FAQ  •  Registracija  •  Login

4. liga veterana

<<

imperator

Novi član

Post 02 vel 2010, 21:25

Imperu su najvažnije naredne dvi utakmice,vodovod i mišo lančić....zewa nam nije ni važna iako znamo da nam žele vratit za jedini poraz.....ali i za nju smo spremni i ne bojimo je se ........
Zadnja izmjena: imperator; 02 vel 2010, 21:29; ukupno mijenjano 1 put/a.
<<

svilaja1508

VIP član

Post 02 vel 2010, 22:16

Mileni napisao:
Graditelj napisao:Hvala za rezultate... A di su komentari, rečenica, dvi... Makar. Evo što ja komentiram:

KB - Mišo 2:1
KB varira od lošeg do lošijeg. Iznimke potvrđuju pravilo. Mišo poslovično u svojem elementu. Očekivano.

Impero - Promet 3:0
Promet je za mene i dalje enigma. Impero očekivano. Trebao je još više...

Zewa - Hep 6:0
HEP je raspadnut, nije li? Maramice gaze nakon nekoliko kola neuvjerljivosti. Tko zna zašto?

Geosonda - ViK 2:2
Geosonda daruje bodove svakome tko ih hoće...

Ja ću komentirat samo rezultat svoje ekipe, odnosno dodira njege... Moram se pokrit ušima, jer vidim da ne stoji onaj moj egoistični komentar kako su izgubili jednu i jednu igrali neriješeno zbog neigranja moje malenkosti. Sad vidim kako je pravi razlog šta ponovo "trpamo" velika forma našeg prikrivenog golgetera Maroša koji je postiga 3 gola na zadnju utakmicu. Još da ga trener oće stavljat u igru koliko bi on tija di bi mu bija kraj...Lako šta je mene prešiša po golovima ali kako će mu to podnit radni kolega Kragić...koji istini za volju ove godine razigrava cilu ekipu, namišta golove ka Mamić utakmice. Valjda neće doći do netrpeljivosti golgetera u ekipi koja bi mogla kulminirati nejedinstvenošću ekipe i potresima u svlačioni...Reja, je li čitaš ovo? Kad će taj petak...;)

nije dobro kada toliko fališ velikoga igrača , trenera a naravno i poslovnoga čovika !!
a mileni moj kragič u vašoj ekipi je veliki znalac,, igrač poteza, lucidan
samo malo je dobio kg pa ga to .,..
uvijek tvrdo č
SVILAJA ;ČISTI ZRAK I MIR
<<

Graditelj

Novi član

Post 03 vel 2010, 09:56

Kako se bliži subota i novo kolo, evo mene s prognozom. Da otvorimo kladionicu?!?

Vodovod i kanalizacija - Impero
kako Imperator piše, njima je ova važna, pa onda očekujem pobjedu Impera. Dakle 2.

KB Split - Zewa
stare maramice, čisto kao suza, neće se niti oznojiti. Opet 2.

MNK Promet Split - HEP Proizvodnja
ovdje bi moglo biti svašta. Mala prednost HEPu, mislim najneizvjesniji susret kola. Zato X2.

Geosonda - Mišo lancic
mišo je dobar, ali ne dovoljno, odnosno Geosonda je loša, ali je Mišo lošiji. Dakle 1.
<<

Mileni

Novi član

Post 04 vel 2010, 08:37

Šjor Svilaja, konstatiram da si u pravu šta se Krage tiče, ali to nam u biti i paše jerbo je sad više nego ikada ekipni igrač, to padaju asisti samo takvi...Tribalo bi uvesti rubriku MVP, onda mu Ante ne bi moga "pera odbit" jer je Ante tipični gol igrač, slabo čuje i na livo i na desno uvo kad mu vičeš:"Dodaj, dodaj" :)
<<

Mileni

Novi član

Post 04 vel 2010, 08:51

imperator napisao:Imperu su najvažnije naredne dvi utakmice,vodovod i mišo lančić....zewa nam nije ni važna iako znamo da nam žele vratit za jedini poraz.....ali i za nju smo spremni i ne bojimo je se ........

Poštivam gore izneseni stav i smatram ekipu Impera dobrom ekipom koja nas je i jedina uspjela savladati u dosadašnjem tijeku prvenstva. Iako nisam igra tu utakmicu, svi su mi odreda potvrdili, kako gledatelji tako i akteri tog derbija, da moji suigrači nisu bili na visini zadatka, a s druge strane Impero raspoložen i zasluženo odnija 3 boda. Ja samo mogu potvrdit kako maramice neće nikome olako prepustiti bod, a kamoli 3, a ako nas protivnik pošteno dobije jer je bija bolji, slijedi stisak ruke i čestitke boljem... Bez obzira na stanje tablice i borbe za 2. misto dodir njege uvijek ide na pobjedu, šta je sportski i normalno...Ako nas Impero dobije još koji put, onda je sve jasno, definitivno zaslužuju 2. misto i put u rang više...
<<

GT Trade

Česti član

Post 04 vel 2010, 17:50

Vodovod i kanalizacija - Impero 2
Impero bi u drugu ligu

KB Split - Zewa 2
koeficijent 1,05

MNK Promet Split - HEP Proizvodnja x
tvrda utakmica, možda presudi gol razlike

Geosonda - Mišo lancic 2
bez komentara, pozivam se na zakon velikih brojeva
<<

Graditelj

Novi član

Post 05 vel 2010, 08:55

bravo za prognozu. vidim, tu su i koeficijenti...
<<

Mileni

Novi član

Post 06 vel 2010, 13:21

bolničari - stare maramice 3:2, bolničari vodili 3:0. Agonija Zewe se nastavlja, šta je razlog tome? Nakon ovog rezultata zakompliciralo se dno tablice...
Ima stara narodna: "Kad Ante ne zabija, Zewa ne dobija..."
<<

Graditelj

Novi član

Post 06 vel 2010, 14:25

Mišina prva pobjeda... To valja proslavit...

