FAQ  •  Registracija  •  Login

2. liga mladi

<<

lisandro

Česti član

Post 31 sij 2010, 15:37

yanakiss napisao:˝SKUPINA INVALIDA˝, kako nas je jedan sinocnji rival nazvao, je rasturila prvoplasiranu Garažu

garaza pukanke - pismon zvati 2:4

Zaslužena naša pobjeda, čitavu utakmicu smo odigrali vrhunsku obranu, a protivniku smo prepustili inicijativu u napadu. Odigrali smo vrhunsku kučicu, a tada smo nezgodan protivnik i mnogo boljim ekipama od garaže. Zatvorili smo drugu stativu, šta je garazino jako oruzje, blokirali smo popriličan broj šuteva, a ono što nismo, večeras raspoloženi vratar, je sjajno obranija. Pobjeda je mogla biti izražena i sa još većom razlikom, ali tome su kumovali po tko zna koji put suci jer kod 3:0 tako očiti penal nije sviran da je to sramota, ali sa sucima iz nase udruge to nije ništa čudno, ali nećemo dirati bolne rane! Našim greškama Garaža se uspila smanjit na 2:3, ali na pokušaj igrača vratara smo dobro reagirali i dali pobjedonosni gol u zadnjoj minuti. Inace, moram još jedanput reći da smo danas izdržali pritisak u obrani, a za razliku od mnogih ovogodišnjih utakmica u kojima nismo iskoristili šanse danas smo zabili golove i došli do neočekivane pobjede.
Ovim rezultatom ostajemo još uvik ostajemou igri za opstanak u ligi, nisu nam se direktni rivali odvojili, mada našu veteransku ekipu svi već vide u nižoj ligi!

ova me utakmica podsjetila na barca rubin o kojim ti to sansama govoris da je moglo bit izazenije drzali smo balun 90 posto u nogama svaka cast dobili ste utakmicu zahvaljujuci nasim greskama al zivot ide dalje
<<

10

VIP član

Post 31 sij 2010, 16:33

gledajuci sad ovo mislin da ste iz garaze malo pretjerali. ljudi su dobili zasluzeno i to je to, nemojte ih sad omalovazavat priko foruma. isto tako smo mi bili u vazoj kozi i prihvatia san ti ka zasluzen poraz iako smo vas imali dobit par razliek,ali takav je balun, pa mi nije palo na pamet omalovazavat vas i vas trud tako da nije ni to sa vase strane u redu
<<

Balunjera

Novi član

Post 31 sij 2010, 16:49

Svaka čast ekipi Pismom zvati,neobazirite se na sve šta piše pozdrav...!!!!
infišani 1950....
<<

pipinjo

Član

Post 31 sij 2010, 16:54

10 napisao:gledajuci sad ovo mislin da ste iz garaze malo pretjerali. ljudi su dobili zasluzeno i to je to, nemojte ih sad omalovazavat priko foruma. isto tako smo mi bili u vazoj kozi i prihvatia san ti ka zasluzen poraz iako smo vas imali dobit par razliek,ali takav je balun, pa mi nije palo na pamet omalovazavat vas i vas trud tako da nije ni to sa vase strane u redu

ma je leo ne par razlike imali ste nas dobt ja mislin koliko nas pamcenje sluzi 5-6razlike
.........NAŠ ŽIVOT JE KOCKANJE,KURVE I TUČNJAVE,ALKOHOL DROGA I TO JE SVE JA TE VOLIM HAJDUČE.......
<<

jebako

Član

Post 31 sij 2010, 17:39

drago mi je da se javia jos neko hrabar i potvrdi moje rici.jedino pravo mjerilo ko kolko vridi je tablica a vi ste svoje pokazali svih ovih godina.nekakvo podizanje svoje ekipe i svrstavanje medu vodece svacam ka omalovazavanje drugih jacih ekipa.ti mos mislit sta te volja al ne pocjenjuj mene i moje misljenje.usput nisam ti ja neki mali mujo iz doboja koji ne zna nista o balunu.u nogama imam najjacu splitsku ligu al i drzavnu malonogometnu ligu tako da moje rici valjda nesto i vride,a iz mog nicka ti ima bit jasno da sam na ovom forumu pri svega kriticar.
SACUVAJ ME BOZE LJIGAVIH VODITELJA
<<

