCCO - PEKARA BABIĆ 1
-"marokanci" polako gube korak za vodećima;ni ovdje im neće biti lako ali ipak očekujem njihovu pobjedu
ŠETAČ BRONX - BATERIJA 1
-tvrda Baterija ih je namučila u prvom međusobnom susretu;ni ovaj put im neće biti lako
BILI 9 - ZLATARIJA DVORNIK 2
-"zlatari" su znatno bolja ekipa i ovo bi trebao biti jedan od zicera
VESELI MORNARI - MNK NEORIĆ 2
-Neorić je znatno bolja ekipa,iako "mornari" sa svojom kućicom mogu iznenaditi
MAX & MORIS - HSP 1
-ovo bi mogla biti najizjednačenija utakmica;malu prednost dajem Morisu ali "pravaši" imaju mladu i poletnu momčad koja može iznenaditi
VIDIMO SE NA TRIBINAMA!!!
<<

husref musemić

Član

Post 10 vel 2010, 11:59

jako zanimljiv vikend je pred nama.......mislim da ovo kolo neče donijeti veča iznenađenja....zna se i dalje tko je killing maschine al velika je borba za vicešampiona...marokanci ne posustajte..
--------------------------------------------------
odabrao Đelo Hadžiselimović
PrethodniSljedeće

Vrati se na: Sezona 2009/2010