HEP je zasluženo pobijedio.

Maramicama jednostavno nije htjelo u gol, a onaj lik iz KB šta se ozlijedio nakon slavlja trećeg gola je as asova...
<<

GT Trade

Česti član

Post 06 vel 2010, 14:38

Geosond - Mišo lančić 1:3
Zakon velikih brojeva stupio na snagu....
Danas bez pola ekipe sa rezervnim golmanom u špici (koji je usput otkrija u 40 godini da je rođen za to .... nikad nije kasno).
Sve u svemu dobra obrana i napokon iskorištene šanse kojih je u veteranima malo jer sve ekipe igraju čvrsto obranu.
I naravno Graditelju da ide nama najdraži padež u hrvatskom jeziku - oblokativ!!!
<<

svilaja1508

VIP član

Post 06 vel 2010, 15:18

Mileni napisao:bolničari - stare maramice 3:2, bolničari vodili 3:0. Agonija Zewe se nastavlja, šta je razlog tome? Nakon ovog rezultata zakompliciralo se dno tablice...
Ima stara narodna: "Kad Ante ne zabija, Zewa ne dobija..."

bolje je nekada pogađATI,,PREČKE,, STATIVE,,hm da nije slučajno a namjerno!!
neki osobni interesi!!
uvijek tvrdo č
SVILAJA ;ČISTI ZRAK I MIR
<<

imperator

Novi član

Post 06 vel 2010, 21:49

Impero sigurno gazi....ove subote malo teže,šta smo i očekivali jer je vodovod dobra ekipa ali smo na kraju utakmicu rutinski priveli kraju....Zewa se opustila pa podbacila i ovo je iznenađenje cile sezone,ali drago mi je zbog naših likara....malo me i Mišo lančić iznenadija,ali bilo je i vrime da i oni proigraju..... Promet i HEP,gol u zadnjim sekundama,promet prosua bodove....
Zadnja izmjena: imperator; 06 vel 2010, 21:50; ukupno mijenjano 1 put/a.
<<

Mileni

Novi član

Post 07 vel 2010, 11:40

Još 10 kola do kraja, 30 bodova u igri... jučer sam malo pogleda Impera i mislim da nemaju dostojnog konkurenta za rang više, možda griješim, ali mi jučerašnji rezultati govore tako. Ne smiješ prosuti bodove ako si u direktnoj borbi za uć u 3. ligu, ka šta se dogodilo Prometu... Drago mi je radi Miše jer su ipak tu moji bivši suigrači još iz 3. lige, napokon pobjeda!!!

P.S. Šjor Svilaja, je da sam uskoro naručen na Firule za pregled škine, priko veze naravno, ali svečano izjavljujem da sa jučerašnjim stativama i prečkama nemam nikakve veze...jučer su zakazali pojedini golgeteri i voditelj koji je ima "viziju"... je da je bilo dosta šansi, ali nas je svejedno ubija njihov golman, skinija je sve šta je tribalo, a nama je opet branija igrač. Moramo uskoro dovest kojeg golmana.
Zadnja izmjena: Mileni; 09 vel 2010, 11:38; ukupno mijenjano 1 put/a.
<<

GT Trade

Česti član

Post 11 vel 2010, 15:16

Ajmo veterani, subota je blizu ....
10:00 Geosonda - Zewa 2 zar ko sumnja u to

10:45 MNK Promet Split - Vodovod i kanalizacija 1 MIslim da je mala prednost na strani Prometa

11:30 Impero - Mišo lancic X Ovo je zicer (ako ko sumnja nek se žali u nedilju voditelju GT Trade-a), šalu na stranu probat ćemo pa šta bude...

12:15 HEP Proizvodnja - KB Split 1 Poskupljuje struja, bolnica u stečaju
Zadnja izmjena: GT Trade; 11 vel 2010, 15:17; ukupno mijenjano 1 put/a.
<<

Graditelj

Novi član

Post 12 vel 2010, 08:28

GT majstore...

Geosonda - Zewa 2 zar ko sumnja u to;
ne sumnja... GEOSONDA nije u formi..., čista 2

MNK Promet Split - Vodovod i kanalizacija MIslim da je mala prednost na strani Prometa;
Vodovod je bolja ekipa, promet se provlači... Tu stavljam X

Impero - Mišo lancic X Ovo je zicer (ako ko sumnja nek se žali u nedilju voditelju GT Trade-a), šalu na stranu probat ćemo pa šta bude...
Ja razumijem naboj, ali nemojte baš biti sigurni. Impero se dugo tražio, ali sada se našao. Vaše DVIJE pobjede, prva i zadnja, ostat će još neko vrijeme baš to, DVIJE pobjede. Dakle, koliko god to tebe ljutilo, 1

HEP Proizvodnja - KB Split 1 Poskupljuje struja, bolnica u stečaju;
HEP je bolji od KBa i to je to. Svakako 1

Eto...
PrethodniSljedeće

Vrati se na: Sezona 2009/2010