10

VIP član

Post 31 sij 2010, 18:11

ma jebako ti slobodno reci sta mislis,ali RECI KO SI!!!! IME I PREZIME, a ne se skrivat ovako jer vidin da izbjegavas to
<<

yanakiss

Novi član

Post 31 sij 2010, 19:13

stina7 napisao:
yanakiss napisao:˝SKUPINA INVALIDA˝, kako nas je jedan sinocnji rival nazvao, je rasturila prvoplasiranu Garažu

Zaslužena naša pobjeda, čitavu utakmicu smo odigrali vrhunsku obranu, a protivniku smo prepustili inicijativu u napadu. Odigrali smo vrhunsku kučicu, a tada smo nezgodan protivnik i mnogo boljim ekipama od garaže. Zatvorili smo drugu stativu, šta je garazino jako oruzje, blokirali smo popriličan broj šuteva, a ono što nismo, večeras raspoloženi vratar, je sjajno obranija. Pobjeda je mogla biti izražena i sa još većom razlikom, ali tome su kumovali po tko zna koji put suci jer kod 3:0 tako očiti penal nije sviran da je to sramota, ali sa sucima iz nase udruge to nije ništa čudno, ali nećemo dirati bolne rane! Našim greškama Garaža se uspila smanjit na 2:3, ali na pokušaj igrača vratara smo dobro reagirali i dali pobjedonosni gol u zadnjoj minuti. Inace, moram još jedanput reći da smo danas izdržali pritisak u obrani, a za razliku od mnogih ovogodišnjih utakmica u kojima nismo iskoristili šanse danas smo zabili golove i došli do neočekivane pobjede.
Ovim rezultatom ostajemo još uvik ostajemou igri za opstanak u ligi, nisu nam se direktni rivali odvojili, mada našu veteransku ekipu svi već vide u nižoj ligi!

ZANIMLJIVO RAZMISLJANJE AL OVO DA STE NAS RASTURALI NEBI SE SLOZIA U VAS OKVIR JE ISLO 50 SUTEVA U NAS 3 A od TA 3 VI STE DALI 4 GOLA AL SVAKA CAST VI STE DOBILI NE BROJE SE SANSE NI SUTEVI VEC GOLOVI SAMO MOGU REC DA SE OVAJ PUT SRECA NASMJESILA VAMA A NE NAMA.....

Mi igramo svoju igru - bunkericu, a činjenica je da to vama baš i ne odgovara, dali smo prvi gol i kasnije se nama otvorila igra, a da su suci svirali čisti penal povećali bi vodstvo, međutim napravili smo dvi greške koje ste kaznili i vratili se u život, a protiv grača više, s obzirom na godine iskustva igramo sa guštom i u principu nam puno više odgovara kad protivnik to igra nego na isti broj igraca. Cijela stvar bi se vjerovatno potpuno drugačije razvila da ste vi dali prvi gol, jer ste poprilično mlađi a samim time i trkački jači, stoga naša kučica je jedina stvar koju možemo igrati, a na vama kao i svima ostalima je da je probiju! Ono rasturili nemoj shvatit doslovno, jer bez obzira na vaš posjed baluna od 80-90%, to ništa ne znači ako ne zatreseš protivnički gol!
Zadnja izmjena: yanakiss; 31 sij 2010, 19:14; ukupno mijenjano 1 put/a.
<<

georgebest

Član

Post 31 sij 2010, 19:42

ambasador je najbolji na svitu..
<<

stina7

VIP član

Post 31 sij 2010, 19:48

yanakiss napisao:
stina7 napisao:

