3. liga mladi
Borba za vrh se jako zakomplicirala......i dalje su glavni pretedenti za vrh hoteljeri ali borba za vicešampiona se zahuktava.....Šetaći su dugim izbivanjem Kristijana Darka Novačića rapidno oslabljeni i njihove šanase za osvajanje šampionata su smanjene na minimum al su i dalje u borbi za drugo misto........Zlatari i osiguravatelji su sad u naletu, drebi u subotu će puno toga reći.....marokanci su malo sa strane mada mislim da su posli hoteljera najjači sastav lige, posloženi, tehničko taktićko jako potkovani i mislim da će ipak oni bit vicešampioni....Puno toplih pozdrava od Vašeg Husrefa Musemića Huse.......
Zadnja izmjena: husref musemić; 26 sij 2010, 20:48; ukupno mijenjano 1 put/a.
--------------------------------------------------
odabrao Đelo Hadžiselimović
trica napisao:AUTO SIMPET napisao:BILI 9 -FORZA MAROCCO 2
-zicer kola
ZLATARIJA DVORNIK-GRADSKA SIGURNOST 2
-gradska je u velikoj formi
NEORIĆ-HSP 1
-neizvijesno,ali prednost dajem Neoriću
VESELI MORNARI-SKALICE X
-derbi začelja bez pobjednika
MAX MORIS-PEKARA BABIĆ 1
-neizvijesno,mala prednost Max&Morisu
ZAGORA PROMET-BATERIJA 1
-simpatije su na strani zagorakisa
HOTEL ROTONDO-ŠETAČ BRONX 1
-pobjedom im bježimo na nedostižnih 8 bodova
zaboravljaš dragane na gradsku i na zlatare,a i da pobignete bronxu na 8 bodova (u šta ne virujen,čujen da dolaze svi u subotu,uključujući i novačića) ima još puno do kraja.
Pročitaj malo bolje moj komentar. Napisao sam da im pobjedom bižimo na 8 bodova razlike. Al sam falija,ili tebi ne ide matematika...? Nigdi nisam napisa da otpisujem zlatariju i gradsku, a vidim da si ti izostavio marokance... Uglavnom, mislim da je daleko još kraj i da može biti svega, a navedene ekipe će vodit borbu za prva 2 mista. Pozdrav!
Zadnja izmjena: AUTO SIMPET; 27 sij 2010, 08:24; ukupno mijenjano 1 put/a.
AUTO SIMPET napisao:trica napisao:AUTO SIMPET napisao:BILI 9 -FORZA MAROCCO 2
-zicer kola
ZLATARIJA DVORNIK-GRADSKA SIGURNOST 2
-gradska je u velikoj formi
NEORIĆ-HSP 1
-neizvijesno,ali prednost dajem Neoriću
VESELI MORNARI-SKALICE X
-derbi začelja bez pobjednika
MAX MORIS-PEKARA BABIĆ 1
-neizvijesno,mala prednost Max&Morisu
ZAGORA PROMET-BATERIJA 1
-simpatije su na strani zagorakisa
HOTEL ROTONDO-ŠETAČ BRONX 1
-pobjedom im bježimo na nedostižnih 8 bodova
zaboravljaš dragane na gradsku i na zlatare,a i da pobignete bronxu na 8 bodova (u šta ne virujen,čujen da dolaze svi u subotu,uključujući i novačića) ima još puno do kraja.
Pročitaj malo bolje moj komentar. Napisao sam da im pobjedom bižimo na 8 bodova razlike. Al sam falija,ili tebi ne ide matematika...? Nigdi nisam napisa da otpisujem zlatariju i gradsku, a vidim da si ti izostavio marokance... Uglavnom, mislim da je daleko još kraj i da može biti svega, a navedene ekipe će vodit borbu za prva 2 mista. Pozdrav!
Napisa si da bižite na 8 "nedostižnih" bodova,to san komentira. Možda tebi čitanje ne ide,ako meni matematika ne ide?
Evo i moje prognoze za iduće kolo iako me kladionica ne ide....
