Bili 9 : Forza Morocco - 2 (ko kuća,svaki drugi rezultat bi bio fijasko za Marokance )
Zlatarija Dvornik : Gradska sigurnost - 2 (definitivno sva tri znaka moguća - ipak mislim da su osiguravatelji bliže pobjedi radi niza od 7-8 dobrih rezultata,koliko čujem vratio im se kapetan s visinskih priprema,mada se prošlo kolo nije primjetio njegov nedostatak jer je u prvi plan iskočio maestro Jakša Gugić s 4 gola,dok je za zlatare upitan nastup najboljeg igrača Nikole Vučice radi nekakve ozljede)
MNK Neorić : HSP - X (sve osim 1 za mene iznenađenje - pitanje je samo mogu li se Neorićani probiti do Splita,))
Veseli mornari : Skalice 2 - 2 (skalice igraju bolje nego što stoje na tablici,problem im je što imaju malo zamjena)
Max & Moris : Pekara Babić - 2 (Ukoliko je Nikoli iz Pekara istekla kazna a mislim da je po meni su bliže pobjedi od Max morisa)
Zagora promet : Baterija - 2 (vjerovatno 2 Baterija kvalitetnija momčad od Zagore)
Hotel Rotondo : Šetač Bronx - 2 (općenito čitajući po forumu stekao sam dojam da ste definitivno svi prekrižili Šetača samo nemojte zaboraviti da su zadnja 2 kola igrali bez oslonca ekipe Nove i još par igrača - moja definitivna prognoza za koju bi volio da bude točna je pobjeda Šetača radi zanimljivosti lige).
Pitanje za administratora ili nekoga drugoga iz udruge tko ažurira tablicu( nevjerovatno da niste u stanju 5 dana nakon odigravanja utakmica ažurirati tablicu i objaviti rezultate,jer ispada da nema bloga od Zlatara,Marokanaca ne bi imali gdje pogledati tablicu i raspored odigravanja sljedečeg kola)???????????Molio bih Vas cijenjena gospodo promptni odgovor ????????