ZANIMLJIVO RAZMISLJANJE AL OVO DA STE NAS RASTURALI NEBI SE SLOZIA U VAS OKVIR JE ISLO 50 SUTEVA U NAS 3 A od TA 3 VI STE DALI 4 GOLA AL SVAKA CAST VI STE DOBILI NE BROJE SE SANSE NI SUTEVI VEC GOLOVI SAMO MOGU REC DA SE OVAJ PUT SRECA NASMJESILA VAMA A NE NAMA.....

Mi igramo svoju igru - bunkericu, a činjenica je da to vama baš i ne odgovara, dali smo prvi gol i kasnije se nama otvorila igra, a da su suci svirali čisti penal povećali bi vodstvo, međutim napravili smo dvi greške koje ste kaznili i vratili se u život, a protiv grača više, s obzirom na godine iskustva igramo sa guštom i u principu nam puno više odgovara kad protivnik to igra nego na isti broj igraca. Cijela stvar bi se vjerovatno potpuno drugačije razvila da ste vi dali prvi gol, jer ste poprilično mlađi a samim time i trkački jači, stoga naša kučica je jedina stvar koju možemo igrati, a na vama kao i svima ostalima je da je probiju! Ono rasturili nemoj shvatit doslovno, jer bez obzira na vaš posjed baluna od 80-90%, to ništa ne znači ako ne zatreseš protivnički gol!

OPET CITIRAM STA SAM VEC NAPISA NE BROJE SE SANSE I SUTEVI VEC GOLOVI I JOS JEDNOM CESTITKE NA POBJEDI
<<

oxa_jure

Novi član

Post 31 sij 2010, 20:06

Batuda napisao:Istina,motiv više.ali i čorava kokoš nekad ubode 3 boda nakon onih silnih Xeva!

haha

konacno se isplatili vicini pucacki treninzi
<<

D_ino

Česti član

Post 31 sij 2010, 20:41

oxa_jure napisao:
Batuda napisao:Istina,motiv više.ali i čorava kokoš nekad ubode 3 boda nakon onih silnih Xeva!

haha

Ma koji treninzi? Vice to gađa zatvorenih očiju 10 od 10. Pa šta misliš zašto igra na igrača manje- šuter.
<<

oxa_jure

Novi član

Post 31 sij 2010, 22:11

D_ino napisao:
oxa_jure napisao:

haha

Ma koji treninzi? Vice to gađa zatvorenih očiju 10 od 10. Pa šta misliš zašto igra na igrača manje- šuter.

nije sve u talentu , malo ljudi zna da vice nakon treninga ostaje sam po sat dva i gada s branke na branku
<<

oxa_mate

Novi član

Post 01 vel 2010, 05:59

oxa_jure napisao:
D_ino napisao:
oxa_jure napisao:konacno se isplatili vicini pucacki treninzi

nije sve u talentu , malo ljudi zna da vice nakon treninga ostaje sam po sat dva i gada s branke na branku

hahaha..samo nisu toliko velike branke u njegovom slucaju :D
Zadnja izmjena: oxa_mate; 01 vel 2010, 05:59; ukupno mijenjano 1 put/a.
<<

D_ino

Česti član

Post 01 vel 2010, 12:29

Šta je ovo sad, moga bi i ja stavit oxa_dino.
<<

Toma

Član

Post 01 vel 2010, 12:55

Za Vicu:

Za rubriku vjerovali ili ne - Balov, Aljo, Vito & ja kontra Nede, Maria, Zokija i Tea 10:1 nakon po ure!?! Slijedi opušteno nadigravanje i privođenje utakmice kraju uz stalno zadržavanje vodstva...
Oldtajmerima (još) nije kraj!
PrethodniSljedeće

Vrati se na: Sezona 2009/2010