Bili 9 : Forza Morocco 2 Vrime je da se marokanci probude i pobjede
Zlatarija Dvornik : Gradska sigurnost 1 Uvik igram na zlatare i mislin da ce opravdat moje povjerenje
MNK Neorić : HSP 2 Iako bi nama bilo bolje da hsp dobije ne mogu igrat na njih iz poznatih razloga
Veseli mornari : Skalice 2 2 skalice bolje iako ce falit par igrača ali virujen u ostatak ekipe
Max & Moris : Pekara Babić 1 Morisi su bolji iako pekari ovise o dva igraca a to nikad nije dobro
Zagora promet : Baterija 2 Baterija na iskustvo i uz uvijek ogromnu pomoc sudaca
Hotel Rotondo : Šetač Bronx 2 Navijacki na bronx
Eto moje prognoze kao gledatelja za iduce kolo..... POZDRAV
Zlatarija Dvornik : Gradska sigurnost 1 Uvik igram na zlatare i mislin da ce opravdat moje povjerenje
MNK Neorić : HSP 2 Iako bi nama bilo bolje da hsp dobije ne mogu igrat na njih iz poznatih razloga
Veseli mornari : Skalice 2 2 skalice bolje iako ce falit par igrača ali virujen u ostatak ekipe
Max & Moris : Pekara Babić 1 Morisi su bolji iako pekari ovise o dva igraca a to nikad nije dobro
Zagora promet : Baterija 2 Baterija na iskustvo i uz uvijek ogromnu pomoc sudaca
Zadnja izmjena: lorko11; 27 sij 2010, 14:59; ukupno mijenjano 1 put/a.
GO BLUES
lorko11 napisao:Evo i moje prognoze za iduće kolo iako me kladionica ne ide....
Nadam se da te ni ovo kolo neće ić kladionica...
Bili 9 : Forza Morocco - 2 (po meni je forza najbolja ekipa)
Zlatarija Dvornik : Gradska sigurnost - 2 (gradska u top formi)
MNK Neorić : HSP - X (hsp se raspa, ali...)
Veseli mornari : Skalice 2 - 1x (blaga prednost mornarima)
Max & Moris : Pekara Babić - 1 (golman im je stvarno dobar, a to je u malon balunu jako bitno)
Zagora promet : Baterija - 2 (starci znaju igrat balun)
Hotel Rotondo : Šetač Bronx - 1 (Šetač ostaje s nama u 3 ligi da se i dogodine malo družimo
Zlatarija Dvornik : Gradska sigurnost - 2 (gradska u top formi)
MNK Neorić : HSP - X (hsp se raspa, ali...)
Veseli mornari : Skalice 2 - 1x (blaga prednost mornarima)
Max & Moris : Pekara Babić - 1 (golman im je stvarno dobar, a to je u malon balunu jako bitno)
Zagora promet : Baterija - 2 (starci znaju igrat balun)
Hotel Rotondo : Šetač Bronx - 1 (Šetač ostaje s nama u 3 ligi da se i dogodine malo družimo
I bez sudaca i bez miliona Podstrana dobit će novog šampiona
Ne znam čemu ovo suvislo prepucavanje Vas odgovornih i vodećih ljudi u redovima hoteljera sa pojedinim forumašima kojima je osnovni i jedini cilj unijeti nemir i nervozu pred subotnji derbi sa šetaćima...Pogled na tablicu Vam štovana moja gospodo sve sugerira a nakon subotnjeg derbija situacija će Vam bit puno jasnija i konkretnija ...Pozivam stručni stožer hoteljera da se okrene subotnjem derbiju i da svu svoju pažnju okrenu i fokusiraju k tom kako bi što kvalitetnije pripremili utakmicu, da se osvrnu na svoke snage, a ne na to kakav će roster na raspolaganju imati protivnićka momćad pa i u svezi s tim nastupio im Kristijan Darko Novačić ili ne....prvenstveno mislim da je riješenje ishoda u subotnjem derbiju u vašim rukama tj. nogama....Uz puno sportskih pozdrava Vaš Husref Musemić Huso...
--------------------------------------------------
bili 9 - forza 2, marokanci puno ozbiljniji
zlatarija - gradska 2,gradska ugusto
neorić - hsp 1, hsp neozbiljan
veseli - skalice 1, mogli bi mornari do bodova
max - pekara babić 1, iako ovisi oce li buzov doc
zagora - baterija 1, zagora ce ovo dobit
hotel - bronx 1x, mislin da ce ode bit tvrdo al prednost dajen svojoj bivsoj ekipi jer smo bili bolji i prvu utakmicu
zlatarija - gradska 2,gradska ugusto
neorić - hsp 1, hsp neozbiljan
veseli - skalice 1, mogli bi mornari do bodova
max - pekara babić 1, iako ovisi oce li buzov doc
zagora - baterija 1, zagora ce ovo dobit
hotel - bronx 1x, mislin da ce ode bit tvrdo al prednost dajen svojoj bivsoj ekipi jer smo bili bolji i prvu utakmicu